ΚΛΕΙΣΙΜΟ Κ12

  • Δημιουργός θέματος conan64
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser6091

Πηραμε την τελικη απαντηση απο την διαχειρηση , η οποια φυσικα δεν μας ικανοποιει.
Για να ξεκαθαρισω την θεση και απο την μερια ολων των παικτων που εγραψαν μεχρι τωρα στο συγκεκριμενο ποστ, στην διαχειρηση, σας λεω οτι:
οσοι εχουν γραψει μεχρι τωρα , ειναι απο τους πιο παθιασμενους παικτες του παιχνιδιου.
Μαλιστα μερικοι δεν ηθελαν να ζητησουμε απο την διαχειρηση να κλεισει ο κοσμος και ηθελαν να συνεχισουμε ακομα κι αλλο.
Δεν ζητηθηκε λοιπον απο εμας να αρχισει η αντιστροφη μετρηση , επειδη βαρεθηκαμε η κουραστηκαμε.
Ζητηθηκε επειδη φτασαμε στον στοχο που προεβλεπαν οι αρχικες ρυθμισεις και απλως ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ να κλεισει ο κοσμος με την φυλη μας νικητρια.
Τωρα για το αν εγινε καποιο λαθος, το οποιο δεν παραδεχεστε, 200 και πλεον ατομα βλεπουν οτι εγινε λαθος. Απορω πως δεν το βλεπει η διαχειρηση!!
Και αν δεν ειναι λαθος αυτο που λετε τωρα, οτι πρεπει να φτασουν οι 40 πρωτοι παικτες μιας φυλης στις προυποθεσεις, τοτε ειναι σιγουρα λαθος οι αρχικες ρυθμισεις του κοσμου, που αναφερουν μια φυλη και οχι οι 40 πρωτοι μιας φυλης.
Θα περιμενα ομως να παρω απαντηση απο την διαχειρηση σε αλλα ερωτηματα που εχω θεσει εδω και μερες και τα οποια εχουν να κανουν με το ενδιαφερον των παικτων για το παιχνιδι, πραγμα που νομιζω οτι ειναι "καθηκον" της διαχειρισης να κρατα το ενδιαφερον των παικτων για το παιχνιδι υψηλο:
1)Με ποιο κινητρο θα συνεχισουν να παιζουν οι παικτες που ειναι απο την 41 θεση και κατω, οταν οσα χωρια και αν παρουν και οσες επιτυχιες και αν εχουν, δεν συνεισφερουν στην νικη της φυλης????
2) Τι πρεπει να τους απαντησω εγω, οταν οι περισσοτεροι μου λενε, ελατε παρτε τα χωρια μας οι πρωτοι 40 παικτες να τελειωνουμε?? αυτοι δεν ξοδεψαν χρονο και χρημα για να φτασουν εδω που εφτασαν?

3)Αν σε εμας που ειμαστε η πρωτη φυλη του κ12, χρειαζονται ακομα 5-6 μηνες για να φτασουν οι πρωτοι 40 παικτες τα ορια, ποσα χρονια χρειαζονται στις αλλες φυλες για να φτασουν τις προυποθεσεις οι πρωτοι 40 παικτες τους???


Θα ηθελα επισης να ζητησω απο την διαχειρηση, να μεριμνησει ωστε να φαινονται καπου σε αθροισμα τα χωρια των 40 πρωτων παικτων και σε εμας και σε ολες τις φυλες του κ12.
Για να βλεπουμε ποσο κοντα ειμαστε ολοι στον στοχο των 35.000 χωριων!
Παιζουμε για την νικη και θελουμε να το γνωριζουμε και να μην ειμαστε με τα κομπιουτερακια στο χερι.

[mad]Θα απαντήσω στις ερωτήσεις γιατί μου αρέσουν πολύ.

1. Με το ίδιο κίνητρο που παίζουν οι παίκτες από το 2006-2007 σε 34 χώρες και σε εκατοντάδες κόσμους που μετράνε πάντα οι πρώτοι 40 παίκτες μιας φυλής. Δεν έγινε κάποια εξαίρεση εδώ, απλά έγινε ότι γίνετε από την πρώτη μέρα που δημιουργήθηκε αυτό το παιχνίδι στη Γερμανία :)

2. Αν σας το λένε αυτό τότε γράφετε κάτι λάθος στην αρχή γιατί αυτή η φράση σημαίνει κουράστηκα οποτε έλα να τα πάρεις να ξεμπερδεύω. Για το δεύτερο σκέλος του 2 σας παραπέμπω στην απάντηση 1.

3. Δεν είπαμε πως δεν έχει κριθεί ο κόσμος πουθενά μα πουθενά. Δεν είπαμε πως υπάρχει ελπίδα για κάποιον άλλον να βγει νικητής αυτή τη στιγμή. Είπαμε απλά πως οι προϋποθέσεις που έχει ο κόσμος για να κλείσει δεν έχουν εκπληρωθεί. Αν είχαν εκπληρωθεί θα είχε ενεργοποιηθεί και η αντιστροφη μέτρηση σε ειδικό πλαίσιο πάνω από τα χωρια σας όπως γίνετε και σε άλλους κόσμους. Βλέπετε το κλείσιμο δεν είναι χειροκίνητο αλλα αυτόματο και ξεκινάει μόλις το σύστημα δει πως κάποια φυλή έχει εκπληρώσει τις προϋποθέσεις. Είπα και πριν πως δεν έχει έρθει κανένας έως τώρα να μας πει πως δεν υπάρχει λόγος να περιμένουμε την αυτόματη εκπλήρωση των προϋποθέσεων, ώστε και εμείς να ξεκινήσουμε χειροκίνητα τις διαδικασίες για το κλείσιμο του κόσμου και την ανάδειξη των νικητών. Το μονο που ακούγεται είναι ότι οι ρυθμίσεις είναι λάθος. Και αυτό δεν ακούγεται στα δικά μου αυτιά από 200 παίκτες όπως λένε κάποιοι, αλλα από μόλις 4-5 άτομα. Φυσικά ξέρω πως μπορεί να γεμίσει το κέντρο υποστήριξης από δεκάδες παίκτες που θα έρθουν σήμερα μετά την απάντηση μου να το πουν αυτό, αλλα θα το πουν μετά από παραγγελία των 4-5 που το λένε τώρα. Αυθόρμητα το είπατε 4-5 άτομα και αυτό δεν χωρά αμφιβολία.

Θυμίζω επίσης πως δούκες βαρόνοι και λοιπά, δεν μετράνε στην ομάδα διαχείρισης και δεν εκπροσωπούν κανέναν άλλον εκτος από τον εαυτό τους. Αυτό για όσους πουν πως τα λόγια τους εκπροσωπούν μια φυλή, μια οικογένεια φυλών και λοιπά.


Λάθος της ομάδας δεν υπήρξε πουθενά, σε καμια ρύθμιση και σε καμια ανακοίνωση. Είτε έχουμε να κάνουμε με παίκτες που δεν είχαν παίξει φυλετικές ποτέ ξανά στη ζωή τους σε καμία χώρα και δεν ήξεραν για τους πρώτους 40, είτε έχουμε να κάνουμε με παίκτες που απλά δεν το θυμόντουσαν-δεν το παρατήρησαν στους άλλους κόσμους και τώρα που τους βγήκε μπροστά αδυνατούν να το πιστέψουν πως τους ξέφυγε αυτή η λεπτομέρεια.


[/mad]
 

DeletedUser21743

Βρε άνθρωπε του Θεού δείχνεις διάθεση συνεννόησης αλλά σε κάποια σημεία δεν μας λύνεις τις απορίες.
Εδώ υπάρχουν κάποια δεδομένα που μας οδηγούν στις σκέψεις περί δικού σας λάθους.

Κανένας δεν το κάνει για να μειώσει , προβοκάρει, ψευδολογήσει, συκοφαντήσει και όσα άλλα καταλόγησες (νομίζω σε μένα)
Δεν έχω καμία τέτοια διάθεση και ούτε λόγο για να το κάνω
Το θέμα μπορεί να είναι και τεχνικό ή σχεδιαστικό λάθος και να έχει ξεκινήσει από πολύ μακρυά.



Για παράδειγμα ...

Γιατί το όριο σε αυτόν τον κόσμο είναι τόσο υπερβολικά μεγάλο (350.000.000 πόντοι)
αφού αφορά 40 παίκτες όπως όλοι οι κόσμοι από αρχής του παιχνιδιού και όχι το σύνολο της φυλής που είναι 80???


Εκεί και μόνο από απλή λογική εντοπίζεται το όλο πρόβλημα και μας κάνει όλους να έχουμε εκνευριστεί.

Υπάρχει άλλος κόσμος εδώ ή σε άλλη χώρα που πρέπει οι 40πρώτοι παίκτες μιας φυλής να πιάσουν τόσο μεγάλο όριο πόντων ???
(Δεν μιλάμε καθόλου για τα 35.000 χωριά που απλά ακολουθούν τους πόντους και υπολογιστηκαν βάσει αυτών φυσικά)

Αν υπάρχει τόσο μεγάλο όριο οπουδήποτε, τότε σαφώς έχουμε άδικο
αν δεν υπάρχει όμως ??
Τότε δεν πρόκειται περί λάθους ??
Είναι κακό να ρωτήσεις ή να ζητήσεις επιβεβαιωση των ορίων από τους σχεδιαστές του??
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser3040

[mad]
Λάθος της ομάδας δεν υπήρξε πουθενά, σε καμια ρύθμιση και σε καμια ανακοίνωση. Είτε έχουμε να κάνουμε με παίκτες που δεν είχαν παίξει φυλετικές ποτέ ξανά στη ζωή τους σε καμία χώρα και δεν ήξεραν για τους πρώτους 40, είτε έχουμε να κάνουμε με παίκτες που απλά δεν το θυμόντουσαν-δεν το παρατήρησαν στους άλλους κόσμους και τώρα που τους βγήκε μπροστά αδυνατούν να το πιστέψουν πως τους ξέφυγε αυτή η λεπτομέρεια.


[/mad]

μπορεις να μας εξηγησεις ποιος κοσμος στην ελλαδα εκλεισε με τους 40 πρωτους και οχι με την ρυθμιση που ειχε μπει απο αρχης του καθε κοσμου με οριο φυλων πανω απο 40?κ2?1,7 δις ποντους εφτασε η πμ!!κ16?με λιγοτερο απο 130 μυρια εκλεισε τον κοσμο η ΦΠΑ.Κ9 η CXCNAP εκλεισε τον κοσμο με 110 μελη.οι 40 πρωτοι δεν φτανουν αυτο το οριο...κανεις μα κανεις στον ελληνικο σερβερ δεν ηξερε αυτην την ρυθμιση.παιζουμε σε αλλους κοσμους.πες μας τι ισχυει και τι οχι.φτιαχνουμε φυλες συμφωνα με τις ρυθμισεις που εχουμε εξ αρχης!(και εγω δεν ειμαι καν στον κ12 πλεον οποτε ουτε συμφερων εχω απο οποια ρυθμιση.απλα ξεκαθαρισε τι γινετε τελικα να το εχουμε σαν "μπουσουλα" σε αλλους κοσμους)
 

DeletedUser

ρε παιδια θεωριτικα ο κοσμος εχει κλεισει με νικη τον ερρορ που καταφερανε να κερδισουνε αξια τον πολλεμο πιστευω οτι δεν εχουμε ολλοι κουραγιο να καθομαστε να περιμενουμε μεχρι να τα μαζεψουνε τουσ ποντουσ οι 40 προτοι ασ μαζευτουνε οι 40 πρωτοι απο ολλεσ τησ φυλλες με ονομασια ερρορ για να μαζευτουνε οι ποντοι και να κλεισει ο κοσμοσ με νικη τον ερρορ για ναα μην καθομαστε τσαμπα και να τουσ ταιζουμε με τα λεφτα μας
 

DeletedUser

[mad]Θα απαντήσω στις ερωτήσεις γιατί μου αρέσουν πολύ.
[/mad]

Οι δικές μου ερωτήσεις δηλαδή , δεν ήταν όμορφες?

1-2 ερωτήσεις θέλω να κάνω κι εγώ με τη σειρά μου.

1η ερώτηση:
Η φυλή που κλείνει τον κόσμο , παίρνει δωρο premioum.
Όλη η φυλή ή μόνο οι 40 πρώτοι?

2η ερώτηση:
Για να κλείσει ο κόσμος , πρέπει η φυλή να έχει 35.000 χωριά.
Όλη η φυλή ή μόνο οι 40 πρώτοι?
 

DeletedUser6091

[mad]Όχι μόνο υπάρχουν κόσμοι με τις ίδιες ρυθμίσεις και το ίδιο όριο πόντων στη νίκη αλλά υπάρχουν ακόμα πιο απαιτητικοί κόσμοι όπως ήταν ο 39 στον net που ήθελε η πρώτη φυλή να έχει το 100% των χωριών του χάρτη για 180 μέρες.

Ζητήστε τα στατιστικά από τον net και από άλλες κοινότητες. Δεν είμαι εδώ ούτε για να απολογηθώ για κάτι που είναι αυτονόητο, ούτε για να παρουσιάζω στοιχεία της αθωότητας μου στους απανταχού ανακριτές.

Όλοι οι κόσμοι στην Ελλάδα που έκλεισαν βάση κατάταξης, έκλεισαν με τους πρώτους 40 παίκτες αφού μόνο αυτοί μετράνε στην κατάταξη. Μπορεί στο σύνολο των παικτών να είναι δεύτεροι η και τρίτοι αλλά αν οι πρώτοι 40 έχουν περισσότερούς πόντους από τους πρώτους 40 των αντιπάλων φυλών, τότε θα είναι στην κορυφή της κατάταξης. Όλοι οι κόσμοι έχουν ακριβώς τον ίδιο υπολογισμό. Και ο 1 αν κλείσει με αυτό το κριτήριο (της κατάταξης) θα κλείσει με τους πρώτους 40 παίκτες. Οι κόσμοι 2 και 16 που αναφέρεται κύριε, δεν έκλεισαν με τους πόντους αλλά με τον αριθμό των χωριών. Έπρεπε μια φυλή να έχει το 75% των ενεργών χωριών του χάρτη για να είναι η νικήτρια. Δεν είχε ούτε προκαθορισμένο αριθμό χωριών, ούτε προκαθορισμένους πόντους. Στον 12 σας ανακοινώθηκαν οι πόντοι και τα χωριά από την αρχή. Το ότι δεν ανακοινώθηκε ότι μετράνε οι πρώτοι 40 έγινε για τον ίδιο λόγο που δεν ανακοινώθηκε το ότι ένα χωριό θα έχει επιτελείο η στρατώνα. Γιατί απλά αυτά τα έχει πάντα.

[/mad]
 

DeletedUser

ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ MAD,
ΤΟ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ:
" Και αυτό δεν ακούγεται στα δικά μου αυτιά από 200 παίκτες όπως λένε κάποιοι, αλλα από μόλις 4-5 άτομα. Φυσικά ξέρω πως μπορεί να γεμίσει το κέντρο υποστήριξης από δεκάδες παίκτες που θα έρθουν σήμερα μετά την απάντηση μου να το πουν αυτό, αλλα θα το πουν μετά από παραγγελία των 4-5 που το λένε τώρα. Αυθόρμητα το είπατε 4-5 άτομα και αυτό δεν χωρά αμφιβολία. "

απο ποιες ενδειξεις το συμπερανατε?????????????????
οι δυο παικτες που εγραψαν πριν απο μενα(xoyzouris-yanni), ειναι για μενα στο παιχνιδι αντιπαλοι και ομως οπως βλεπετε υποστηριζουν την αποψη μας, αν και δεν εχουν κανενα οφελος.
Φανταστειτε τι αναβρασμος επικρατει στη δικια μου φυλη και στο φορουμ της!!!
Μην με αναγκασετε να βαλω και αλλα μυνηματα απο εχθρους στο παιχνιδι που εχω δεχθει τις τελευταιες μερες.
δεν θελω ουτε αυτους να εκθεσω, ουτε εσας να δυσαρεστησω, αν διαβασετε τα οσα λενε.
Ειπαμε εχετε τους κανονες σας, αλλα δεν θα μας βγαλετε και τρελλους! δοξα τον θεο, δεν τα χασαμε ακομα.

υγ. και φυσικα δεν προκειται να παροτρυνω κανεναν να στειλει μυνημα, οπως λετε, για να αποδειξει οτι δεν ειναι ελεφαντας!
 

DeletedUser

Οσο και να διαβαζω το μυνημα-απαντηση εκνευριζομαι πιο πολυ και ειμαι και σε κρισιμη ηλικα για κανενα εγκεφαλικο!!!:))
Δεν μπορω ομως να μην σχολιασω:
"Το μονο που ακούγεται είναι ότι οι ρυθμίσεις είναι λάθος. Και αυτό δεν ακούγεται στα δικά μου αυτιά από 200 παίκτες όπως λένε κάποιοι, αλλα από μόλις 4-5 άτομα."
Αν το πιστευετε αληθεια αυτο και δεν το λετε απλως για να το λετε,
βαλτε ενα δημοψηφισμα στον κ12 , οπου θα ψηφισουν ολοι οι παικτες του κ12, αν πιστευουν οτι κατι, αρχικα η εκ των υστερων δεν πηγε καλα με τις προυποθεσεις για νικητη του κ12.
ΑΝ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 90 % ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑΝ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ.................
 

DeletedUser21743

"Όχι μόνο υπάρχουν κόσμοι με τις ίδιες ρυθμίσεις και το ίδιο όριο πόντων στη νίκη αλλά υπάρχουν ακόμα πιο απαιτητικοί κόσμοι όπως ήταν ο 39 στον net που ήθελε η πρώτη φυλή να έχει το 100% των χωριών του χάρτη για 180 μέρες."

Αυτό ,εμένα με καλύπτει
.............................................................................................


Η "κόντρα" για την "κόντρα" δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει.
Η λέξη "λάθος" παρατηρω ότι εκνευρίζει και ηλεκτρίζει τη συνομιλία .
Δεν μου αρέσουν οι "τζαμπα" διαπληκτισμοί
και οι δύο πλευρές επμένουν ότι έχουν δικιο , αλλά αυτό δεν μας δίνει λύση.

Θα το θέσω λοιπόν διαφορετικά

Εδώ έχουμε έναν κόσμο που ουσιαστικά έχει "κλείσει" και δεν υπάρχει αμφιβολία για τους νικητές.
Το τυπικό "κλείσιμο" του κόσμου κολλάει στα όρια που θα το καθυστερήσουν αρκετά.
Η ομορφιά του παιχνιδιού είναι οι μάχες και οι αμφίρροπες αναμετρήσεις που δυστυχώς δεν υπάρχουν πλέον.
Οι περισσότεροι (πιστεύω)παίκτες του 12 ήδη ξεκίνησαν στον 21 θεωρώντας τον 12 "τελειωμένο" και κάποιοι πάτησαν ήδη διαγραφή στον 12.


Τι μπορεί να κάνει η διαχείρηση γι αυτό ??

Θα αφήσετε μερικούς δυστυχισμένους να προσπαθούν να πιάσουν το όριο και να κλείσουν και τυπικά τον κόσμο μαζεύοντας χωριά και πόντους χωρίς ουσιαστικά μάχες

'Η θα μας δώσετε μια λύση στο πρόβλημα , ξεκινώντας χειροκίνητα το χρονόμετρο??
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

[mad]Όχι μόνο υπάρχουν κόσμοι με τις ίδιες ρυθμίσεις και το ίδιο όριο πόντων στη νίκη αλλά υπάρχουν ακόμα πιο απαιτητικοί κόσμοι όπως ήταν ο 39 στον net που ήθελε η πρώτη φυλή να έχει το 100% των χωριών του χάρτη για 180 μέρες.
[/mad]

Πραγμάτικα απορώ πιο σαίνη σκέφτηκε τις ρυθμίσεις που λες πιο πάνω.
Και έτσι όπως τα λες να είναι...... ενισχύεις την άποψη όσων λένε ότι η ρυθμίσεις του κόσμου 12 είναι λάθος όπως είναι και του πιο πάνω που αναφέρεις.

Αφού στον 39 στον net θα έχουν το 100% των χωριών πιος ο λόγος να τα κρατήσουν για 180 μέρες? Ποιός θα τους τα πάρει? Από πού θα χάσουν χωριό? Τι θα κάνουν για 180 μέρες? θα καμαρώνουν τα χωριά τους? 7 μέρες για παράδειγμα δεν είναι αρκετές για να κλείσει ο κόσμος?
Το παιγνίδι λέγεται φυλετικές μάχες και από την στιγμή που όλο τον κόσμο τον εχει 1 φυλή δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να μένει ο κόσμος για 180 ακόμα μέρες.
 

DeletedUser3040

Πραγμάτικα απορώ πιο σαίνη σκέφτηκε τις ρυθμίσεις που λες πιο πάνω.
Και έτσι όπως τα λες να είναι...... ενισχύεις την άποψη όσων λένε ότι η ρυθμίσεις του κόσμου 12 είναι λάθος όπως είναι και του πιο πάνω που αναφέρεις.

Αφού στον 39 στον net θα έχουν το 100% των χωριών πιος ο λόγος να τα κρατήσουν για 180 μέρες? Ποιός θα τους τα πάρει? Από πού θα χάσουν χωριό? Τι θα κάνουν για 180 μέρες? θα καμαρώνουν τα χωριά τους? 7 μέρες για παράδειγμα δεν είναι αρκετές για να κλείσει ο κόσμος?
Το παιγνίδι λέγεται φυλετικές μάχες και από την στιγμή που όλο τον κόσμο τον εχει 1 φυλή δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να μένει ο κόσμος για 180 ακόμα μέρες.

για να λυσεις την απορεια σου δεν χρειαζετε να πας στον νετ...πηγενε εδω διπλα...στον κ14!!


Κατάταξη Φυλή Πόντοι Χωριά
1 T-END 236,684,164 25,115
2 Τ-END 6,967,445 752
3 2011 63,656 42
4 ΣΠΑ 61,235 36
5 ~W2H~ 39,540 28

και αυτοι την ιδια απορεια εχουν!!!γιατι δεν κλεινει ο κοσμος:rolf:
 

DeletedUser6091

[mad]Τώρα αρχίσαμε να λέμε για τις ρυθμίσεις του net και να κρίνουμε και την εκεί ομάδα διαχείρισης και τις επιλογές του.
Κάποιος είπε πως δεν τον κάλυψα με τις ρυθμίσεις του 39. Μα εσείς κάνατε την ερώτηση για ρυθμίσεις άλλης κοινότητας και εγώ απάντησα. Και μάλιστα όταν ήθελα να υπολογίσω το όριο για τον 12, συμβουλευτικά τους κόσμους του net όπου βρήκα παρόμοια ρύθμιση και έριξα λίγο τα νούμερα για να συμβαδίσουν με τον ελληνικό server. Μην ρωτήσετε ποιον κόσμο, δεν θυμάμαι και δεν έχω υποχρέωση να θυμάμαι. Οποιος δεν πιστεύει κάτι, κάνει ticket στον net και ρωτάει την εκεί ομάδα διαχείρισης. Το αν λοιπόν κάποιους δεν καλύπτουν οι απαντήσεις μου, δεν τους καλύπτουν γιατί πίστευαν πως δεν θα υπάρχουν απαντήσεις και τώρα που υπάρχουν μας έκατσαν στραβά...

Επαναλαμβάνω πως θα κάτσω να μιλήσω για το αν δεν βγαίνει το όριο αυτό. Δεν θα ασχοληθώ όμως με ισχυρισμούς πως είναι λάθος ρύθμιση, ήθελε άλλες ανακοινώσεις η επιπλέον σχόλια. Δεν με νευριάζει το να μου πει κάποιος πως έκανα λάθος όταν όντως το έκανα. Σας είπα πως καλύτερος μου μαρτυρας για αυτό είναι το ιστορικό μου εδώ μέσα που σαφώς έχω παραδεχθεί λάθος μου και σαφώς έχω σκύψει και το κεφάλι, έχω δικαιολογήσει τις αντιδράσεις, έχω ζητήσει συγγνώμη και έχω δώσει την καλύτερη δυνατή λύση. Αν είχαμε και εδώ λάθος, θα το είχα παραδεχθεί άμεσα και χωρίς πολλές κουβέντες. Για να μην το παραδέχομαι σημαίνει πως δεν υπάρχει όσο και αν το λένε αυτό μερικοί και ότι και αν παρουσιάζουν ως στοιχεια που είναι φυσικά ανύπαρκτα. Μια ανακοίνωση κοπανάνε ξανά και ξανά η οποια δεν μου λέει κάτι και η οποια ανακοίνωση θα βγει ξανά σε κόσμο που θα έχει το ίδιο κριτήριο για το κλείσιμο και θα είναι c/p αυτής που δείχνετε. Έτσι πρέπει να βγει η ανακοίνωση, έτσι θα βγει, χωρίς νέα σχόλια η διευκρινίσεις γιατί απλά δεν χρειάζεται να διευκρινίσουμε τα αυτονόητα.

Αν λοιπόν οι παίκτες κρίνουν πως ο κόσμος έχει κλείσει ουσιαστικά τότε σαφώς και είμαστε εδώ να το συζητήσουμε. Τόσο καιρό συζητάμε για ένα λάθος της ομάδας που δεν υπάρχει και το μονο που υπάρχει είναι το μένος κάποιων παικτών να μας κάνουν να παραδεχτούμε αυτό το ανύπαρκτο λάθος. Όσο αναλώνεστε σε αυτά λοιπόν, θα καθυστερείτε εσείς οι ίδιοι το κλείσιμο του κόσμου.

[/mad]
 

DeletedUser

Mad18:
Αν λοιπόν οι παίκτες κρίνουν πως ο κόσμος έχει κλείσει ουσιαστικά τότε σαφώς και είμαστε εδώ να το συζητήσουμε. Τόσο καιρό συζητάμε για ένα λάθος της ομάδας που δεν υπάρχει και το μονο που υπάρχει είναι το μένος κάποιων παικτών να μας κάνουν να παραδεχτούμε αυτό το ανύπαρκτο λάθος. Όσο αναλώνεστε σε αυτά λοιπόν, θα καθυστερείτε εσείς οι ίδιοι το κλείσιμο του κόσμου.


Ας σταματήσουμε λοιπόν την παραφιλολογία αμφότεροι, -που από ότι φαίνεται δεν δεν θα βρούμε λύση και ας συγκεκριμενοποιήσουμε το θεμα: τι προτείνετε για να κλείσει ο κόσμος ???
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser20203

[mad]Τ
Αν λοιπόν οι παίκτες κρίνουν πως ο κόσμος έχει κλείσει ουσιαστικά τότε σαφώς και είμαστε εδώ να το συζητήσουμε. Τόσο καιρό συζητάμε για ένα λάθος της ομάδας που δεν υπάρχει και το μονο που υπάρχει είναι το μένος κάποιων παικτών να μας κάνουν να παραδεχτούμε αυτό το ανύπαρκτο λάθος. Όσο αναλώνεστε σε αυτά λοιπόν, θα καθυστερείτε εσείς οι ίδιοι το κλείσιμο του κόσμου.

[/mad]


Τελικα φαινεται οτι συζηταμε και χαλαμε την ζαχαρενια μας, ενω υπαρχει τροπος να γινει αυτο που ολοι επιθυμουμε εδω, χωρις φωνες και καβγαδες. Προτεινω να γινει μια κοινη αιτηση υποστηριξης απο τους αρχηγους η" εκπροσωπους, ολων των εναπομειναντων φυλων για να τελειωνει η ιστορια
 

DeletedUser25949

1. έχω να πω το ότι δεν μιλάμε δεν σημαίνει ότι δεν παρακολουθάμε ή δεν συμφωνούμε με τα λόγια των συμπαικτών ή και αντιπάλων!!
πόσο μάλλον για να μην γράφουμε σημαίνει πως αυτά που γράφουν τα παιδιά καλύπτουν και τις δικές μας ερωτήσεις/απορίες/παράπονα!
προσωπικά εγώ αν και κατέχω μεγάλο λογαριασμό σε χωριά και είμαι μέσα στους πρώτους 40 δεν έχω καμιά διάθεση να παίξω άλλο σε τελειωμένο κόσμο!
μπαίνω μια φορά την ημέρα και το λέω δημοσίως γιατί δεν υπάρχει λόγως να είμαι μέσα .. δεν υπάρχει ενδιαφέρον ...
ο κόσμος είναι σε ύφεση!
τώρα ας βρεθεί μια λύση να τελειώνουμε να ασχοληθούμε με άλλο κόσμο!(αν γίνει αυτό) δεν θα παίζω πάλι 2 χρόνια ένα κόσμο και στο τέλος να χαλάσω την διάθεση μου ξανά όπως και τώρα!!ι είμαι στους νικητές και είμαι δυσαρεστημένος...φανταστήτε να έιχα χάσει !
περιμένω και εγώ με την σειρά μου μια άμεση λύση!
ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser21743

[mad]

.......Κάποιος είπε πως δεν τον κάλυψα με τις ρυθμίσεις του 39. Μα εσείς κάνατε την ερώτηση για ρυθμίσεις άλλης κοινότητας και εγώ απάντησα. Και μάλιστα όταν ήθελα να υπολογίσω το όριο για τον 12, συμβουλευτικά τους κόσμους του net όπου βρήκα παρόμοια ρύθμιση και έριξα λίγο τα νούμερα για να συμβαδίσουν με τον ελληνικό server. Μην ρωτήσετε ποιον κόσμο, δεν θυμάμαι και δεν έχω υποχρέωση να θυμάμαι. Οποιος δεν πιστεύει κάτι, κάνει ticket στον net και ρωτάει την εκεί ομάδα διαχείρισης. Το αν λοιπόν κάποιους δεν καλύπτουν οι απαντήσεις μου, δεν τους καλύπτουν γιατί πίστευαν πως δεν θα υπάρχουν απαντήσεις και τώρα που υπάρχουν μας έκατσαν στραβά...


..........Αν λοιπόν οι παίκτες κρίνουν πως ο κόσμος έχει κλείσει ουσιαστικά τότε σαφώς και είμαστε εδώ να το συζητήσουμε. .....[/mad]



Κατ αρχάς έγραψα ότι με καλύπτει η απάντηση,
ίσως δεν το πρόσεξες αλλά δεν πειράζει.

Όταν είναι αρνητικοί όλοι ,συνηθίζει το μάτι και τα βλέπει όλα αρνητικά:D

Το ζητούμενο πλέον είναι να απεμπλακούμε ήρεμα και να μην χασουμε τώρα στο τέλος κάθε ευχαρίστηση που μας χάρισε αυτός ο Κ12

Νομίζω ότι ήδη έχεις διαπιστώσει ότι μεγάλη πλειοψηφία των παικτών θεωρεί ότι ο κόσμος έχει κλείσει ουσιαστικά.

Θα υπάρχει κάποιος τρόπος (με μια ψηφοφορία ίσως) να επιβεβαιώσει η διαχείριση τη θέληση των περισσοτέρων παικτών (πιθανόν και όλων σχεδόν ) να ξεκινήσει και η τυπική διαδικασία του κλεισίματος του Κ12
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Προσωπικα δεν εβγαλα κανενα "μενος" απεναντι στους υπευθυνους, και νομιζω και κανεις αλλος.
ασχετα αν παρεκτραπησαν στα λεγομενα τους καποιοι απο τον εκνευρισμο τους.
Για ποιο λογο να γινει αυτο αλλωστε? δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα ουτε γνωριζομαστε απο χθες.
Ολη η φασαρια δεν εγινε, για να βγουμε σωνει και καλα νικητες η για να αποδειξουμε οτι καποιες ρυθμισεις και κανονες της διαχειρησης ειναι λαθος και εμεις ειμαστε οι σωστοι.
Ανοιξα το θεμα, γιατι οπως ο mad18 ενδιαφερετε για να μεινει εντονο το ενδιαφερον για το παιχνιδι σε ολους τους κοσμους, ετσι και εγω ενδιαφερθηκα σαν υπευθυνος για την φυλη μου, για να μεινει ζωηρο το ενδιαφερον των παικτων της φυλης μου για το παιχνιδι αμειωτο.
Στην ερωτηση μου π.χ. "με ποιο κινητρο να συνεχισουν να παιζουν οσοι παικτες ειναι κατω απο την 40η θεση σε καθε φυλη" , δεν πηρα ποτε μια λογικη απαντηση και ουτε περιμενα να παρω, γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει απαντηση. Δεν υπαρχει κανενα απολυτως κινητρο!
Οσο για την επισημανση του φιλου mad18 οτι και σε μελλοντικο παρομοιο κοσμο παλι ετσι θα αναφερονται οι ρυθμισεις γιατι τα υπολοιπα ειναι "αυτονοητα", εχω να πω τα εξης επειδη τα εζησα απο πρωτο χερι:
α) ολοι οι παικτες του κ12 πιστευαν οτι ο κοσμος θα εκλεινε οταν μια φυλη εφτανε τις προυποθεσεις και οχι οι 40 πρωτοι αυτης.
β)αρκετοι εχθροι (στο παιχνιδι), τα παρατησαν οταν πλησιαζαμε σε αυτα τα νουμερα.
Ασφαλως και θα συνεχιζαν να παιζουν αν γνωριζαν οτι οι προυποθεσεις ισχυουν για τους πρωτους 40 και οχι για μια ολοκληρη φυλη. Ετσι εχασε και το παιχνιδι παικτες και εμεις αξιους αντιπαλους για την συνεχεια.
γ)αρκετοι συμπαικτες αδρανοποιηθηκαν επισης, οταν φτασαμε τις πρυποθεσεις που πιστευαμε οτι ισχυουν. και ολοι οι υπολοιποι ασφαλως δυσαρεστηθηκαν με την διαχειριση οταν εμαθαν οτι ισχυουν αλλα πραγματα.
Μπορει αδικα οπως λετε , αλλα σημασια εχει οτι δυσαρεστηθηκαν.

Υγ. Σε ολα τα παραπανω δεν θελω απαντηση. Οπως ειπα και στην αρχη οτι γραφηκε ειχε σκοπο να κανει καλυτερο ενα παιχνιδι που αγαπησαμε και πορωθηκαμε και περναμε αρκετες ωρες της ημερας απο τον ελευθερο χρονο μας.
Αν θελει η διαχειρηση ας τα λαβει υποψην της. Αν δεν θελει η κρινει οτι ειναι "ανευ σημασιας" καλη καρδια και καλη συνεχεια σε ολους!
 

DeletedUser20203

καμια εξεληξη επι του θεματος???????????????

Κατσαμε εδω και περιμενουμε να δουμε ασπρο καπνο απο τα φουγαρα του βατικανου τωρα????
Ολος μα ολος ο κοσμος πιστευει πως ο Κ12 πρεπει να κλεισει αφου ουσιαστικα τελειωσε... εκτος απο υους καρδιναλιους του βατικανου.
Ο λογος??????
Για να μας αποδειξουν πως αυτοι ειναι τα αφεντικα μηπως??? Και οτι εμεις τα αρνακια πρεπει να μεινουμε στην στανη μας να τρωμε τον σανο μας??? Η" μηπως γιατι δεν συμφερει οικονομικα στην κερδοσκοπικη εταιρια να κλειση τον κοσμο?? Καναμε ολοκληρο σουσουρο και ολοκληρη παραφιλολογια και αποτελεσμα τι???? Εδω και τρεις μερες να περιμενουμε τους κυριους ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ να παρουν μια αποφαση, που ουτος η" αλλως θα παρουν δηλαδη, χωρις να θιξουν τον ΑΡΕΙΟ εγωισμο τους.

ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ εστω και νοερα αφου η ΓΚΕΣΤΑΠΟ μαλλον θα με εκτελεσει τωρα!!! χαχαχαχα
 

DeletedUser

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Έχουμε κανένα νέο για το κλείσιμο?

Νομίζω ότι δόθηκε απάντηση από τον διαχειριστή για το εν λόγο θέμα.

Εάν δεν κάνω λάθος η μόνη λύση για το κλείσιμο του κόσμου είναι να γίνει αίτηση υποστήριξης και να γίνει ψηφοφορία από τους παίχτες αποφασίζοντας τι θέλουν.

-off topic-

Περιμένω πλάνο της προκοπής!
Κάτι πάει να γίνει αλλά βλέπω ότι θα είναι μάπα το καρπούζι. :p
 
Κορυφή