Ανακοίνωση για k21

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091

Πραγματικά κουράζομαι να γράφω τα ίδια και τα ίδια.

1. Όταν κάνουμε προεγγραφή με έναν λογαριασμό σε έναν κόσμο, σημαίνει πως θα παίξουμε με αυτόν και όχι πως θα δούμε που θα μας βγάλει το σύστημα με αυτόν και αν δεν μας αρέσει δημιουργούμε νέο... Υπάρχει κανονικά τιμωρία διπλού λογαριασμού σε τέτοιες περιπτώσεις.

2. Αν ένας φίλος μας θέλει να μπει στον κόσμο, του λέμε να μπει όταν μπορεί και δεν του δημιουργούμε εμείς λογαριασμό. Και πάλι εδώ θα έχουμε ποινή για διπλό λογαριασμό.

3. Η μοιρασμένη σύνδεση είναι για 2 η περισσότερούς παίκτες που παίζουν από κοινή σύνδεση αλλά παίζει ο κάθε παίκτης τον δικό του λογαριασμό! Αν μπει ο ένας στον λογαριασμό του άλλου, θα υπάρχει κανονικά ποινή σαν να μην είχαν δηλώσει ποτέ τους μοιρασμένη. Το πως θα το βρούμε αυτό είναι δικό μας θέμα και μόνο δικό μας.

4. Οι διαχειριστές που παίζουν στον κόσμο μαζί σας, δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με την διαχείριση του κόσμου. Αυτό σημαίνει πως δεν έχουν καν επίγνωση για αποκλεισμούς που πέφτουν στον κόσμο, ποιος τους δίνει, αν είναι μόνιμοι, γιατί δόθηκαν και λοιπά. Και αν κάποιος από τους διαχειριστές τολμήσει να ρωτήσει εμένα η άλλο μέλος της ομάδας, για κάποιον αποκλεισμό συμπαίκτη του, τότε ξέρει πως θα δει άμεσα και με συνοπτικές διαδικασίες την πόρτα εξόδου από την ομάδα.
Άρα λοιπόν το να την πέφτετε σε διαχειριστές που παίζουν όπως και εσείς σε έναν κόσμο για αποκλεισμούς είναι εκτός από γελοίο και βλακώδες, ανήθικο και απαράδεκτο. Μαθαίνω διάφορα τέτοια από παίκτες και πραγματικά εξοργίζομαι και πεισμώνω ακόμα περισσότερο. Έχω εξηγήσει πολλές φορές πως οι διαχειριστές δεν έχουν προνόμια στους κόσμους που παίζουν με επίσημες ανακοινώσεις που είστε υποχρεωμένοι να διαβάζετε σύμφωνα με τους όρους και προϋποθέσεις που αποδεχτήκαμε (11.2) καθώς ότι ανακοινώνουμε ισχύει αυτόματα ως επίσημος κανόνας του παιχνιδιού ακόμα και αν δεν μπει ποτέ στους επίσημους κανόνες. Ειλικρινά εξοργίζομαι όταν βλέπω να πέφτουν θύματα ανήθικων λεκτικών επιθέσεων παιδιά που εθελοντικά βοηθούν το παιχνίδι για να μπορείτε εσείς σήμερα να έχετε ένα forum και να κράζετε ο ένας τον άλλον η την ομάδα και να έχετε ένα παιχνίδι που όταν το ρημάδι δεν δουλεύει, θα μπορείτε να κάνετε αίτηση και να σας απαντήσει κάποιος σε αυτή την αίτηση.
Τέτοιες επιθέσεις θα αντιμετωπίζονται όπως ορίζει ο κανόνας 5 για την επίθεση προς την ομάδα διαχείρισης. Και μην μπαίνετε στην διαδικασία να τα σβήνετε από τις φυλές σας... όσα delete και να πατήσετε σε εμένα θα φαίνονται μόνιμα.



Καλή συνέχεια και καλά μυαλά σε όσους τα χρειάζονται.
 

DeletedUser6091

[mad]Ειλικρινά δεν μπορούμε να καταλάβουμε την λογική της παραβίασης των κανόνων. Έχουμε προειδοποιήσει, έχουμε πει ξανά και ξανά τα ίδια πράγματα και όμως κάποιοι συνεχίζουν.


Δεν γίνετε να έχεις διπλό λογαριασμό. Κάποια στιγμή θα σε βρούμε όσο καλά και αν το κρύψεις η νομίζεις πως το κρύβεις.

Όταν έχεις μοιρασμένη με κάποιον, ΔΕΝ μπορείς να μπαίνεις εσύ με τους κωδικούς του και αυτός με τους δικούς σου. Ναι θα σε βρούμε και ναι θα αποκλειστείς και ας έχεις δηλώσει 100 μοιρασμένες. Μας είναι αδιάφορη η μοιρασμένη όταν έχουμε κοινοχρησία. Και όχι, δεν θα σου πούμε ποτε το πως σε βρήκαμε όσες φορες και αν ρωτήσεις.


Ειδικά μια φυλή του κόσμου 21 έχει γίνει ανέκδοτο στο room της ομάδας διαχείρισης. Έχουμε αρχίσει και βάζουμε στοιχήματα μεταξύ μας για το αν θα βάλουν ποτέ μυαλό και δυστυχώς οι περισσότεροι ποντάρουμε στο όχι... Δεν έχει υπάρξει μέρα χωρίς να έχουμε αποκλείσει μέλη της και δεν μιλάμε για 2 μέλη την ημέρα... είχαμε μέρες με 12 αποκλεισμούς! Υπερπαραγωγή σας λέω όχι αστεία... Θέλει κόπο να μαζέψεις όλους τους διπλούς σε μια φυλή. Και αγγελία να βγάλεις δεν θα έχεις τέτοια συμμετοχη.
Διαχειρίζομαι παιχνίδια κοντά στα 4 χρονια και να μα Την Παναγια τέτοιο πράμα δεν έχω ξαναδεί ποτε μου! Μεταξύ σοβαρού και αστείου, να είστε καλά εσείς σε αυτή τη φυλή που παραβιάζετε τους κανόνες γιατί μας έχετε κάνει να ζήσουμε μεγάλες στιγμές στην ομάδα διαχείρισης.


Πραγματικά όμως μετά το αστείο του θέματος προσπαθώ να μπω στη θέση αυτών των παιδιών που παίρνουν αποκλεισμούς... Ρε μάγκες αξίζει? Παίζεις 1 μηνα για να δεις μια μέρα πως το παιχνίδι σου τελειωσε μόνιμα γιατί απλά νόμιζες πως δεν θα σε πιάσουμε ποτε... Άξιζε? Και καλά τώρα είναι 1 μηνας... Αν σε έπιανα σε 1 χρόνο η 2 χρονια για αυτό που έκανες τώρα? 2 χρόνια τσάμπα?

Βλέπετε πως είμαστε εδώ από την αρχή με προειδοποιήσεις και είμαστε η μοναδική ομάδα διαχείρισης που το κάνει αυτό. Είμαστε οι μονοι που εξηγούμε ξανά και ξανά τα ίδια πράγματα. Θέλουμε να βοηθήσουμε αλλα κάποιοι νομίζουν πως είναι μάγκες... Πραγματικά με λυπεί η κατάσταση αυτή. [/mad]
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή