Ανακοινώσεις για κόσμο 22

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091

[mad]

Επειδή πάλι ξεκίνησε το θεματάκι με τις ωθήσεις στον 22, έχουμε απενεργοποιήσει το δωρεάν εμπόριο από την αρχή. Το δωρεάν εμπόριο θα ενεργοποιηθεί ξανά στους 2 μήνες από το άνοιγμα του κόσμου όπως και στους άλλους κόσμους.

Όλοι οι λογαριασμοί που δέχθηκαν ώθηση μαζί με αυτούς που την έκαναν, θα αποκλειστούν μέσα στις επόμενες μέρες με μόνιμο αποκλεισμό χωρίς κανένα δικαίωμα για επανεκκίνηση και με ανοιχτές επιθέσεις. Θέλανε να κλέψουν τους συμπαίκτες τους και τώρα θα γίνουν φάρμες των υπολοίπων παικτών.


[/mad]
 

DeletedUser6091

[mad]Καιρό είχαμε να ακούσουμε τραγουδάκι...

[video=youtube;S6RWAMN-nVQ]http://www.youtube.com/watch?v=S6RWAMN-nVQ[/video]

Είχα βάλει και Αποστολία Ζώη πιο παλιά σε παρόμοια περίπτωση. Σήμερα σας έχω Καίτη Γαρμπή.

Δεν είναι τυχαίο το τραγουδάκι γιατί μόλις είδα πόσοι και ποιοι είχαν δημιουργήσει λογαριασμούς ταΐστρες πόρων και στρατού. Κάποιοι δεν μου έκαναν εντύπωση γιατί σε κάθε κόσμο κάνουν τα ίδια και τα ίδια. Φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις μέχρι να μας χαιρετίσουν τον πλάτανο. Κάποιοι με ξάφνιασαν όμως, δεν το περίμενα.

Επειδή σε άλλο θέμα συζητάτε για τους πρώτους 20 παίκτες σας λέω να μην συνεχίσετε την συζήτηση ακόμα. Περιμένετε λίγο να φύγουν όσοι πρέπει (καλά βρε αθεόφοβε, 30 λογαριασμούς ώθησης δικούς σου και της φυλής σου?, ξέρεις εσύ ποιος είσαι αδυναμία μου μεγάλη από τον κόσμο 3) και μετά θα συζητήσετε ότι θέλετε.

Αν μια φυλή έχει πολλούς δούκες και οι μισοί από αυτούς παραβιάζουν κανόνες συνέχεια και με δόλο, τότε εκτός από τον αποκλεισμό τους θα έχουμε και διάλυση φυλής.

Επαναλαμβάνω και τώρα πως λογαριασμοί με ώθηση θα αποκλείονται μόνιμα και με ανοιχτές επιθέσεις ώστε να βοηθήσουν και στο θέμα των λίγων χωριών βαρβάρων που έχει ο κόσμος. Αφού φτιάχτηκαν που φτιάχτηκαν για να είναι φάρμες, ας είναι τουλάχιστον φάρμες όλου του κόσμου 22.

Πλέον οι τιμωρίες θα έχουν και συμβολικό χαρακτήρα για το κοινό καλο :)[/mad]
 

DeletedUser6091

[mad]Δόθηκαν πάνω από 70 αποκλεισμοί πριν από λίγο από την ομάδα διαχείρισης για ώθηση λογαριασμών. Το 90% από αυτούς, δόθηκε σε πολύ μεγάλες φυλές κάτι που μου προκάλεσε εντύπωση από την πρώτη μέρα. Παίκτες με ιστορία στις φυλετικές, παίκτες που γνωρίζουν το παιχνίδι, έφτασαν στο σημείο να δέχονται ώθηση από ανενεργούς λογαριασμούς είτε πόρων είτε στρατού. Παίκτες που με τον τρόπο παιχνιδιού τους, μπορούσαν να φτάσουν στο ίδιο επίπεδο παίζοντας σωστά. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω το γιατί σε αυτό.

Οι 70 που έφυγαν ήταν μονο για ώθηση. Από την ενημέρωση που έχω από την ομάδα, ακόμα δεν έχουν ελεγχθεί λογαριασμοί για διπλούς, για αδήλωτες μοιρασμένες και για κατάχρηση μοιρασμένης σύνδεσης (κοινοχρησία κωδικων).

Επειδή πραγματικά η ομάδα διαχείρισης θα πέσει πάνω στον κόσμο 22 με συνεχόμενους ελεγχους σε όλους, όσοι σκέφτεστε να κάνετε κάτι εκτος κανόνων, σκεφτείτε το καλά η μάλλον ακυρώστε το...

Επαναλαμβάνω αυτό που έχω γράψει στις ανακοινώσεις της ομάδας: Όλα τα θέματα αποκλεισμών στον κόσμο 22 σταματούν στον metaller και εκείνος έχει την τελευταία άποψη-απόφαση. Καμια αίτηση αποκλεισμού δεν θα φτάσει σε εμενα στον κόσμο 22 οποτε παρακαλώ να μην ζητάτε επικοινωία μαζί μου. Δεν έχω δώσει κανέναν αποκλεισμό εγώ. Επιβλέπω κανονικά τα πάντα αλλα δεν αποκλείω εγώ κανέναν.

[/mad]
 

DeletedUser6091

[mad]Αγαπητοί παίκτες,


υπήρξε ένα πρόβλημα με την αναλογία παικτών το οποίο μόλις διορθώθηκε.


Πλέον η διαφορά είναι η γνωστή. 20 φορές μεγαλύτερος η μικρότερος δεν μπορεί να χτυπήσει. Το όριο είναι για 60 μέρες.



Καλή συνέχεια και καλές μάχες.


[/mad]
 

DeletedUser6091

[mad]Είναι γνωστό πως παίζω στον κόσμο 22. Χτες ενημερώθηκα πως μπήκε και κάποιος με όνομα MAD18 στον ίδιο κόσμο. Λογικά για προπαγάνδα η για να με ενοχοποιήσει με διπλό λογαριασμό. (Ότι έριξα τρελό γέλιο, έριξα :p ).

Το σύστημα φυσικά και έχει αυτόματο αποκλεισμό σε οτιδήποτε περιέχει μέσα το MAD. Ο τύπος απλά έβαλε το M η το A στα ελληνικά και έτσι πέρασε την αυτόματη απαγόρευση.

Το ότι ο τύπος δεν έχει τον λογαριασμό μου η δεν είμαι εγώ αυτός είναι ολοφάνερο από τα στατιστικά του. Το ότι κάποιοι έσπευσαν να κάνουν αιτήσεις υποστήριξης και να με κατηγορήσουν για διπλό λογαριασμό, είναι επίσης κάτι αστείο αλλά και λογικό.

Από όσο γνωρίζω έχει αποκλειστεί τόσο ο fake λογαριασμό του MAD18 όσο και οι κανονικοί του λογαριασμοί.
[/mad]
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή