Justice

  • Δημιουργός θέματος Freezyman
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser

Η ιδέα της επιβολής της Δικαιοσύνης και των Ηθικών Κανόνων.Για κάθε σύναψη Συμμαχίας,ή Συνθήκης Ειρήνης θα έχει δημιουργηθεί ένα μικρό σύστημα από την Ο.Δ στην οποία θα εμφανίζονται οι διπλωματικές αλλαγές που κάνει κάθε φυλή,και με ποια,κλπ..

Πολλές φυλές με άσπονδες ηγεσίες δεν διστάζουν να στιλιτεύσουν το νόημα της Κοινής Συμφωνίας,χτυπώντας απροειδοποίητα συμμάχους τους που τυχαίνει να βρίσκονται σε μειονεκτική θέση για να τους αποτελειώσουν,μιας και θεωρούν ότι δεν έχουν άλλα κέρδη από αυτούς.(Τυχαίο παράδειγμα).

Για οποιαδήποτε φυλή σπάει συνθήκη απροειδοποίητα και παίρνει χωριά,χωρίς να ενημερώνει την φύλη που είχε την σχέση,μην αφήνοντας ένα διάστημα κενό έστω 2 ΗΜΕΡΩΝ στην άλλοτε σύμμαχό της,θα υπάρχει η εξής δυνατότητα κύρωσης:

Ανά Ήπειρο σε ένα κόσμο συμβατό με αυτή την ιδέα,θα υπάρχουν 25 μαύρα χωριά στο κέντρο που δεν θα γίνεται να τους επιτεθεί κανένας.Θα ανήκουν στην Ο.Δ ή σε προκαθορισμένους παίκτες που θα τους ελέγχει η Ο.Δ για την συγκεκριμένη λειτουργία.Το κάθε ένα από αυτά τα χωριά θα έχει δυνατότητα αγροκτήματος μέχρι και 200.000 στρατού.

Μόλις μια φυλή πέφτει θύμα ραδιουργίας από άλλη,την στιγμή που υπήρχε συμφωνία και δεν υπάρχει τουλάχιστον ένα 2ήμερο προετοιμασίας από τότε που την έσπασε για να την βαρέσει,η φυλή-θύμα θα έχει δυνατότητα καταβολής αιτήματος του γεγονότος στους Διαχειριστές των Μαύρων Χωριών.Αν καταθέσουν αποδεικτικά στοιχεία της παράβασης,θα τους δίνεται η δυνατότητα ελέγχου αυτών των μαύρων χωριών(στα οποία εξ αρχής θα υπάρχουν άμυνες ή επιθετικά με 200.000 μονάδες ανά χωριό),για 10 μέρες.Στα χωριά αυτά δεν θα υπάρχει η δυνατότητα παραγωγής αρίστων,ο ρόλος τους θα είναι ψυχοφθόρος-με τέτοιο αγρόκτημα θα μπορούν να κατεδαφίσουν ολόκληρα χωριά-ή θα μπορούν να στείλουν απίστευτες ποσότητες αμυνών στην φυλή που κατήγγειλε το συμβάν..(για 10 μέρες πάντα)

Αυτό θα ισχύει για φυλές ανεξαρτήτως ποντων,πχ αν μια φυλή 55 Εκατομμυρίων σπάσει την Συμμαχία απροειδοποίητα με μια άλλη που τώρα πια έχει 150.000 και 1 ή 2 παίκτες,και αυτό καταγγελθεί από τον παίκτη/παίκτες της 2ης οι οποιοι καταθετουν αποδεικτικα στοιχεία γι αυτό-(πχ απουσία μυνημάτων που ειδοποιούσαν για το σπάσιμο της συμφωνίας,οπότε απροειδοποίητη επίθεση μην αφήνοντας περιθώριο έστω 2 ημερών-κάτι το οποίο θα μπορεί να διασταυρώνεται από την Ο.Δ που όπως είπα στην αρχή θα μπορεί να ελέγχει πότε δημιουργούνται ή σπάνε διπλωματικές συμφωνίες)-,η φυλή των 150.000 για 10 μέρες θα έχει στην κατοχή της την Ζώνη των 25 Μαύρων Χωριών που θα είναι στην ήπειρο με τα περισσότερα χωριά της εχθρικής φυλής.

Η τιμωρία και η καταγγελία δεν θα ισχύει για ουδέτερη σχέση,ένας ουδέτερος όποτε θέλει θα επιτιθεται σε έναν άλλον,χωρίς καμία προειδοποίηση και χωρίς καμία επιβολή ποινής.

Υπάρχουν ατέλειες στην εφαρμογή και θέλει πολύ ψάξιμο σε διαφόρου τύπου λεπτομέρειες αλλά σαν γενικότερη ιδέα νομίζω θα μπορούσε να διερευνηθεί..
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Λάθος ιδέα κατά την γνώμη μου. Καταρχάς, οι προδωσίες και οι δολοπλοκίες, αν και όχι ευχάριστο, αποτελούν μέρος του παιχνιδιού. Έπειτα, ακόμα και αν εφαρμοζόταν μιά ρύθμιση για να υπάρχει προστασία των αμυνόμενων συμμάχων, αυτή σίγουρα δεν θα εφαρμοζόταν με αυτόν το τρόπο. Ένα ποιο λογικό σύστημα, φαντάζομαι θα ήταν το να μην μπορείς να επιτεθείς σε πρώην σύμμαχο, για π.χ: 24 ώρες μετά το σπάσιμο της Συμμαχίας. Αλλά και πάλι, κάτι τέτοιο φαντάζομαι πως θα χαλούσε το παιχνίδι.
 
Κορυφή