Να πω λίγο κάτι...

  • Δημιουργός θέματος unpaiktable is back
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser

...κι ας το περάσετε στο ντούκου.

Δεν μου αρέσουνε όλα αυτά που συμβαίνουνε στις ελληνικές φυλετικές. Όλα εδώ μέσα, μου φαίνονται τόσο γκρίζα. Μηνύματα ανούσια, από μέλη τα οποία απλά θέλουνε να κάνουνε ρεζίλι τον άλλον. Συνήθως αυτός ο άλλος, είναι ο Mad18.

Στα πρώτα δύο χρόνια που έπαιζα φυλετικές, ήμουνα ολοκληρωτικά με το μέρος των διαχειρηστών γενικά. Το να πάρουνε ένα υλικό γραμμένο στα γερμανικά και να το μεταφράσουνε ολοκληρωτικά στα ελληνικα, δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Το να γνωρίζουνε όλων των ειδών τις νομοθεσίες και να εντοπίζουνε τις παραβάσεις τους, είναι επίσης κάτι το οποίο δεν μπορεί να το κάνει ο καθ' ένας.

Πχ πριν λίγο ο Mad18 έδωσε Global Ban για ώθηση παικτών σε παραβίαση κανόνων στον viegraff, επειδή αυτός είπε "οι νόμοι είναι για να παραβιάζονται". Μια παρατήρηση, την οποία το δικό μου άπειρο μάτι δεν θα την έβλεπε καν. Ο Mad18 είναι κατά την άποψη μου ο ιδανικότερος για την θέση που βρίσκεται.

Αλλα τα τελευταία δύο χρόνια, είναι ολοφάνερο πως οι διαχειριστές έπαψαν να είναι φίλοι με τους παίκτες. Προφανώς συζήτησαν μια μέρα μεταξύ τους και τότε αποφασίσανε να "μη δίνουνε θάρρος στον χωριάτη". Τα πράγματα χειροτερεύουν όμως και στην τελική δεν ξέρω τι χρειάζεται, για να αλλάξει κάτι.

Τα μόνα μαύρα σημεία που καταλογίζω σε αυτή την ομάδα διαχείρησης, είναι ότι προκειμένου να ανέβει κάποιος από trial σε community manager, είναι να παραιτηθούνε όλοι όσοι βρίσκονται από πάνω του. Και το ότι δεν δίνουνε στον άλλον την δυνατότητα να μετανοιώσει και να διορθώσει από μόνος του την παράβαση του. Παραδείγματα:

Είπε ο πιτσιρικάς "οι νόμοι είναι για να παραβιάζονται". Πες του πως αν δεν το διορθώσει μέσα στις επόμενες 2 ώρες, θα φάει Global Ban, γιατί αυτό που έγραψε, είναι ώθηση σε παράβαση κανόνων. Αφού ο Σωτήρης θα βρει ξανά τρόπο, να μπει και στο παιχνίδι και στο extrernal. Αλλά την οργή του, θα την κρατάει για πάντα, μετά από αυτό το συμβάν.

Ο άλλος που χρησιμοποίησε farming bot για 5 ώρες, δως του έναν 15ωρο αποκλεισμό και πες του πως αν το χρησιμοποιήσει ξανά, θα φαει 10 φορές μεγαλύτερης διάρκειας αποκλεισμό. Αφού όποιος αποκλείεται μόνιμα για αυτόν τον λόγο, πάντα στέλνει αίτηση υποστήρηξης, λέγοντας ότι το χρησιμοποίησε για λίγο μόνο. Είμαι λοιπόν βέβαιος πως δεν θα το ξανακάνει. Ειδικά αν του πείτε κιόλας ότι ο λογαριασμός του θα βρίσκεται από εδώ και στο εξής, υπό συνεχή παρακολούθηση (και καλά). Το "μόνιμο" σε αυτόν τον αποκλεισμό χτυπάει πολύ άσχημα.

Ο άλλος που σταμάτησε να παίζει τον λογαριασμό Α και μετά από μια εβδομάδα, μπαίνει σε έτοιμο λογαριασμό Β σαν co-player, στείλτους ένα προειδοποιητικό μήνυμα πως αν ξαναμπεί ο παίκτης αυτός στον λογαριασμό αυτόν, ο λογαριασμός Β θα γίνει κλόνος του χωριού Α, στην υπάρχουσα του κατάσταση.

ΥΓ λίγο πιο χαριτομένο: Έχω φάει 1 αποκλεισμό στο external και άλλους 5 μέσα στο παιχνίδι και μου έχει γίνει συνήθεια. Πλεον το περνάω στην πλάκα. Η πιο περίεργη φάση, είναι όταν διακόπτω απότομα τον ύπνο μου, για να μπω και να φαρμάρω. Και τότε τον βλέπω τον αποκλεισμό. Η πρώτη αντίδραση φυσικά, είναι να παω στο κέντρο υποστήριξης και να γράψω ότι μου κατέβει. Απορία το έχω. Εσείς οι διαχειριστές, βιτσιόζοι είστε που αποκλείετε παίκτες σαν κι εμένα στις 4 τη νύχτα (εννοώ παίκτες που να ξυπνάνε την νύχτα, για να φαρμάρουνε); Περιμένετε τουλάχιστον μερικές ώρες και αποκλείστε μας το μεσημέρι. Να έχετε να μιλήσετε με ανθρώπους (λέμε τώρα) και όχι με υπνοβάτες.
 

DeletedUser26916

συμφωνο σε ολλα .. καλα τα λεει ο τασος ...

καλο θα ηταν να υπαρχουν μερικες προηδοποιησεις πριν γινει κατι ! :)
 

DeletedUser29946

ρε φιλε εσυ μν μας τα πριζεις αλλο ετσι και αλλιως ανυπαρκτος εισαι στις ελληνικες φυλετικες.
το οτι καθεσαι και γραφεις 5-6 μπουρδες π σ κατεβαινουν στο κεφαλι γιατι ειμαστε οι υπολοιποι υποχρεωμενοι να τα βλεπουμε..
αντε πηγαινε στο χωριο σου και ασε το γραψιμο εδω μεσα...
δεν ζητησε κανεις την αποψη σου.
 

DeletedUser26971

ρε φιλε εσυ μν μας τα πριζεις αλλο ετσι και αλλιως ανυπαρκτος εισαι στις ελληνικες φυλετικες.
το οτι καθεσαι και γραφεις 5-6 μπουρδες π σ κατεβαινουν στο κεφαλι γιατι ειμαστε οι υπολοιποι υποχρεωμενοι να τα βλεπουμε..
αντε πηγαινε στο χωριο σου και ασε το γραψιμο εδω μεσα...
δεν ζητησε κανεις την αποψη σου.

επίσης δεν ζήτησε κανεις και την δικη σου άποψη αγαπητέ μου και ούτε είμαστε και εμεις υποχρεωμένοι να βλέπουμε ότι μπούρδες γραφής και εσυ αλλα της βλέπουμε δυστυχώς.οποτε θα ακούσετε τώρα και εμενα εγώ συμφωνώ με όλα όσα είπε από πάνω το παλικάρι ο unpaiktable is back . είναι ένα παιχνίδι και τίποτα άλλο που μπαίνουμε να περάσουμε την ώρα μας τόσο αυστηρότητα δεν χρειάζεται
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser29602

συγγνωμη που επεμβαινω αλλα και συφωνω και διαφωνω μαζι σου
εφοσον εχουν βγει 2,3,5,10.100 κανονες εισαι υποχρεωμενος να τους τηρεις
πψ λες για χρησιμοποιηση φαρμινγκ **** να 5 ωρες να τρως 15 ωρες και στην επομνη να δεκαπλασιαζεται
ναι μεν την αρχη εχεις δικιο αλλα εφοσον ξαναπαραβιασεις τους κανονες γιατι να μην φας μονιμο μπαν;

αλλα σε γενικοτερη βαση ισχυει πιστευω οτι εχει αλλαξει η συμπεριφορα των διαχειριστων τα τελευταια 2 χρονια
 

DeletedUser29946

ενταξει αφου δν εισαι υποχρεωμενη να τα βλεπεις δν ξαναγραφω :D
 

kritigiannis

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
67
Ειναι οντως αυστηροι οι κανονες αν λαβουμε υπιψιν μας οτι ειναι ενα παιχνιδι...

Ομως, αν τωρα αρχισουν να γινοντε πιο ελαστικοι οι παραβιασεις στους κανονες θα αυξηθουν κατα πολυ!!!
..."ελα μωρε και τι εγινε μπορει και να μη με βρουν... ή μεχρι να με βρουν... κτλπ
ολλοι γνωριζουμε οτι αν τηρεις τους κανονισμους δεν προκειτε να τιμωριθεις οτι και να γινει...

Τουλαχιστον, αποδεδηγμενα οι κανονες ισχυουν για ολους, καλα τα λεει ο Τασος... αλλα...!!!
 
Κορυφή