Κλείσιμο Κ18

  • Δημιουργός θέματος Zerdai
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser

Καλημέρα σας,

Σε λίγες μόνο ώρες από την εμφάνιση των Μυστικών όλα προσήλθαν στην οικογένεια και την μεγάλη παρέα της NV. Αυτό ήταν αναμενόμενο τόσο από το μέγεθος και την εξάπλωση της φυλής μας, όσο και από το σθένος που έχει δείξει σε όλες τις προκλήσεις αυτού του κόσμου που ήταν αρκετές και πολύ πιο σοβαρές.
Αρχικά δυο λόγια από την ηγεσία για την πορεία αυτή της NV.

Ξεκινήσαμε από τα Βορειοανατολικά με πυρήνα τα παιδιά από την παλιά NV και πλαισιωθήκαμε από παίκτες που ήμασταν μαζί στον Κ3. Στην πορεία έγιναν προσθήκες, που αφορούσαν είτε σε κινήσεις στρατηγικής, είτε σε αναγνώριση συμπαικτών μας που τους θέλαμε στην παρέα μας ή άλλων φίλων. Πάντα με γνώμονα τη φυλή που σύντομα σταμάτησε να είναι μωσαϊκό πολλών παικτών, απέκτησε οντότητα, δυναμική και μας ενσωμάτωσε όλους σε μία πορεία δομημένη και σταθερή. Έκανε τα πράγματα να φαίνονται απλά και εύκολα, όμως δεν ήταν πάντα έτσι. Υπήρξαν προστριβές και δυσκολίες. Σε αυτά όλη η παρέα είχε να αντιπαραβάλλει σταθερότητα στους κανόνες και τις αξίες της φυλής αλλά και απαράμιλλη διάθεση για παιχνίδι, ξοδεύοντας όλοι μας άπειρες ώρες (ε, και κάποιοι όσες μπορούσαν).

Βρήκαμε αξιόλογους αντιπάλους, που νικήσαμε τους αναγνωρίσαμε και μας αναγνώρισαν. Βρήκαμε παιδάκια που λοιδόρησαν και τα στείλαμε σπίτια τους. Κάποιες φορές βρήκαμε και τον κακό μας εαυτό αλλά όλοι μαζί χαμογελάσαμε ξανά!
Αυτό ήταν και είναι το πνεύμα της NV!

Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι – φανταζόμαστε όπως και όλοι εσείς – που κάναμε αυτό το ταξίδι μαζί, με έναν έναν ξεχωριστά και με όλους μαζί. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που μπορούμε αυτή τη στιγμή να επιλέξουμε και να πούμε ότι φτάσαμε στο λιμάνι αυτού του ταξιδιού!

Σε αυτό το λιμάνι – τον τερματισμό – αποφασίσαμε να κατέβουμε όμορφα και αγαπημένα όπως πορευόμασταν τόσο καιρό. Επειδή η παρέα είναι πολύ μεγάλη και δεν χωρίζεται, επειδή δεν υπάρχουν οι 40 καλύτεροι να δημιουργήσουν αυτή τη φυλή – γιατί είναι πολλοί περισσότεροι και κανείς ούτε πρέπει ούτε θέλει την ώρα της χαράς να μπει στην διαδικασία της αξιολόγησης και της μεμψιμοιρίας αποφασίσαμε οι παίκτες με τα μυστικά να μπουν σε μία φυλή (11 ατόμων) που σκούπισαν τα μυστικά. Η φυλή θα ονομαστεί NV και απλά θα κλείσει τον κόσμο, ενώ όλοι οι υπόλοιποι θα μείνουμε στην μία οικογένεια NV που είχαμε μέχρι τώρα! Ξέρουμε ότι με αυτόν τον τρόπο δεν θα κάνουμε καμία διάκριση και δεν θα δημιουργηθεί καμία πικρία και έτσι θα θέλαμε να κλείσουμε!

Και πάλι ένα μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ και ένα μεγαλύτερο συγγνώμη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις ή αδικίες που πιθανά, αλλά χωρίς πρόθεση κάναμε.

Με εκτίμηση,
Όλοι εμείς!
 

DeletedUser27373

αν και σε μερικα που ειπες δεν συμφωνω φιλε μου .... γιατι κρυβεις και καποιες σημαντικες αληθειες ... καλη δουλεια παιδια :D


συγχαρητηρια για το κλεισιμο του κοσμου :clap:




υγ. αν και θα ηθελα να προσπαθησετε να μας πατε πυξιδα ή να παρετε το μεγαλυτερο ποσοστο του χαρτη ( 80 - 90 % ) δεν πειραζει και με τα μυστικα εγινε πιο γρηγορο .....
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια της NV που καταφεραμε και κλεισαμε τυπικα τον κ18 σε 11 μηνες με το πρωτο σετ των μυστικων "σκουπιζοντας" το μεσα σε ενα 20ωρο.
Με καλυψε ο Ηλιας στο ποστ του οποτε δε θα γραψω τιποτα παραπανω ισως καποια στιγμη ξανα δουμε το αρχειο του φορουμ για το 18 για να θυμηθουμε τη πορεια του κοσμου...
Χαιρετω και ολους τους αντιπαλους και τους ευχομαι καλη συνεχεια στη ζωη τους!
 

DeletedUser28451

Συγχαρητήρια σε όλους !!!!
:clap:

Και ένα ευχαριστώ για όλες τις ωραίες στιγμές που περάσαμε στον κ18 , στα παίδια που καθοδηγούσαν την φυλή και στούς φίλους που παίξαμε μαζί .. :clap:

Συγχαρητήρια βέβαια και στους αντιπάλους για την αξιόλογη προσπάθεια.. :clap:
 

DeletedUser18085

http://prntscr.com/pydma


καλη συνεχεια στου εχθρους και στους συμμαχους..

υ.σ:εγω θα ηθελα καποιος απ αυτους που θα ηθελε να προσπαθουσαμε να τον παμε ρεσταρτ να μας ειχε ασκησει λιγο αντισταση..
 

DeletedUser30115

Kαι εγω με την σειρα μου να πω ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στην ηγεσια της NV που καθοδηγησαν την οικογενεια στα σωστα λειμερια και να μην πεσει σε τυχον παγιδες που εκρυβε ο κοσμος!
Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στα μελοι της ΝV που στηριξαν την οικογενεια με τοσα λιωσηματα νυχτες-μερες και που ΟΛΟΙ εβαλαν το λυθαρακι τους να φτασουμε εδω που φτασαμε!
Επισης ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στους αντιπαλους μας που αν και με την κατακτηση πολλου εδαφους που κατακτησε η ΝV εμειναν και το παλεψαν και μπορω να πω το παλευουν ακομη!
Οσοι πατησαν διαγραφη??απλα εχασαν ωραιες μαχες ασχετα με το αποτελεσμα οποιο και αν ηταν αυτο!
Διασκεδασα τον κοσμο 18 παρα πολυ με τα παλιοπαιδα της ΝV και ελπιζω να μην χαθουμε! (L)

αυτα απο μενα!

ΛΟΒ ΓΙΟΥ σας κουφαλεεες (L) :D
 

DeletedUser7069

επιτελους η παρεα μας εκλεισε καποιον κοσμο, σιγουρα ο κοσμος δεν ηταν ανταξιος τις δυναμικης μας(δεν το λεω για τους αντιπαλους αλλα για τον ογκο του και και τις καταστασεις που δημιουργηθηκαν ), οποτε εγινε και πολυ ευκολος για να κλεισει απο εμας.
οσο γοα εμενα οταν τα πραγματα εγιναν ευκολα λογο υποχρεωσεων ειχα απομακρυβθει απο το παιχνιδι και δυστηχως δυσκολα θα καταφερω να παιξω ξανα σε καποιον κοσμο, οχι τοσο θ αμε πειραξει η απουσια του παιχνιδιου αλλα η απουσια της εξαιρετικης παρες που με μερικα παιδια κραταει εδω και 4 χρονια.
ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ μπηκα(με) ξανα για να κερδισουμε εναν κοσμο και καταφεραμε.
 

DeletedUser

Nooooobs NV rules!


Χωρίς παρεξήγηση προς τα παιδιά αλλά πραγματικά έπρεπε να νομπλάρουμε το χάρτη.Πολύ απλό τώρα ο μπλανκο κ ο κάθε ΚΑΡΑΝΟΥΜΠΑΣΣΣΣΣ μπλανκο θα λέει ότι δεν τον πυξιδιάσαμε τον ΑΣΧΕΤΟ!

Καλή συνέχεια σε όλους


antonismar LOVE YOU<3
 

DeletedUser27373

στους καλους παει το συγχαρητηρια που ειπα,σε σενα παω αυτο με την πυξιδα .....

μην τα μπερδευεις .....
 

DeletedUser

Ποια πυξίδα ρε αφού εγώ χθες μπήκα στον 18...Έτσι για να λέω ότι τον έκλεισα :D
 

DeletedUser28574

Και απο εμενα μπραβο ρε μαγκες!Μπορει να μην σας εζησα πολυ αλλα το αξιζατε.Απο την αρχη του κοσμου με τις υπερσυμμαχιες τις πλακας κτλπ διξατε οτι μπορειτε και απλα μπορειτε το κανατε και πραξη κιολλας!!!Μπραβο και παλι απο εναν παλιο φιλο!
 

DeletedUser

2zdufqq.jpg


credits αξιζουν και σε ολους οσους ανηκαν στην φυλη κατα την διαρκεια του κοσμου αλλα δεν βρισκονται πλεον μαζι μας.
 

Συνημμένα

  • nv_rules_gr18.jpg
    nv_rules_gr18.jpg
    99,5 KB · Προβολές: 18

DeletedUser

Εγω το ειχα πει απο την αρχη του ανοιγματος του κοσμου αλλα τοτε ειχαν βγει ολοι και με εκραζαν και με ελεγαν οτι εχω πολυ αερα .
ευχαριστω ολους που με δικαιωσατε. τα αλλα τα παμε ινγκαμε :D
 

DeletedUser30400

Δηλαδη ο κοσμος θα διαγραφει και οι παιχτες θα χαθουν;
 

DeletedUser

Συγχαρητήρια στα παιδιά της NV ... είναι άξιοι νικητές και μπράβο τους ... έδειξαν συνοχή και ενεργητικότητα και δίκαια επικράτησαν στον Κ18

Χωρίς να θέλω να μειώσω το μέγεθος της νίκης τους, αναφέρω ότι είχαν σχετικά εύκολο έργο αφού η ηγεσία της δικής μας συμμαχίας τα έκανε μαντάρα ...
Δεν υπήρξαν premade φυλές ώστε να υπάρξει μια διπλωματική βάση αλλά και οργανωτική δομή για σωστή λειτουργία.
Οι αρχηγοί των φυλών που προέκυψαν, εκτός του ότι δεν είχαν την απαιτούμενη εμπειρία, προσπάθησαν από την πρώτη εβδομάδα παιχνιδιού να κερδίσουν τον κόσμο στα χαρτιά. Μυστικές συμφωνίες, εύθραυστες συμμαχίες, υποκρισίες ... κλπ σαχλαμάρες από παικτάκια που ονειρεύονταν να γίνουν στρατηλάτες των φυλετικών μαχών, στον πρώτο κόσμο τους ...
Αποτέλεσμα αυτού, και πριν καλά ξεκινήσουν οι μάχες, ήταν μαζικές διαγραφές παικτών αλλά και μεγάλο ξενέρωμα συμπαικτών μας, που ή τα παράτησαν ή συνέχιζαν σε χαλαρούς ρυθμούς. Άσε που όλοι οι "μεγάλοι αρχηγοί" την κοπάναγαν χωρίς καν να ενδιαφερθούν ώστε τα χωριά τους να παραμείνουν στην φυλή ...

καλή συνέχεια σε όλους

φιλικά Βασίλης
 

DeletedUser

Θα διαφωνήσω λίγο στο γεγονός ότι δεν υπήρχαν premade...
υπήρχαν και μπήκαν αρκετοί ειδικά αν θυμάμαι καλά νότια.
Απλά σε εμάς ταιριαξε η εξής χημεία:
1. μία premade ομάδα NV
2. βρήκε αρκετά παιδιά της παρέας του Κ3

αυτό έκανε τη διαφορά με τις άλλες premade φυλές.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η επικράτηση στην 45 να γίνει δια "τσεκουριού" βγάζοντας την υπερσυμμαχία εναντίον μας από μικρές φυλές αλλά και την τότε 1η φυλή του κέντρου, ενώ οι άλλοι επικράτησαν με ενώσεις και συγχωνεύσεις (κυρίως).
 

DeletedUser

Με τα λεγόμενα μου σε καμία περίπτωση δεν θέλω να μειώσω το μέγεθος της νίκης της NV ...
δεν αναφέρομαι καν στην συμμαχία της, αν ήταν premade φυλή ή το πώς προέκυψε ή ποιο ήταν το ρόστερ της ...
άξια νίκησε και μπράβο της !!!

Εγώ καυτηριάζω κάποιες συμπεριφορές και κάποιες κινήσεις, της ηγεσίας της δικής μας συμμαχίας, που κατά την άποψη μου στάθηκε μικρότερη των περιστάσεων ...
Προσπάθησε να κερδίσει τον κόσμο στα χαρτιά και στην διπλωματία, και όχι στην οργάνωση και τις μάχες ... και αφού δεν της "βγήκαν" κάποιες συμφωνίες έκαναν άτακτη φυγή πατώντας διαγραφή, γεμίζοντας τον χάρτη έτοιμα χωριά, "δώρα" για τους αντιπάλους μέσα στους πυρήνες μας.
Αυτό το δείχνει και ο σύντομος χρόνος ύπαρξης του Κ18, που έκλεισε σχεδόν σε χρόνο ρεκόρ.

Παιχνίδι είναι ... κάποιος κερδίζει κάποιος χάνει ...

απλά θα μπορούσαμε να τους δυσκολέψουμε περισσότερο
 

DeletedUser19561

συγχαρητήρια παίδες κάνατε καλο παιχνίδι σας άξιζε αυτως ο θρίαμβος αν και θα περίμενα πιο πολύ αντίσταση από τους αντιπαλους
άντε να κλίση και επίσημα αυτός ο κόσμος που για μένα προσωπικά είναι και ο τελευταίος μου
υποχρέωσις πολλές στην real life που καθιστά σχεδόν αδύνατον να "λογαρο"



OFTOPIC:[SPOIL]
@zerdai @αετός τις στέπας @antonismar κουλούρια ακόμα σας περιμένω για καφεδάκι στο μαγαζί [/SPOIL]
 
Κορυφή