Κι Ομως Γίνεται

  • Δημιουργός θέματος RodrigoDiaz
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser

Λέει μιά παροιμία, στους τυφλούς επικρατεί ο μονοφθαλμος :D

Και τι αλλο από μονοφθαλμοι είναι όλοι τουτοι που ξαφνικά έγιναν και παίκτες (απουσία όλων των παικτών)

Οι κανονισμοί κύριοι είναι σαφεις:

Μία φυλή....μπλα..μπλα θα κλείσει το κόσμο και ΜΟΝΟ ΜΙΑ

Αφου διαλύσατε... κανιβαλλίσατε.. ενωσατε...χωρίσατε κάτι σαν την τρικυμία της θάλασας τελικά επέπλευσαν όλοι οι φελοι που τι εκαναν?
Διέλυσαν καθε πιθανότητα καλού παιχνιδιου στον ντροπιαστικό Κ19

Απόδειξη???
Τα στατιστικά όλων σας ειναι τα χειρότερα όλων των εποχών

Φτιάξτε λοιπον χάρτες, καμαρώστε μεταξυ σας, πεστε μπραβο ο ένας στον αλλο για το ποιος κοριδεψε η κανιβαλισε περισότερα.

Το αποτελεσμα παραμενει ενα:

Μονο 50 νουμπαδες θα τελειωσουν, αντε τωρα βρεστε τους :cop:

Εγώ εδώ θα είμαι να το παρατηρώ το θέμα απο πολύ κοντα :oops:
 

DeletedUser22244

Η φυλή TRIBE WAR ATTITUDE-PANIC έχει αποκτήσει πλέον 80% όλων των ενεργών χωριών σε αυτό τον κόσμο. Γι' αυτό το λόγο θα επιβληθεί η τελική φάση 30 ημερών.
Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν πλέον σημαντικοί πόλεμοι μετά την ολοκλήρωση της τελικής φάσης, θα τερματιστεί ο κόσμος.
Η έναρξη της τελικής φάσης θα φέρει τις ακόλουθες αλλαγές στον κόσμο:
Μετά την κατάκτηση δεν είναι πλέον δυνατή η επανεκκίνηση
Αυτός ο κόσμος κλείνει μετά από 30 ημέρες
 

DeletedUser24216

Λέει μιά παροιμία, στους τυφλούς επικρατεί ο μονοφθαλμος :D

Και τι αλλο από μονοφθαλμοι είναι όλοι τουτοι που ξαφνικά έγιναν και παίκτες (απουσία όλων των παικτών)

Οι κανονισμοί κύριοι είναι σαφεις:

Μία φυλή....μπλα..μπλα θα κλείσει το κόσμο και ΜΟΝΟ ΜΙΑ

Αφου διαλύσατε... κανιβαλλίσατε.. ενωσατε...χωρίσατε κάτι σαν την τρικυμία της θάλασας τελικά επέπλευσαν όλοι οι φελοι που τι εκαναν?
Διέλυσαν καθε πιθανότητα καλού παιχνιδιου στον ντροπιαστικό Κ19

Απόδειξη???
Τα στατιστικά όλων σας ειναι τα χειρότερα όλων των εποχών

Φτιάξτε λοιπον χάρτες, καμαρώστε μεταξυ σας, πεστε μπραβο ο ένας στον αλλο για το ποιος κοριδεψε η κανιβαλισε περισότερα.

Το αποτελεσμα παραμενει ενα:

Μονο 50 νουμπαδες θα τελειωσουν, αντε τωρα βρεστε τους :cop:

Εγώ εδώ θα είμαι να το παρατηρώ το θέμα απο πολύ κοντα :oops:




Καναμε ενα εκτακτο συμβουλιο στους εσωτερους κυκλους της TWA, μολις εκανες το ποστ (μας απασχολουν παρα πολυ οι κρισεις σου για τον κοσμο) και αποφασισαμε σε ειδικο δελτιο τυπου να ανακοινωσουμε τα εξης.


α) Η Διοικηση της TWA, ανακοινωνει την θλιψη της που ο Ροντριγκο Ντιαζ δεν θα βρισκεται στο τελειωμα του Κοσμου ως Νικητης και Τροπαιουχος. Φημες λενε οτι τα εναπομειναντα επτα (7) χωρια του, οπου περηφανο υψωνεται ακομα το λαβαρο του Θιασου ΩΜΑ, θα μεινουν να κλεισουν τον κοσμο μαζι μας και στον ιδιο θα απονεμηθει τιμητικη πλακετα κλαψας. Θα συνοδευεται απο πιθανο cd Πλουταρχου.

β) Εν τουτοις η Διοικηση της TWA εκφραζει την ειλικρινη της απορια πως ο Ροντριγκο Ντιαζ, σε εναν κοσμο με φελλους, τυφλους, μονοφθαλμους, νουμπαδες, καταφερε να μεινει με 7 (επτα) χωρια, και 10 δορατοφορους, κι αυτους σε μακετα οπως στα καταστηματα στο Μοναστηρακι.

γ) Στην περιπτωση δε που ο Ροντριγκο Ντιαζ επικαλεστει για την καταληξη των επτα (VII) χωριων του τον μεγαλο αριθμο κοκκινων στο τελος, δωριζεται στον συμπαθη αν και διχως ιδιαιτερη αναλυτικη ικανοτητα παικτη ενα σκρηνσοτ (ειτε σε .jpg, ειτε σε .bmp, ειτε σε .png) με τις θεσεις της TWA, πνιγμενες σε 3/4 κοκκινου χαρτη πριν περιπου 10 μηνες. Μαζι με το σκρηνσοτ, μια παραδοσιακη ****ιλια ξυδι.


δ) Κατ οπιν των προηγουμενων η Διοικηση της ΤWA, ανακοινωνει οτι σε Ειδικη Εκδηλωση που θα γινει την τελευταια μερα του Κοσμου, θα απονεμηθει στον Ροντριγκο Ντιαζ εκτος της προαναφερθεισας πλακετας και η Χρυση Πυξιδα, κανοντας τον επιτιμο μελος της οικογενειας της TWA.

ε) η TWA ανακοινωνει την εναρξη του Προγραμματος Εργασιας "Κλαυσιγελος", με βαση το οποιο ιδρυει την Διοικητικη θεση "Υπευθυνος Δακρυων" στην οποια το στελεχος θα ανακοινωνει περιληψεις απο παλιες, καλες, αγαπημενες μεξικανικες σαπουνοπερες. Θα εκδοθει προκυρηξη για την θεση για τους ενδιαφερομενους, οι οποιοι θα πρεπει να εχουν τα ακολουθα δικαιολογητικα

i) το προθεμα Rodrigo στο νικνεημ τους
ii) το προθεμα Diaz στο νικνεημ τους.

Αιτησεις θα γινονται δεκτες σε 29 μερες απο σημερα.

στ) Ολα τα παραπανω θα εκδοθουν και σε δερματοδετο επετειακο βιβλιαρακι, με υπογραφη στο εσωφυλλο απο τον Ροντριγκο Ντιαζ, τον Συλβεστρο και ολους τους τεραστιους αρχηγους που περασαν απ τον Κ19 αλλα οι συγκυριες, η ζωη, το κρασι που μας μισει και πιθανον και νουμπαδες εξωγηινοι απ την Ανδρομεδα δεν τους αφησαν να τελειωσουν τον Κοσμο νικητες.
Νιωθουμε παντα την ηθικη υποχρεωση να ζητησουμε συγνωμη γι αυτο. Ισως σε εναν αλλο Κοσμο. Αλλο συμπαν. Αλλη διασταση.


Εκ της TWA
Darkling
Υ.Σ.Α. (Υπευθυνος Στοχευμενων Ανακοινωσεων)
 

DeletedUser

Αν γινοταν ψηφοφορια σχετικα με το ποιος ειναι ο πιο χαλια κοσμος των φυλετικων μαχων χωρις 2η σκεψη(βασικα ουτε πρωτη) θα ηταν ο κ19
Και μονο που σε 2 χρονια κοσμο σχεδον η πρωτη φυλη εχει 400.000.000 νικημενους λεει πολλα
0 μαχες απ οτι φαινεται
πολυ λιγοι νικημενοι με μια εξαιρεση μεχρι τωρα.
οποτε οσο και να το θελω αν και δεν παυει να στε νικητες δεν αξιζετε συγχαρητηρια για τη νικη
αυτα!
 

DeletedUser

...χαχαχαχααχαα...αστο καλο σας,παλι με κανατε και γελασα!...χαχαχααχαααα...Ροντριγκο -Βαγκελακη πονας τοσο που αποφασισες να βγεις απο την τρυπα σου?....γιατι την τελευταια φορα που βγηκες ηταν οταν διαλυθηκαν οι Ελιτ κι εκανες την ΩΜΑ 2η φυλη και ελεγες διαφορα που ευτυχως για σενα σβηστηκαν...κανε μου μια χαρη πηγαινε στον κ26 να κανεις καριερα πυξιδοφατσα και μη μιλας...το αρχειο σου στον κ19 εχει μονο βαρβαρα και κανιβαλισμους...ξερω επαιζε αλλος ε?...οπως και μολις ακουσες για πλανο τον Αυγουστο αλλαξες προφιλ και απανταγες σαν αλλος(ξαδερφος σου) για να μην σε κοπανησουν σωστα και να σε υποτιμησουν...και μετα εβγαινες και το παιζες παιχτης οτι ησουν εσυ,κηδειες και τετοια...χαχχαχαχαααα....καθε φορα ελεγα οτι πιο χαμηλα δεν γινεται να πεσει κανεις,αλλα καταφερνεις και με διαψευδεις καθε φορα...μπραβο σου...οσο για τα υπολοιπα που λες εσυ και ο ανωνυμος λογαριασμος Summer Wine να πατε να κραξετε τους υπερπαιχταραδες της Νο1 τοτε φυλης Ελιτ που με ενα πλανο πατησαν διαλυση φυλης και διαγραφη και δεν εκατσαν να παιξουν!...αυτοι χαλασαν τον κοσμο και επρεπε να ντρεπονται...ας καθοντουσαν να παιξουν...οσο καιρο ηταν πρωτοι με κανιβαλισμους,βαρβαροφαγωμα ,στρατολογησεις,ενωσεις κι εμεις ειχαμε τα 3/4 του χαρτη κοκκινα ελεγαν εδω πολλα κι ειρωνευοντουσαν και εσεις πονεμενοι ρομπεν των φυλλετικων δεν λεγατε κουβεντα...λοιπον καντε το ιδιο και τωρα κι αφηστε τις δακρυβρεχτες ιστοριες σας...Βαγγελακη εισαι μακραν ο πιο αστειος που εχω γνωρισει στις φυλλετικες...οταν ειμαι στις μαυρες μου θα σε παρω τηλ να γελασω!...κι εσυ Summer Wine εισαι μακραν ο πιο πονεμενος ξεμπαρκος ανωνυμος του κ19 χωρις ψηφοφορια και δευτερη σκεψη...χαχαχαχαχαχααααα....

[jor]
+10 πόντοι για spamming

Παρακαλούμε απαντήστε ή σχολιάστε απαντήσεις άλλων αναφερόμενοι στο θέμα του συγκεκριμένου thread. Αν δεν δώσετε μια λογική και τεκμηριωμένη απάντηση, καλύτερα να μην απαντήσετε καθόλου. Επίσης ισχύει και για μονολεκτικές απαντήσεις όπως για παράδειγμα "lol" ή "rofl".
By Jorgen
[/jor]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser30297

Δημητρη και Στεφανε ...
αυτος θα παρει ενα βραβειο τουλαχιστον ...και σε αυτο οφειλουμε να τον παραδεχτουμε...εδωσε λιγο ενδιαφερον στο παιχνιδι
οι αλλοι δυστιχος μολις ειδαν τα σπαθακια στην φυλη τους πατησαν Διαγραφη...
το οτι καθισε και επαιξε εστω και αυτα τα λιγα που εκανε ....κατι λεει ...μπορει να το εκανε απο πεισμα ...αλλα εκατσε ...
 

DeletedUser24216

Μπορει να ειναι ετσι αλλα μετα απο ενα σερι εξαμηνο με πλανα ανα 15 μερες απ τα 3/4 του χαρτη, δεν επιτρεπω σε κανεναν να λεει οτι του ρθει επειδη (καλως, κακως, δικαιως, αδικως) εχασε.
 

DeletedUser12338

κλειστε τον κοσμο να τελειωνετε αρκετα παιξατε....
73,36 Mil. ο καλυτερος ενεργος παιχτης σε od ...ο κοσμος παιχτηκε πολυ διπλωματικα αμα αναλογιστειτε ολοι σας οτι ο επομενος απο τα στατς που ειδα εχει μολις 45Mil και γενικα οι παιχτες που ηταν στις πρωτες θεσεις ειχαν σχετικα λιγες απωλειες.
μπραβο σε ολα τα παιδια της twa-panic που θα κλεισουν τον κοσμο.στον 19 πολεμησατε λιγοι και λιγοι ειχατε νευρο για να το κανετε αυτο...ηταν 1 απο τους ποιο ηρεμους ελληνικους σερβερ !
συγχαρητηρια σε ολους σας
 

DeletedUser

...αρκετα δεν παιξαμε φιλε μου γιατι καποιοι φοβιτσιαρηδες υπερπαιχταραδες με το που ειδαν λιγο ζορι πατησαν διαλυση φυλης και διαγραφη!(μην δουν ολοι ποσο ασχετοι ειναι)...αυτοι χαλασαν τον κ19...διπλωματικα δεν ξερω αν το λες οταν σαν TWA ειχαμε τα 3/4 του χαρτη κοκκινα αλλα οκ...αποψεις ειναι αυτες...οσο για τις απωλειες ετσι ειναι γτ κανεις δεν τολμουσε να βαρεσει μεγαλους παιχτε απο φοβο...
...ευχαριστουμε για την επιβραβευση σου αν και παλι διαφωνω λιγο...αρκετοι επαιξαν...απλα δεν προλαβαν να παιξουν κι αλλο λογω διαλυσης της Νο1 φυλης...πιο ηρεμος δεν ξερω γιατι εξισου γρηγορα εκλεισε ο κ18 και κ21(ειδικα ο κ21 που εγινε το ιδιο με τον κ19)...αυτο που μου αρεσε στον κ19 ειναι οτι ο κοσμος κλεινει ομορφα με οσους πραγματικα αξιζαν τελικα!...
...με τη σειρα μου να δωσω συγχαρητηρια σε οσους απο πρωην Ελιτ εκατσαν να παιξουν με ολο το χαρτη κοκκινο!...αξιοι...κριμα που ειχαμε συμφωνησει να μην γινει καμια στρατολογηση....αααα...και μην ξεχασω...συλληπητηρια σε ολους τους πικραμενους που ερχονται και γραφουν εδω...χαχαχααααα
 
Κορυφή