ΚΛΕΙΣΙΜΟ Κ12

  • Δημιουργός θέματος conan64
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser20203

[mad]1. Δυστυχώς στο συμβόλαιο μου πουθενά δεν λέει πως θα πρέπει να απαντάω σε παίκτες που με λένε ψεύτη. Αντιθέτως οι κανόνες λένε πως όποιος προσβάλει έστω και έμμεσα την ομάδα διαχείρισης αποχωρεί μόνιμα από το παιχνίδι και χωρίς καν να έχει δικαίωμα για αίτηση υποστήριξης σχετικά με τον αποκλεισμό του.
Για αυτό λοιπόν και στο επόμενο παρόμοιο σχόλιο, θα αναγκαστώ να τιμωρήσω το μέλος (θα αναγκαστώ να κάνω αυτό για το οποίο πληρώνομαι δηλαδή) και να μην ασχοληθώ άλλο με το θέμα.

2. Δεν μίλησε κανένας για κανόνα. Δεν είναι κανόνας, είναι λειτουργία του παιχνιδιού. Το ότι υπάρχει paladin, δεν είναι κανόνας αλλα λειτουργία του παιχνιδιού.

3. Δεν αναιρούμε τίποτα. Από την αρχή βλέπατε στην βαθμολογία την κατάταξη να κυμαίνεται σύμφωνα με τους πρώτους 40 παίκτες μιας φυλής και όχι σύμφωνα με το σύνολο της. Αυτό γίνετε ΠΑΝΤΑ όταν οι φυλές ξεπερνούν τα 40 μέλη. Έτσι κηρύξαμε νικητές σε όλους τους άλλους κόσμους. Λέω ξανά πως δεν είναι κανόνας άρα λειτουργία του παιχνιδιού. Το ότι ένα πιρούνι τρυπάει, δεν είναι νόμος του κράτους αλλά λειτουργία του πιρουνιού.

4. Οι προϋποθέσεις για νίκη που βάζετε, όντως αφορούν μια φυλή. Με τον όρο των πρώτων 40, δεν αλλάζει αυτό. Πάλι μια φυλή πρέπει να το συγκεντρώσει και όχι 2.

5. Το όριο των νομισμάτων θα μειωθεί όπως λέμε και στην ανακοίνωση μας. Τώρα έγινε η αίτηση και θα το κάνουμε μόλις μπορέσουμε. Θα βγει σχετική ανακοίνωση μέσα στις επόμενες ώρες-μέρες για αυτό.

Επαναλαμβάνω πως δεν θα ανεχτώ ούτε μισή προσβολή για εμένα, την εταιρία η την ομάδα μου και εδώ βάζω τελεία. Όποιος θέλει να προσβάλει ας το κάνει αλλού. Αυτό το ιδιωτικό forum έχει δημιουργηθεί για να συζητούν άνθρωποι με ανθρώπους και στον πολιτισμό του ανθρώπου η προσβολή δεν χωράει.

[/mad]

Στα μερη μου αγαπητε εχουμε μια παροιμια που λεει οτι "οποιος εχει μυηγα μυηγιαζεται" και καλο θα ηταν να εισαι πιο προσεχτικος πως μιλας και πως απαντας στους ανθρωπους που επιδωτουν τον μισθο σου. Κανενας δεν σε ειπε ψευτη. Οποτε ΚΑΚΟΣ ειπες αυτο που ειπες. Εκτος βεβαια κι αν νιωθεις ο ιδιος οτι εισαι ψευτης οποτε αλλαζει το πραμα. Προσωπικα ΧΕΣΤΗΚΑ αν κλεισει ο κοσμος η" οχι. Ομως καιρος ειναι να γινετε εισεις οι ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ εκει πανω λιγο πιο ανθρωπινοι. Εχετε μια υπεροψια και ενα υφακι που πραγματικα τσαντιζει. Αν θελεις να με μπαναρεις καντο, αλλα φιλαρακο αυτο δεν θα αλλαξει την γνωμη που εχει ο κοσμος ολος για την παρτη σας.
Και επειδη πολυ ασχοληθηκα μαζι σου εχω να πω το εξης.
Καλω ΟΛΟΥΣ ανεξαρτητου φυλης να πατησουμε ΟΜΑΔΙΚΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ απο τον Κ12.

Φιλικα Λακης

ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ!!!
 

DeletedUser21188

δεν εχω να πω κατι οι συμπαιχτες μου τα ειπαν ολα...εχω να επισημάνω το εξης.


Ημερομηνία Ένταξης
25-12-2008
Τοποθεσία
Δεν απαντάω σε pm και e-mail!!!
Δημοσιεύσεις
3.853

Προκαθορισμένο Κόσμος 12

Ο κόσμος 12 θα ανοίξει στις 26/8/2010 και ώρα: 12:00 το πρωί.

Ρυθμίσεις:

Ταχύτητα: 1
Ταχύτητα μονάδας: 1
Ηθικό: Ναι
Paladin: Ναι, με οπλα.
Τοξότες: Ναι
Εκκλησια: Όχι
Όριο μελών φυλής: 80
Νυχτερινή προστασία: Ναι
Προστασία νέων παικτών: 5 μέρες
Βραβεία: Ναι
Τεχνολογίες: Απλές
Όριο ψεύτικων επιθέσεων: Ναι
Τα βαρβαρα φτάνουν μέχρι: 1500
Ακαδημία με: Νομίσματα
Στρατόπεδα: Οχι
Βοήθειες εκτος φυλής: Ναι

Νέα ρύθμιση: Ενεργή η κατάσταση μείωσης χρόνου κτήσης με 10 πόντους premium.

Προϋποθέσεις για νίκη: Οποια φυλή συγκεκντρώσει 350.000.000 πόντους και 35.000 χωριά και τα κρατήσει για 28 μέρες θα είναι και η νικήτρια φυλή.



ομάδα διαχείρισης φυλετικών μαχών




λοιπον αυτο ειναι το δημοσιευμενο κομματι που δινει δικιο σε εμας.περιμενω λοιπον καποιος απο την διαχιρισει να μου πει που μπορω να βρω ενα κειμενο που να γραφει

1)οτι με τον ορο φυλη ενοουμε τα πρωτα 40 ατομα

2)αλλους κοσμους οι οποιοι εκλεισαν οταν οι πρωτοι 40 εφτασαν το οριο.

περιμενω να δω κατι απο τα δυο η να σας δω να παραδεχεστε οτι κανατε λαθος/ασαφεια
 

DeletedUser

Ολοι εχουν λαθος, εκτος η διαχειρηση του παιχνιδιου, Φιλε και αδερφε mad18, νομιζω εσεις εχετε λαθος. Οταν ανοιξε ο κοσμος ανακοινωσατε κατι, δεν μπορειτε να το αλλαζετε ετσι ξαφνικα οταν ο κοσμος παει να κλεισει. Δες τε το θεμα ψυχραιμα, δες τις απαντησεις τοσων παικτων που σας λενε οτι εχετε λαθος και δωστε τελος στον κοσμο 12, με τις προυποθεσεις κλεισηματος τις οποιες ανακοινωσατε με την εναρξη του κοσμου.
 

DeletedUser

Κυριε mad απο οτι φαινεται δεν ξερεις το ιδιο το παιχνιδι στο οποιο δουλευεις.Ας τα παρουμε απο την αρχη.
1.Φαινεται οτι δεν τραβανε αλλο πια οι φυλετικες στην Ελλαδα και πατε να βγαλετε οτι μπορειτε,αλλα οχι κυριε οχι δεν εχετε να κανετε με κοροιδα,δεν θα ξαναδειτε φραγκο ποτε ΠΟΤΕ ομως.Και μην μου πειτε οτι δεν σας ενδιαφερει γιατι αμα σταματησουμε εμεις να πληρωνουμε εσεις θα χασετε τον μισθο σας.
2.Κοψτε το υφακι του ξερολα,και μαθετε οτι ολοι κανουν λαθη ακομα και εσεις,παραδεχτητε λοιπον οτι δεν ξερετε τι γινεται στον κοσμο και αλλαξτε τις ρυθμισεις και καντε τις οπως τις ανακοινωσατε.
3.Επαναλαμβάνω πως δεν θα ανεχτώ ούτε μισή προσβολή για εμένα, την εταιρία η την ομάδα μου και εδώ βάζω τελεία. Όποιος θέλει να προσβάλει ας το κάνει αλλού. Αυτό το ιδιωτικό forum έχει δημιουργηθεί για να συζητούν άνθρωποι με ανθρώπους και στον πολιτισμό του ανθρώπου η προσβολή δεν χωράει.

Αυτα ειναι δικα σας λογια και σας λεω εγω τωρα πως ουτε εγω θα ανεχτω να μου προσβαλετε την νοημοσυνη μου.Ζητω εδω δημοσιως να μας δωσετε ενα ονομα ενα e-mail κατι να επικοινωνησουμε με εναν ανωτερο της εταιριας σας να μιλησουμε με αυτον και να του κανουμε και τα παραπονα μας για τους διαχειριστες.

Μεσα στο κειμενο δεν υπαρχουν ουτε βρισιες,ουτε προσβολες ουτε τιποτα οποτε δεν θα ανεχτω μπαν,ισα ισα που σας μιλαω και στον πλυθηντικο.
 

DeletedUser21743

Δεν υπάρχει λόγος διαπληκτισμών , δεν έχει νόημα άλλωστε .
Μην βρίζετε ή τσακώνεστε με κάποιον που απλά εκτελεί εντολές

Η ομάδα διαχείρισης ποτέ δεν κάνει πίσω αν ανακοινώσει κάτι, ακόμη και αν είναι πασιφανές ότι έχουν κάνει λάθος.
Είναι η πολιτική τους αυτή και την ακολουθούν πιστά .
ΔΕΝ παραδέχονται ποτέ σφάλματα, τα γυρνάνε όπως θέλουν, κολλάνε σε δογματικές τακτικές και κλείνουν τα θέματα με τον γνωστό απόλυτο τρόπο.
Αν πάρουν κάτι πίσω θα ανοίξει η όρεξη πολλων και θα ζητάνε τα απίστευτα μετά, οπότε επιλέγουν το μικρότερο κακό.
Όπως οι διαιτητές ενεργούν σαν απόλυτοι άρχοντες του παιχνιδιού , αυτή είναι η δουλειά τους .
Αυτές τις εντολές έχουν και έτσι κινούνται μην περιμένετε λοιπόν λογική συζήτηση και παραδοχή κάποιων πραγμάτων,
είναι έξω από την πλήρως περιχαρακωμένη πολιτική τους.

Το ότι κάνουν λάθος φαίνεται ξεκάθαρα από τα όρια
που προφανώς είναι υπολογισμένα για 80 παίκτες .


Δεν μπορεί σε άλλους κόσμους που οι παίκτες κάθε φυλής είναι 40 το όριο να είναι 100.000.000 πόντοι και χωρίς όριο στα χωριά
και στον 12 να είναι υπερτριπλασιασμένο στα 350.000.000 και επιπλέον όριο τα 35.000 χωριά και να αφορά πάλι μόνο 40 παίκτες.


Προσωπικά δεν με πείθουν όσο και αν υποστηρίζουν το αντίθετο, όπως δεν μπορούν να πείσουν και κανέναν άλλον , αλλά αυό ελάχιστη σημασία έχει.
Η πολιτική και οι εντολές είναι πάνω από κάθε τι άλλο.

Δικαίωμά τους λοιπόν να επιμένουν σε κάτι αίολο και παντελώς αστήρικτο , ακολουθώντας αυτή την πολιτική
και σαφώς είναι δικαιωμά μου να έχω βγάλει τα δικά μου συμπεράσματα και να παραμένω στις θέσεις μου.

Το θέμα είναι ότι μετράει μόνο η δική τους απόφαση , τελεία και παύλα.

Αυτοί είναι οι κανόνες και όλοι τους έχουμε αποδεχθεί μπαίνοντας να παίξουμε εδώ.


Το θέμα προσωπικά το θεωρώ ληγμένο,
έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει λογική απέναντι σε αυτή την πολιτική της εταιρίας να μην παραδέχεται λάθη, ειδικά όταν μπορούν εύκολα να διορθωθούν ,χωρίς να μπλέκουμε σε ατερμωνες συζητήσεις και άνευ ουσιαστικά λόγου διαπληκτισμούς.
Κακώς φυσικά γιατί ...."Ο έξυπνος παραδέχεται, ο πονηρός δικαιολογείται και ο ηλίθιος επιμένει!" (Στερν)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser8005

ΤΑΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
 

DeletedUser

το τελευταιο χρονικο διαστημα παρατηρω μια "σιγη ασυρματου" απο την διαχειριση και αυτο με κανει να αισιοδοξω οτι θα βρεθει καποια ακρη και θα κλεισει συμφωνα με τα αρχικα οριζομενα ο κ12.
Οσο γι αυτο που ειπες τακη : "Προσωπικά δεν με πείθουν όσο και αν υποστηρίζουν το αντίθετο, όπως δεν μπορούν να πείσουν και κανέναν άλλον , αλλά αυό ελάχιστη σημασία έχει."
Εχει και παραεχει μεγαλη σημασια για τον καθενα μας εδω μεσα.
Γιατι οταν μου στελνουν μυνηματα παικτες απο την αντιπαλη φυλη (προς τιμη τους), που στο κατω κατω δεν εχουν κανενα συμφερον να κλεισει ο κοσμος, και λενε οτι εχουμε 100% δικιο σε αυτο που ζηταμε, πως μπορω να συνεχισω να παιζω χωρις να εχει συμβει τιποτα?
Γραφουμε εδω και δυο μερες, σε ενα εξωτερικο κοινο φορουμ, που ασφαλως το διαβαζουν και παικτες απο ολες τις φυλες.
Αναρωτηθηκατε κυριοι της διαχειρησης, γιατι κανενας απο τις αντιπαλες φυλες δεν σχολιασε αρνητικα τα λεγομενα μας??
Γιατι δεν ειπε κανεις, οτι πραγματι οι πρωτοι 40 παικτες πρεπει να πιασουν τις προυποθεσεις και οι υπολοιποι 40 της φυλης, απλως ξοδευουν τον χρονο τους και τα λεφτα τους?
Καλη η πολιτικη "οτι λεω στην αρχη ειναι νομος και δεν αλλαζει", σε γλυτωνει απο δυσαρεστες περιπετειες, αλλα ΕΛΕΟΣ, αν ειναι μερα και μου πεις οτι ειναι βραδυ, ασφαλως και δεν θα σε πιστεψω...............
 

DeletedUser20203

Γι αυτο το λεω και το ξαναλεω παιδια. Ελατε να ορισουμε μια ημερομηνια και ωρα και να πατησουμε απαντες ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ανεξαρτητως σε ποια φυλη ανοικουμε. Κατι αναλογο καναμε πριν απο 4 χρονια στον Κ4 και κερδισαμε απο τοτε την σημαντικη ρυθμιση να μην μπορει καποιος να επιτιθεται σε εναν μπαναρισμενο λογαριασμο.
Απ οτι φαινεται δεν συμφερει στην εταιρια να κλεισει ο Κ12 γιατι θα πεσουν τα εσοδα τους απο τα πρεμιουμ. Ας φυγουμε ολοι λοιπον κι ας ψαξουν αλλου να βρουν θυματα.

ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ!!!
 

DeletedUser21743

Η ομαδική διαγραφή των λογαριασμών δεν είναι εφικτή αφού δεν εξασφαλίζεται η καθολικότητα και δεν βλέπω και όφελος.

Να διαγράψουμε λογαριασμούς επειδή δεν καταλαβαίνει κάποιος τα αυτονόητα??
η μάλλον τα αντιλαμβάνεται αλλά έχει διπλό πρόβλημα αφού έχει και το επιπλέον όριο των χωριών
Μου θυμίζει το ανέκδοτο ...που κάποιος για να τιμωρήσει τη γυναίκα του αυτοευνουχίστηκε:)

Να διαγράψουμε τους λογαριασμούς στον 12 για να γινει η σωστη ρύθμιση στους επόμενους κόσμους ??
Αυτό θα γίνει έτσι κι αλλιώς , αφού έγινε εδώ η "πατατα"

Οι ρυθμίσεις από εδώ και πέρα στους επόμενους κόσμους είμαι σίγουρος 'οτι θα είναι ξεκάθαρες.
Θα κατεβάσουν το όριο των πόντων για τη νικήτρια φυλή ξεκαθαρίζοντας ότι αφορά τους πρώτους 40 ( ανεξαρτήτως αριθμου μελών ανά φυλή )
Αν υπήρχε και εδώ η ρύθμιση αυτή για 100.000.000 ή και 150.000.000 πόντους και αφορούσε τους πρώτους σαράντα ΔΕΝ θα υπήρχε πρόβλημα.
Το πρόβλημά τους είναι οι υπερβολικοί πόντοι στον 12 και το νέο όριο των χωριών που μπλέκει επιπλέον τα πράγματα.

Εν αναμονή , αν και δεν περιμένω και πολλά ....
 

DeletedUser20203

το οφελος θα ειναι στο να καταλαβουν καποιοι οτι δεν εχουν να κανουν με αρνια αλλα με ανθρωπους και ουτε με Αμερικανακια αλλα με Ελληνες. Εγω εχω τσαντιστει αφανταστα με την ολη συμπεριφορα των αντμινς σε σημειο που σκεφτομαι πλεον παρα πολυ σοβαρα να παρατησω τις φυλετικες μαχες οριστικα και αμετακλητα αν καποιοι κυριοι δεν σταματησουν να συμπεριφερονται οπως συμπεριφερονται.
Εχω περασει τελευταια απο σοβαροτατες αρωστιες και απο θανατους πολυ κοντινων μου ανθρωπων, που για καποιους αλλους ισως θα ηταν λογος για να εγκαταληψουν το παιχνιδι, κι ομως ουτε που μου περασε απ το μυαλο κατι τετοιο. Ομως διερωτωμαι αν τελικα αξιζε η υπερβαση που εχω κανει. Αξιζει να συνεχιζω σε κατι στο οποιο οι αρμοδιοι δεν με σεβονται??? Και απαντω μονος μου στο ερωτημα. ΟΧΙ. Δεν αξιζε. Οποτε??? Τι μενει???
 

DeletedUser

Καλημέρα!

1-2 ερωτήσεις θέλω να κάνω κι εγώ με τη σειρά μου.

1η ερώτηση:
Η φυλή που κλείνει τον κόσμο , παίρνει δωρο premioum.
Όλη η φυλή ή μόνο οι 40 πρώτοι?

2η ερώτηση:
Για να κλείσει ο κόσμος , πρέπει η φυλή να έχει 35.000 χωριά.
Όλη η φυλή ή μόνο οι 40 πρώτοι?
 

DeletedUser6091

ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΥΡΙΕ MAD ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ...

[mad]Έχω απαντήσει ήδη. Το θέμα έχει κλείσει για μας. Το ότι κάποιοι παίκτες δεν θέλουν να ακολουθήσουν μια λειτουργία του παιχνιδιού και προσπαθούν να την παρουσιάσουν σε όλους ως εξωπραγματική είναι κάτι που δεν αφορά την ομάδα και δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με τις φήμες που διαδίδει η παρουσιάζει ως αληθινές κάποιο μέλος.

Οι 40 πρώτοι παίκτες μιας φυλής, μετρούσαν, μετράνε και θα συνεχίσουν να μετράνε στην βαθμολογία μιας φυλής, στην κατάταξη και στην ανάδειξη νικητών όταν αυτή εξαρτάται από τους πόντους της φυλής. Αυτό κάνουμε από την πρώτη μέρα λειτουργίας του παιχνιδιού και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και στη συνεχεια οποιος και αν μου ζητήσει το αντίθετο.

Το να ερχόταν μια φυλή και να μου έλεγε πως δεν βγαίνει το όριο αυτό και δεν αντέχουν άλλο, θα έλεγα ok και θα έβγαζα μέσα σε 2-3 μέρες ψηφοφορία για να επιλέξουν οι παίκτες τι πραγματικά θέλουν. Όταν όμως αρχίζει η επίθεση και η απαίτηση να παραδεχτώ ένα λάθος που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ τότε φυσικά και θα επιμείνω στην αρχική μου θέση πως ο κόσμος θα κλείσει όταν ολοκληρωθούν οι προϋποθέσεις.


Κάποιος άσχετος με την ομάδα διαχείρισης είπε πως δεν παραδεχόμαστε τα λάθη μας. Κάποιος κοινός συκοφάντης δηλαδή γιατί λέει ψέματα τα οποια διαψεύδονται με μια απλή αναζήτηση στα μηνύματα μου εδώ στο forum. Αν το κάνει θα δει και παραδοχή λαθών και να το βουλώνω όταν όντως υπάρχει λάθος μας και να λέω πως οι αντιδράσεις είναι δικαιολογημένες γιατί έχουμε ευθύνη αλλα και να ζητάω συνεχώς συγγνώμη για το λάθος μας. Κάποιος κύριος λοιπόν έχει ως άμεσο και μοναδικό του στόχο να πλήξει την ομάδα διαχείρισης διαδίδοντας εις γνώσιν του ψέματα για μας με απώτερο σκοπό την προβοκάτσια προς το πρόσωπο μας.
Τον εγκαλώ στην τάξη και τον παρακαλώ να πάρει πίσω τις ψευδής δηλώσεις του για μας γιατί στην ουσία ο μονος που χάνει από αυτό είναι εκείνος και γίνετε τρομερά αναξιόπιστος στα ματια των λογικών παικτών.


Όσο για το premium που λέτε, μπορείτε επίσης να δείτε το ιστορικό μου εδώ στο forum. Δεν ζητήσαμε ποτε να βάλετε premium. Όσοι αγοράζετε προνομιακούς λογαριασμούς το κάνετε επειδή θέλετε και λογικά μπορείτε. Θα βρείτε όμως posts μου που λένε πως αν για κάποιον αυτά τα χρήματα, είναι πολλά λόγω της οικονομικής του κατάστασης, θα πρέπει να αρχίσει να σκέφτεται πως κακώς τα δίνει σε ένα παιχνίδι και όχι σε αγορές η υπηρεσίες που τον ωφελούν στην πραγματική του ζωή. Η ομάδα διαχείρισης πολλές φορες μάλιστα δίνει δωρεάν πόντους premium μέσω της σελίδας μας στο facebook σε ώρες και μέρες όπου το 80% των χρηστών που είναι online, είναι μαθητές η σπουδαστές γιατί ξέρουμε πως το χαρτζιλίκι πλέον για πολλούς, δεν είναι αρκετό για να γίνει και αγορά πόντων premium. Ακόμα είναι στο ιστορικό της σελίδας αυτά τα posts μας. Οποτε το "κρατάτε τον κόσμο ανοιχτό για το premium", είναι από άκυρο ως και αστείο ως δικαιολογία.
Ναι ο σκοπός μας είναι το κέρδος, ναι δεν δουλεύουμε τσάμπα αλλα έχουμε δείξει με πράξεις και όχι με λόγια πως προσπαθούμε και ελπίζουμε να το καταφέρνουμε, να συνδυάζουμε το κέρδος μας με το κέρδος του εκάστοτε χρηστη. Πολλές φορες το κέρδος μας έχει μπει σε δεύτερη μοίρα όπως έγινε με τις αυξήσεις του φόρου από 19 μέχρι το 23% που για όλους τους τρόπους εκτος των sms που δεν βγαίνει, απορροφήσαμε εμείς τις αυξήσεις χωρίς καμια ανακοίνωση για να το διαφημίσουμε. Αντιθέτως υπήρξε ανακοίνωση μας για τα sms όπου αυξήσαμε κατά 2 λεπτά το κόστος λόγο της αύξησης ΦΠΑ γιατί πραγματικά νοιώσαμε άσχημα που δεν μπορούσαμε να απορροφήσουμε και αυτή την αύξηση του φόρου. Παρακαλώ λοιπόν τους χρήστες που εκφράζουν την άποψη τους για το κέρδος μας να τα έχουν και αυτά στο μυαλό τους όταν γράφουν τα γεμάτα ειρωνεία posts τους γιατί δεν έχουμε δώσει καν το δικαίωμα για να γίνουν τέτοια σχόλια.


Δεν απαντάω λοιπόν σε αυτά τα posts όχι γιατί δεν μπορώ να αντικρούσω τα όσα λέγονται, αλλα γιατί δεν θέλω να αδειάσω με αποδείξεις τους επικριτές της ομάδας. Ξέρω πως εγώ είμαι ο κακός και πως πρέπει να φαίνομαι έτσι αλλα μην αναζητάτε για απαντήσεις μου όταν ξέρετε πως φουσκώνετε τα πράγματα γιατί όταν αυτές έρχονται τότε συνήθως κάποιοι κρύβονται.


[/mad]
 

DeletedUser

Δεν μπορεί σε άλλους κόσμους που οι παίκτες κάθε φυλής είναι 40 το όριο να είναι 100.000.000 πόντοι και χωρίς όριο στα χωριά
και στον 12 να είναι υπερτριπλασιασμένο στα 350.000.000 και επιπλέον όριο τα 35.000 χωριά και να αφορά πάλι μόνο 40 παίκτες.




μπορείς να μας κάνεις και μια επεξήγηση σε αυτό !!
 

DeletedUser20203

Το να ερχόταν μια φυλή και να μου έλεγε πως δεν βγαίνει το όριο αυτό και δεν αντέχουν άλλο, θα έλεγα ok και θα έβγαζα μέσα σε 2-3 μέρες ψηφοφορία για να επιλέξουν οι παίκτες τι πραγματικά θέλουν. Όταν όμως αρχίζει η επίθεση και η απαίτηση να παραδεχτώ ένα λάθος που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ τότε φυσικά και θα επιμείνω στην αρχική μου θέση πως ο κόσμος θα κλείσει όταν ολοκληρωθούν οι προϋποθέσεις.

δηλαδη τωρα μας κανεις ντα και μας τιμωρεις επειδη ειχαμε την "αναιδεια" να αμφισβητησουμε αυτα που λες??? χαχαχαχα Αυτα εννοω οταν λεω για την συμπεριφορα σας. Το γραμμα του νομου με το πνευμα του νομου εχει μεγαλη διαφορα αγαπητε μου

Κάποιος άσχετος με την ομάδα διαχείρισης είπε πως δεν παραδεχόμαστε τα λάθη μας. Κάποιος κοινός συκοφάντης δηλαδή γιατί λέει ψέματα τα οποια διαψεύδονται με μια απλή αναζήτηση στα μηνύματα μου εδώ στο forum. Αν το κάνει θα δει και παραδοχή λαθών και να το βουλώνω όταν όντως υπάρχει λάθος μας και να λέω πως οι αντιδράσεις είναι δικαιολογημένες γιατί έχουμε ευθύνη αλλα και να ζητάω συνεχώς συγγνώμη για το λάθος μας. Κάποιος κύριος λοιπόν έχει ως άμεσο και μοναδικό του στόχο να πλήξει την ομάδα διαχείρισης διαδίδοντας εις γνώσιν του ψέματα για μας με απώτερο σκοπό την προβοκάτσια προς το πρόσωπο μας.
Τον εγκαλώ στην τάξη και τον παρακαλώ να πάρει πίσω τις ψευδής δηλώσεις του για μας γιατί στην ουσία ο μονος που χάνει από αυτό είναι εκείνος και γίνετε τρομερά αναξιόπιστος στα ματια των λογικών παικτών.

Δεν ξερω για ποιον η" για ποιους μιλας εδω και παρακαλω γινε απολυτα συγκεκριμενος ποιον αποκαλεις "ασχετο", ποιον "κοινο συκοφαντη", ποιον " ψευτη" και ποιον "προβοκατωρα" που εχει σκοπο να πληξει εσενα και την ομαδα διαχειρησης. Οταν εκτοξευεις τετοιες σοβαρες κατηγοριες δεξια αριστερα, ιδικα ΕΣΥ που εισαι ο ηγητωρας της ομαδας διαχειρισης, πρεπει να εισαι συγκεκριμενος και οχι να πυροβολας και να μας πιανουν ολους τα βολια. Αν ειμαι αναμεσα σε αυτους που αναφερεσαι πιο πανω θα ηθελα να το πεις χωρις περιστροφες. Οσο για τα οικονομικα, τα VAT και τους φορους , δεν σας ζητησε κανεις καμια αναφορα και ουτε ειμαστε ελεκτικο γραφειο για να μας τα λες ολα αυτα. Το οτι ειστε κερδοσκοπικη εταιρια ειναι κατανοητο, σεβαστο και αποδεχτο απ ολους. Αποδεχτητε κι εσεις ομως κυριοι οτι κι εμεις ειμαστε οι ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ και φερθειτε μας αναλογα. Αντιμετωπιστε μας επι τελους σαν πελατες που συντηρουμε τηνκερδοσκοπικη εταιρια σας. Οταν καταλαβεται καποιοι εκει περα οτι πρεπει να λειτουργητε λιγο πιο ανθρωπινα και οχι ρομποτικα ( ιδικα σε καποιες απαντησεις σας σε αιτηματα υποστηριξης) και οτι μεταξυ μας πρεπει να υπαρχουν πελατιακες σχεσεις και οχι ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ τοτε ισως φτιαξουν τα πραγματα./B]

Φιλικα Λακης

Για τους φιλους μου ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ!!!
 

DeletedUser

Προϋποθέσεις για νίκη Η φυλή πρέπει να έχει 300000000 πόντους με 35000 χωριά για 672 ώρες (βάσει χρόνου)

Ποση βλακεια πια ποση?ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΥΡΙΕ MAD?ΛΟΓΙΚΑ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ...ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΔΩ ΓΙΑ 40 ΠΑΙΚΤΕΣ?ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ...





[mad]Μόνιμος αποκλεισμός για επίθεση προς την ομάδα διαχείρισης.



...by Mad18...[/mad]
 

DeletedUser

Πηραμε την τελικη απαντηση απο την διαχειρηση , η οποια φυσικα δεν μας ικανοποιει.
Για να ξεκαθαρισω την θεση και απο την μερια ολων των παικτων που εγραψαν μεχρι τωρα στο συγκεκριμενο ποστ, στην διαχειρηση, σας λεω οτι:
οσοι εχουν γραψει μεχρι τωρα , ειναι απο τους πιο παθιασμενους παικτες του παιχνιδιου.
Μαλιστα μερικοι δεν ηθελαν να ζητησουμε απο την διαχειρηση να κλεισει ο κοσμος και ηθελαν να συνεχισουμε ακομα κι αλλο.
Δεν ζητηθηκε λοιπον απο εμας να αρχισει η αντιστροφη μετρηση , επειδη βαρεθηκαμε η κουραστηκαμε.
Ζητηθηκε επειδη φτασαμε στον στοχο που προεβλεπαν οι αρχικες ρυθμισεις και απλως ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ να κλεισει ο κοσμος με την φυλη μας νικητρια.
Τωρα για το αν εγινε καποιο λαθος, το οποιο δεν παραδεχεστε, 200 και πλεον ατομα βλεπουν οτι εγινε λαθος. Απορω πως δεν το βλεπει η διαχειρηση!!
Και αν δεν ειναι λαθος αυτο που λετε τωρα, οτι πρεπει να φτασουν οι 40 πρωτοι παικτες μιας φυλης στις προυποθεσεις, τοτε ειναι σιγουρα λαθος οι αρχικες ρυθμισεις του κοσμου, που αναφερουν μια φυλη και οχι οι 40 πρωτοι μιας φυλης.
Θα περιμενα ομως να παρω απαντηση απο την διαχειρηση σε αλλα ερωτηματα που εχω θεσει εδω και μερες και τα οποια εχουν να κανουν με το ενδιαφερον των παικτων για το παιχνιδι, πραγμα που νομιζω οτι ειναι "καθηκον" της διαχειρισης να κρατα το ενδιαφερον των παικτων για το παιχνιδι υψηλο:
1)Με ποιο κινητρο θα συνεχισουν να παιζουν οι παικτες που ειναι απο την 41 θεση και κατω, οταν οσα χωρια και αν παρουν και οσες επιτυχιες και αν εχουν, δεν συνεισφερουν στην νικη της φυλης????
2) Τι πρεπει να τους απαντησω εγω, οταν οι περισσοτεροι μου λενε, ελατε παρτε τα χωρια μας οι πρωτοι 40 παικτες να τελειωνουμε?? αυτοι δεν ξοδεψαν χρονο και χρημα για να φτασουν εδω που εφτασαν?

3)Αν σε εμας που ειμαστε η πρωτη φυλη του κ12, χρειαζονται ακομα 5-6 μηνες για να φτασουν οι πρωτοι 40 παικτες τα ορια, ποσα χρονια χρειαζονται στις αλλες φυλες για να φτασουν τις προυποθεσεις οι πρωτοι 40 παικτες τους???


Θα ηθελα επισης να ζητησω απο την διαχειρηση, να μεριμνησει ωστε να φαινονται καπου σε αθροισμα τα χωρια των 40 πρωτων παικτων και σε εμας και σε ολες τις φυλες του κ12.
Για να βλεπουμε ποσο κοντα ειμαστε ολοι στον στοχο των 35.000 χωριων!
Παιζουμε για την νικη και θελουμε να το γνωριζουμε και να μην ειμαστε με τα κομπιουτερακια στο χερι.
 

DeletedUser

και αυτο που γραψατε : "Το ότι κάποιοι παίκτες δεν θέλουν να ακολουθήσουν μια λειτουργία του παιχνιδιού και προσπαθούν να την παρουσιάσουν σε όλους ως εξωπραγματική"
Προσωπικα με θιγει και σαν παικτη και σαν ανθρωπο!!!
Δεν εθιξα ποτε κανεναν και δεν θα το κανω ποτε πισω απο ενα πληκτρολογιο.
ποιοι ειναι οι "καποιοι" παικτες και ποιοι ειναι οι "ολοι" που προσπαθουμε να τους παρουσιασουμε τα εξωπραγματικα που λετε.
Βρειτε μου εσεις ΕΝΑΝ και μονο παικτη απο τον κ12, εχθρο η συμμαχο, που να λεει οτι εχετε δικιο και εμεις λεμε εξωπραγματικες καταστασεις και θα συνεχιζω να παιζω τον κ12 μεχρι το 2050!
 

DeletedUser

Δεν θα αλλαξει κατι τζαμπα κουραζομαστε.μην το συνεχιζετε
 
Κορυφή