Κ5-ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

  • Δημιουργός θέματος killer76
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser

Μετά από την υπόδειξη των admin για την ανακοίνωση του κλεισίματος του Κ5, θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου και τα θερμά συγχαρητήρια τόσο στους πολεμιστές της MOD όσο και στους ένδοξους αντιπάλους μας.

Ο κ5 αποδείχθηκε ένας δύσκολος κόσμος, όπου οι "preset" φυλές που έδειχναν ότι θα μπορούσαν να κυριαρχήσουν (αρχικά οι banned και έπειτα οι .... (sorry δεν θυμάμαι το όνομα), υπό την αρχηγία του tourloumpouki) τελικά δεν κατάφεραν να επιβιώσουν, και στη θέση τους κυριάρχησαν πιο "τυχαίες" φυλές όπως οι mod και οι 300.

Αναμφισβήτητα, ουσιαστικό ρόλο στην εξέλιξη του Κ5 έπαιξε η ιστορία με τα ban, που προκάλεσε τη διαγραφή αρκετών λογαριασμών των 300, γεγονός όμως για το οποίο δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ καθώς δεν έχω καλή εποπτεία της υπόθεσης (εκείνη την περίοδο ήμουν στο εξωτερικό). Όπως και να 'χει, οι 300 θεωρώ ότι ήταν μια πολύ δεμένη φυλή, με ισχυρή ηγεσία και καλούς παίχτες, που θα μπορούσα ισάξια να διεκδικήσει την τελική νίκη στον κ5. Σε γενικές γραμμές, αυτό θα μπορούσε να λεχθεί και για τους συμμάχους τους, οι οποίοι αν και δεν είχαν τη φήμη της ακραίας πολεμικής φυλής, εκτιμώ ότι δεν έφτασαν τυχαία εκεί που έφτασαν.

Για τους "βόρειους" τέως συμμάχους μας και ύστερους εχθρούς, θα ήθελα να πω ότι σε γενικές γραμμές έφτασαν πιο μακρια απ' ότι ίσως δικαιούνταν, παρότι στις τάξεις τους υπήρχαν μερικοί πραγματικά καλοί παίχτες. Κατά την κρίση μου, η ηγεσία τους δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων - αν και το τελευταίο σχόλιο μπορεί να οφείλεται και σε προσωπικές αντιπάθειες.

Ένα μεγάλο συγνώμη θέλω να ζητήσω από τον Γιάννη (τον Cafu), με τον οποίο είχα συμφωνήσει κάποια πράγματα που τελικά δεν κατόρθωσα να τηρήσω (λόγω ιδιαίτερης πίεσης από τους παίχτες της φυλής μου). Η αρχική μου απόφαση να παραιτηθώ όταν είδα ότι οι δεσμεύσεις μου δεν ήταν δυνατό να υλοποιηθούν ανεστάλη, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης κατά τη συγκεκριμένη στιγμή του Κ5. Ακόμα κι έτσι όμως, οφείλω να ομολογήσω ότι δεν τα έχω και πολύ καλά με τον εαυτό μου.

Τέλος να ευχαριστήσω τους παίχτες που με ακολούθησαν από τη δημιουργία της ΜΟΒ, τη συνένωση με τους ΤΝΤ και δημιουργία της MOD, και βέβαια τα παιδιά που με αντικατέστησαν επάξια (και ακόμα καλύτερα) στη διάρκεια της απουσίας μου και μέχρι το κλείσιμο του Κ5.

θα ήθελα μάλιστα να ζητήσω από όλους τους συμπαίχτες μου (καταρχάς σύμμαχους αλλά και "εχθρούς") να παρευρεθούν σε μια αποχαιρετηστήρια συνάντηση, στην Αθήνα, τη Δευτέρα, 1η Ιουλίου σε χώρο που θα καθορισθεί με νεότερο (αναφέρομαι σε ένα απογευματινό τσιπουράκι).

Οι ενδιαφερόμενοι εκτιμώ θα μπορέσουν να επικοινωνήσουν, δηλώνοντας τη συμφωνία ή την αντιπρότασή τους.

Πλήρης για όσα προηγήθηκαν,
killer76
 

DeletedUser28143

Καλα ηταν,πραγματικα περασαμε ολοι καλα και αυτο που μενει,ασχετα τα οποια προβληματα μας μεταξυ μας(παντα in game), το γελιο το τρελο,ειδικα τα βραδια που μπαιναμε skype και γινοταν χαμος...

Ολα τα αλλα μενουν πισω και απλα λυπαμαι που δεν κρατησε παραπανω...

Να περνατε ολοι καλα και στην ζωη σας να σας πανε ολα καλα ,με υγεια πανω απο ολα...
 

DeletedUser

Τασο (αν θυμαμαι καλα) αμα ερθεις Θεσσαλονικη ενημερωσε να σε κερασω κανα καφε αν ειναι πρωι ή κανα ποτο αν ειναι βραδυ! Εχω κατι μηνες να δω τα νεα εδω! Εγινε τελικα η συναντηση ? Αθηνα δεν μπορουσα να κατεβω ... εδω στην φραπεδουπολη οποιος θελει μου λεει! Διστυχως δεν αντεξα μεχρι το τελος του κοσμου 5. Πολες υποχρεωσεις και οφειλω να ομολογισω οτι τα συνεχομενα πλανα με κατεστρεψαν! Το τελευταιο με εκανε να τα παρατησω, και ο Καναρης ειδικα πρεπει να εβαλλε στο ματι και με νικησε. Οποτε τον παραδεχομαι! Αλλα παραδεχομαι και ολους οσους μου βαλλαν σπαθακια και οσους αντεξαν στα σπαθακια μου. Τελικα οσο βρισιδι και να επεσε περασαμε καλα! Αλλα πιο πολυ θα μου λειψει η παρεα του 5. Σαν αυτους τους τρελους δεν υπαρχει! Καλη συνεχεια σε ολους!!
 
Κορυφή