Η σι εξ σι ειχε πολεμο απο την αρχη του κοσμου με Ερρορ ( αυτοι δεν ηταν που εκλεισαν τον 12??

) και σαμμερ . Οι σαμμερ να σου θυμησω οτι διαλυθηκαν ως αποτελεσμα των επιθεσεων μας. Εφτιαξαν μια αλλη παλιοφυλη και στην συνεχεια στρατολογησαμε γυρω στα 15 παιχτρονια...
Άρα καταλήξαμε στο ότι τους στρατολογήσατε. Εκεί κατέληξα και εγώ στο post μου. Ότι σε δυσκόλεψε το στρατολόγησες.
Οι δε σολο πηγαν ολοκληρωτικα ρισταρτ!
Αν προσπαθήσω να το σχολιάσω αυτό, θα πρέπει να τονίσω ότι τα έχετε κάνει τόσο τουρλουμπούκι στον 21 με την διπλωματία που δεν θυμάσαι καν τις φυλές. Ωραία, πάμε να σε ενημερώσω. Η Solo ήταν η παλιά UD που κόπηκαν στα 2 και έγινε η Solo και η TRT. Στο τέλος ενώθηκαν και πάλι (κάτι που φυσικά είχα προβλέψει μήνες πριν) και έγινε η S-TR. Υπάρχουν ακόμα ξέρεις αυτοί... Δεν τους πολέμησες ποτέ σου. Αντίθετα ήσουν σύμμαχος, είχες κοινούς εχθρούς και υποστήριξη από την πρώτη μέρα του κόσμου. Θέλεις τόσο πολύ να πιστέψεις πως πολέμησες πολλές φυλές, που άθελα σου γελοιοποίησε. Είμαι όμως εγώ εδώ για να σε προστατέψω και να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους
Ξερω οτι δεν σου αρεσε γιατι με την προσθηκη αυτων των παιχτων φαινοταν ξεκαθαρα κατα που πηγαινε ο κοσμος και μαλιστα σε συντομο χρονικο διαστημα..
Δεν ξέρω τι μου άρεσε τότε και τι όχι αλλα σίγουρα μου αρέσει αυτό που μόλις διάβασα. Με την προσθήκη αυτών των παικτών είπες. Ευτυχώς γιατί νόμιζα πως πραγματικά πίστεψες ότι μπορεί να κλείσετε τον κόσμο με πολέμους. Καλά που το είπες και μονος σου
Ταυτοχρονα με σαμμερ ειχαν αρχισει να μας ενοχλουν και οι Ευ. Τους ξεχασες αυτους οπως και τους αλλους εχθρους μας αλλα τεσπα δεν πειραζει παω πασο! Τους κοπαναμε λεπον και αρχισαμε να τους παιρνουμε χωρια , καπου εκει μπαινουν στο κολπο και οι βιλατζ χαντιντ. Κατσε να τα γραψουμε κατω και να τα συμφωνησουμε γιατι δεν ειμαι και καλος στα μαθηματικα .
3 φυλες οι Ευ στην πρωτη δεκαδα και 3 οι Βιλατζ χαντιντ οποτε 3+3 = 6
2 οι σι εξ σι στην πρωτη 10αδα!
6-2= 4
Και επειδη αυτα τα νουμερα μας μπερδευουν να στο πω λιανα η συμμαχια των εχθρων μας ειχε σχεδον διπλασιο αριθμο χωριων απο εμας τους δολιους!
Εδώ έδωσες ρέστα πανικοβλημένης διπλωματίας γεμάτη αίμα δάκρυα και ψέμα. Η EU γιατρέ μου είναι η V.Η. Ενώθηκαν 2 φυλές και έγιναν μια. Ότι έκανες και εσύ με την summer και τους REC. (ωχ βρε καμάρι μου, εγώ λες πως ξεχνάω αλλα και εσύ δεν πας πίσω. Τους Rec γιατί δεν τους ανέφερες? Μήπως επειδή από τότε που έπαιζα θα βρείς posts μου που είχα πάλι προβλέψει την ένωση σας?) Και μάλιστα μια 100% ύπουλη ένωση καθώς για την ένωση γνώριζαν λίγοι άνθρωποι και μέχρι να γίνει η REC πουλούσε μέλη της στην CxC. Μέλη που έκρινε πως δεν τα θέλει (γιατί τα στρατολόγησε όμως?) ενημέρωνε την CxC για να τα χτυπήσει. Έτσι μάζεψες χωρια, όχι με πολέμους και πράσινα άλογα που λες...
Σου εξηγησα 4 σημαντικους πολεμους , αν μου βρεις μια φυλη στον 21 που εκανε παραπανω πολεμους (σοβαρους ) απο εμας παταμε διαγραφη και αδειαζουμε την γωνια!

Τωρα αν περιμενες να γινει το νταβαντουρι του κοσμου 2 και του κοσμου 1 με δεκαδες πολεμους συγγνωμη που σε απογοητευσαμε αλλα εμεις και εμεις παιζαμε. Το τι φταιει να το ψαξεις αλλου και οχι σε εμας
Όχι δεν θα σου βρω καμια φυλή που έκανε παραπάνω πολέμους γιατί απλά δεν έκανες ούτε εσύ. Μπορεί να ξεκίνησες τόσους αλλα δεν ολοκλήρωσες κανέναν πόλεμο. Οι 3 τελειωσαν με στρατολόγηση και ο 1 τελειωσε με διάλυση της VH ενώ είχε ακόμα να δώσει πολλά. Είναι σαν να ξεκινήσουμε να πάμε να πάρουμε πίσω την Πόλη και να καταλήξουμε να πίνουμε καφέ μαζί με τους Τούρκους. E δεν θα το πεις και πόλεμο αυτό... Ξέρεις πως αν πήγαινες με την αρχική σύνθεση σου, θα είχες φύγει από τον μάταιο τούτο κόσμο εδώ και καιρό. Για αυτό και έκανες όσα έκανες ως φυλή. Δεν τα κατακρίνω (εκτος από το θέμα της Rec), απλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το λες.
Οκ εσυ το λες ο τουρλουμπουκης συμφωνει?
Επειδή τον τουρλουμπούκι τον έχεις ζήσει περισσότερο, δεν σημαίνει πως τον ξέρεις και καλύτερα. Τον έχεις ζήσει ως αρχηγό φυλής, τον έχω ζήσει ως Δημήτρη. Άραξε λοιπόν γιατί δεν έχεις την παραμικρή ιδέα της διαφοράς ανάμεσα σε ένα post του και σε αυτό που πραγματικά πιστεύει. Εκτίθεσαι και εκτίθεσαι σε βαθμό που με κάνει να γελάω όσο σου απαντάω τώρα...
γιώργο (MAD18) η κανεις τον λωλο?.. η λωλός είσαι τελικά?
στο προηγούμενο post σου σχετικά με το τη παίχτηκε στον 21 και ποιοι δουλέψανε για σπρωξιμο φυλων σου απάντησα... όμως εσύ όπως κανεις συνήθως, απαντάς όπου και όταν έχεις την εντύπωση ότι έχεις το πλεονέκτημα... ο δημήτρης σου είπε ότι και εγώ και μάλιστα αναλυτικότερα... σαν CO-ΜΑ-do του game μπορείς πολύ εύκολα να μας διαψεύσεις...
Μετά την ανάγνωση του post σου, το μονο που μου ήρθε να πω είναι πως για σένα φτιάχτηκε το "εσύ είσαι από άλλο ανέκδοτο" Πραγματικά δηλαδή, σου ταιριάζει γάντι.
Είναι αυτή η κόντρα σου με εμενα που σε θολώνει και σε κάνει να γραφεις ανέκδοτα. Για εσένα μια συζήτηση στο forum γίνετε για να πάρει κάποιος το πάνω χέρι όπως λες. Για μένα πάλι, γίνεται για να υπάρξει ο διάλογος και η ανταλλαγή απόψεων. Εσύ ζεις σε μια μόνιμη κόντρα με τα ρούχα σου και εγώ ζω στον κόσμο μου και σε πληροφορώ πως όσο και να με κράζεις, ο κόσμος μου είναι υπέροχος και έχει απίστευτο γέλιο
διαφορετικά... υποκλίσου στην μοναδική οργανωμενη φυλη του ελληνικού server που δημιούργησε ο φίλος σου και τα οποια κωλύματα που τυχόν έχεις (ίσος επειδή σου χαλάσαμε τον κόσμο???) με την cxc (θα ήθελες πολύ να ήσουν δούκας) λόγο κόμπλεξ να το πω?
λόγο υπαρξιακών? μιας και εσύ ούτε σαν παίχτης δεν είσαι ικανός να μπεις σε αυτήν την φυλή (παρα τα μέσα που έχεις)... δεν ξέρω..!!! η ψυχω σύνθεση του καθε΄να είναι και μια μοναδική πρόκληση... εγώ ειδικός δεν είμαι...
Εδώ δείχνεις ποσο γατάκι είσαι. Αρχικά είσαι ingame γατάκι μπροστά μου. Το τι μπορώ να κάνω ως παίκτης, το έδειξα μέσα σε μόλις 3 μήνες στον 22 που δεν γνώριζε κανένας ποιος είμαι και τα πήγα αρκετά καλά. Εσένα πάλι αν σου βγάλουμε τα scripts, δεν θα ξέρεις καν πως να συμπληρώσεις τις μονάδες στο μέρος συγκέντρωσης (αν ξέρεις και που είναι αυτό). Το να γίνω μέλος στη CxC δεν το επεδίωξα ποτε. Αν το ήθελα όμως, θα το είχα καταφέρει από την πρώτη μέρα που θα το έβαζα ως στόχο μου και ούτε καν θα το γνώριζες. Χαλάρωσε γιατί μπορεί η αλήθεια να σου πληγώσει τον εγωισμό.
Και τα "υποκλίσου" δεν περνάνε σε μένα. Δεν έχω υποκλιθεί ποτε μου σε κανέναν. Αν για σένα έχει γίνει συνήθεια η υπόκλιση, μπορείς να την κανεις όπου θέλεις. Όχι όμως σε μένα αυτά. Συνεννοηθήκαμε?
θα περίμενα όμως να απαντήσεις.. αλήθεια πως? σαν παίχτης η σαν mod?( πράσινα bold) όπως έκανες στα δυο πρώτα post σου... όχι τίποτα άλλο... απλά να ξέρουν και αυτοί οι άμοιροι mod του φόρουμ πως να φέρονται σε παίχτες που σου απαντούν... με ποινές για να σε σώσουν από τις απαντήσεις σου ίσος? παρόμοιο περιστατικό είχε γίνει παλαιότερα μεταξη μας(αν δεν το θυμάσαι ευχαρίστως να το δημοσιεύσω εδώ)... όχι τίποτα άλλο αλλα να ξέρουν και τα παιδιά (της ΟΔ) τι να απαντάνε στα PM ...
Εδώ έχουμε την πεμπτουσία του διαλογου. Εκτος από αστείο το παραπάνω είναι και εκτος κανόνων. Όπου κρίνω σκόπιμο να απαντήσω ως CM της κοινότητας, θα απαντάω ως CM και όπου θέλω να απαντήσω σαν παίκτης, θα απαντάω σαν παίκτης. Εσύ κοίτα την δουλειά σου. Δεν έχεις καν το δικαίωμα βάση κανόνων να σχολιάσεις διαχειριστές και τις αποφάσεις τους στο forum. Μην μας δείχνεις συνεχεια πως γραφεις στα παλιά σου τα παπούτσια τους κανόνες και θεωρείς ηλίθιους όσους τους ακολουθούν. Δεν σε τιμά αυτό ξέρεις. Και μαθήματα στην ομάδα διαχείρισης δεν δέχομαι από κανέναν! Την επομενη φορα που θα στερέψεις από επιχειρήματα, φρόντισε να ζητήσεις την βοήθεια του κοινού και να μην πιάσεις την ομάδα διαχείρισης.
Και τι να δημοσιεύσεις? Το μήνυμα που σου είπα ότι δεν έπρεπε να δώσω ποινή εγώ στο θέμα που έγγραφα ως παίκτης? Όχι όχι σε παρακαλώ μην το κανεις γιατί τρέμουν τα ποδαράκια μου... Αν υπάρχεις κάπου εκεί ψηλά Θεέ μου, εξήγησε μου γιατί με τιμωρείς τόσο σκληρά σε παρακαλώ.
κόψε το trol..δεν σου βγαίνει..
Ενώ εσύ πάλι, παρέδωσες μαθήματα... Ωχ Παναγία μου