ιστορια φυλων-χαρτης

  • Δημιουργός θέματος Deleted User - 751811
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Deleted User - 751811

Καλησπερα και καλη χρονια,

θελω να πρωτηνω ως ιδεα και εργαλειο του παιχνιδιου. ενα flash back του χαρτη του κοσμου σαν βιντεακι απο την αρχη του κοσμου.μεχρι και τωρα και συνεχος να ανανεωνετε ανα περιοδους .
με ολες τις φυλες του κοσμου .
σαν εργαλειο ειναι πολυ χρησημο να βλεπεις σε λιγα λεπτα το πως εξελιχτηκαν οι ομαδες απο την αρχη του κοσμου και μετα..
σαν ιδεα θα βοηθεισει σε στρατιγικες φυλων και ωραιες συζητησεις..
τα αρχεια τα εχετε θα ηταν κατι σχετικα δυνατον να γηνει....

επανερχωμαι με μια συμπληρωση και αναλυση τησ ιδεας.

με το βιντεακι αυτο , μπορεις να βλεπεις απο την αρχη του κοσμου μεχρι την ημερα που εισαι το πως κηνηθικαν οι φυλες στο παιχνιδι. τις στρατολογησεις τις ενωσεις τους πολεμους τις καταλυψεις χωριων.
για παραδειγμα ας παρουμε ενα ηδη κλεισμενο κοσμο. θα δουμε εκει φυλες που αλλες ξεκηνησαν απο την αρχη και εφτασαν ως το τελος αλλες ενωθηκαν και εκλεισαν τον κοσμο.
σε αυτο την περιπτωση θα ξεχωρησουν οι παραδωσιακες φυλες που σε καθε κοσμο μπαινουν με το ιδιο ονομα, οι στρατιγικοι και ηγετικοι παιχτες που με τον δικο τους κοπο καταφεραν να δεσουν μια φυλη,
της ενωσεις που καποιοι τιςε εχουν χρησημοποιησει μονο για οφελος τους . η τους καλητερους παιχτες που με βασητο βιντεο θα μπορουμε να βλεπουμε την στρατιγηκη τους εξελιξη και την δυναμη τους στο παιχνιδι. υπαρχει ενα βιντεο στο youtybe που θα το βαλω πιο κατω που δεν γνωριζω αν ειναι αληθηνο στην ουσια, αλλα εχει την βασικη ιδεα το πως θα μπορουσε να φτιαχθει για ολο το κοσμο.
http://www.youtube.com/watch?v=oq-vEZ7SZzs
τι πιο ομορφο να βλεπεις την ιστορια μηνων η χρονων μεσα σε λιγα λεπτα. και μεγαλες ομαδες που καταφεραν πραγματα που δεν μπορεσαν παρα πολλοι παιχτες να κανουν.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser30135

παρα πολυ καλη ιδεα με την δημηουργια ενοσ βιντεο που να δειχνει ολα αυτα που λες!!!
 

DeletedUser

Είναι μια πάρα πολύ καλή ιδέα που μπορεί να δείχνει πολύ ωραία σε μια εικόνα gif ή βιντεο την πορεία του κόσμου και την εξελιξή του φυλετικά. Θα μου άρεζε πάρα πολύ η πραγματοποίηση αυτής της ιδέας.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή