Η CxC στον 24???

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser18900
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser2415

μπλα μπλα μπλα.....

Κωστα ενα να θυμασαι....οτι το δικαίωμα να λες τη γνώμη σου, δεν συνεπάγεται αυτόματα το δικαίωμα να σε παίρνουν στα σοβαρά.!!Οποτε μην τρολλαρεις......

Δακρυα κυλλησαν στα ματια μου..Αυτον τον απολυτο ηγετη,εγω τον εψαχνα στον κ16 οταν επρεπε....Αλλον θυμαμαι.

Ενα απο τα δακρυα σου κρατα το για οταν ωριμασεις θα το χρειστεις για να θυμασαι....Εμενα ποτε με εψαξες στον κ16 και δεν ημουν εκει για τον οποιοδηποτε???


!@#$%^&*()_)(*&^%$#@!


δεν σταματατε λεω εγω τωρα να λογομαχειτε στο extrenal, σκαιπ οι διαφορες σας συμπαικτες πραμα..

αποκλειετε να μην σου εδινα εσενα σημασια εισαι τουρλουμπουκης:)

[mad]********[/mad] & [mad]**********[/mad] ολο το 24ωρο (L) :D


[mad]Αφαιρέθηκαν τηλεφωνικοί αριθμοί.


...by Mad18...[/mad]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser6091

Η σι εξ σι ειχε πολεμο απο την αρχη του κοσμου με Ερρορ ( αυτοι δεν ηταν που εκλεισαν τον 12?? :) ) και σαμμερ . Οι σαμμερ να σου θυμησω οτι διαλυθηκαν ως αποτελεσμα των επιθεσεων μας. Εφτιαξαν μια αλλη παλιοφυλη και στην συνεχεια στρατολογησαμε γυρω στα 15 παιχτρονια...

Άρα καταλήξαμε στο ότι τους στρατολογήσατε. Εκεί κατέληξα και εγώ στο post μου. Ότι σε δυσκόλεψε το στρατολόγησες.

Οι δε σολο πηγαν ολοκληρωτικα ρισταρτ!

Αν προσπαθήσω να το σχολιάσω αυτό, θα πρέπει να τονίσω ότι τα έχετε κάνει τόσο τουρλουμπούκι στον 21 με την διπλωματία που δεν θυμάσαι καν τις φυλές. Ωραία, πάμε να σε ενημερώσω. Η Solo ήταν η παλιά UD που κόπηκαν στα 2 και έγινε η Solo και η TRT. Στο τέλος ενώθηκαν και πάλι (κάτι που φυσικά είχα προβλέψει μήνες πριν) και έγινε η S-TR. Υπάρχουν ακόμα ξέρεις αυτοί... Δεν τους πολέμησες ποτέ σου. Αντίθετα ήσουν σύμμαχος, είχες κοινούς εχθρούς και υποστήριξη από την πρώτη μέρα του κόσμου. Θέλεις τόσο πολύ να πιστέψεις πως πολέμησες πολλές φυλές, που άθελα σου γελοιοποίησε. Είμαι όμως εγώ εδώ για να σε προστατέψω και να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους :)

Ξερω οτι δεν σου αρεσε γιατι με την προσθηκη αυτων των παιχτων φαινοταν ξεκαθαρα κατα που πηγαινε ο κοσμος και μαλιστα σε συντομο χρονικο διαστημα..

Δεν ξέρω τι μου άρεσε τότε και τι όχι αλλα σίγουρα μου αρέσει αυτό που μόλις διάβασα. Με την προσθήκη αυτών των παικτών είπες. Ευτυχώς γιατί νόμιζα πως πραγματικά πίστεψες ότι μπορεί να κλείσετε τον κόσμο με πολέμους. Καλά που το είπες και μονος σου :)


Ταυτοχρονα με σαμμερ ειχαν αρχισει να μας ενοχλουν και οι Ευ. Τους ξεχασες αυτους οπως και τους αλλους εχθρους μας αλλα τεσπα δεν πειραζει παω πασο! Τους κοπαναμε λεπον και αρχισαμε να τους παιρνουμε χωρια , καπου εκει μπαινουν στο κολπο και οι βιλατζ χαντιντ. Κατσε να τα γραψουμε κατω και να τα συμφωνησουμε γιατι δεν ειμαι και καλος στα μαθηματικα .

3 φυλες οι Ευ στην πρωτη δεκαδα και 3 οι Βιλατζ χαντιντ οποτε 3+3 = 6
2 οι σι εξ σι στην πρωτη 10αδα!
6-2= 4

Και επειδη αυτα τα νουμερα μας μπερδευουν να στο πω λιανα η συμμαχια των εχθρων μας ειχε σχεδον διπλασιο αριθμο χωριων απο εμας τους δολιους!

Εδώ έδωσες ρέστα πανικοβλημένης διπλωματίας γεμάτη αίμα δάκρυα και ψέμα. Η EU γιατρέ μου είναι η V.Η. Ενώθηκαν 2 φυλές και έγιναν μια. Ότι έκανες και εσύ με την summer και τους REC. (ωχ βρε καμάρι μου, εγώ λες πως ξεχνάω αλλα και εσύ δεν πας πίσω. Τους Rec γιατί δεν τους ανέφερες? Μήπως επειδή από τότε που έπαιζα θα βρείς posts μου που είχα πάλι προβλέψει την ένωση σας?) Και μάλιστα μια 100% ύπουλη ένωση καθώς για την ένωση γνώριζαν λίγοι άνθρωποι και μέχρι να γίνει η REC πουλούσε μέλη της στην CxC. Μέλη που έκρινε πως δεν τα θέλει (γιατί τα στρατολόγησε όμως?) ενημέρωνε την CxC για να τα χτυπήσει. Έτσι μάζεψες χωρια, όχι με πολέμους και πράσινα άλογα που λες...


Σου εξηγησα 4 σημαντικους πολεμους , αν μου βρεις μια φυλη στον 21 που εκανε παραπανω πολεμους (σοβαρους ) απο εμας παταμε διαγραφη και αδειαζουμε την γωνια! :) Τωρα αν περιμενες να γινει το νταβαντουρι του κοσμου 2 και του κοσμου 1 με δεκαδες πολεμους συγγνωμη που σε απογοητευσαμε αλλα εμεις και εμεις παιζαμε. Το τι φταιει να το ψαξεις αλλου και οχι σε εμας :D

Όχι δεν θα σου βρω καμια φυλή που έκανε παραπάνω πολέμους γιατί απλά δεν έκανες ούτε εσύ. Μπορεί να ξεκίνησες τόσους αλλα δεν ολοκλήρωσες κανέναν πόλεμο. Οι 3 τελειωσαν με στρατολόγηση και ο 1 τελειωσε με διάλυση της VH ενώ είχε ακόμα να δώσει πολλά. Είναι σαν να ξεκινήσουμε να πάμε να πάρουμε πίσω την Πόλη και να καταλήξουμε να πίνουμε καφέ μαζί με τους Τούρκους. E δεν θα το πεις και πόλεμο αυτό... Ξέρεις πως αν πήγαινες με την αρχική σύνθεση σου, θα είχες φύγει από τον μάταιο τούτο κόσμο εδώ και καιρό. Για αυτό και έκανες όσα έκανες ως φυλή. Δεν τα κατακρίνω (εκτος από το θέμα της Rec), απλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το λες.


Οκ εσυ το λες ο τουρλουμπουκης συμφωνει? :D


Επειδή τον τουρλουμπούκι τον έχεις ζήσει περισσότερο, δεν σημαίνει πως τον ξέρεις και καλύτερα. Τον έχεις ζήσει ως αρχηγό φυλής, τον έχω ζήσει ως Δημήτρη. Άραξε λοιπόν γιατί δεν έχεις την παραμικρή ιδέα της διαφοράς ανάμεσα σε ένα post του και σε αυτό που πραγματικά πιστεύει. Εκτίθεσαι και εκτίθεσαι σε βαθμό που με κάνει να γελάω όσο σου απαντάω τώρα...



γιώργο (MAD18) η κανεις τον λωλο?.. η λωλός είσαι τελικά?
στο προηγούμενο post σου σχετικά με το τη παίχτηκε στον 21 και ποιοι δουλέψανε για σπρωξιμο φυλων σου απάντησα... όμως εσύ όπως κανεις συνήθως, απαντάς όπου και όταν έχεις την εντύπωση ότι έχεις το πλεονέκτημα... ο δημήτρης σου είπε ότι και εγώ και μάλιστα αναλυτικότερα... σαν CO-ΜΑ-do του game μπορείς πολύ εύκολα να μας διαψεύσεις...

Μετά την ανάγνωση του post σου, το μονο που μου ήρθε να πω είναι πως για σένα φτιάχτηκε το "εσύ είσαι από άλλο ανέκδοτο" Πραγματικά δηλαδή, σου ταιριάζει γάντι.
Είναι αυτή η κόντρα σου με εμενα που σε θολώνει και σε κάνει να γραφεις ανέκδοτα. Για εσένα μια συζήτηση στο forum γίνετε για να πάρει κάποιος το πάνω χέρι όπως λες. Για μένα πάλι, γίνεται για να υπάρξει ο διάλογος και η ανταλλαγή απόψεων. Εσύ ζεις σε μια μόνιμη κόντρα με τα ρούχα σου και εγώ ζω στον κόσμο μου και σε πληροφορώ πως όσο και να με κράζεις, ο κόσμος μου είναι υπέροχος και έχει απίστευτο γέλιο :)

διαφορετικά... υποκλίσου στην μοναδική οργανωμενη φυλη του ελληνικού server που δημιούργησε ο φίλος σου και τα οποια κωλύματα που τυχόν έχεις (ίσος επειδή σου χαλάσαμε τον κόσμο???) με την cxc (θα ήθελες πολύ να ήσουν δούκας) λόγο κόμπλεξ να το πω?
λόγο υπαρξιακών? μιας και εσύ ούτε σαν παίχτης δεν είσαι ικανός να μπεις σε αυτήν την φυλή (παρα τα μέσα που έχεις)... δεν ξέρω..!!! η ψυχω σύνθεση του καθε΄να είναι και μια μοναδική πρόκληση... εγώ ειδικός δεν είμαι...

Εδώ δείχνεις ποσο γατάκι είσαι. Αρχικά είσαι ingame γατάκι μπροστά μου. Το τι μπορώ να κάνω ως παίκτης, το έδειξα μέσα σε μόλις 3 μήνες στον 22 που δεν γνώριζε κανένας ποιος είμαι και τα πήγα αρκετά καλά. Εσένα πάλι αν σου βγάλουμε τα scripts, δεν θα ξέρεις καν πως να συμπληρώσεις τις μονάδες στο μέρος συγκέντρωσης (αν ξέρεις και που είναι αυτό). Το να γίνω μέλος στη CxC δεν το επεδίωξα ποτε. Αν το ήθελα όμως, θα το είχα καταφέρει από την πρώτη μέρα που θα το έβαζα ως στόχο μου και ούτε καν θα το γνώριζες. Χαλάρωσε γιατί μπορεί η αλήθεια να σου πληγώσει τον εγωισμό.
Και τα "υποκλίσου" δεν περνάνε σε μένα. Δεν έχω υποκλιθεί ποτε μου σε κανέναν. Αν για σένα έχει γίνει συνήθεια η υπόκλιση, μπορείς να την κανεις όπου θέλεις. Όχι όμως σε μένα αυτά. Συνεννοηθήκαμε?

θα περίμενα όμως να απαντήσεις.. αλήθεια πως? σαν παίχτης η σαν mod?( πράσινα bold) όπως έκανες στα δυο πρώτα post σου... όχι τίποτα άλλο... απλά να ξέρουν και αυτοί οι άμοιροι mod του φόρουμ πως να φέρονται σε παίχτες που σου απαντούν... με ποινές για να σε σώσουν από τις απαντήσεις σου ίσος? παρόμοιο περιστατικό είχε γίνει παλαιότερα μεταξη μας(αν δεν το θυμάσαι ευχαρίστως να το δημοσιεύσω εδώ)... όχι τίποτα άλλο αλλα να ξέρουν και τα παιδιά (της ΟΔ) τι να απαντάνε στα PM ...

Εδώ έχουμε την πεμπτουσία του διαλογου. Εκτος από αστείο το παραπάνω είναι και εκτος κανόνων. Όπου κρίνω σκόπιμο να απαντήσω ως CM της κοινότητας, θα απαντάω ως CM και όπου θέλω να απαντήσω σαν παίκτης, θα απαντάω σαν παίκτης. Εσύ κοίτα την δουλειά σου. Δεν έχεις καν το δικαίωμα βάση κανόνων να σχολιάσεις διαχειριστές και τις αποφάσεις τους στο forum. Μην μας δείχνεις συνεχεια πως γραφεις στα παλιά σου τα παπούτσια τους κανόνες και θεωρείς ηλίθιους όσους τους ακολουθούν. Δεν σε τιμά αυτό ξέρεις. Και μαθήματα στην ομάδα διαχείρισης δεν δέχομαι από κανέναν! Την επομενη φορα που θα στερέψεις από επιχειρήματα, φρόντισε να ζητήσεις την βοήθεια του κοινού και να μην πιάσεις την ομάδα διαχείρισης.

Και τι να δημοσιεύσεις? Το μήνυμα που σου είπα ότι δεν έπρεπε να δώσω ποινή εγώ στο θέμα που έγγραφα ως παίκτης? Όχι όχι σε παρακαλώ μην το κανεις γιατί τρέμουν τα ποδαράκια μου... Αν υπάρχεις κάπου εκεί ψηλά Θεέ μου, εξήγησε μου γιατί με τιμωρείς τόσο σκληρά σε παρακαλώ.

κόψε το trol..δεν σου βγαίνει..

Ενώ εσύ πάλι, παρέδωσες μαθήματα... Ωχ Παναγία μου
 

DeletedUser2415

Αφαιρέθηκαν τηλεφωνικοί αριθμοί.


...by Mad18...

ημαρτον και ελεος .........ρε γιωργο αμεσως να στιγματισης...σιγα μην εβαζα πραγματικους αριθμους,ΧΡΥΣΑαααααααα παρεμπιπτοντως στειλε μου πμ αφου σβησαν τα τηλεφωνα...... μπουαχαχαχαχαχαχαχαχα :D :p
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Εδώ δείχνεις ποσο γατάκι είσαι. Αρχικά είσαι ingame γατάκι μπροστά μου. Το τι μπορώ να κάνω ως παίκτης, το έδειξα μέσα σε μόλις 3 μήνες στον 22 που δεν γνώριζε κανένας ποιος είμαι και τα πήγα αρκετά καλά. Εσένα πάλι αν σου βγάλουμε τα scripts, δεν θα ξέρεις καν πως να συμπληρώσεις τις μονάδες στο μέρος συγκέντρωσης (αν ξέρεις και που είναι αυτό).

εδω ειναι που ο καθε παιχτης της κοινοτητας λιωνη στα γελια χαχαχα,το αλλο με τον τοτο το ξερεις χαχαχαχ μπας σε καλο σου!!
εισαι ολοκληρωτηκα ασχετος στο παιχνιδι,για καμια προπαγανδα καλος εισαι μονο!!!
[SPOIL]images.jpeg[/SPOIL]

γιατι δεν στελνεις μια προσκληση στον σταματη για κ24 να βγει διπλα σου να δουμε ποιος θα στειλι ποιον πυξιδα.??

γιατι δεν σχολιαζεις την ενωση τν βχ με τους ευ.?

οι βασικα το πως κλεισαν αυτοι την ηπειρω τους.??

ποιος εκανε πρωτος ενωσης και συμαχιες με σκοπο να χτυπησουν εμας.??
ποιος ενω ειχε κανει ειδη συμαχια με ευ παρακαλουσε και στους σολο να κανουν συμαχια με σκοπο να χτυπυσουν cxc.??

ισως αν αυτα τα γατακια δεν ειχαν κανει αυτες της κινησεις πρωτοι να ειχε ακομα ενδιαφερον ο κοσμος,θα σας βολευε ολους να πανε 3 εναντιον 1 και να χασουμε,λυπαμαι ομως κυριοι δεν γουσταραμε να παραμεινουμε κομπαρσοι στην διπλοματια!!

ας μην ανοιγαν πρωτοι τν ασκο του αιολου με στρατολογησεις και συμαχιες!!

ο τομαραγια ηταν παντου 1 βημα μπροστα και αυτο σας τσουζει!!!!
 

DeletedUser6091

Εδώ δείχνεις ποσο γατάκι είσαι. Αρχικά είσαι ingame γατάκι μπροστά μου. Το τι μπορώ να κάνω ως παίκτης, το έδειξα μέσα σε μόλις 3 μήνες στον 22 που δεν γνώριζε κανένας ποιος είμαι και τα πήγα αρκετά καλά. Εσένα πάλι αν σου βγάλουμε τα scripts, δεν θα ξέρεις καν πως να συμπληρώσεις τις μονάδες στο μέρος συγκέντρωσης (αν ξέρεις και που είναι αυτό).

εδω ειναι που ο καθε παιχτης της κοινοτητας λιωνη στα γελια χαχαχα,το αλλο με τον τοτο το ξερεις χαχαχαχ μπας σε καλο σου!!
εισαι ολοκληρωτηκα ασχετος στο παιχνιδι,για καμια προπαγανδα καλος εισαι μονο!!!
[SPOIL]Προβολή συνημμένου 875[/SPOIL]

γιατι δεν στελνεις μια προσκληση στον σταματη για κ24 να βγει διπλα σου να δουμε ποιος θα στειλι ποιον πυξιδα.??

γιατι δεν σχολιαζεις την ενωση τν βχ με τους ευ.?

οι βασικα το πως κλεισαν αυτοι την ηπειρω τους.??

ποιος εκανε πρωτος ενωσης και συμαχιες με σκοπο να χτυπησουν εμας.??
ποιος ενω ειχε κανει ειδη συμαχια με ευ παρακαλουσε και στους σολο να κανουν συμαχια με σκοπο να χτυπυσουν cxc.??

ισως αν αυτα τα γατακια δεν ειχαν κανει αυτες της κινησεις πρωτοι να ειχε ακομα ενδιαφερον ο κοσμος,θα σας βολευε ολους να πανε 3 εναντιον 1 και να χασουμε,λυπαμαι ομως κυριοι δεν γουσταραμε να παραμεινουμε κομπαρσοι στην διπλοματια!!

ας μην ανοιγαν πρωτοι τν ασκο του αιολου με στρατολογησεις και συμαχιες!!

ο τομαραγια ηταν παντου 1 βημα μπροστα και αυτο σας τσουζει!!!!

Το έχω διαβάσει εδώ και ώρα το post αλλα στην αρχή γελούσα για διαφορετικούς λόγους με το post σου και μετά θεώρησα σημαντικότερο να κάνω καφέ από το να σου απαντήσω.

Να σου θυμίσω φυσικά πως δεν είμαι εγώ αυτός που προσδιόρισε τον εαυτό του ως καλο παίκτη. Άλλοι το κάνουν και παρακαλώ πολύ να αφήσουν στην ησυχία τους τα καλαμια. Με μεγάλη μου χαρά μπορώ να αποδεχθώ την πρόκληση που λες αλλα δυστυχώς δεν έχουμε ακόμα κόσμο που να αποκλείει ΟΛΩΝ των ειδών τα scripts. Μόλις δημιουργηθεί να είσαι σίγουρος πως θα το κάνω αν και κάτι μου λέει πως σε περίπτωση που ανοίξει τέτοιος κόσμος πολλοί θα θυμηθούν πως έχουν κανονίσει κάτι άλλο και δεν θα μπορούν να μπούν :p

Κατά τα άλλα σε ευχαριστώ πολύ που με το post σου υπερασπίστηκες πλήρως τα όσα είπα και μάλιστα έντονα και παθιασμένα. Παραδέχθηκες όσα είπα για ενώσεις και συμμαχίες, δεν διέψευσες τίποτα και απλά είπες πως ακολουθήσατε τον δρόμο της διπλωματίας. Γιατί μέχρι τώρα έβγαινε μια wanna be solo φυλή που την διπλωματία ούτε να την φτύσουν δεν θέλουν :p

Αν σου πει κανένας πως είναι καλύτερα να μασάς, μην του δώσεις σημασία, συνέχισε να γράφεις εσύ γιατί προσφέρεις έργο στην κοινότητα :)

Έλα και καλο μας καφέ :p
 

DeletedUser26094

...μετά θεώρησα σημαντικότερο να κάνω καφέ από το να σου απαντήσω.

Πίνοντας και εγώ το καφεδάκι μου διάβαζα με μεγάλη λαχτάρα τα σοφά σου λόγια!

Να σου θυμίσω φυσικά πως δεν είμαι εγώ αυτός που προσδιόρισε τον εαυτό του ως καλο παίκτη.
Νιαου :p
[SPOIL]
Αρχικά είσαι ingame γατάκι μπροστά μου. Το τι μπορώ να κάνω ως παίκτης, το έδειξα μέσα σε μόλις 3 μήνες στον 22 που δεν γνώριζε κανένας ποιος είμαι και τα πήγα αρκετά καλά.
[/SPOIL]

Άλλοι το κάνουν και παρακαλώ πολύ να αφήσουν στην ησυχία τους τα καλαμια. Με μεγάλη μου χαρά μπορώ να αποδεχθώ την πρόκληση που λες αλλα δυστυχώς δεν έχουμε ακόμα κόσμο που να αποκλείει ΟΛΩΝ των ειδών τα scripts.

Όχι άλλο κάρβουνο σε παρακαλώ!
Αν ήθελαν οι παίκτες έναν κόσμο που θα πατάνε 10000 κλικ για να κάνουν το ίδιο και το ίδιο πράγμα θα ήταν ένας κόσμος πλασμένος από τον μαδ18 (ο δικός σου κόσμος με λίγα λόγια :cop:)! Και φυσικά η εταιρεία δεν συμμερίζετε την αποψή σου, για αυτό και κάθε χρόνο βάζει προσθήκες στο παιχνίδι που ουσιαστικά περιλαμβάνουν τα διασημότερα σκριπτς (τις ξέρεις μην τις ονομάσω) :oops:



Κατά τα άλλα σε ευχαριστώ πολύ που με το post σου υπερασπίστηκες πλήρως τα όσα είπα και μάλιστα έντονα και παθιασμένα. Παραδέχθηκες όσα είπα για ενώσεις και συμμαχίες, δεν διέψευσες τίποτα και απλά είπες πως ακολουθήσατε τον δρόμο της διπλωματίας. Γιατί μέχρι τώρα έβγαινε μια wanna be solo φυλή που την διπλωματία ούτε να την φτύσουν δεν θέλουν :p

Λυπάμε αλλα έχεις θέματα ψυχολογικά να λύσεις, για κάποιο λόγο που μόνο εσύ γνωρίζεις ήρθες να γράψεις μετά από 2 μήνες να αφορίσεις μια διαφαινόμενη νίκη που έχουν παραδεχτεί δεκάδες αντίπαλοι σε αυτόν τον σέρβερ!
Το να αναγνωρίζουν οι αντιπαλοί σου ότι είσαι ένα οργανωμένο σύνολο και το σημαντικότερο να λένε ότι κάνεις "καθαρο" παιχνίδι, είναι για κάποιο λόγο αν και παραδόξος κάτι που δεν σου αρέσει! :grrr2:

Υ.Γ.: Το είχα ψηλιαστεί αλλα δεν ήθελα να γκρεμιστεί όλο αυτό που νιώθω για σένα, δυστυχώς μου το γκρέμισες!
Πρέπει να είσαι λίγο χαχανούλης εεε; Σε όλα τα ποστ γελας!
[SPOIL]
Το έχω διαβάσει εδώ και ώρα το post αλλα στην αρχή γελούσα για διαφορετικούς λόγους...
[/SPOIL]

Μην ψαρώνεις ρε τρελιάρη: (L)
[SPOIL]Όλα τα παραπάνω τα έγραψα για να σου πω [SPOIL]ΤΟΝ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑΣ ΘΑ "ΧΕΤΕ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΟ[/SPOIL][/SPOIL]
 

DeletedUser6091

Χαίρομαι για αυτή σου την απάντηση. Στο post μου βεβαια δεν είπα τίποτα για καλός παίκτης και λοιπά. Είπα πως απλά, έδειξα. Προσέχω πολύ καλά την κάθε λέξη που γράφω σε αντίθεση με άλλους που απλά αυτοαναιρούνται σε κάθε τους post.



Όχι άλλο κάρβουνο σε παρακαλώ!
Αν ήθελαν οι παίκτες έναν κόσμο που θα πατάνε 10000 κλικ για να κάνουν το ίδιο και το ίδιο πράγμα θα ήταν ένας κόσμος πλασμένος από τον μαδ18 (ο δικός σου κόσμος με λίγα λόγια :cop:)! Και φυσικά η εταιρεία δεν συμμερίζετε την αποψή σου, για αυτό και κάθε χρόνο βάζει προσθήκες στο παιχνίδι που ουσιαστικά περιλαμβάνουν τα διασημότερα σκριπτς (τις ξέρεις μην τις ονομάσω) :oops:

Αρχικά δεν είναι μια άποψη που έχω ως CM αλλα κάτι που ακολουθώ ως παίκτης. Δεν παίζω με scripts και είναι δικαίωμα μου. Δεν είμαι ο μοναδικός και δεν θα απολογηθώ σε εσένα για αυτό. Τα υπόλοιπα που λες αφορούν την σχέση μου με την εταιρία που επειδή σε καίει από όσο βλέπω, είναι κάτι περισσότερο από άψογη εδώ και χρόνια. Αν όμως γράψεις είτε εσύ είτε κάποιος άλλος κάτι για την θέση μου ως CM εδώ ξανά, λυπάμαι αλλα θα εφαρμόσω τους κανόνες και θα μας χαιρετίσεις μόνιμα από παντού. Το ότι δεν έχεις το παραμικρό επιχείρημα και αναγκαστικά πας να πουλήσεις μαγκιά πάνω στην ιδιότητα μου εδώ, είναι κάτι που θα πρέπει να σε προβληματίζει. Όλα σου τα επιχειρήματα πάνω στα όσα είπα με την ιδιότητα του πρώην παίκτη του 21, σταμάτησαν σε μόλις μιση σειρά. Μιλάμε με κατατρόπωσες τώρα... Αλήθεια, ένοιωσες την τεστοστερόνη σου να εκτινάζεται μετά από αυτό? :p

Λυπάμε αλλα έχεις θέματα ψυχολογικά να λύσεις, για κάποιο λόγο που μόνο εσύ γνωρίζεις ήρθες να γράψεις μετά από 2 μήνες να αφορίσεις μια διαφαινόμενη νίκη που έχουν παραδεχτεί δεκάδες αντίπαλοι σε αυτόν τον σέρβερ!
Το να αναγνωρίζουν οι αντιπαλοί σου ότι είσαι ένα οργανωμένο σύνολο και το σημαντικότερο να λένε ότι κάνεις "καθαρο" παιχνίδι, είναι για κάποιο λόγο αν και παραδόξος κάτι που δεν σου αρέσει! :grrr2:

Μπορώ να έρχομαι και να γράφω μετά από όσο χρονικό διάστημα θέλω όπως όλοι οι χρηστες. Λογαριασμό εννοείτε πως δεν πρόκειται να σου δώσω οποτε μην χάνεις τον χρόνο σου άδικα. Όσο για την αναγνώριση της νίκης όπως την ονομάζεις, δεν την αμφισβήτησα. Μάλλον έχουμε πρόβλημα στην κατανόηση των ελληνικών φιλε μου και είναι κάτι που πρέπει να κοιτάξεις όσο εγώ θα κοιτάω τα ψυχολογικά μου. Σχολιάζω σε όλα μου τα posts, τον δρόμο προς το κλείσιμο του κόσμου και όχι το κλείσιμο του κόσμου. Είναι όμως τέτοια η αντικειμενικότητα σου που δεν έχεις διαβάσει καν τα posts μου και απλά βγήκες να κράξεις. Έχω πει με μεγάλα πράσινα γράμματα πως δεν αμφισβητώ την νίκη της φυλής σου. Επί λέξη μάλιστα αυτό. Είναι μόλις, λίγες σελίδες πριν :p Και μετά λοιπόν από αυτή σου την απάντηση-φιάσκο που έδωσες, θεωρείς πως τα ψυχολογικά τα έχω εγώ η εσύ που κράζεις στο κενό :p? Κανε μου λίγο νιάου τώρα.

Υ.Γ.: Το είχα ψηλιαστεί αλλα δεν ήθελα να γκρεμιστεί όλο αυτό που νιώθω για σένα, δυστυχώς μου το γκρέμισες!
Πρέπει να είσαι λίγο χαχανούλης εεε; Σε όλα τα ποστ γελας!

Φυσικά και είμαι γελαστό παιδί και το γέλιο είναι ότι πιο ευγενικό μπορώ να κάνω με όσα υπέροχα διαβάζω.

Μην ψαρώνεις ρε τρελιάρη: (L)
[SPOIL]Όλα τα παραπάνω τα έγραψα για να σου πω [SPOIL]ΤΟΝ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑΣ ΘΑ "ΧΕΤΕ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΟ[/SPOIL][/SPOIL]

Αυτό τώρα ήταν κάτι σαν αστείο? Πατήστε κάποιος το κουμπί για το γέλιο ρε παιδιά. Και μου τα λες μόλις έπιασε βροχή. Δεν μπορούσες να γράψεις νωρίτερα που είχε ζεστη μπας και βοηθούσες λίγο την κατάσταση?

Σε παρακαλώ, βγες να μου απαντήσεις, έχω πραγματικά ανάγκη να διαβάσω και άλλο post από εσένα. Ο Λαζόπουλος τελείωσε, οι Ράδιο Αρβυλα επίσης... καταλαβαίνεις, δεν έχω πως να περνάω ευχάριστα πλέον.
 

DeletedUser22256

καλό θα ήταν κ. μαντ να μην πίνεις πολλούς καφέδες έστω και αν είναι της παρηγοριάς..
Είναι φανερό πλέον ότι σου έχουμε κάτσει στο στομάχι και σε συνδυασμό με τους καφέδες θα έχεις θέμα (πάρε ενα ζαντακ και θα το ξεπεράσεις η να το γυρίσεις στους χυμούς)..
Καλό θα ήταν επίσης να μάθεις πρώτα τα βασικά του γκειμ και στην συνεχεία να προπαγανδισεις..
Δεν μπορείς να μιλάς για πολέμους-μάχες κλπ, όταν πολύ άπλα το μόνο σπαθί που πιθανόν έχεις δει σε αυτό το παιχνίδι είναι από το βάρβαρο για να πάρεις την αποστολή (αν έχεις φτάσει βέβαια μέχρι εκείνο το σημείο) και πολύ περισσότερο για διπλωματία - τακτική.
Η δικιά σου φυλή στον κ21 άραγε που είναι η ποιος θυμάται έστω το όνομά της?..
Ποιο πολύ για τροβαδούρος-τρουβερος μου κάνεις αφού είσαι καλός στο να μιλάς για επικές μάχες, ιστορίες , μύθους, άσχετα αν δεν τα έχεις γνωρίσει πότε και άπλα μεταφέρεις ότι ακούς - διαβάζεις - φαντάζεσαι.

Μάταια σπαταλάς χρόνο για να μας αποδείξεις τι?

Όσο και αν σε χαλάει η cxc ήταν μακράν η καλύτερη φυλή του κόσμου (και δεν μιλάω μόνο για ικανότητες μελών, αφού υπήρχαν πολλοί αξιόλογοι παίκτες και σε άλλες φυλές) όσο σε θέματα στρατηγικής - ομαδικότητας - πειθαρχίας όπως επίσης να φτιάχνει παίκτες (υπάρχουν αρκετα παραδείγματα) και να διαχειριστεί στο μέγιστο μέχρι και το τελευταίο μέλος της.
Ψηλά γράμματα για σένα.

και για να μην ξεχνιόμαστε....

http://prntscr.com/18vpqg
 

DeletedUser

Το έχω διαβάσει εδώ και ώρα το post αλλα στην αρχή γελούσα για διαφορετικούς λόγους με το post σου και μετά θεώρησα σημαντικότερο να κάνω καφέ από το να σου απαντήσω.
γρηγορα τν πινεις τν καφε σου εμενα μου πειρε 1 30 να τν απολαυσω και να ασχοληθω με τ αστειο ποστ σου!!

Να σου θυμίσω φυσικά πως δεν είμαι εγώ αυτός που προσδιόρισε τον εαυτό του ως καλο παίκτη. Άλλοι το κάνουν και παρακαλώ πολύ να αφήσουν στην ησυχία τους τα καλαμια. Με μεγάλη μου χαρά μπορώ να αποδεχθώ την πρόκληση που λες αλλα δυστυχώς δεν έχουμε ακόμα κόσμο που να αποκλείει ΟΛΩΝ των ειδών τα scripts. Μόλις δημιουργηθεί να είσαι σίγουρος πως θα το κάνω αν και κάτι μου λέει πως σε περίπτωση που ανοίξει τέτοιος κόσμος πολλοί θα θυμηθούν πως έχουν κανονίσει κάτι άλλο και δεν θα μπορούν να μπούν :p

σε ακυρωσε ο μαικ οποτε δεν θα βαλω την ιδια παραθεση!!

ειμαι σιγουρος πως δεν θα εχει κανενα προβλημα να σε ριμαρι χωρις σκριπτ και πρεμιουμ μαζι,τοσο γατακη εισαι μπροστα του!!

Κατά τα άλλα σε ευχαριστώ πολύ που με το post σου υπερασπίστηκες πλήρως τα όσα είπα και μάλιστα έντονα και παθιασμένα. Παραδέχθηκες όσα είπα για ενώσεις και συμμαχίες, δεν διέψευσες τίποτα και απλά είπες πως ακολουθήσατε τον δρόμο της διπλωματίας. Γιατί μέχρι τώρα έβγαινε μια wanna be solo φυλή που την διπλωματία ούτε να την φτύσουν δεν θέλουν :p
δεν ειχα κανεναν λογο να βγω να σε διαψευσω!
θα σε διαψευση ο αντιπαλος μου!!!

[SPOIL]@aPpY @eAtHdAy Μάι 19,2013 14:29
Εγω παντως έπειδη δν μου αρεσει να δημιουργω κακιες επειδη δν ειμαι και καφρος :p εγω σας παραδεχομαι σαν φυλη. Δν παιζω για να παρω τν κοσμο, παιζω για τη κανλα μου και την παρεα που δημιουργησαμε εδω περα. Πραγματικα στο θεμα οργανωσης και στο στησιμο πλανου ειστε πολυ καλυτεροι, εχετε πολυ καλο υλικο που δεσατε μετα τους κοσμους τους προηγουμενους που παιξατε. Αλλα να ξερεις εγω εδω ειμαι θα σας βασανισω οσο πιο πολυ μπορω :p[/SPOIL]
εσει μπορει ως διαμαγιας να μην ειδες πουθενα ξυλο σιγουρα ομως τ ειδαν οι εχθροι μας!!
σιγουρα καποιο λογο ειχαν οι βχ να διαλυθουν αλλα αυτο τ κανεις γαργαρα,οπως και οτι δεν σε συμφερει,οποτε συνεχιζε να βγαζεις χολη για μια φυλη που σε ποναει!!

Αν σου πει κανένας πως είναι καλύτερα να μασάς, μην του δώσεις σημασία,

δεν μασαω ποτε τα λογια μου,οσοι με ξερουν τ ξερουν αυτο πολλη καλα!!

συνέχισε να γράφεις εσύ γιατί προσφέρεις έργο στην κοινότητα :)

σιγουρα περισοτερο απο εσενα(παιχτηκα παντα μην φαω καμια παντοφλα απο κανενα κομαντο παλλη)

Όχι άλλο κάρβουνο σε παρακαλώ!
Αν ήθελαν οι παίκτες έναν κόσμο που θα πατάνε 10000 κλικ για να κάνουν το ίδιο και το ίδιο πράγμα θα ήταν ένας κόσμος πλασμένος από τον μαδ18 (ο δικός σου κόσμος με λίγα λόγια )! Και φυσικά η εταιρεία δεν συμμερίζετε την αποψή σου, για αυτό και κάθε χρόνο βάζει προσθήκες στο παιχνίδι που ουσιαστικά περιλαμβάνουν τα διασημότερα σκριπτς (τις ξέρεις μην τις ονομάσω

μαικ συγχωρεσε τον δεν εχει περασει ποτε τα 5 χωρια σε κοσμο που εχει παιξει να καταλαβει ποσο κουραστικο ειναι να κανεις καποια πραγματα χωρις τα βοηθηματα που προσφερει οι εταιρια!!

Έλα και καλο μας καφέ :p

επισεις (L)
 

DeletedUser6091

καλό θα ήταν κ. μαντ να μην πίνεις πολλούς καφέδες έστω και αν είναι της παρηγοριάς..
Είναι φανερό πλέον ότι σου έχουμε κάτσει στο στομάχι και σε συνδυασμό με τους καφέδες θα έχεις θέμα (πάρε ενα ζαντακ και θα το ξεπεράσεις η να το γυρίσεις στους χυμούς)..
Καλό θα ήταν επίσης να μάθεις πρώτα τα βασικά του γκειμ και στην συνεχεία να προπαγανδισεις..
Δεν μπορείς να μιλάς για πολέμους-μάχες κλπ, όταν πολύ άπλα το μόνο σπαθί που πιθανόν έχεις δει σε αυτό το παιχνίδι είναι από το βάρβαρο για να πάρεις την αποστολή (αν έχεις φτάσει βέβαια μέχρι εκείνο το σημείο) και πολύ περισσότερο για διπλωματία - τακτική.
Η δικιά σου φυλή στον κ21 άραγε που είναι η ποιος θυμάται έστω το όνομά της?..
Ποιο πολύ για τροβαδούρος-τρουβερος μου κάνεις αφού είσαι καλός στο να μιλάς για επικές μάχες, ιστορίες , μύθους, άσχετα αν δεν τα έχεις γνωρίσει πότε και άπλα μεταφέρεις ότι ακούς - διαβάζεις - φαντάζεσαι.

Μάταια σπαταλάς χρόνο για να μας αποδείξεις τι?

Όσο και αν σε χαλάει η cxc ήταν μακράν η καλύτερη φυλή του κόσμου (και δεν μιλάω μόνο για ικανότητες μελών, αφού υπήρχαν πολλοί αξιόλογοι παίκτες και σε άλλες φυλές) όσο σε θέματα στρατηγικής - ομαδικότητας - πειθαρχίας όπως επίσης να φτιάχνει παίκτες (υπάρχουν αρκετα παραδείγματα) και να διαχειριστεί στο μέγιστο μέχρι και το τελευταίο μέλος της.
Ψηλά γράμματα για σένα.

και για να μην ξεχνιόμαστε....

http://prntscr.com/18vpqg

Δεν μπορώ άλλες αερολογίες πραγματικά. Αδειάζετε ο ένας μετά τον άλλον και φωνάζετε να βγει ο επόμενος να μου απαντήσει. Ήμαρτον και έλεος μαζί.

Εγώ δεν έχω δει μάχες και πολέμους αλλά μόνο εσύ. Πόσο πιο άσχετος μπορεί να φανείς? Πόσο πιο ψώνιο? Πόσο πιο εγωιστής?

Έλα θίξαμε τον εγωισμό σας και άρχισε το κλάμα τώρα.

Καλά για να μην κλαις άλλο και επειδή είναι κουραστικό να αλλάζω τον έναν συνομιλητή μετά τον άλλον, έχετε απόλυτο δίκιο. Είστε η μεγαλύτερη φυλή που έχει γνωρίσει το παιχνίδι και στις 32 χώρες. Είστε οι καλύτεροι παίκτες ανάμεσα στα 52 εκατομμύρια παικτών που έχουν περάσει από αυτές τις 32 χώρες. Είστε πρότυπο, είστε μοναδικοί και ακαταμάχητοι. Είστε τα αστερια μας και όλοι καμαρώνουμε για το πως κλείνεις κόσμο με μισό πόλεμο και στρατολογώντας οποιον δεν μπορείς να κερδίσεις.

Ok τώρα? Είμαστε εντάξει η θα βγάλετε και άλλον να γράψει? Είχε χαβαλέ στην αρχή αλλα πλέον είναι κουραστικό να βλέπω διαφορετικούς τύπους να γραφουν για το ποσο μοναδική φυλή έχουν :p
 

DeletedUser26094

Σε παρακαλώ, βγες να μου απαντήσεις, έχω πραγματικά ανάγκη να διαβάσω και άλλο post από εσένα.

Άντε θα σου κάνω την χάρη, όχι τόσο γιατί μου το ζήτησες, αλλα γιατί με στεναχώρησες! :(

Ορίστε και ο λόγος που με πλήγωσες παλιόπαιδο (που λέει και η λουτσάρα):
[SPOIL]

Αρχικά δεν είναι μια άποψη που έχω ως CM αλλα κάτι που ακολουθώ ως παίκτης. Δεν παίζω με scripts και είναι δικαίωμα μου. Δεν είμαι ο μοναδικός και δεν θα απολογηθώ σε εσένα για αυτό.
Μην απολογίσε αντράκι μου δεν σε κατηγόρησα για κάτι! Άντε θα σου πάρω παγωτό το βραδάκι! (L)

Τα υπόλοιπα που λες αφορούν την σχέση μου με την εταιρία
Γράφεις ότι ξέρεις τι λες αλλα μάλλον δεν ξέρεις τι διαβάζεις, αυτό που έγραψα είναι ένα δεδομένο, μήπως απαγορεύετε να γράφω ότι η εταιρεία βελτιώνει το παιχνίδι σύμφωνα με τα θέλω της πλειοψηφίας και όχι σύμφωνα με τα θέλω της μειοψηφίας όπως είσαι εσύ; :cop:

την σχέση μου με την εταιρία που επειδή σε καίει από όσο βλέπω, είναι κάτι περισσότερο από άψογη εδώ και χρόνια
Συνεχώς στα ποστ σου μας γράφεις για την επαγγελματική σου ιδιότητα, σου είπε κανείς ότι με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις; :grrr2:

λυπάμαι αλλα θα εφαρμόσω τους κανόνες και θα μας χαιρετίσεις μόνιμα από παντού
Δεν ήξερα ότι ένας παίκτης μπορούσε και να απειλήσει! Πρόσεξε θα σου κάνω προσφυγή στα αθλητικά δικαστήρια :p

Το ότι δεν έχεις το παραμικρό επιχείρημα και αναγκαστικά πας να πουλήσεις μαγκιά πάνω στην ιδιότητα μου εδώ, είναι κάτι που θα πρέπει να σε προβληματίζει.
Επ τι κάνεις εκεί παλιόπαιδο; πάλι πήρες το μπουκάλι με την μαλαματίνα από το πάνω ράφι;

Αυτό που πραγματικά με προβληματίζει είναι ότι βλέπεις κατι όνειρα που σε τρομάζουν και ξυπνάς, πιάστηκες από μια διαπίστωση ότι η εταιρεία βελτιώνει το παιχνίδι της σύμφωνα με την κοινή άποψη και όχι σύμφωνα με την δική σου (σαν παίκτης πάντα, δυστυχώς για σένα ξέρω να ξεχωρίζω τα χρώματα) :oops:

[/SPOIL]


Χαίρομαι για αυτή σου την απάντηση. Στο post μου βεβαια δεν είπα τίποτα για καλός παίκτης και λοιπά. Είπα πως απλά, έδειξα. Προσέχω πολύ καλά την κάθε λέξη που γράφω σε αντίθεση με άλλους που απλά αυτοαναιρούνται σε κάθε τους post.
Η γιαγιά μου, μου έλεγε "παιδί μου είσαι ότι δείχνεις"! Αφού λοιπόν τα "πήγες αρκετά καλά" (yours words my friend) θεωρείς τον εαυτό σου και καλό παίκτη! Δεν σε παρεξηγώ και εγώ την έχω μεγάλη (την ιδέα πάντα :p)



Αλήθεια, ένοιωσες την τεστοστερόνη σου να εκτινάζεται μετά από αυτό? :p
Μπα ψηλά πράγματα μου θύμισες μια μάπα βραδυά που είχα πέρσι το καλοκαίρι, για βάλε τα δυνατά σου τώρα μπας και μου βγάλεις τίποτα καλύτερο! :)


Όσο για την αναγνώριση της νίκης όπως την ονομάζεις, δεν την αμφισβήτησα. Μάλλον έχουμε πρόβλημα στην κατανόηση των ελληνικών φιλε μου και είναι κάτι που πρέπει να κοιτάξεις όσο εγώ θα κοιτάω τα ψυχολογικά μου.
Α καλά αυτό είναι το μόνο σίγουρο, μου θυμίζεις λίγο συριζα αλλα λέω κι άλλα κάνω, τυχαίο; δεν νομίζω :D

Σχολιάζω σε όλα μου τα posts, τον δρόμο προς το κλείσιμο του κόσμου και όχι το κλείσιμο του κόσμου. Είναι όμως τέτοια η αντικειμενικότητα σου που δεν έχεις διαβάσει καν τα posts μου και απλά βγήκες να κράξεις. Έχω πει με μεγάλα πράσινα γράμματα πως δεν αμφισβητώ την νίκη της φυλής σου. Επί λέξη μάλιστα αυτό. Είναι μόλις, λίγες σελίδες πριν :p Και μετά λοιπόν από αυτή σου την απάντηση-φιάσκο που έδωσες, θεωρείς πως τα ψυχολογικά τα έχω εγώ η εσύ που κράζεις στο κενό :p? Κανε μου λίγο νιάου τώρα.
Κρα κρα κρα, ωπ σόρρυ γαβ γαβ γαβ


Αυτό τώρα ήταν κάτι σαν αστείο? Πατήστε κάποιος το κουμπί για το γέλιο ρε παιδιά. Και μου τα λες μόλις έπιασε βροχή. Δεν μπορούσες να γράψεις νωρίτερα που είχε ζεστη μπας και βοηθούσες λίγο την κατάσταση?

Έλα πες την αλήθεια σε έκανα και γέλασες πάλι;

Μπράβο μου:clap:

Υ.Γ.1: Μην ακούς τον tomaraya θέλει το κακό σου, χρειάζεσαι και άλλο καφέ, πιες 1-2 ακόμα μπας και ξεκουτουλήσεις! :)
Υ.Γ.2: Όταν μιλάς για διπλωματία και για την εξέλιξη του σέρβερ, ενώ νομίζεις ότι τα λες ωραία και σωστά, όλοι από κάτω λένε, "καλά τι γράφει πάλι"! Για αυτό επειδή δεν είσαι καλός, δεν θέλω να σου απαντήσω σε αυτά, μην σου δημιουργησω και άλλους εφιαλτες! :grrr:
 

DeletedUser

πως κλείνεις κόσμο με μισό πόλεμο και στρατολογώντας οποιον δεν μπορείς να κερδίσεις.

Να σου πω την αλήθεια, μπορούσαν πολύ εύκολα αλλά χρονοβόρα να κερδίσουν όποιον ήθελαν, αλλά το παιχνίδι είναι στρατηγικής(που ξέρεις και μια καλή μέρα ξεκινούσαν 2-3ς πολέμους και είχαν και τους πιο μικρούς λογαριασμούς να τους παιδεύουν), το έκαναν πιο γρήγορα στρατολογώντας τους και δίνοντας τους ΚΑΙ την ευκαιρία για κάτι περισσότερο από πυξίδα-διαγραφή (εννοώ να κάνουν μάχες και που ξέρεις? Ίσως έβγαιναν και παιχταράδες που το μόνο που χρειάζονταν ήταν μια φυλή να τους δεχτεί και να τους προωθήσει). Πολύ καλά τα λες για την CxC όλα αυτά αλλά πάρε και μια γύρα το πώς έκλεισαν 2 ηπείρους τα παιδιά της Ε.U και της V.H. Mην ξεχνάς όταν ξεκίνησε ο πόλεμος CxC vs E.U οι 4ς "μεγάλες" φυλές είχαν από 1 ήπειρο κλειστή, και βρέθηκε η V.H με 2 στο τέλος της ημέρας. Οπό ταν μην αδικείς αυτόν ο οποίος έπαιξε καλύτερα (εκτός σαν παίχτης και σαν διπλωμάτης) και οδήγησε την φυλή του στην νίκη.

P.S ΜΑΙΚ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΕΟ
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser18900

Δεν μπορώ άλλες αερολογίες πραγματικά. Αδειάζετε ο ένας μετά τον άλλον και φωνάζετε να βγει ο επόμενος να μου απαντήσει. Ήμαρτον και έλεος μαζί.

Εγώ δεν έχω δει μάχες και πολέμους αλλά μόνο εσύ. Πόσο πιο άσχετος μπορεί να φανείς? Πόσο πιο ψώνιο? Πόσο πιο εγωιστής?

Έλα θίξαμε τον εγωισμό σας και άρχισε το κλάμα τώρα.

Καλά για να μην κλαις άλλο και επειδή είναι κουραστικό να αλλάζω τον έναν συνομιλητή μετά τον άλλον, έχετε απόλυτο δίκιο. Είστε η μεγαλύτερη φυλή που έχει γνωρίσει το παιχνίδι και στις 32 χώρες. Είστε οι καλύτεροι παίκτες ανάμεσα στα 52 εκατομμύρια παικτών που έχουν περάσει από αυτές τις 32 χώρες. Είστε πρότυπο, είστε μοναδικοί και ακαταμάχητοι. Είστε τα αστερια μας και όλοι καμαρώνουμε για το πως κλείνεις κόσμο με μισό πόλεμο και στρατολογώντας οποιον δεν μπορείς να κερδίσεις.

Ok τώρα? Είμαστε εντάξει η θα βγάλετε και άλλον να γράψει? Είχε χαβαλέ στην αρχή αλλα πλέον είναι κουραστικό να βλέπω διαφορετικούς τύπους να γραφουν για το ποσο μοναδική φυλή έχουν :p

όσο σε διαβάζω τόσο περισσότερο σε θαυμάζω..
θαυμάζω το θράσος σου που είναι τόσο που δεν κοκκινίζεις από ντροπή όταν γραφεις στο external τέτοιες αθλιότητες...
ποιος εσύ... ο μεγαλύτερος noobas του ελληνικού κόσμου ever

δεν φταίς όμως εσύ γατάκι.. εμείς φταίμε που καθόμαστε και ασχολιόμαστε μαζί σου... ανύπαρκτε...
έχεις δικό όμως... ασχολιόμαστε μαζί σου μονο για τι τυγχάνει να έχεις μια σχέση με την εταιρία... διαφορετικά θα ήσουν στα αζήτητα...

τα προηγούμενα μαργαριτάρια που έγραψες δεν θα κάνω καν τον κόπο να τα απαντήσω... αξια θα σου έδεινα...

ένα μονο θα σε ρωτήσω... έμαθες λοιπόν τι είναι τα sckript... το πως δουλεύουν έμαθες? η τσάμπα πειγαν τα μαθήματα του τουρλού?
από ότι διάβασα παραπάνω τσάμπα πειγαν... ανεπίδεχτος μαθήσεως είσαι τελικά...
 

DeletedUser6091

Υ.Γ.2: Όταν μιλάς για διπλωματία και για την εξέλιξη του σέρβερ, ενώ νομίζεις ότι τα λες ωραία και σωστά, όλοι από κάτω λένε, "καλά τι γράφει πάλι"! Για αυτό επειδή δεν είσαι καλός, δεν θέλω να σου απαντήσω σε αυτά, μην σου δημιουργησω και άλλους εφιαλτες! :grrr:

Επειδή όλα τα άλλα τα θεωρώ κάτω του μετρίου, δεν θα ασχοληθώ γιατί τελείωσε ο καφές και μόνο για παρέα την ώρα που πίνω καφέ τα δέχομαι.

Εδώ όμως κάνεις ένα μικρό λάθος. Είναι τιμή μου να σε έχω αντίπαλο-συνομιλητή. Αν σε είχα με το μέρος μου, θα ένοιωθα πως κάτι κάνω λάθος. Είναι ο σκοπός μου να είσαι απέναντι μου και σε καμια περίπτωση διπλα μου. Χαίρομαι που τα κατάφερα.
 

DeletedUser18900

να σε κεράσω ένα καφεδάκι μπας και απαντήσεις και σε εμάς τους άμοιρους

υγ. alex εγώ καταλαβαίνει τι ορθογραφία σου

υγ.2 μαντούλη να μπω στον 24? η θα την κανεις πάλι σαν λαγος?
 

DeletedUser

[mars]XXXXXX[/mars]

αν και έχω καθε δικαίωμα να μην χρησιμοποιήσω κάποιο browser για τα ορθογραφικά θα το κάνω γιατί γενικά μου αρέσει να βελτιώνομαι σε κάθε τομέα,εν αντίθεση με κάποιους που αρνούνται την οποιαδήποτε βελτίωση σε οποιοδήποτε τομέα!!


καλή σας μέρα και ελπίζω να είναι πιο κατανοητό t παραπάνω κείμενο στην ανάγνωση σας


[mars]
10 πόντους για ανάρτηση προσωπικής συνομιλίας.


by Marsian[/mars]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser2415

προσεχως μπεστ σελερ by kpap........

Απο το μπεστ σελερ που εγραψες παραπανω διακρινω πονο βαθυυυυυυυυ

με το να ασχοληθω μαζι σου παιρνεις αξια, αλλος ενας παικτης ταχαμου που <<την ειπε στον τουρλουμπουκι>>αυτοι που πραγματικα παιξανε στο ν κ16 και εχουνε αποψη των γεγονοτων φαινονται στην πορεια τους... εσυ τελικα παραμενεις αλλο ενα σκουπιδι των φυλετικων και δυστιχως για σενα εγω δεν σε δικαιολογω λογο τις ηλικιας σου,απο τα φαινομενα στον κ16 ησουνα μικρο <<σκουπιδακι>> και στον κ21 μεγαλωσες και εγινες <<κατακαθι>>(δες την ιστορια <<την διμουτσουνιασου δηλαδη>> με την μπατμανερ & γουορ λαικ εχω ακομα τα μηνυματα σου και με μεγαλη μου ευχαριστηση τωρα θα τους τα διαβιβασω )βλεπεις ειχα προβλεψη το ποιον σου....ρουφιανος εκει ρουφιανος και εδω ............εγω δεν σε στελνω σε παραλια τωρα που δεν παιζεις γιατι θα την μολυνης ......:D

και μικρουλη kpap για να μαθαινεις απο τον σεβασμο στον φοβο υπαρχρει τεραστια διαφορα ,εσυ απεδειξες τελικα οτι εισαι απο αυτους που φοβουνται και την σκια τους
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser18900

κωστάκη δεν θα σου απαντήσω σε τίποτα... άλλωστε δεν αξίζει τίποτα από ότι είπες για να απαντηθεί..
άλλωστε δεν είσαι τίποτα άλλο από άλλο ένα χαμίνι τον φυλετικών... με την διαφορα ότι είσαι και παλιό χαρακτήρας...

κρίμα και είσαι μικρό παιδί ακόμα
 

DeletedUser29564

κοιτα να δεις που πηρε φωτια το φορουμ μολις εκλεισε ο κοσμος κ για ασχετα θεματα ενω πριν επικρατουσε απολυτη ησυχια



υ.γ νουμπα κομ
μπες να φαρμαρεις κ εσυ καμια φορα στον 22 μεχρι κ εγω φαρμαρα σημερα[SPOIL] λιγο[/SPOIL]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser2415

Υγ.Μπουκι επειδη εχεις ορεξη(πολυ χαιρομαι) για ανοιξε λιγο σκαιπ να παρεις τις απαντησεις που σου αξιζουν στο μηνυματακι σου απο πανω και ελα να μου τα πεις πριβε αυτα γιατι εδω φορουμ δεν μπορω να εκφραστω ελευθερα

το σκαιπ μου ειναι 24χ7 ανοιχτο κληση σου δεν βλεπω...οπως δεν βλεπω τον λογο για το <<πριβε>>δεν εχεις κατι αλλο να μου ρουφιανεψεις, δεν παιζω στον κ22 εγω ουτε η φυλη, τωρα που μιλαμε ομως θα λογγαρω να ενημερωσω εκει τυχον φιλους μου που παιζουν μαζι σου για το ποιον σου......Να εκφραστεις ελευθερα διαβαζω (με απειλεις)?¨?... χανεις τον ελεγχο kpap αυτα οχι σε μενα και σαφως ουτε στους συμπαικτες μου , εισαι ενας εναντιον δεκα δεν μπορει να εχεις δικιο,παρτο αλλιως λοιπον και κοψε γιατι εχεις παρει φορα.......


Επειδη πολυ κλαις..θυμησε μου τι ειχε γινει με αυτους.Εκεινη την περιοδο επαιζα με τον στρατο.Νομιζω για ενα χωριο κατι ειχε γινει.
Και θυμαμαι μια κληση που ειμασταν που με εβαζες να πω ψεματα για να τους διωξεις.Αμα ψαξω μπορει να τα βρω και εγω:oops:

χαχαχαχ απ ολα αυτα που σου εγραψα, που ταχαμου κανεις πως δεν θυμασαι(οτι δεν σε συμφερει δηλαδη)..,τυχαιο ειναι που σταθηκες στα μηνυματα? δεν νομιζω..!
<<δικος σας κυριε προεδρε>>.!

Υ.Γ

Εγω σε βαζω εσυ το κανεις.....ασε μας ρε ρουφιανακο..
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κορυφή