Η ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser20203
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Deleted User - 119632

αυτος ο λελος ειναι τρελλη πολεμικη μηχανη! πριν τον πολεμο μας ανεβοκατεβαζε ασχετους, νουμπαδες κτλπ κτλπ κτλπ! ελεγε οτι η φυλη του την πρωτη εβδομαδα θα εχει διαφορα 100+ χωρια (οχι μονο δεν εχει αλλα την πρωτη εβδομαδα ειναι 400 πισω) και οχι μονο αυτο ενω μας κατηγορει για βαρβαροφαγια κανβαλισμο κτλπ εχει παρει ενα εχθρικο χωριο ατομου που τα παρατησε και μολις βγηκαν τα βαρβαρα τσουπ στον πατσα!!!!! Α ΡΕ ΛΕΛΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!! Η ΜΑΣΚΟΤ ΤΟΥ ΣΕΡΒΕΡ ΕΙΣΑΙ!!!! πιο φαφλατα και νομπ δεν εχω ξαναδει!!! λογια λογια λογια!!!! οσο και να κρυβεσαι ερχομαστε! παντως ξερω το μεγαλο μετωπο που εχεις δεν σε αφηνει να παιξεις!!!! χαχαχαχαχα ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΛΕΛΟ!!!!!
 

DeletedUser3040

Γεια σου ρε all star pro :p
Λελο Ηθελα να σου στειλω σε προσωπικο μυνημα αυτο που ηθελα αλλα θα το γραψω δημοσια να το δουν ολοι....
Οταν ελεγες οτι η ερρορ εστελνε αμυνες στην C-T εισουν λαθος...επρεπε να πεις ο GrTr1 στελνει αμυνες στους C-T ηθελα να στο γραψω απο καιρο οτι ειχα μπολικες αμυνες σε sokin,Heruvime και κατι ψιλα στον Lebanta στο λεω για να δεις οτι δεν εισουν ο μοναδικος που εστελνες σε εχθρου μου αμυνες χαχχα βοηθαγα και εγω φιλαρακια.....Μην πω και για επιτηρησεις κιολας χαχαχα


Για παρτη σου Λελο
http://prntscr.com/frzb3
http://prntscr.com/frz6u
http://prntscr.com/frz9j
http://prntscr.com/frzci


Φιλακια λελο σμουτς











φιλε μου μιτσο το εστελνες εσυ αμυνες το ηξερα απο την αρχη...και αυτο αποδυκνειεται απο την αναφορα που ειχα κανει και στον γιαννη(dafvol) και με τον χρηστο(badwolf) ειχα ζητησει απο αυτους να παρουν επιτηρησεις σε εσενα και αλλους δυο που ειτε το εκαναν και δεν μου ειπαν τα αποτελεσματα η δεν το εκαναν ποτε..οποτε οπως καταλαβαινεις ξερω πολυ καλα τι μου γινεται


οσο αναφορα εσενα παπατσακο υπερπολεμιστη των τεσσαρων μετοπων(στο ονειρο σου μαλλον)αρκετοι συμπαικτες σου που εχουν τα κοτσια και αναφορες απο τα χωρια μου εχουν για να σου δωσουν να καταλαβεις οτι εχω 60κ μεσα αλλα 100κ και ρωτα επισης να μαθεις ορισμενοι συμπαικτες σου πηρα τα τρενακια τους στο χερι με τι στρατο τους εκοψα.Οταν τελειωσεις το φροντηστηριο ανεβα στην ταρατσα μπας και δεις μετωπο και παρε τα κυαλια για να δεις πως παιζουμε!
 

Deleted User - 119632

1) θες ρε αλογακι αμυνηματακια απο του ςαρχηγους σου που λενε για βοηθειες σε ασυλα ενω ειχαμε σ.ε και ειχατε δεσμευθει να μην στελνετε???? ΘΕΛΕΙΣ ΡΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ?????? ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΣΟΥ ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΕΛΗ!! θες να στα βγαλω εδω?????????? αντε κανε τουμπεκι τωρα που θα μας την πεις κιολας! και στην τελικη ησουν ο πιο ασχετος παικτης που βαρεσε ! σε παικτη με 400 χωρια εχωσες σε ενα χωριο του 50 επιθεσεις ΜΟΝΟ απο 100 ωρες!!!! ΤΡΕΛΛΟ ΣΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΛ!!!!!
2) ποσα χωρια πηρες ρε ασχετε???? εχει ξεκινησει ο ποελμος εδω και 10 μερες και με το μεγαλο μετωπο που εχεις εχει ς παρει μονο εναν εχθρικο απο ατομο που τα παρατησε και 20 βαρβαρα!!!!!!!!!! και εχεις και μετωπο . και εγω ωρις μετωπο εχω παρει 20!!!!! ή καποιος λεει βλακειες ή καποιος ειναι ασχετος!!! και τα δυο εσυ εισαι!!

το φροντιστηριο ξερεις τι ωρα το τελειωνω αφου σου κανω μαθημα καθε μερα!!!!! βαλε κανα αμυντικο στα χωριουδακια σου κλικαδορε γτ μονο με 100κ πεζα σε εχουμε!!!! αντε γεια τωρα!

υ.γ αυτο για το πως παιζετε πες μου οτι εινια πλακα ετσι?? 400+ χωρια σε 10 μερες μεγαλε δεν ειναι παιξιμο!!!! δεν ξερω τι κανετε αλλα σιγουρα δεν παιζετε! εκτος αν αυτο μπορειτε! τοτε αλλο αυτο! ελα απο εδω να σου μαθω λιγο!

υ.γ 2

53 ΛΕΛΟΣ Ιππείς 1 1 1.072.485 238.422 εχεις παρει ενα χωριο!!!!!!!!!!!! και το εχασες και το πηρες απο τον ταναλια!!! που ειχε πατησει διαγραφη
144 tsakos33 ERRΟR 21 0 1.906.191 0 χωρις μετωπο εγω!!!!!! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser18899

απο οτι βλεπω εκτος απο το παλικαρι που παιζει το μαριαγκακι και εχει και δικιο καιπαιζει τουλαχιστον σωστα ολοι οι αλλοι ιππεις μαλλον τον 12 τον διεγραψαν...

δεν πειραζει

καποιος εμφανιστηκε σημερα για να μας πει για παλια ξινα σταφυλια...

τσακο ειπαμε την εχεις μεγαλυτερη (την επιρροη βεβαιως βεβαιως...) αλλα μην τους πληγωνεις τοσο τα παιδια....

6 μερες τωρα μονο βαρβαρα περνουν και λενε εμας βαρβαροφαγους...

μαλλον πλεον παιζουν για τους 200 ποντους πρεμιουμ των επιβιωσαντων του κοσμου...

για να εχουν για μια αρχη στο κοσμο 21....
 

Deleted User - 119632

επειδη θα μπουμε εκει ας περιμενει ο λελος τον 22 μην τον πυξιδιασουμε! ΛΕΛΟ πινελο μπες εκει με τον γπ πυξιδα στο τετραγωνο
 

DeletedUser21188

εχει πεσει ο ρυθμος που παιρνουμε χωρια,για λογους που θα αναφερω αυριο,αλλα η διαφορα μεγαλωνει ακομα..


Πλευρά 1:
Φυλές: ΕRROR, ERRΟR
Πλευρά 2:
Φυλές: Ιππείς

Timeframe: 16/09/2012 00:00:00προς27/09/2012 08:10:59

Συνολικές κατακτήσεις ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 709
Πλευρά 2: 199
Διαφορά: 510

chart


Τιμή πόντων συνολικών κατακτήσεων ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 6,914,424
Πλευρά 2: 1,912,854
Διαφορά: 5,001,570

chart
 

DeletedUser21188

περριμενα περρισοτερα

λελο δεν εχω τιποτα εναντιον σου αλλα φιλε δεν ειναι παιχνιδι αυτο που κανεις..

κάθεσαι με τα χωρια γεματα αμυνες,τουλαχιστον 2 αμυντικα στο καθε ενα ενω μερικα ειναι...τι να πω...







μια εικονα χιλιες λεξεις..

και ταυτοχρονα βαρας ελαχιστα...

το ιδιο βεβαια και πολοι αλλοι (π.χ. sasmazo) αλλα ειλικρινα απο εσενα περιμενα περρισοτερα...
 

DeletedUser25676

Kαι εγω περιμενα περισοτερα απο τον Λελο αλλα πραγματικα ειναι ανυπαρκτος σε αυτο το πολεμο τελικα Λελο μονο για ενα εισαι καλος για το ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ μονο λογια δεν εχω τιποτα προσωπικο μαζι σου αλλα αυτο μας εδειξε στην τελικη!!
 

Deleted User - 119632

τσ τσ τσ !! δεν εχετε προσωπικα αλλα ολο του την λετε! το παιδι δεν μπορει να παιξει. εινια εκτεθιμενος, και εχει μεγαλο μετωπο!!!
 

DeletedUser21188

τσ τσ τσ !! δεν εχετε προσωπικα αλλα ολο του την λετε! το παιδι δεν μπορει να παιξει. εινια εκτεθιμενος, και εχει μεγαλο μετωπο!!!

το ξεκαθαριζουμε για να δειξουμε οτι ειμαστε αμερολιπτοι ρε συ!

ενω εσυ που δεν τον εχεις αφησει σε ησυχια απο την αρχη του κοσμου..εε οσο ναναι σε ευχαριστει και λιγο να του πετας σποντες...:D
 

DeletedUser25676

το ξεκαθαριζουμε για να δειξουμε οτι ειμαστε αμερολιπτοι ρε συ!

ενω εσυ που δεν τον εχεις αφησει σε ησυχια απο την αρχη του κοσμου..εε οσο ναναι σε ευχαριστει και λιγο να του πετας σποντες...:D

αφου ειναι ΦΑπανοικ
 

DeletedUser21188

ο λογος που η διαφορα αυξανοταν πολυ αργα αυτες τις μερες ηταν οτι ειχαμε πλανο στο δρομο για σημερα..η διαφορα θα περασει τα 650 συντομα πιστευω..και θα ανεβαινε πολυ περρισοτερο αν δεν ηταν η πολυ καλη αμυνα του τρελαμενου..μπραβο στο παιδι :clap:


οσο για τι αμυνες που θα επρεπε να του εχει στειλει η φυλη του..εγω δεν εχω δει καμια ως τωρα...:angry:
 

Deleted User - 119632

Αντωνη ξεχνας οτι εμεις σαν φυλη ουδεποτε πολεμησαμε.ουδετποτε ειχαμε μετωπα αφου παιζαμε παντα με την διπλωματια και φυσικα χαναμε 1000 χωρια στους ποελμους περναμε 2000 βαρβαρα και επιβιωναμε! και ετσι φτασαμε εως εδω. επισης και εγω και αρκετοι αλλοι οπως ο μητσος, εσυ δεν ειχαμε καποιο σοβαρο μετωπο μεγαααααααααααααααααλο σαν του λελου πινελου και ετσι δεν ξερουμε πως αυτο επηρεαζει την φυγομαχια και το "βαζω την ουρα στα σκελια" ,στρατηγικες του πινελου, και κρυβεται. επειδη εχει ενα ελλειμα αμυνων μονο 100κ πεζα ανα χωριο προσπαθει να μην προκαλεσει. εξαλλου οτι εχει πει μεχρι τωρα εχει πεσει μεσα! ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΛΕΛΟΟΟΟ!!!!!
 

DeletedUser25949

Πριν λιγο εμαθα οτι ξεκινησε ο πολεμος ερρορ-ιππεις και ειπα να μπω μετα απο καιρο στο φορουμ να δω τι γινεται και να πω ενα γεια.Αυτο που περιμενα να δω ειναι σιγουρα τον πανοικ να τσακωνεται με ολους.Ηρεμα αγορινα εχει και αγωνα αποψε μην μου παθεις τιποτα αυτο παντως που δν περιμενα να δω ειναι το σκορ να ειναι τοσο υπερ της ερρορ.Τελειωνοντας θα ηθελα να χαιρετησω τους παλιους συμπαιχτες και ιδιαιτερα τον Γιαννη(αρκογαρο) τον σακιςπαοκ και τν paokitrello.Καλες και τιμιες μαχες!

ela re gianni ti kaneis re file bes kai ligo skaip re na ta pume mono mou xa8ikes!!!:D:D
 

DeletedUser8005

Πλευρά 1:
Φυλές: ΕRROR, ERRΟR
Πλευρά 2:
Φυλές: Ιππείς

Timeframe: 17/09/2012 00:00:00προς01/10/2012 03:41:33

Συνολικές κατακτήσεις ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 1,167
Πλευρά 2: 243
Διαφορά: 924

chart


Τιμή πόντων συνολικών κατακτήσεων ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 11,307,721
Πλευρά 2: 2,334,975
Διαφορά: 8,972,746

chart




FORUM.jpg
 

DeletedUser

Αυτος ο νουμπας ο εφορια που ειναι ρε παιδια?Μονο να κραζει απο το φορουμ ηξερε?:noob::clap:

Ο λογαριασμος στο φορουμ ειναι δανεισμενος στον τορν!
 

Deleted User - 119632

που να βγει ρε συ!! εδω κρυβονται αλλοι οπως ο ΛΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟς αυτος θα βγει!!!!
 

DeletedUser21188

ΩΡΑΙΑ.....ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΣΠΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΙΠΠΕΙΣ...ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΤΑ??ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΙΠΠΕΙΣ ΜΕ CANIB??

πραγματικα δεν ειναι αυτος ο πολεμος που περιμενα τοσο καιρο....
 

DeletedUser23148

Στα στατιστικα βαζουμε Ιππεις και Cannib μαζι ή ξεχωριστα? καποιος να μας πει...! :hmmm:
 

Deleted User - 119632

αυτη η τετραδα των κανιβ ειναι να τους εχεις εμπιστοσυνη. δεν νομιζω να υπαρχει φυλη που να μην εχουν πουλησει... λαγουδακια
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή