Αρένα

  • Δημιουργός θέματος dimisgounarelos
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser28972

γιατι ζητατε συνεχως ενα τουρνουα αρενας αφου πριν καν αρχησει ειναι γνωστοι οι 20 παιχτες το πολυ που θα ειναι οι 4 ομαδες των ημιτελικων ισος λεω και πολλους....οπως και να το κανεις ξερουμε ποιοι ξεχωριζουν και ειδικα απο την στιγμη που θα ειναι τουρνουα οπως λες αρα premade φυλες που θα ειναι και γνωστες πριν καν αρχησει θα ξερεις και που θα φτασεις οποτε ποιο το νοημα ενος τουρνουα οεο? παιχτε κανα σπιντακι εκει να περναει η ωρα σας και καλα ειναι αλλωστε μονημος κλαιγεστε οτι δεν υπαρχουν σπιντ μπενουν σπιντ κλειγεστε για τις ωρες αλλαζουν οι ωρες παλι δεν σας βολευει γιατι δεν μπορειτε να μπειτε 4ωρο η θελετε να πατε για μπανιο και σας ενοχλη... με λιγα λογια μοναχοφαιδες.... δεν γινετε να τα εχουμε ολα δικα μας στην τελικη οσοι λετε αρενα αρενα κτλ κτλ το 90% ακομα δεν εχει μαθει τιποτα... οσο για το πρεμ πως θες ρε αδερφε να παιξεις αρενα που θεωρειτηκα πρεπει να εισαι γρηγορος χωρις πρεμ? θα αναγνωριζεις με το να στελνεις επιθεση εσυ να βρεις τι μοναδα? μεχρι να το κανεις ποσες πυξιδες θα μετρησεις? θα αλλαζεις τα χωρια ενα ενα? και οταν εχεις 20 σπαθακια θα προλαβεις να αλλαξεις και 2 ολοκληρα μπορω πω... για να μην μιλησουμε καν για σταρτ υπ που εσυ θα φαρμαρεις 5 βαρβαρα ενω οι υπολοιποι το μισο χαρτη... ειπαμε τα θελουμε ολα δικα μας ομως εταιρια θελουμε τουρνουα σπιντ βαλε μας και πρεμ ομως παρακαλω για να μπορεσουμε να παιξουμε σωστα:rolf:
απλα ας με αφησουν να συμμετεχω και ετσι θα μπορεσεις να γελασεις με εναν καημενο που προσπαθει χωρις πρεμ.δεν ξερω αν εγινα ξεκαθαρος αλλα κυριο θεμα μου δεν ειναι ουτε να παω σε τελικο ουτε τιποτα,απλα περναω ωραια σε σπιντ,εστω και χειροκινητα.
 

DeletedUser

εγραψα ενα ποστ αλλα φαινεται δεν μπορεις να καταλαβεις τιποτα
δεν θα κατσω να στο εξηγησω...


seve μπορει να ειναι κ ετσι
4 ομαδες ειναι οι γνωστες,
μπορει ομως και ξενοι να συμμετηχαν αν το διαφημιζαμε
ακομα διαφοροι πολυ καλοι παικτες κοσμων δν εχουν δοκιμασει καν τους speed μπορει οταν το εβλεπαν...

οποτε,μην εισαι απολυτος...
 

DeletedUser28972

Βασικα αν γινεται να μας πουν οι αντμινς αν ετοιμαζεται ενα τετοιο τουρνουα γιατι δεν νομιζω οτι εχει νοημα να μιλαμε για κατι που δεν προκειται να γινει.
 
Κορυφή