DeletedUser20203
Νομίζω ότι δόθηκε απάντηση από τον διαχειριστή για το εν λόγο θέμα.
Εάν δεν κάνω λάθος η μόνη λύση για το κλείσιμο του κόσμου είναι να γίνει αίτηση υποστήριξης και να γίνει ψηφοφορία από τους παίχτες αποφασίζοντας τι θέλουν.
-off topic-
Περιμένω πλάνο της προκοπής!
Κάτι πάει να γίνει αλλά βλέπω ότι θα είναι μάπα το καρπούζι.![]()
τι πλανο και πρασινα αλογα ρε συ τονι?? Εδω βαριομαστε να ανοιγουμε τον υπολογιστη για τον Κ12. Τρεις μερες ειχα να μπω ( να κανω τι δηλαδη??) και μπηκα σημερα και εριξα ετσι στα τυφλα καμια τριανταρια επιθεσεις στον παρσαλη. Απλα για να μην κοκκινισει ο λογ/μος δηλαδη.
Εγω εριξα μια ιδεα στο τραπεζι ( να πατησουμε ολοι ομαδικη διαγραφη) αλλα δεν εισακουσθηκε. Οκ. ειπα να περιμενω τους κυριους ατμιν μπας και δεησουν, τρομαρα τους, να ασχοληθουν λιγο με εμας τους κοινους θνητους και το αιτημα μας να κλεισει ο κοσμος αλλα απ οτι φαινεται μας γραφουν στα ........ ξερεις που. Μην το γραψω τετοια ωρα γιατι μας πιανει κι ο νομος. Απ οτι φαινεται φιλε τονι οι κυριοι "Βισμαρκ" ουτε που μας λαμβανουν υποψην. Ρε γκεσταπο τους απεκαλεσα!! Ρε κυριους "αποφασιζομεν και διατασομεν" τους ειπα. Τιποτα βρε αδελφε!!! Φωνη βοωντος εν τη ερημω. Ουτε για να μπαναρουν δεν εμφανιζονται ρε αδελφε. Τελικα αφου ουτε και οι ιδιοι δεν ασχολουνται με τον Κ12 μου εξηγας ρε Τονι γιατι τον κρατουν ακομα ανοιχτο?? Το θεμα ρε φιλε ειναι οτι αν τον κλεισουν θα πληγωσουν τον ηλιθιο εγωισμο τους.
Σ.Σ Αντε βρε!!!! Τι αλλο πρεπει να σας πω ακομα για να με μπαναρετε ρε??? ΅Αντε να δειξετε ποιος ειναι το αφεντικο εδω!!!
[yio]Να μην έχεις υπομονή το καταλαβαίνω, το να προκαλείς όμως τον αποκλεισμό σου πράγματι δε μπορώ να το καταλάβω.
Ένα μήνα λοιπόν (κατόπιν μεγάλης προσπάθειάς σου) αποκλεισμός από το Φόρουμ.
yioryos[/yio]
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: