DeletedUser28807
αγαπαω τα ζωαααααααααααα
Καλα πλακα κανεις ρε χρυσα τωρα? σαρεσουν τα ζωακια και δεν πας με τον μαικ που κοιματε σαν ζωο ολη μερα? :Ρ
[pio]δόθηκε ποινή[/pio]
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
αγαπαω τα ζωαααααααααααα
Και να δούμε ποιος θα τους πηγαίνει τσιγάρα.. Παιδιά να πούμε και τίποτα ον τόπικ γιατί θα αρχίσουν να πέφτουν τα infraction σαν στραγάλια.. Στο θέμα μας λοιπόν, στηλιτεύστε ελεύθερα αυτούς τους επαίσχυντους σαλτιμπάγκους που κατάφεραν μετά κόπων και βασάνων να κλείσουν (άλλον) ένα κόσμο, απλά και μόνο επειδή η VH βαρέθηκε να ασχοληθεί μαζί τους και προτίμησε να το ρίξει στις (ξ)απλωτές και τα μακροβούτια. Λούτσε για σένα δουλεύω να έχεις να απαντάς..![]()
σταυρο-"τομαραυα",αν και είχε κάποιες φουρτούνες οι πορόια τις φυλής t αποτέλεσμα σε δικαιώνει απόλυτα,χαρά μου να παίξω μαζί σου όπως και με τη μάικ-μαλαματίνα κώστα-ούγκο πάνo-noobsfarmer τους 2-Λούτσους και με παιδιά από τους solo αλλα γενικά και με πολλά αλλα παιδιά από cxc!!
[SPOIL]Αν και ησουν λιγο γκευ!!![/SPOIL]
[mad]+10 για παραβίαση των κανόνων του forum.
Οι ερωτικές προτιμήσεις των χρηστών δεν αφορούν την κοινότητα.
...by Mad18...[/mad]
ρομπέρτο αλάνι πάρτους όλους
τι καθόμαστε και συζητάμε αν ήταν δίκαιο οι άδικο!!
οποιος μας προκάλεσε έφαγε σφαλιάρα,οποιος δεν μας προκάλεσε απλά φοβόταν!!
συγγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά πραγματικά μας άξιζε,αν και μετά t μπανάκι την έκανα και εγώ για "μπανακια"
δεν ανησύχησα ούτε μια στιγμή ήταν ο ρομπέρτο στο τιμόνι του λογαριασμού
σταυρο-"τομαραυα",αν και είχε κάποιες φουρτούνες οι πορόια τις φυλής t αποτέλεσμα σε δικαιώνει απόλυτα,χαρά μου να παίξω μαζί σου όπως και με τη μάικ-μαλαματίνα κώστα-ούγκο πάνo-noobsfarmer τους 2-Λούτσους και με παιδιά από τους solo αλλα γενικά και με πολλά αλλα παιδιά από cxc!!