Τέλος κόσμου 16

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091

[mad]

Αγαπητά μέλη,


ο κόσμος 16 έκλεισε και έδειξε ως νικητές του την φυλή ΦΠΑ. Όλοι από την ομάδα διαχείρισης δίνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στα μέλη της νικήτριας φυλής και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια.


Θερμά συγχαρητήρια όμως αξίζουν και σε όλους όσους έπαιξαν στον κόσμο 16 τηρώντας τους κανόνες του παιχνιδιού, μαχόμενοι ως το τέλος.


Όλα τα μέλη της νικήτριας φυλής θα λάβουν από 200 πόντους premium όπως γίνεται πάντα. Θυμίζουμε πως για μας δεν υπάρχουν ακαδημίες άρα το premium πάει μονο στα μέλη της πρώτης φυλής.


Λίγα λόγια για τον κόσμο 16.


Ο κόσμος 16 άνοιξε στις 10/10/2011 δίνοντας ξανά ρυθμίσεις που είχαν να εμφανιστούν από τον κόσμο 7. Ο κόσμος 16 έδωσε όσα ακριβώς είχε δώσει και ο κόσμος 7. Πολλές μάχες, πολλές αλλαγές, ατέλειωτες ώρες συζητήσεων στο κεντρικό forum και κέντρισε το ενδιαφέρον παικτών που δεν έπαιζαν καν στον συγκεκριμένο κόσμο. Ακόμα και εμείς ως μέλη της ομάδας διαχείρισης βρεθήκαμε πολλές φορές στο σημείο λίγο πριν γράψουμε ως απλά μέλη την άποψη μας, βρεθήκαμε να χαζεύουμε τις συζητήσεις σαν απλοί παρατηρητές και να έχουμε φυσικά αγωνια για το τέλος. Θέλει μαγκιά από όλες τις πλευρές για να καταφέρεις να γίνεις τροφή για συζήτηση σε άσχετους όπως εμείς η όπως μέλη από άλλους κόσμους. Συγχαρητήρια και για αυτό λοιπόν.

Από άποψη διαχείρισης μας παιδέψατε πολύ έως και τραγικά πολύ. Μας δώσατε την ευκαιρία όμως να ξεκαθαρίσουμε ανοιχτά εδώ στο forum το τι ρόλο βαρούσαν κάποιοι pro παίκτες που το έπαιζαν πολύ μάγκες στο παιχνίδι ενώ δεν ήταν τίποτα παραπάνω από αέρας κοπανιστός. Μας δώσατε την ευκαιρία να αποκλείσουμε χρήστες που νόμιζαν πως θα μπορούσαν να κλέβουν για όσο αυτοί γουστάρουν αλλα και να σημαδέψουμε χρήστες για να έχουμε να κάνουμε κάτι και στους άλλους κόσμους. Σας ευχαριστούμε και για αυτό.


Ευχόμαστε οι κόντρες σας να συνεχιστούν και σε άλλους κόσμους. Ευχόμαστε να δούμε τόσο καλές μάχες και σε κάποιον HP (για όσους θέλουν δεύτερο πιο σύντομο γύρο).


Θα αφήσουμε ανοιχτό το forum για 2 μέρες ακόμα και δεν θα το κάνουμε γκρι σήμερα. Μετά το forum θα κλειδώσει, θα δημιουργηθεί νέο forum με τίτλο "συζητήσεις" όπου αν θέλετε μπορείτε να συνεχίσετε τις συνομιλίες σας η να περνάτε να λέτε ένα γεια.


Καλή συνέχεια σε όλους σας. [/mad]
 

DeletedUser18454

[swt]Το forum του κόσμου 16 μόλις έκλεισε. Ανοίξαμε το νέο sub-forum Συζητήσεις όπου εκεί θα μπορέσετε να ξεκινήσετε νέες συζητήσεις.

Καλή συνέχεια σε όλους τους παίχτες ![/swt]
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή