περι Κ12

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser22560
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser22560

Καλημέρα κ καλη εβδομάδα σε όλους....

Δεν συνηθίζω να διαβάζω αλλα ουτε κ να γραφω εδω μέσα καθώς θεωρω το φόρουμ ενα μερος ξεκατινιασματος...
Παρατηρω τόσο καιρο γενικα καθε φορα που μπαινω απογοητεύομαι....

Ευτυχως που μερικοι εχουν κ ενα επιπεδο κ δινουν ακομι λιγο ενδιαφερον στο παιχνιδι κ ετσι συνεχιζω εστω κ πιο χαλαρα...

Οτι εγινε εγινε....

παραπονα? ΠΟΛΛΑ! όλοι μας πιστευω....

Αλλα περιμένετε να βγει καποια ακρη??? δεν βγήκε τόσο καιρο θα βγει τωρα??

Για την ειρωνεία κ τα γιουχαρίσματα?
Αυτά ειναι για τα γήπεδα κ τις διαδηλλωσεις....

Δηλαδη καποιοι μπηκατε εδω μέσα να βγάλετε τα αποθημένα σας?
Αν ναι να σας ενημερωσω ότι το παιχνιδι ειναι παιχνιδι στρατηγικής....


Κατα καιρούς εχω δει αντιπάλλους που βρίζανε ασχημα (κ δυστυχως γι αυτους είχανε ασχημο τέλος)
αλλα RESPECT σε παικτες αντιπάλλους που αντι να ξεκατινιαζονται κανουν ωραίο παιχνιδι κ γι αυτο κ συνεχιζω να παιζω...
Respect σε αντιπάλλους που εβαζαν επιθεσεις κ συνομιλούσαμε κ καναμε χαβαλε!
Ευχαριστώ σε αυτούς τους λίγους που τιμανε την μέχρι σήμερα σχεση στο παιχνιδι (σορυ που δεν αναφερω ονοματα, αλλα δεν θελω να ξεχασω κανεναν)

και ενα μεγάλο λυπαμαι για όλους αυτους που γινονται ΚΑΤΙΝΕΣ

καπου πηρε το μάτι μου για ρουφιανο των ΙΠΠΕΩΝ....
Λυπάμαι χάσατε....
όσοι με ξερετε καλα ηταν το τεέυταιο πραγμα που με ενδιεφερε μεσα στο παιχνιδι κ ας εφταναν κατα καιρους στοιχεια στα χέρια μου....

πολλα θα ηθελα να πω αλλα δεν συνεχιζω....
Μια παράκληση

ενας μηνας εμεινε ας κανουμε λιγο χαβαλε με την καλη εννοια πάντα κ ας τελειωνουμε.
Χαμενοι? δεν πειραζει!!! αλλα με ψηλά το κεφαλι
αυτο εχω μάθει στη ζωη μου παντα βνα φευγω με ψηλα το κεφαλι......
 

DeletedUser

Συμφωνώ με τη netspirit. Ας μην ξεκατιαναζόμαστε δεν υπάρχει λόγος. Οι Ιππείς έχασαν ξακάθαρα διότι είχαν στον τελικό πόλεμο πολύ λιγότερους ενεργούς παίκτες απ' ότι χρειάζονταν, και σίγουρα λιγότερους από τους Ερρορ. Οπότε στο σημείο αυτό, αξίζουν συγχαρητήρια στην έρρορ για την (πρακτικά) νίκη της. Και ρουφιάνοι να υπήρχαν σε οποιαδήποτε από τις φυλές, και αυτοί μέσα στο παιχνίδι είναι και ήταν θέμα της ηγεσίας της κάθε φυλής να το διαχειριστεί. Και οι διαχειριστές να εμφάνισαν κάποιες ανεπάρκειες, και αυτό είναι αναμενόμενο μιας και αντιλαμβάνομαι ότι έχουν περισσότερους κόσμους ανοικτούς από όσους μπορούν να διαχειριστούν με βάση το στελεχιακό τους δυναμικό.

Καλύτερα θα ήταν κατά την άποψή μου να αξιοποιήσουμε αυτό το κανάλι επικοινωνίας προκειμένου να βοηθήσουμε τους διαχειριστές να σχεδιάζουν καλύτερα τους επόμενους κόσμους. Αυτοί από την πλευρά τους ας ξαναδουν πόσους ταυτόχρονους ανοικτούς κόσμους μπορούν να υποστηρίζουν την παρούσα χρονική περίοδο καθώς και τι επιπλέον μέτρα μπορούν να λάβουν για τη διασφάλιση των κανόνων του παιχνιδιού (με αυτοματοποιημένο τρόπο κατά το δυνατόν), και εμείς από την πλευρά μας, ας προτείνουμε έναν σχεδιασμό κόσμου που θα διασφαλίζει λίγο καλύτερα κάποιες ισορροπίες ώστε οι παίκτες να απολαμβάνουν το παιχνίδι με τον λογαριασμό τους σχεδόν αποκλειστικά. Δίχως πολύ σκέψη, και για να ξεκινήσω έναν διάλογο, προτείνω τα εξής:

(1) Οι επιτηρήσεις να είναι 15 ημερών το πολύ. Μετά οι λογαριασμοί θα διαγράφονται αυτόματα. Έτσι δεν θα τρέχει κανένας για τον λογαριασμό άλλου που αποφάσισε δικαιολογημένα ή μη να εγκαταλείψει. Στο πλαίσιο αυτό, πρέπει να αυστηροποιηθεί με κάποιον τρόπο η ανταλλαγή κωδικών.

(2) Μικρές φυλές, 40 ατόμων το πολύ.

(3) Απαραίτητα προστασία νύκτας και διασφάλιση ελεύθερου χρόνου και για άλλες δραστηριότητες των παικτών. Όσοι εργάζονται (τη σήμερον ημέρα) ή σπουδάζουν ή πηγαίνουν σχολείο πρέπει να μην "καίγονται" για να συνεχίσουν να εργάζονται / σπουδάζουν κλπ ώστε να μπορούν να συνεχίσουν να πληρώνουν το premium! To "κάψιμο" το μειώνεις με κάποιους περιορισμούς, π.χ. στις επιθέσεις, στις fakes, στο κόστος των αριστοκρατών, την αργή ταχύτητα, κ.λπ. Ασφαλώς, πάντα πρέπει να υπάρχουν διαθέσιμοι και κόσμοι (ένας τουλάχιστον) γι' αυτούς που μπορούν να προσφέρουν το κάτι παραπάνω.

(4) Σε περίπτωση που υπάρχουν ακαδημίες φυλών, να είναι εφικτή η προώθηση αναφορών και σε αυτές.

(5) Οι σημειώσεις που μπαίνουν από έναν παίκτη σε ένα χωριό να είναι ορατές (κατ' επιλογήν) από τους παίκτες όλης της φυλής. Θέλει κάποιο μέτρο προστασίας όμως από κάποιον που εσκεμμένα θα αλλοιώσει κάποιες σημειώσεις. Με τον τρόπο αυτό υποστηρίζεται περαιτέρω το συνεργατικό παιχνίδι.

(6) Κατ' επιλογήν πάλι, να είναι εφικτή η κοινοποίηση χρόνου άφιξης των επιθέσεων (εξερχόμενων - εισερχόμενων) σε όλα τα μέλη μιας φυλής. Με τον τρόπο αυτό υποστηρίζεται περαιτέρω το συνεργατικό παιχνίδι.

Είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να σκεφτούμε πολλά περισσότερα. Και έτσι να τροφοδοτήσουμε με χρήσιμη πληροφορία τους διαχειριστές, προκειμένου εμείς οι ίδιοι να απολαμβάνουμε ένα καλύτερο παιχνίδι στο μέλλον.
 

DeletedUser21743

Όμορφες και πολύ πρακτικές προτάσεις !!
 

DeletedUser24273

όλες αυτές οι προτάσεις μαζί δύσκολο :/
 

DeletedUser

απλα respect στους δυο πρωτους ομιλητες.
αν και εχθροι, χαρηκα που τους γνωρισα!:)
 
Κορυφή