Χριστουγεννιάτικο event 2012

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

noesis

ex CM
InnoGames
Βαθμολογία αντίδρασης
211

village_info.png


Φυλετικές Μάχες - Χριστουγεννιάτικο event 2012

Οι Φυλετικές Μάχες είναι στη μέση του χειμώνα και για πρώτη φορά ένας παράξενος νέος εισβολέας εμφανίστηκε στα εδάφη. Τα στρατόπεδα των Viking εμφανίστηκαν στον χάρτη και τα υπερασπίζονται ατρόμητοι, γενναίοι και αιμοδιψείς πολεμιστές με τα όπλα των Vikings.

Καθώς τα στρατόπεδα μετακινούνται σε όλο τον κόσμο, η ευφυΐα των λεηλατημένων θησαυρών φτάνει στα αφτιά σας. Οι γούνες των Viking είναι έτοιμες για συλλογή, εάν βέβαια είστε αρκετά γενναίοι ώστε να νικήσετε τις ισχυρές τους άμυνες… αλλά πρέπει να είστε αρκετά γρήγοροι εάν θέλετε να τις συλλέξετε, προτού μετακινηθεί το στρατόπεδο!


6lgNU.png

Το χριστουγεννιάτικο event του 2012 για τις Φυλετικές Μάχες έχει ξεκινήσει στους νέους μας κόσμους και τα στρατόπεδα των Vikings εμφανίζονται στο χάρτη.

Λεηλατήστε τα στρατόπεδα και συλλέξτε τις ζεστές γούνες των Vikings οι οποίες στη συνέχεια μπορούν να διανεμηθούν στον πληθυσμό σας ως αντάλλαγμα bonus στην χωρητικότητα, στον χρόνο κτίσης, στην ταχύτητα στρατολόγησης και στους πόρους.


1YpvN.png

Στρατόπεδο Viking

Επιλέξτε ένα στρατόπεδο από το χάρτη και επιλέξτε τις Πληροφορίες, για να σας εμφανιστούν οι πληροφορίες του στρατοπέδου. Είναι πανομοιότυπο με τις πληροφορίες ενός χωριού, αλλά περιέχει μια πρόσθετη επιλογή και πληροφορίες μετακίνησης του στρατοπέδου.


cRCyK.png

Decampment in: Δείχνει μία ώρα σε μορφή ώρας, λεπτών και δευτερολέπτων μέχρι την επόμενη μετακίνηση του στρατοπέδου και μετά από αυτή την ώρα δεν θα μπορείτε να του επιτεθείτε. Εάν μία επίθεσή σας, φτάνει μετά από την συγκεκριμένη ώρα, δεν θα μπορείτε να την στείλετε.

Prolong existence: Κάνοντας χρήση αυτού του συνδέσμου μπορείτε να ξοδέψετε ένα μικρό ποσό πόντων premium για να παρατείνετε την παραμονή του στρατοπέδου για μία επιπλέον ώρα, εφόσον χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για να το λεηλατήσετε.



res.png

Λεηλασίες γουνών

Για να ξεκινήσετε να λεηλατείτε γούνες, θα πρέπει να επιτεθείτε στα στρατόπεδα των Vikings με τον ίδιο τρόπο που επιτίθεστε σε άλλα χωριά, αλλά προσέξτε: Τα στρατόπεδα αμύνονται, οπότε στείλτε αρκετά στρατεύματα ώστε να είστε σίγουροι ότι θα νικήσουν!

Μετά την μάχη μπορείτε να δείτε την αναφορά της ως συνήθως. Ωστόσο αντί τα στρατεύματά σας να πολεμάνε με τις συνηθισμένες μονάδες, πολεμάνε εναντίων Vikings
unit_viking.png
.

Εάν κερδίσατε την μάχη, τα στρατεύματα θα επιστρέψουν με λεηλατημένους πόρους. Πέραν από αυτούς όμως θα μεταφέρουν πολύτιμες γούνες των Viking, οι οποίες προστίθενται στις διαθέσιμες γούνες (μπορείτε να τις δείτε μέσα στην επισκόπηση του χειμερινού event)

Σημείωση: Τα στρατόπεδα των Viking δεν επηρεάζονται από την ειρήνη των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.



Ξόδεμα γουνών

Δείτε την επισκόπηση του χειμωνιάτικου event πατώντας στον σύνδεσμο "Άνοιγμα" στα Περιστατικά εντός της επισκόπησης ενός χωριού:


nMClr.png

Η επισκόπηση του χειμωνιάτικου event φαίνεται έτσι:

16fSS.png

Στην επισκόπηση του events μπορείτε να δείτε πόσες γούνες έχετε συλλέξει, και bonus που είναι διαθέσιμα σε εσάς. Όταν συλλέξετε τις απαραίτητες γούνες για να ενεργοποιηθεί ένα bonus, θα δείτε έναν σύνδεσμο ενεργοποίησης δίπλα του.

e4yzd.png

Εάν δυσκολεύεστε να λεηλατήσετε αρκετές γούνες, μπορείτε να μειώσετε το κόστος του κάθε bonus με αντάλλαγμα ένα μικρό ποσό σε πόντους premium.



Σημείωση: Μπορείτε να έχετε μόνο ένα ενεργοποιημένο bonus κάθε φορά!



Αντίστροφη μέτρηση συμβάντων


Στο κάτω κάτω μέρος της οθόνης του event υπάρχουν δύο αντίστροφες μετρήσεις: η πρώτη δείχνει το χρόνο μετά τον οποίο δεν θα εμφανίζονται νέα στρατόπεδα των Viking. Η δεύτερη αντίστροφη μέτρηση δείχνει το χρόνο λήξης του event και μετά από αυτόν το χρόνο δεν θα μπορείτε να ξοδέψετε τις γούνες σας, ή να ενεργοποιήσετε τα bonus και όλα τα ήδη υπάρχοντα bonus θα εξαφανιστούν.


Θέμα συζήτησης
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή