LiUn - Αποχώρηση από Κ15

  • Δημιουργός θέματος sok81
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser26271

Σωκρατη τους φιλους τους διαλεγουμε και δειχνουν και ποιοι ειμαστε στο τελος....κι οταν λεω φιλους εννοω τα μελη μιας φυλης...

Προσωπικα σε καταλαβαινω και με καλυψες απολυτα.
 

DeletedUser

το θεμα μας ειναι οτι απλα βρισκοντε φτηνες δικαιολογιες... δεν ειναι δυνατον να παιζεις 3μηνες σχεδον μετα την αλλαγη συμμαχιας και ξαφνικα να καταλαβαινεις οτι δεν μπορεις αλλο... και περα απο αυτο μην ξεχναμε οτι σε αυτη την θεση βρεθηκατε μονη σας γιατι καποτε αν θυμαμαι ο γιαννης ειχε ζητησει Σ.Ε πραγμα που αρνηθηκατε γιατι τοτε σας συμφερει ο χαρτης τωρα ξαφνικα ομως τιποτα... μαγαλες κουβεντες απλα και πραξεις τιποτα... εσεις νομιζατε με το να πιασετε τα βαρβαρα στον πυρηνα σας θα παρετε και τον κοσμο
 

DeletedUser

Αν δεν ξέρεις είναι λάθος να λες διάφορα. Θα απαντήσω τελευταία φορά σε όσα λες και αν δεν θέλεις πάλι να καταλάβεις δικαίωμά σου. Δεν θα είχε νόημα να συνεχίσω αφού ότι και να έβλεπες δεν θα πίστευες... :

το θεμα μας ειναι οτι απλα βρισκοντε φτηνες δικαιολογιες ---> Ακόμα και τη λίστα φίλων σου έδειξα. Αν την θεωρείς φτηνή και ασήμαντη πάω πάσο.

δεν ειναι δυνατον να παιζεις 3μηνες σχεδον μετα την αλλαγη συμμαχιας και ξαφνικα να καταλαβαινεις οτι δεν μπορεις αλλο ---> Πολλοί παίχτες μας δεν ήταν πολύ ενεργοί. Εγώ έλεγα ότι δεν παίζουμε παίχτες με επιτηρήσεις παλιά. Και όντως, οι επιτηρήσεις είναι φαινόμενο των τελευταίων 2-3 μηνών και κυρίως από παίχτες που μας ήρθαν. Ήταν ψιλοανενεργοί και πολλοί από εμάς, όμως δεν χρειαζόταν επιτηρήσεις καθώς ήταν στα μετώπισθεν. Απλώς όσο χειροτερεύει η οικονομική κρίση όλο και για περισσότερους λιγόστευε και ο χρόνος ή η διάθεση για το παιχνίδι (των πιο ενεργών παιχτών ας πούμε). Εξάλλου το είπα εξ αρχής. Κανέναν δεν είχε έρθει στον Κ15 για να καεί. Για να διατηρήσουμε την παρέα ήρθαμε.

και περα απο αυτο μην ξεχναμε οτι σε αυτη την θεση βρεθηκατε μονη σας γιατι καποτε αν θυμαμαι ο γιαννης ειχε ζητησει Σ.Ε πραγμα που αρνηθηκατε γιατι τοτε σας συμφερει ο χαρτης τωρα ξαφνικα ομως τιποτα ---> Το είχα πει στο Γιάννη. Φυλή που περνιέται κόκκινη στο χάρτη για εμάς παραμένει κόκκινη. Η διπλωματία μας δεν αλλάζει. Πάντα μιλούσαμε ντόμπρα σαν φυλή. Ο λόγος που είχατε περαστεί εχθροί ήταν 2 περιστατικά με το με τον δούκα σας στην αρχή του Κ15 που δύο φορές μας έκανε καφρίλα. Τώρα κόλλησα και δεν θυμάμαι το όνομά του. Τα έχω κουβεντιάσει και με το Nimueh και τον nevermore αν θυμάμαι καλά και ξέρουν καλά τι εννοώ. Ποτέ δεν λειτουργούσαμε με συμφεροντολογική διπλωματία ανάλογα με το που φυσάει ο άνεμος. Ακόμα και όταν πχ οι ΖΟΟ μας είχαν ζητήσει να κάνουμε έστω προσωρινή ανακωχή με Β.Α. γιατί τους χτυπούσατε και μας συμφέρει να τους στηρίξουμε είχαμε πει ότι αυτό δε γίνεται γιατί μας είχαν κηρύξει τον πόλεμο πριν μήνες όταν αισθάνονταν δυνατοί και πλέον η διπλωματία δεν αλλάζει. Αρχή μας ήταν πάντα ότι φυλή που περνιέται κόκκινη παραμένει κόκκινη. Εγώ ξέρεις ποια θα θεωρούσα καφρίλικη συμπεριφορά? Να κάναμε Σ.Ε μαζί σας και να χτυπούσαμε πχ τους ΖΟΟ που δεν μας είχαν κάνει ποτέ τίποτα. Αυτό ακριβώς είχα πει και στο Γιάννη όταν μας είχε προτείνει αυτό.

εσεις νομιζατε με το να πιασετε τα βαρβαρα στον πυρηνα σας θα παρετε και τον κοσμο ---> και εσείς στρατολογήσατε όλες τις άλλες φυλές για να μας κερδίσετε. Έχει νόημα να λέμε τέτοια? Αν ήσασταν τόσο pro και εμείς τόσο άχρηστοι όσο λες και τόσο ανενεργοί όσο φάνηκε πιο πάνω το θεωρώ τραγικό από την πλευρά σας να στρατολογήσετε όλους τους άλλους για να μας κερδίσετε. Ή δεν ήμασταν άσχετοι, ή δεν ήσασταν pro. Εγώ λέω ότι όλοι ξέραμε και αυτοί που ήταν πιο ανενεργοί και λιγότεροι σε πόντους βρέθηκαν να έχουν πρόβλημα. Εσύ αν θες να επιλέξεις ότι δεν ήσασταν pro και γι αυτό χρειάστηκε να στρατολογήσετε τις άλλες φυλές εγώ πάω πάσο.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

συγνωμη κιολας αλλα απο οτι βλεπω μαλλον κοροιδευομαστε μεταξυ μας.... πρωτα απο ολα β.α οπως λες και καλα ειχατε πολεμο και καλα δεν βοηθουσατε αλλα πως γινοταν οταν βαραγαμε β.α να ερχοντε αμυνες στα χωρια που παιρναμε απο εσας ειναι απορειας αξιο... επισης πως εγινε ενω δεν στρατολογειτε και δεν αλλαζετε διπλωματια το 80% τον β.α να στρατολογηθηκαν απο εσας επισης απορειας αξιο.... ειπες δεν αλλαζατε διπλωματια συμφωνα με τον πως φυσαει ο ανεμος... να σου θυμησω λοιπον οτι ενω βαραγατε β.α οπως ειπες και εσυ ενα πρωι εγινε συμμαχια ζοο/λιονς στην οποια ενσωματοθηκατε και εσεις και στρατολογηθηκε ολη η β.α και οχι μονο στρατολογηθηκε αλλα πειρατε και χωρια μπροστα κανιβαλιζοντας διπλα μας και αναμεσα μας.... μας εδειξες την λιστα φιλων σου ομορφα πιστευεις οτι η δικια μου λιστα ειναι κααλυτερη η οτι εμεις δεν παιζουμε επητηρησεις? ειμαστε 10 ατομα αριθμημενα που παιζουν καιι σας βαρανε η μονη διαφορα μας ειναι οτι εμεις ανενεργους δεν τους μαζευουμε αμεσως για να μενουν νομπλς για εσας...... ειπες οτι λογο κρισης και πολυ σεβαστο δεν εχουν ορεξη ατομα να παιξουν αυτο μαλιστα να το καταλαβω αλλα αν ο αρχηγος εχει ορεξη να παιξει θα βρει καινουργεια ατομα οπως ακριβως εχουμε κανει και εμεις... βρισκεις cp στους ανενεργους και ολα λυνοντε..... απλα εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι παιζουμε 1μιση χρονο τωρα... ο κοσμος εχει κανα 6μηνο το πολυ ακομα ποιος ο λογος να το χαλασετε και στην τελικη να ειναι σαν να μην παιξατε ποτε στον κ15? αν θελεις τα προβλημα ολα τα λυνεις το θεμα ειναι οτι εσεις πατε την κανετε λαδι αυτη τι στιγμη και να δειξετε οτι εμεις ευθυνομαστε για αυτο και αλλα τετοια ενω ειχατε μαζεψει πρωτοι το χαρτη ολοκληρο για να βαρεσετε απλα δεν σας βγηκε.... οσο το γιατι τουσ στρατολογησαμε δικαιο εχεις ναι και ειμαι ισος ο μονος που δεν συμφωνησε ποτε με αυτη την συμμαχια και δεν ντρεπομαι καθολου να τον πω και εδω οπως και στο φορουμ μας..ολοι το ξερουν απο εκει και περα 1 ατομο δεν μπορει να αλλαξει τι διπλωματια καθως οπως ξερεις οι αποφασεις ειναι συνολικες
 

DeletedUser

H B.A που λες διαλύθηκε. Αποφασίσαμε να σταματήσουμε τον πόλεμο μαζί τους μόνον όταν μας ανακοίνωσε ότι διαλύεται σαν φυλή. Ο λόγος που αρχίσαμε να κατεβαίνουμε όσο ακόμα ήταν το όνομα B.A. είναι γιατί τους είχατε πάρει φαλάγκι για να το κάνουμε όσο το δυνατόν χωρίς περιπλοκές. Ούτε το κρύψαμε ούτε τίποτα. Μόνο ένας άσχετος δεν θα το καταλάβαινε ότι μας δίνουν χωριά στο μέτωπο. Στρατολογήσεις από Β.Α. κάναμε μόνο 5. Αυτό είναι το 80%. Λίγο υπερβολικός δεν είσαι? 6 παίχτες ήταν όλη η φυλή? Όλοι οι άλλοι στρατολογήθηκαν από ΖΟΟ.

πιστευεις οτι η δικια μου λιστα ειναι κααλυτερη η οτι εμεις δεν παιζουμε επητηρησεις? ---> Δεν είπα αν παίζετε ή δεν παίζετε εσείς με επιτηρήσεις. Αυτό που είπα είναι ότι εμείς δεν παίζαμε ποτέ με επιτηρήσεις. Εξάλλου είπα ότι δεν ήρθαμε σε αυτόν τον κόσμο για να καούμε. Αν κάποιοι από εσάς δεν έχουν πρόβλημα να καούν αυτό δεν αλλάζει ότι εμείς δεν ήμασταν διατεθειμένοι.

ειπες οτι λογο κρισης και πολυ σεβαστο δεν εχουν ορεξη ατομα να παιξουν αυτο μαλιστα να το καταλαβω αλλα αν ο αρχηγος εχει ορεξη να παιξει θα βρει καινουργεια ατομα οπως ακριβως εχουμε κανει και εμεις ---> κάποιους βρήκαμε. Πολλές διασυνδέσεις με άλλους κόσμους όμως δεν είχαμε. Ελάχιστοι είμαστε εμείς που ασχοληθήκαμε με άλλους κόσμους εκτός Κ3.

ο κοσμος εχει κανα 6μηνο το πολυ ακομα ποιος ο λογος να το χαλασετε και στην τελικη να ειναι σαν να μην παιξατε ποτε στον κ15? ---> Ποιοι να παίξουν? Εννοείς να πάρουν όσοι έχουν τη δυνατότητα (δηλαδή 3 άτομα) 3-4 επιτηρήσεις ο κάθε ένας? Αυτό δεν το κάναμε ούτε στον Κ3 είπα. Είναι διαφορετικό το παίζω ένα παιχνίδι και είμαι και πολύ ενεργός και διαφορετικό το καίγομαι απόλυτα σε ένα παιχνίδι.

να δειξετε οτι εμεις ευθυνομαστε για αυτο και αλλα τετοια ενω ειχατε μαζεψει πρωτοι το χαρτη ολοκληρο για να βαρεσετε απλα δεν σας βγηκε.... ---> Απεναντίας. Είπα το εντελώς αντίθετο. Αν δεις το πρώτο μου post έγραψα ότι πίστευα και πιστεύω ότι μία φυλή διαλύεται πάντα μόνη της. Το ίδιο έγινε και σε εμάς και ήταν η μη ενεργητικότητα των παιχτών μας. Όσο για το εάν είχαμε μαζέψει το χάρτη (φαντάζομαι αναφέρεσαι στη συμμαχία με τους ΖΟΟ) αυτό έγινε φυσικά. Εσείς μας είχατε χτυπήσει, έγινε πόλεμος μαζί σας. Οι B.A μετά μας χτύπησαν, ξεκινήσαμε πόλεμο και μαζί τους. Με τους ΖΟΟ επειδή είχαν παίχτη τους μέσα μας συμφωνήσαμε συμμαχία και έτσι έγινε η διπλωματία μας. Τέλος θα πω που ανέφερες σε κάποιο post για το ότι ήμασταν περήφανοι για τη συμμαχία και δεν θυμάμαι πως το είπες, αυτό που θα πω είναι ότι προσπάθησα να είμαι δίκαιος επειδή ήσασταν λιγότεροι. Αρχικώς είχε αποφασιστεί αν μία φυλή κάνει μία παραβίαση να κάνουν και οι άλλες. Είχα αντιπροτείνει ότι από τη στιγμή που φαίνεται ότι το μέτωπο πάει να είστε εσείς εναντίον των υπολοίπων, να γίνονται και οι παραβιάσεις με τέτοιο μοίρασμα για να μην αδικήστε. Είχα προτείνει μάλιστα το ποια φυλή θα πάρει βάρβαρο να εξαρτάται από το απέναντι από ποια έγινε η παραβίαση ώστε να μην αλλοιωθεί και το μέτωπο.
 

DeletedUser

τελος παντων το μονο που κανουμε εδω τωρα ειναι να ανακυκκλωνουμε οτι ειπαμε προηγουμενος... γιαυτο ας μην το συνεχησω δεν εχει καποιο νοημα ουτε θα καταληξουμε καπου.... απλα επηδη ειπες οτι μιλας για 3-4 ατομα δεν μιλας για ομαδικη διαγραφη γιατι σιγουρα καποιοι θα μεινουν με βαση αυτο τελος παντων θα το δουμε εγω προσωπικα ελπιζω να μεινετε ολη να χαρουμε τους 6μηνες που εχουμε και να μην αναγκαστουμε να τρεχουμε να πιανουμε βαρβαρα που γνωμη μου ειναι οτι χειροτερο για το παιχνιδι....και απλα μια προταση πριν ανακοινωσεις διαγραφη οσο ψηλα και να εχεις βαλει τους εσωτερικους κανονες σου παντα θα μπορουσες να δοκιμασεις να αλλαξεις τα πραγματα ειτε με το να ζητησεις καποια περιοδο Σ.Ε (πλησιαζουν και χριστουγεννα) για να αναδιοργανωθεις ειτε ακομα και να προσπαθησεις να αλλαξεις την διπλωματια υπερ σου ξανα... δεν υπαρχει νοημα κοσμου οταν σε αυτο το επιπεδο που ειμαστε τωρα εγκαταλειψη με διαγραφη εσεις που ειστε και το μετωπο στην ουσια τι μενει? να κατσεις να πιανεις βαρβαρα και να περιμενεις το κλεισημο.... εγω σου προτεινο να κατσεις πρωτα να δεις τι αλλες λυσεις εχεις και μετα να προχωρησεις σε κατι τετοιο... και εμεις ανθρωποι ειμαστε και καταλαβαινουμε τα προβληματα που τυχον εχει ο καθενας αλλα ειναι παιχνιδι αν προσπαθουσες να βρεις καποια λυση θα σε βοηθουσαν και οι εχθροι προκειμενου να μην χαλασεις το παιχνιδι τους.... anyways θελετε να φυγετε καλη συνεχεια αρκετα αναλυθηκε το θεμα πιστευω και δεν χρειαζοντε περετερω αντιπαραθεσεις και ιστοριες
 

DeletedUser

Είπα ότι μόνο 3 παίρναμε επιτηρήσεις. Πολλοί υπολειτουργούσαν και μένανε μόνο για την παρέα σαν αγγαρεία. Οι διαγραφές θα είναι πολλές. Ήταν απόφαση κοντά των 3/4 των ατόμων του κρυφού (25 άτομα στον αριθμό - δεν ψήφισαν όλοι βέβαια, κάποιοι δεν ασχολούνται πλέον και πολύ - και αυτοί το ίδιο θα ψήφιζαν).

Η φυλή δεν τραβούσε. Λίγη ενεργητικότητα. Τέθηκε το θέμα του τι θα κάνουμε όταν ειπώθηκε από έναν από τους ελάχιστους πλέον ενεργούς ότι έχει κουραστεί με την όλη φάση που οι περισσότεροι δεν ασχολούνται. Ειπώθηκαν διάφορες προτάσεις. Ειπώθηκε και το να βρεθεί να αναλάβει κάποιος το λογαριασμό του. Το θέμα όμως ήταν ότι αυτό δεν θα έλυνε το πρόβλημα. Το πρόβλημα ήταν ότι ελάχιστοι ήμασταν πραγματικά ενεργοί. Αν βρισκόταν κάποιος να αναλάβει αυτόν που τα παρατούσε δεν θα έδινε λύση. Θα πηγαίναμε στην κατάσταση λίγες μέρες πριν που και πάλι δεν τραβούσε. Να άλλαζαν οι μισοί μας παίχτες (λέω τώρα, σιγά μη βρισκόταν τόσοι) πάλι δεν θα είχε νόημα. Ήταν το αρχικό μας ερώτημα αυτό. Παίζουμε για το παιχνίδι ή για την παρέα? Ήμασταν σε αδιέξοδο. Δεν ήταν μία κατάσταση που λυνόταν εύκολα. Ειπώθηκε και το να ζητήσουμε μεγάλη ανακωχή για να φάμε όσους δεν θέλαν να καούν. Δεν υπήρχαν και πολλοί που ήθελαν να καούν. Θα έπρεπε να φαγωθούν όλοι σχεδόν.

Όλα είναι σχετικά. Καταλαβαίνω και αυτό που λες για τα βάρβαρα, όμως και το να παίζεις μέχρι να σε λυπηθεί ο άλλος δεν έχει νόημα. Από κάποιο σημείο και μετά είναι τζάμπα παίδεμα. Τη φάση αυτή με το να μαζεύουμε τα βάρβαρα του εχθρού την περάσαμε στον Κ3 και στο τέλος δεν αντέξαμε και πατήσαμε διαγραφή. Είναι πολύ βαρετή φάση...
 

DeletedUser

το γνωριζω γιαυτο ακριβως το λογο σου λεω οτι δεν υπαρχει νοημα ειδικα οταν ο κοσμος ειναι τοσο κοντα στο κλεισημο να τον χαλασουμε και να καθομαστε 2 μηνες να μαζευουμε βαρβαρα για να κλεισει δεν εχει κανενα απολυτως νοημα.... επισης δεν ειναι θεμα οτι ο εχθρος σε λυπατε την πλακα μας κανουμε και αν δεν υπαρχει εχθρος δεν υπαρχει καιο χαβαλες για το παιχνιδι.... τελος παντων καλα τα ειπαμε απο εκει και περα καντε οτι νομιζετε
 

kritigiannis

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
67
Ας πω κι εγω την μπουρδα μου, Σωκρατη ο Stamos937 και οχι μονο... οταν η Β.Α ηταν ακομα στα καλα της
να κλεισουμε μια συμμαχια, η σ.ε. εσεις ειχατε αρνηθει, με την δικαολογια οτι λαθη του παρελθοντος
δεν πρεπει να επαναλαμβανοντε! (ασχολειαστο)

Εδειχνες στο μηνυμα σου πολυ ξεκαθαρος και απολυτος, με μια σιγουρια οτι ο κ15 θα γινοταν δικος σας!!!

Αλλαζουν οι καιροι και σοβαροι παιχτες οπως ο καισαρας και οι παρεα του μας πουλεισαν ως Β.Α και πηραν των αματιων τους,
χασαμε επισης καλους παιχτες απο εγκαταληψη κοσμου, ενω η φυλη μας πηγαινε αρκετα καλα!

Στην συνεχεια εγιναν οι ενωσεις με ζωα κτλπ (εκει πατησα διαγραφη) και ειδατε οτι ο κλειος αρχιζει και κλεινει...

Τοτε δεν ειχατε θεμα να γινει συμμαχια, και μαλιστα αρχισατε να παιρνετε βαρβαρα στον τοτε πυρηνα της Β.Α

τωρα ξαφνικα ο κλειος μαλλον εχει στενεψει περισσοτερο και λετε αντε καλα μας ητανε μη χαλασουμε και το ονομα μας!!!

Την κλασικη αττακα δηλαδη του βρεγμενου ποντικου!


ΥΓ, η παρεα θα συνεχιστει στον 21... λαθος... κατσε να φας πυξιδα σαν καλος παιχτης που εισαι, γιατι οντως εισαι!!!
 

DeletedUser19433

γιατί πυροβολείτε όλη τον σοκ,βγήκε και μίλησε όμορφα και ξεκάθαρα,και απότι κατάλαβα τι βαρβαρα τι "παιχτες" τον λύουν το ίδιο είναι τι σας χαλαει?
 

kritigiannis

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
67
γιατί πυροβολείτε όλη τον σοκ,βγήκε και μίλησε όμορφα και ξεκάθαρα,και απότι κατάλαβα τι βαρβαρα τι "παιχτες" τον λύουν το ίδιο είναι τι σας χαλαει?

Δεν τον πυροβολει κανενας, απλα γινετε μια συζητηση, και αυτο επειδη δεν στεκουν ολα απο οσα λεει

εχει δικιο σε πολλα αλλα οχι ολα, εγω τοποθετηθηκα σε αυτα που με ειχαν πειραξει και που ηξερα,
τι κανουν οι αλλοι δεν γνωριζω!

Οπως και να εχει, ευχομαι καλη συνεχεια.
 

DeletedUser

Εγώ δεν κατάλαβα τι ακριβώς είπες. Σου είχα πει ότι φυλή που περνιέται κόκκινη για να αλλάξει πρέπει να γίνει θαύμα. Και στον Γιάννη από BTU το ίδιο είχα πει όταν μου είχε κάνει πρόταση για Σ.Ε. (Εννοείται πάντα τεθόταν το θέμα και στο συμβούλιο. Γι αυτό δεν έλεγα ότι δεν γίνεται με τίποτα αλλά μιλούσα ότι είναι εντελώς απίθανο). Και στον Κ3 τα ίδια κάναμε. Ρωτήστε όποιον θέλετε που ξέρει κάτι από Κ3 να το επιβεβαιώσει. Είχαμε πολλές προτάσεις από πολύ μεγαλύτερες φυλές που μας χτυπούσαν να αλλαχθεί η διπλωματία μας. Δεν το επιλέξαμε. Ποτέ δεν ήταν το κριτήριο στη διπλωματία μας η ευκολία.

Όσο για αυτά που είπες μας συνέφερε αυτά είναι λίγο αλαμπουρνέζικα. Εσείς μας είχατε κηρύξει τον πόλεμο ενώ ήμασταν σύμμαχοι. (Μετά από αυτό έγινε η συμμαχία με Γατάκια). Στρατολογήσατε εχθρούς μας και όταν είπαμε ότι η συμμαχία δεν μπορεί να συνεχιστεί μετά από αυτό και σας περνάμε ουδέτερους, μας κηρύξατε τον πόλεμο. Μετά μάθαμε βέβαια ότι είχατε αποφασίσει εξ αρχής να μας χτυπήσετε και κάνατε όλη αυτή τη φάση. Ως εκ τούτου η Β.Α. δε νομίζω ότι μπορεί να μας τη λέει σε θέματα διπλωματίας. Εμείς πάντα ήμασταν εντάξει στη διπλωματία μας. Είναι αστείο να διαβάζει κανείς: ήσασταν εντάξει αλλά σας συνέφερε όταν αυτό κάνουμε σε όλη την πορεία μας στις φυλετικές μάχες. Τι θα πει εξάλλου μας συνέφερε. Η συμμαχία με του ΖΟΟ έγινε στην αρχή όσο ήταν ακόμα Γατάκια και δεν ήταν πολύ μεγάλη φυλή και ο λόγος ήταν το ότι ο 1α2α3ε ήταν μέσα μας. Ίσως να σε μπερδεύει αυτή η στάση μας επειδή θεωρείς ότι όλοι παίζουνε για το παιχνίδι και δεν υπάρχουν άτομα που παίζουνε για την παρέα και ως εκ τούτου δεν έχουν σκοπό να παίξουν "ύπουλα". Αν σου φαίνεται περίεργο μετά από αυτό το πούλημα που έκανε η B.A γιατί η διπλωματία μας δεν μπορούσε να αλλάξει δεν έχω κάτι άλλο να πω.
 

DeletedUser

Δεν είπα ποτέ ότι φταίνε οι παίχτες όλοι για την απόφαση που είχε πάρει η τότε διοίκησή τους να μας κάνει αυτή την καφρίλα. Γι αυτό αποφασίστηκε μετά από πολλές συζητήσεις να γίνουν κάποιες στρατολογήσεις εφόσον διαλυθείτε σαν φυλή. Με φυλή όμως που μας είχε κάνει αυτό το πράγμα δεν υπήρχε περίπτωση να αλλάξει η διπλωματία μας. Αν κάποιος ουδέτερος σε χτυπήσει, μπορείς να το συγχωρέσεις εν δυνάμει. Αν σε πουλήσει και σε προδώσει όμως συμμαχική φυλή, πιστεύω ότι αυτό δεν μπορεί να ξεχαστεί ποτέ. Ακόμα και αν δεν έχεις πρόβλημα με παίχτες τους, με τη φυλή θα έχεις.
 

DeletedUser21861

Με αφορμη που ανοιχτηκε το θεμα των Β.Α η χειροτερη φυλη μακραν στον κ15 παρακαλουσα παντα να τους βαρεσουμε γιατι δν ηταν τπτ αλλο παρα μονο μια φυλη που ειχε μεινει στο ονομα του πρωην αρχηγου τους και τπτ παραπανω ειναι αστειο να λεγονται λογια απο τους Β.Α για τους Liun τουλαχιστον τα παιδια απο Liun μας χτυπησαν με καποια πλανα...Σωκρατη δλδ η κατασταση με τους ανενεργους ειναι τους τελευταιους 3 μηνες θες να πεις απο οτι καταλαβα οσο δλδ ειναι και η συμμαχια που εγινε απο την πλευρα μας...Επισης το να μαζεψεις τους ανενεργους απο Β.Α και απο Zoo ηταν λαθος δικο σου αν και πιστευω αρχιζεις και το καταλαβαινεις...


Ειπωθηκε κατι για τον καισαρα και την παρεα του οτι πουλησαμε τους Β.Α αν ειναι δυνατον αν δν ηταν ο τζαμαικανος που μας κρατουσε δν θα υπηρχαν τα Β.Α πολυ νωριτερα για να μην λεγονται και οτι ναναι...



Υ.Γ ρε παιδαι αυτη η tzeni που γραφει ποιο ακκαουντ παιζει γιατι θα πατησει διαγραφη και δν θα μαθω ποτε....


Αν και τα Liun ειναι σεβαστη φυλη παντα πιστευα πως δν μπορουσαν να παρουν τον κοσμο ειτε μονοι τους ειτε με συμμαχια και μην ξεχνας σωκρατη οτι στην θεση που βρισκεσαι εσυ τωρα εμεις ειμασταν πριν απο σενα αλλα το ματς πλεον γυρισε...
 

DeletedUser

Και για να προλάβω πιθανό σχόλια θα προσθέσω ότι είναι αλήθεια ότι στον Κ3 δεν κάναμε στρατολογήσεις εχθρικών φυλών που νικούσαμε. Οι λόγοι που αυτή τη φορά αποφασίστηκε να γίνει είναι κυρίως 3:
1. Κάποιοι παίχτες μας ξέρανε κάποιους από Β.Α. και είχαν πει καλά λόγια.
2. Μας ζητήθηκε και από ΖΟΟ να γίνει αυτό καθώς θέλανε να πάρουνε και αυτοί κάποιους παίχτες τους. Και το τονίζω ότι μας ζητήθηκε. Δεν κάνανε στρατολόγηση χωρίς να μας ενημερώσουν.
3. Ξέραμε ότι όλοι όσοι είχαν αποφασίσει το τότε πούλημα είχαν παρατήσει το παιχνίδι.
 

DeletedUser

Το πρόβλημα δεν είναι οι λιγότεροι πόντοι αλλά η μη ενεργητικότητα πολλών. Αυτό δεν διορθώνεται εύκολα καθώς είναι πολλοί που είναι έτσι.

Το πρόβλημα είναι των 3 τελευταίων μηνών περίπου και όντως οφείλεται και σε κάποιο βαθμό και στις στρατολογήσεις. Όχι προς θεού πως φταίνε οι παίχτες. Αν ήταν στην τελική τόσο ενεργοί όλοι τους δεν θα διαλυόταν η φυλή τους τόσο γρήγορα. Απλώς όπως είπα και πριν, λόγω της γενικότερης κατάστασης και πολλοί δικοί μας υπολειτουργούσανε. Απλώς οι παίχτες που ήρθανε ήταν σύνορα και δεν ήταν όλοι πολύ ενεργοί οπότε έπρεπε να τους παίρνουμε επιτηρήσεις τακτικά. Δεν το λέω καθόλου κατηγορώντας κάποιον. Στην τελική πολύ περισσότεροι ανενεργοί είχαν γίνει και και πολλοί παλιοί δικοί μας από Κ3. Απλώς όταν ένας στα σύνορα δεν είναι ενεργός εκεί υπάρχει θέμα...
 

DeletedUser

φυσικα υπαρχει θεμα αλλα κατα καποιο τροπο εκει ξεχωριζει και η φυλη που παιζει για κλεισημο απο την φυλη που απλα παιζει κοσμο... τι εννοω.. εμεις οτι βγηκε μετωπο ανενεργο εφυγε αμεσως σε αντιθεση με εσας που νομπλαρατε ανενεργους σε ασφαλης περιοχες που δεν υπηρχε και λογος οταν εχεις προβλημα... και εμεις οπως σου ειπα εχουν υπερβολικους ανενεργους μεσα στο μπλε αλλα και τι εγινε? ποιο ευκολα κρατας επιτηρηση μεσα στο μπλε παρα στο μετωπο αν κανατε το ιδιο δεν θα ειχατε θεμα


οσο για αυτο που ειπε ο steba οχι φιλε δεν ειναι καθολου το ιδιο να μαζευεις παιχτες η βαρβαρα και ο λογος? πρωτον με τα βαρβαρα ατομα που δεν αξιζουν καθολου κανουν λογαριασμους δευτερον ατομα που 1μιση χρονο τωρα παιζουν την διαφορα και βαρανε συνεχεια για oda και χωρια τωρα θα πρεπει να κατσουν να κυνηγανε βαρβαρα για να κρατησουν μια καποια διαφορα και στην τελικη η ομορφια του παιχνιδιου ειναι τα πλανα να κατσεις να το βγαλεις να χτυπησεις να παιξεις αμυνα με το να καθεσαι και να μαζευεις βαρβαρα δεν κερδιζεις τιποτα απο αυτα... θα καθομαι εγω δηλαδη να βγαζω πλανο για βαρβαρα η θα κολλαω επιθεσεις και αμυνες? να τις κανω τι? απλα χαλας τον κοσμο
 

DeletedUser

Έβγαιναν για φάγωμα παίχτες μας αν κοκκίνιζαν και πάλι όμως, συνήθως τους δίναμε 1-2 μέρες χρόνο (σύνολο κοντά 10 μέρες δεν είχαν μπει). Τόσο ανενεργοί δεν πιστεύω πως έχουν θέση σε μία φυλή ακόμα και αν είναι στο απόλυτο γαλάζιο. Και εκεί είναι και ακόμα ένας λόγος που δείχνει το πόσο υπολειτουργούσαν πολλοί. Έβγαινε ο παίχτης στο reserve και έκανε 3 βδομάδες να παρθούν τα χωριά του. (κάποιων προλάβαιναν και βαρβάρευαν αν δεν είχε premium ή δεν έμπαινε ο παίχτης ούτε αφότου είχε βγει για φάγωμα). (Αυτός ήταν και ο λόγος που τον τελευταίο μήνα είχε αποφασιστεί να γίνονται με προδηλώσεις το μεγαλύτερο ποσοστό των ανενεργών παιχτών σε ενεργούς παίχτες)

Οι παίχτες που ήρθανε δεν ήταν τόσο ανενεργοί. Δεν ήταν παίχτες που θα κιτρίνιζαν κλπ. Είπα ότι δεν τους κατηγορώ για τις επιτηρήσεις κλπ. Απλώς κάποιοι από αυτούς δεν ήταν όσο ενεργοί θα έπρεπε για ένα απαιτητικό μέτωπο. Κάποιος (ονόματα δεν λέω) με το που είδε επιθέσεις απλώς δεν ασχολήθηκε καθόλου. Οι περισσότεροι όμως ήταν εντάξει. Κανείς δεν είχε την απαίτηση να είναι On-line συνέχεια. Εξού και τους παίρναμε επιτηρήσεις...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser21861

γιατι λετε ενα σωρο δικαιολογιες για να δικαιολογηθειτε και λετε παλι τα ιδια...οπως ειστε εσεις τωρα ειμασταν εμεις πριν λιγο καιρο δλδ επρεπε να πατησουμε διαγραφη επειδη μας βαρουσαν οι παντες και επειδη ειχαμε ανενεργους(αν δν ξερετε να μοιραζετε ακκαουντ δν σας φταιμε εμεις...αν δν μπορειτε να τους φατε παλι δν μας απασχολει) πειτε οτι στα 2 τελευταια χασατε 500+ αμυντικα και οτι στο επομενο πλανο που θα φατε θα χασετε τον μπουσουλα και ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε...


Και στην τελικη ειναι ενα γκειμ καποιος πρεπει να χασει και καποιος πρεπει να κερδισει το να πατησεις διαγραφη και να φυγεις ετσι ειναι οτι χειροτερο μπορεις να κανεις οχι μονο για εμας που θα χαλασεις το γκειμ αλλα και για εσας τους ιδιους που τοσο καιρο παιζατε και αφιερωσατε χρονο...


Καντε οτι νομιζετε εμεις εδω ειμαστε και εδω θα μεινουμε αν πατησετε διαγραφη οτι καταφερατε και κερδισατε ειτε σαν φυλη απο τον Κ3 που λες ειτε σαν φυλη στον Κ15 το να φυγεις με μια διαγραφη αυτοματα διαγραφεις και ολα αυτα που κερδισες οποτε ειναι σαν να μην εκανες τιποτα....


Υ.Γ αυτη η tzeni τελικα ποιο ακκαουντ παιζει γιατι δν με εχει απαντησει και στεναχωριεμαι...
 

DeletedUser

μπραβο σας καταφερατε μολις να χασετε και την λιγοστη υπολυψη και σεβασμο που ειχα εγω τουλαχιστον προς την φυλη σας... πραγματικα ειστε απιστευτα αστειοι απο την μια να λετε για διαγραφες και επηδη μαλλον απο οτι βλεπω ορισμενους τους πονεσε αυτο ερχοντε και πιανουν βαρβαρα στην κ54 για να δειξετε τι? κατι εγινε παιδια πιασατε 5 βαρβαρα που θα βαρβαρεψουν ξανα σε 1 βδομαδα και αν τυχον μεινει κανεις θα παιζει με 26ποντο χωριο... πραγματικα μπραβο στα παιδια που το κανουν καταφερατε να γινετε απολυτως γελιοι συγχαρητηρια
 
Κορυφή