Οδηγός Σημαίες

  • Δημιουργός θέματος metaller
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

metaller

[met]Αέρας αλλαγής στα χωριά σου! Οι σημαίες ανακοινώθηκαν με την έκδοση 8.5. Πρόσθεσε μια σημαία στο χωριό σου για να πάρεις διάφορα bonus.

Μία μεμονωμένη σημαία μπορεί να ανατεθεί σε κάθε χωριό για να παρέχει ένα συγκεκριμένο bonus ή να αφαιρεθεί μετά από 24 ώρες και να ανατεθεί κάπου αλλού. Αναβάθμισε τις σημαίες για να αυξήσεις την αποτελεσματικότητά του συνδυάζοντας 3 του ίδιου επιπέδου με μάξιμουμ επίπεδο το 9!

Αν χάνεις ένα χωριό, η σημαία θα παραμείνει δικιά σου. Επίσης ένας επιτηρητής δεν μπορεί να καταχραστεί τις σημαίες σου καθώς δεν μπορεί να τις ανταλλάξει.


Διαφορετικοί τύποι σημαιών

Παραγωγή πόρων
Βάλε τη σημαία ανάμεσα στους εργάτες στου και δες τους να ανεβαίνουν σε νέα επίπεδα αποτελεσματικότητας στην παραγωγή πόρων.


Γρήγορη στρατολόγηση
Η στρατολόγηση των στρατευμάτων σου μπορεί να επιταχυνθεί υψώνοντας την σημαία παραγωγής μονάδων στο χωριό σου, σαν υπενθύμιση προς όλους ότι η αποτελεσματικότητά τους δεν είναι μόνο αναμενόμενη αλλά και απαιτούμενη.


Δύναμη επίθεσης
Εμπνευσμένοι από τη σημαία που γνωρίζουν ότι κυματίζει στο χωριό τους, με την σημαία επίθεσης, τα στρατεύματα ενός χωριού θα πολεμήσουν μανιασμένα για ότι απαιτεί α πό αυτά ο κυβερνήτης τους.


Δύναμη άμυνας
Σχημάτισε στα στρατεύματα σου καλύτερα αμυντικά μέτρα υψώνοντας την σημαία άμυνας.


Τύχη
Οι σημαίες τύχης επιτρέπουν στους κατόχους να προβλέψουν το αποτέλεσμα των επιθέσεών τους χειραγωγόντας τον παράγοντα «τύχη» στις μάχες. Αυτές οι μυστήριες σημαίες θα αναγκάσουν την τύχη όσο πιο κοντά στο 0 όσο το επιτρέπει η δύναμη της σημαίας. Αν μία μάχη είχε -20% ή +20% τύχη, μια 6% σημαία θα ανάγκαζε την τύχη στο -14% και 14% αντίστοιχα.[/met]
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.