ΦΠΑ f Vs CxC f

  • Δημιουργός θέματος oti.nanai
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser20027

τερας μην ασχολησε αλλο με πικραμενους. τοσο ξερη τοσο λεει. προφανος πρεπει να του εξηγηση καποιος οτι η στρατηγικη της φυλης ηταν οι αριστονιουκ και οχι τα τρενα. παντος 8 τρενα σε ενα χωριο δεν εστειλα εγω οπως κανανε αυτοι,(το ειδαμε και αυτο). και ουτε ειχαμε διπλους λογαριασμους για να εχουμε παλαντινους...μπλιιααααχχχχ.. ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ.. παντος αν συνεχισεις να κλαις ισος την επομενη φορα σε αφησω να κερδισης.
 

DeletedUser21908

Κιτσο με ειπες τουρκο πολλες φορες αυτο το κραταω αλλα σου ευχομαι τα καλυτερα



εκτος απο μια,που μετα το αναιρεσα, ποτε σε ξαναειπα?
για ν αλεμε τα πραγματα με το ονοματους...
και γιατι το κρατας?
εδω γραφονται τα απιστευτα και εσυ κολλησες σε εναν τουρκο...που εγραψα μια φορα σε μια ονομασια χωριου,που στο καπακι καποιος συμπαιχτης σου μου εκανα παρατηρηση,αλλα χωρις να δει ονομασιες χωριων αλλων συμπαικτων σου που μου ειρωνευοταν εμενα ΤΗΝ ΙΔΙΑ χρονικη στιγμη...)
μια τελεια απο εμενα για οτι συμβαινει μεχρι τωρα και παω παρακατω.

απο εδω και περα ευχομαι σε ολους υγεια και οτι καλυτερο για τον καθενα σας...

Υ.Γ γιασιν ηρεμη δυναμη...(ολα τα λεφτα)...:)
 

DeletedUser24634

ΕλληναςΣτρατιώτης
τέρατακι μου γλυκο είδα κ2 και εκλαψα στο γελιο με το παγκόσμιο φαινόμενο του -1500 σε 1 μέρα (αχχ εκανες 1 ρικλειμ ναι), εισαι πολυ αμπαλος αδερφε μην το παίζεις προ γιατί ουτε τρενάκι δε ξερεις να στειλεις...η μαλλον ξερεις να στελνεις με το ποδι οπως εχεις πει.
:wow:

επειδη κι εγω ειδικα τον τελευταιο μηνα δεν εστελνα τρενακια σε μινισεκοντ ,οχι γιατι αγνοω τις ρυθμισεις στο pc που τις εχω,αλλα επειδη προτιμουσα αριστονιουκ που δεν κοβονται τοσο ευκολα οσο τα τρενακια τι σημαινει οτι ημουν και παραμενω ασχετος?:noob:???

τετοια υπαρξιακα θεματα δεν ειχα ουτε εχω :clap:

παιχνιδι στρατηγικης ειναι κι οχι ποιος εχει το καλυτερο σκριπτακι :confused:

χαρτι μολυβι και μυαλο χρησιμοποιω...-)

χωρις παρεξηγηση ασχετος ησουν εισαι και θα εισαι παντα και οχι για τον τροπο που στελνεις τρενακι... δες τα στατιστικα σου κ2 και του αγγελος δελτα και θα καταλαβεις γιατι το λεω... για μενα εισαι στους τοπ 10 ασχετους του .gr
φιλικα παντα :)
 

DeletedUser21791

Πιερο: πως καταφερνεις να γραφεις 1 ποστ καθε 2 μηνες κ να ναι παντελως βλακειες ολα οσα λες δεν εχω καταλαβει.Θελει ικανοτητα σ'αυτο μπραβο:clap: Μιας κ συ εισαι πολυ καλος κ εμεις ασχετοι συγκρινε τα ακκακουντ μας.Δεν εχουμε τπτ καμια 70αρια μυρια οντα διαφορα, καμια 170ιρια μυρια οντ διαφορα,κανα 500αρι χωρια περισσοτερα κ καμια 300αρια βραβεια περισσοτερα.Επιπλεον εγω τους αυτους που δεν ξερουν να παιζουν τους νομπλαρω δεν το βαζω στα ποδια εξαιτιας μιας ρυθμισης...Αλλα ελα μωρε ασχετοι ειμαστε δε βαριεσαι.Αν ημουν στη φυλη σου θα μου γλυφες τα ... για το πως κανω το ενα πως κανω το αλλο κ θα σκουζες υπερ μου στο φορουμ.Το αν ειναι καλος ή οχι καπιος κρινετε απο τον αν εχει cp; Εισαι πραγματικα αχρηστος.Εσυ καιγοσουν ολη μερα μεσα οικογενειαρχης.Εγω ειχα cp ωστε να μην ειμαι μεσα καποιες ωρες..Οτι δεν μπορει να φτασει καποιος το μειωνει ε πιερρο;Επισης,η μεγαλη γλωσσα δν ειναι κακο αν ξερεις που να την χρησιμοποιεις.Αλλα μαλλον εσυ εχεις ξεχασει τα συζιγικα σου καθηκοντα γιατι εκεινη την ωρα επαιζες φυλετικες

Ρεμπελ: τι κ20 παιζεις;Ρεσταρτ σε πηγαν απο οτι ειδα:rolf:

Εισαι νουμπας:Εσυ ακομα να μας πεις ποιο τρανο ακκαουντ επαιζες.Τι θες να πω για κ13 κλαψα κ συ.Οτι θυμαται κανεις χαιρεται.

Οδιρμε:Ναι οδιρμε το παιχτικο σου στυλ ειναι αριστονιουκ που ετρωγες σε ολες κοκκινες.Σαρωσες τα χωρια των CxC με τις αριστονιουκ σου.Γουαου. υγ.Η στρατιγικη της φυλης σου αν δεν κανω λαθος δεν υιοθετηθηκε απο μας κ αυτη οπως κ τα πλανα σας;:hmmm:

Τερας:Το να περνεις αμυνες μονιμως σε ενα κοσμο κ να κανεις τοσες απωλειες που ειχες κ2 δεν σε κανει καλο παιχτη.Ειδαμε ποσο μεγαλος εισαι κ στον κ16:doh:


Ελληνα δεν ξερω τι εγραφε ο πειραιωτης στα χωρια του αλλα μη στεναχωριεσαι.Πυξιδα ειχε φαει κ κ14 κ τωρα πανηγυριζε που τον εσωσε η ρυθμιση:rolf:
 

DeletedUser20435

Make a wish
δες τα στατιστικα σου κ2 και του αγγελος δελτα και θα καταλαβεις γιατι το λεω... για μενα εισαι στους τοπ 10 ασχετους του .gr

προφανως θαυμαζεις τον γιαννη πραγμα που δεν συμμεριζομαι την αποψη σου.ενα παραδειγμα διαγραφη οταν ειχε λιακαδα δεν πατησα επειδη ερχοταν μπουρινι επικαλουμενος αλλες προτεραιοτητες κ10 δλδ...

οταν λοιπον εμεινα μονος μου λογω ποντων (2,135 χωρια) ημουν σαν χοντρη καλοθρεμενη αγελαδα που κανεις απο τα παιδια μου δεν μπορουσε σαπορταρει παρα μονον ενα δυο χωρια μου...

το γεγονος λοιπον πως εκλεισα τον κ2 ως χαμενος, παρα το μενος καποιων να φαω πυξιδα ,πραγμα που φαινεται απο τις απωλιες που προκαλεσα στα παιδια, πολλα απο τα οποια ειναι πλεον συμπαικτες μου και παντα υπηρχε μια καλη σχεση που με τον γιαννη επαψε προ πολλου να υφισταται

επισης το γεγονος πως 4,5 χρονια εχω αποκτησει απο τον κ2 μια ομαδα παιδιων που με περιβαλλουν με την εμπιστοσυνη τους κι εχει μεγαλυτερη αξια απο την γνωμη καποιων ποσο καλος ειμαι σε τρενακια και τετοια χαζα.

εχω λοιπον καθε λογο να αμφισβητω την ευθυκρισια σου θεωρωντας πως το πρισμα που τα βλεπεις αλλοιωνει σοβαρα την πραγματικη εικονα
φιλικα παντα:grrr2:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser20027

Οδιρμε:Ναι οδιρμε το παιχτικο σου στυλ ειναι αριστονιουκ που ετρωγες σε ολες κοκκινες.Σαρωσες τα χωρια των CxC με τις αριστονιουκ σου.Γουαου. υγ.Η στρατιγικη της φυλης σου αν δεν κανω λαθος δεν υιοθετηθηκε απο μας κ αυτη οπως κ τα πλανα σας;:hmmm:

Τερας:Το να περνεις αμυνες μονιμως σε ενα κοσμο κ να κανεις τοσες απωλειες που ειχες κ2 δεν σε κανει καλο παιχτη.Ειδαμε ποσο μεγαλος εισαι κ στον κ16:doh:


:
ποιος μιλαει για αμυνες???? χαχαχαχα εχεις μεγαλη πλακα βρε συ.


το οτι ετρωγα κοκκινες και αυτο στο παιχνιδι ειναι. σαπορταρες αυτα που βαραγα εγω και σου περνανε οι αλλοι απο πισω τα αδεια. αλλα που μυαλο να καταλαβεις απο στρατηγικες εσυ? γι'αυτο θα εισαι παντα δευτερος.
 

DeletedUser

να εκθεσω λοιπον και γω την αποψη μου ονομαστικα για παιχτες του κ16 αφου βλεπω σε αυτη τη διαδικασια μπηκανε πολλοι..θα ξεκινησω με τους εχθρους και καποια στιγμη σε καποιο νεο ποστ θα εκφερω την αποψη μου και για τους συμπαιχτες μου:
αγαθων:ΚΠΑΠ παιχτικα πολυ καλος αλλα δυστηχως η επαρση σου αυτη και η εμμονη σου να επιδικνειεις τα κατορθωματα σου συγκρινοντας τα συνεχεια με αλλους μειωνε στο τελος εσενα...στο φιναλε κωστακη επαιζες ενα λογαριασμο μαζι με αλλον παιχτη αρα δεν ειναι μονο δικια σου η επιτυχια του λογαριασμου...καποια στιγμη θα μεγαλωσεις και θα αρχισεις να βλεπεις τα πραγματα ποιο σφαιρικα.
ΤΣΟΚΟΜΠΑΝΑΝΑΣ:οταν ξεκινησαμε το χαβαλε μεταξυ μας περιμενα απο ατομο της ηλικιας σου να το παρει χαμπαρι οτι κανουμε χαβαλε αλλα εσυ καπου εκει μπερδευτικες και μπηκες και σε διαδικασια απειλων μεσω σκαιπ..αστεια πραματα δηλαδη..παιχτικα οταν εφυγε ο κωστας για διακοπες ησουνα ανυπαρκτος και μαλλον καναμε λαθος που δεν εφαγες αποκλειρστικο πλανο διοτι θα γελουσε και το παρδαλο κατσικι....απο αλλους κοσμους δεν σε ξερω,μπορει να εισαι παιχταρας αλλα εδω μαλλον με το ζορυ επαιζες...ρυθμισε λιγο τα νευρα σου διοτι σε εμποδιζουν να μιλησεις ηρεμα και σωστα...οποτε ησουνα ηρεμος καναμε σωστες συζητησεις αλλα σε τεντωνα οποτε ηθελα χαλαρα...ευκολος στο να σε νευριασει καποιος..
ΝΤΙΑΜΠΛΟ:πανο με την παρτυ μου εχεις κανει λαθος..και οχι μονο αυτο αλλα σε πειραξε τοσο πολυ που εχασες τον κοσμο που στο τελος στις ονομασιες των χωριων σου παλι εμενα θιγεις....τοσο κολλημα πια??ποτε δεν εκανα κολοτουμπα φιλε πανο..απο την 1η φορα ημουν αντιθετος με τους ορους της σ.ε. και γι αυτο και δεν μιλουσα οταν μιλουσε ο τοτε αρχηγος της φυλης μποκος..εν μερη ουτε εγω ηθελα να κλεισει ο κοσμος ετσι και προσπαθησα να στο δειξω με τον τροπο μου αλλα δεν το πιασες..δεν φταιω λοιπον εγω γι αυτο....παιχτικα απλα ρισπεκτ θα πω και τιποτα αλλο και ας λενε καποιοι για το πριμιουμ που εριχνες..μεσα στο παιχνιδι ειναι και αυτο...
ΤΟΜΑΡΑΓΙΑ:την αξια σου παιχτικα στην ειχα ανγνωρισει προ πολλου..αλλωστε εσυ εισαι η μοναδικη αιτια που γυρισανε τα πραγματα καπως στον κοσμο....απο κει και περα δεν περιμενα ποτε απο εσενα να μπεις στη διαδικασια προσωπικων προσβωλων για ενα παιχνιδι...αυτο μου εδειξε πως δεν ξερεις να χανεις εστω και αν εχασες λογω ρυθμισης..εβγαλες κακια απεναντι μου και δεν επρεπε...αλλωστε μεχρι τωρα ποτε δεν ειχαμε διπλωματικες συζητησεις σε κοσμους και την φιλοσοφια μου για το παιχνιδι την γνωριζες...εσενα πρωτα επιασα για την σ.ε. διοτι ημουνα σιγουρος πως θα καταλαβαινες οτι ουτε εγω ηθελα να κλεισει με ρυθμιση..το οτι μπορει να μη γουσταρεις ατομα απο την παρεα μου δε σημενει οτι πρεπει να επιτηθεσε σε μενα..αυτη η παρεα στο παρελθον σε εμπιστευτηκε και εσυ την προδωσες....εμενα απλα με ξενερωσες επι προσωπικου και αυτο αρκει..δεν το ειχα κανει ποτε σε σενα αυτο μεσα στο παιχνιδι διοτι ειναι ενα παιχνιδι μονο και τιποτα αλλο...εχασες λοιπον το ρισπεκτ μου αν και ειμαι σιγουρος οτι σου ειναι αδιαφορο..
ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ:εισαι απο τους λιγους που τον χαβαλε τον νιωσανε με μενα και ανταπεδιδες πολυ εξυπνα τις ατακες..γουσταρα που τα λεγαμε στο φορουμ και να θυμασε γαυρουκο κατα βαθος παοκια ειστε διοτι σαν τον παοκ πουθενα..παιχτικα οχι ιδιετερα πραγματα αφου σε 2 πλανακια που εφαγες επεσε ξυλο ατελιωτο και απλα εκανες ρικλαιμ...δεν με κοπανησες οπως μου εταζες και πολυ στενοχωρηθηκα να ξες:p
ΓΙΑΣΙΝ:κοριτσαρα εσυ εχεις το αμεριστο ρσπεκτ μου και παιχτικα αλλα και απο θεμα συμπεριφορας στα μυνηματα...τιποτα αλλο..
ΠΑΠΟΥΣ:ολα τα λεφτα εισαι εσυ να ξες..ο ανθρωπος της ατακας και του χαβαλε..απο τα ατομα που λυπαμε να εχω εχθρους διοτι σαν συμπαιχτης θα βγαζαμε πολλα γουστα και χαβαλε..
ΝΤΙΓΚΟΛ:το μπαναρισμα σου τα λεει ολα οπως και φυσικα η γαργαρα που εκανες οταν σε προκαλεσε ο μαντ να κανεις αιτηση υποστηριξης στους ανωτερους του...μονο λογια σε ενα παιχνιδι το οποιο ωφειλω να πω πως το κατεχεις απτεστα και αδικεις τον εαυτο σου με το να μπαινει στη διαδικασια των παρανομιων...ωριμασε και σκεψου πριν προσβαλεις καποιον......:hmmm:
ΚΡΑ ΚΡΑ:κλασικος παιχτικα οπως παντα..κανιβαλισμα και βαρβαροφαγια μεχρι εκει που δεν παιρνει αλλο και φυσικα αιωνιος πλανοδειος φυλων..απο τη μια στην αλλη αρκει να μην χασεις...τελικα το αποτελεσμα?πυξιδα στον κ7,γονατιστης στον κ10(οχι φυσικα με δικο σου ακαουντ,και μαλιστα και εκει λαμογια ηθελες να κανεις βαζοντας εμας και τα νουμερα να μαλωσουμε αλλα δεν σε βγηκε)και εδω παλι στους χαμενους..συνεχισε ετσι αντε και σε ανωτερα..
για ολα τα υπολοιπα παιδια των αντιπαλων μας δεν εχω κατι να πω επιπροσωπικου απλα ενα μεγαλο μπραβο για την επιμονη σας..αξιοι συγχαρητηριων..
για τους 300 καλησυνεχεια εχω να πω και απλα οι λαθος διπλωματικοι χειρισμοι μας εκατερωθεν σας εφεραν στην πλευρα των ηττημενω και οχι των νικητων...

τελιωνοντας θα πω και κατι τελευταιο:για μενα οι φυλετικες τελιωνουν εδω(το ακαουντ μου παιζει και στον κ20 αλλα με αλλον χρηστη)περασα καλα, εκανα καλους φιλους με τους οποιος μας δενουν πολλα πραγματα πλεον και εκτος παιχνιδιου...φυσικα εδω μεσα ακουσα τα εξ μαξεις απο πολλους και φυσικα εφταιγα για ολα ακομα και για πραγματα που γινοταν σε κοσμους οπου δεν επαιζα..και μονο λοιπον το κολημα καποιων εχθρων μου με μενα ακομα και σε κοσμους αλλους οπου αναφερανε το ονομα μου εμενα με ικανοποειει αφανταστα...καλυτερα λενε στο χωριο αν δεν σε εκτιμουν να σε μισουν απο το να τους εισαι αδιαφορος..ευχαριστω λοιπον ολους αυτους για την αναγνωριση που προσφερουν στο προσωπο μου..
φυσικα λαθη εκανα και εγω και σιγουρα θα αδικησα παιχτες και συμπαιχτες..απο αυτους αλαα και απο ατομα τα οποια προσεβαλα χωρις να το θελω ζητω ειλικρινα συγνωμη...

Υ.Γ.ωφειλω να αναγνωρισω ατομα με τα οποια σκοτωθηκαμε στον κ10 αλλα εδω στον κ16 καταλαβα οτι εκανα λαθος με την παρτυ τους...δημητριος,ατκαλλα φλαφυμπανη,κοντοσβετ ναι για σας μιλαω...ρισπεκτ...
Υ.Γ2ενα ευχαριστω στη ομαδα διαχηρισης για την προσπαθεια τους να γινετε ενα καλο και πανω απο ολα τιμιο παιχνιδι.κανεις δεν ειναι βεβαια αλλαθητος αλλα πιστευω πως και απο τα λαθη μας μαθαινουμε..μαντ αλλαξε ομαδα γαυρουκοοοοοοοοο..:p
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

ΝΤΙΑΜΠΛΟ:πανο με την παρτυ μου εχεις κανει λαθος..και οχι μονο αυτο αλλα σε πειραξε τοσο πολυ που εχασες τον κοσμο που στο τελος στις ονομασιες των χωριων σου παλι εμενα θιγεις....τοσο κολλημα πια??ποτε δεν εκανα κολοτουμπα φιλε πανο..απο την 1η φορα ημουν αντιθετος με τους ορους της σ.ε. και γι αυτο και δεν μιλουσα οταν μιλουσε ο τοτε αρχηγος της φυλης μποκος..εν μερη ουτε εγω ηθελα να κλεισει ο κοσμος ετσι και προσπαθησα να στο δειξω με τον τροπο μου αλλα δεν το πιασες..δεν φταιω λοιπον εγω γι αυτο....παιχτικα απλα ρισπεκτ θα πω και τιποτα αλλο και ας λενε καποιοι για το πριμιουμ που εριχνες..μεσα στο παιχνιδι ειναι και αυτο...

Συνέχισε να λες ψεμματα στο τέλος θα πείσεις τον εαυτό σου.. Με αυτό το ποστ με επιβεβαιωνεις εν μέρη στο ότι στη 1η συζητιση με τον τότε αρχηγό μπόκο συμφωνίσαμε αλλα εσύ διαφωνουσες σιωπηρα :rolf: πως περίμενες :hmmm: να σας εμπιστευτώ και να δεχτώ την δευτερη προτασή σας με τον νέο αρχηγό???? ίσως ο νέος αρχηγός που θα προέκειπτε = μετά την Σ.Ε. που προτείνατε να ήθελε να κλείσει τον κόσμο με την ρύθμιση και εσύ να διαφωνούσες πάλι σιωπηρα :doh:.

Επίτέλους το παραδέχτικες εν μέρη δεν ήθελες να κλείσει έτσι ο κόσμος άλλα κατα κύριο λόγο ήθελες γιατί δεν μπορούσες να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις.

Δεν σε θίγω εγώ εσύ ο ίδιος θίγεις τον εαυτό σου με τις πράξεις σου εγώ απλά με τα ονόματα των χωριών μου περιέγραψα μια πραγματικότητα.... δεν φτάνει που έκανες την κολοτούμπα προσπαθείς 3 άτομα να μας βγάλεις τρελούς.

Να ξέρεις όσοι νιώθουμε το παιχνίδι δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα κλεισει το κόσμο, νιικητής για εμάς είναι αυτός που θα παίξει το παιχνίδι σε υψηλότερο επίπεδο και αυτό το δείχουν τόσο τα OD όσο και τα STATS (γενικά και μεταξυ μας) είμαι πόλυ περήφανος που είχα κάποια παιδία στην φυλή που όταν τους δίναμε χωριά να κανιβαλίσουν σε ασφαλές σημείο μας απαντούσαν ότι δεν τα θέλουν γιατί δεν θα έχουν αρκετους αριστοκράτες για το πλάνο.... ελπίζω να αντιλαμβανεσε την διαφορά αν και θα σου φαίνετε εξωπραγματικό κάποιος να αρνείτε να κανιβαλίσει...

Υ.Γ. Πολύ ασχολίθηκα μαζί σου δεν το αξίζεις από όσα μου έδειξες, όσοι με γνωρίζουν τόσα χρόνια στις φυλετικές ξέρουν ότι κόλοτούμπας δεν είμαι, έτσι όταν συμφωνίσω με κάτι δεν το πέρνω πίσω ακόμα και ας είναι εναντίον μου, αν διφωνώ το κάνω φανερά όχι σιωπιρα και ότι όταν πω κάτι δημόσια αύτο είναι και τίποτα λιγότερο διφορετικά δεν μιλώ καθόλου.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

καλά βρε. ακόμα ασχολείστε? πάει τελείωσε πια. να'ταν και άλλα. καλη συνέχεια σε όσους θα συνεχίσουν να παίζουν το παιχνίδι και σε όσους όχι, καλή επιτυχία στις ζωές σας!!!

Luis Suarez.
 

DeletedUser23684

Ο κοσμος 16 δυστυχως εκλεισε.
Ισως και να κανω και λαθος τπου βγαινω και μιλαω τωρα.
Δυστυχως αν και παικτης της νικητριας φυλης αυτο το κλεισιμο κοσμου με ξενερωσε.Δεν το θεωρω σωστο ενω ο χαρτης να ναι 60-40 να κλεινει ο κοσμος χαρη σε μια ρυθμιση.
Ξερω οτι πολλοι απο μας τρωγαν ατελειωτο ξυλο καγοντουσαν με τις επιτηρησεις και το κατανοω απολυτως και οτι κουραστηκαν και οτι ξενερωσαν με τις φυγες μελων.Αυτο που δεν καταλαβαινω οπως ειπα και απο πανω ειναι γιατι να κλεισουμε ετσι εναν κοσμο.Κανονικα επρεπε να συνεχιστουν οι μαχες και το χειμωνα γιατι ο 16 απο μερια μετωπου ηταν μακραν ο κορυφαιος κοσμος και οποιος θελει μπορει να με αμφισβητησει.
Αυτο που δεν θα καταλαβω ακομα ηταν πως ακομα και μετα το κλεισιμο συνεχιζετε να τρωγεστε λες και θα αλλαξει τιποτα.
Χαιρομαι που επαιξα με αυτους τους συμπαικτες αλλα και με το αντιπαλο υλικο που αντιμετωπισα
Σταυρο συγχαρητηρια ξανα που καταφερες να αλλαξεις το χαρτη με τα τρελα πλανα που εβγαζες.

Προς Καταπελτη:
Συγχαρητηρια για την 1η θεση αν και δεν πιστευω πως την αξιζες για τον λογο οτι κανιβαλιζες διαρκως παρα τις αντιρρησεις καποιων μελων.Για μενα κανονικος νικητης του 16 ειναι ο agathon.
Ελπιζω καποια στιγμη στο μελλον να ξανανοιξουν εναν κοσμο με τις ρυθμισεις του 16 εκτος απο αυτη του 100.000.000 να καουμε ξανα.



Τα λεμε
 

DeletedUser

Συνέχισε να λες ψεμματα στο τέλος θα πείσεις τον εαυτό σου.. Με αυτό το ποστ με επιβεβαιωνεις εν μέρη στο ότι στη 1η συζητιση με τον τότε αρχηγό μπόκο συμφωνίσαμε αλλα εσύ διαφωνουσες σιωπηρα :rolf: πως περίμενες :hmmm: να σας εμπιστευτώ και να δεχτώ την δευτερη προτασή σας με τον νέο αρχηγό???? ίσως ο νέος αρχηγός που θα προέκειπτε = μετά την Σ.Ε. που προτείνατε να ήθελε να κλείσει τον κόσμο με την ρύθμιση και εσύ να διαφωνούσες πάλι σιωπηρα :doh:.

Επίτέλους το παραδέχτικες εν μέρη δεν ήθελες να κλείσει έτσι ο κόσμος άλλα κατα κύριο λόγο ήθελες γιατί δεν μπορούσες να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις.

Δεν σε θίγω εγώ εσύ ο ίδιος θίγεις τον εαυτό σου με τις πράξεις σου εγώ απλά με τα ονόματα των χωριών μου περιέγραψα μια πραγματικότητα.... δεν φτάνει που έκανες την κολοτούμπα προσπαθείς 3 άτομα να μας βγάλεις τρελούς.

Να ξέρεις όσοι νιώθουμε το παιχνίδι δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα κλεισει το κόσμο, νιικητής για εμάς είναι αυτός που θα παίξει το παιχνίδι σε υψηλότερο επίπεδο και αυτό το δείχουν τόσο τα OD όσο και τα STATS (γενικά και μεταξυ μας) είμαι πόλυ περήφανος που είχα κάποια παιδία στην φυλή που όταν τους δίναμε χωριά να κανιβαλίσουν σε ασφαλές σημείο μας απαντούσαν ότι δεν τα θέλουν γιατί δεν θα έχουν αρκετους αριστοκράτες για το πλάνο.... ελπίζω να αντιλαμβανεσε την διαφορά αν και θα σου φαίνετε εξωπραγματικό κάποιος να αρνείτε να κανιβαλίσει...

Υ.Γ. Πολύ ασχολίθηκα μαζί σου δεν το αξίζεις από όσα μου έδειξες, όσοι με γνωρίζουν τόσα χρόνια στις φυλετικές ξέρουν ότι κόλοτούμπας δεν είμαι, έτσι όταν συμφωνίσω με κάτι δεν το πέρνω πίσω ακόμα και ας είναι εναντίον μου, αν διφωνώ το κάνω φανερά όχι σιωπιρα και ότι όταν πω κάτι δημόσια αύτο είναι και τίποτα λιγότερο διφορετικά δεν μιλώ καθόλου.

σιωπηρα??εγω διαφωνισα σιωπηρα??αυτο καταλαβες απο αυτο που εγραψα??μαλλον το οτι μεγαλωνεις επιρεαζει και την αντιληψη σου και να το κοιταξεις αυτο.......φανερα διαφωνισα και μαλιστα το υποστηριξα και με επιχηρηματα αυτο..μην ακουω χαζαμαρες τωρα ντροπη.....συνεχιζεις και βγαζεις σαπιλα για την παρτυ μου αλλα ετσι ειναι οτι δεν μπορουμε να φτασουμε το μειωνουμε για να δειξουμε οτι δεν αξιζει να το φτασουμε....χαχαχαχχ
 

DeletedUser

Ναι ρεμπελ αμπαλος ειμαι, στο πρωτο πλάνο εκοψα μονος μου ολα τα τρενα σχεδον και εχασα 15 απτα οποια κρατησατε 5 χωρια. Στο 2ο εχασα 7 απτα οποια τα 3 ή ηταν δρομολογημένα ρικλειμς η δεν ειχα να κοψω τις αριστονουκ κ τακανα μετα. Κρατήσατε 2-3 χωριά και απο κεί...Δεν τα πηγα καλά οντως εσύ δε θαχανες κανένα :oops:
 

DeletedUser

Ναι ρεμπελ αμπαλος ειμαι, στο πρωτο πλάνο εκοψα μονος μου ολα τα τρενα σχεδον και εχασα 15 απτα οποια κρατησατε 5 χωρια. Στο 2ο εχασα 7 απτα οποια τα 3 ή ηταν δρομολογημένα ρικλειμς η δεν ειχα να κοψω τις αριστονουκ κ τακανα μετα. Κρατήσατε 2-3 χωριά και απο κεί...Δεν τα πηγα καλά οντως εσύ δε θαχανες κανένα :oops:

δεν ειπα οτι εισαι αμπαλος αλλα ουτε ανεφερα πουθενα οτι εγω δεν θα εχανα κανενα....μη λεμε οτι θεμε..απλα οπως χαρακτηρισες τον πιερο ασχετο επειδη στο πρωτο του πλανο που εφαγε του πηρατε 15 χωρια το πρωι που δεν ηταν μεσα λογω εργασιας ετσι ειπα και για σενα οτι δεν εκανες κατι τρομερο που εχασες 15 χωρια ενω ησουνα μεσα...αυτη η διαφορα...τωρα οσο αναφορα το προσωπο μου θα μεινεις με την απορια αν ξερω να παιζω αμυνα διοτι δεν με χτυπησες ποτε αν και χτυπουσες λογαριασμους κατα καιρους που ειχα επιτηρηση....:Dφυσικα και αν ετρωγα 30000 σπαθακια θα εχανα χωρια...δεν ειμαι ο τσακ νωρις το ξαειπαμε..μονο συνωνυμια εχουμε..
 

DeletedUser

δεν ειπα οτι εισαι αμπαλος αλλα ουτε ανεφερα πουθενα οτι εγω δεν θα εχανα κανενα....μη λεμε οτι θεμε..απλα οπως χαρακτηρισες τον πιερο ασχετο επειδη στο πρωτο του πλανο που εφαγε του πηρατε 15 χωρια το πρωι που δεν ηταν μεσα λογω εργασιας ετσι ειπα και για σενα οτι δεν εκανες κατι τρομερο που εχασες 15 χωρια ενω ησουνα μεσα...αυτη η διαφορα...τωρα οσο αναφορα το προσωπο μου θα μεινεις με την απορια αν ξερω να παιζω αμυνα διοτι δεν με χτυπησες ποτε αν και χτυπουσες λογαριασμους κατα καιρους που ειχα επιτηρηση....:Dφυσικα και αν ετρωγα 30000 σπαθακια θα εχανα χωρια...δεν ειμαι ο τσακ νωρις το ξαειπαμε..μονο συνωνυμια εχουμε..


πάντως με τον kisoulis 10 το βράδυ του τα πήρα τα χωρια με 100 εφιππους με τραίνο 30 ωρών και χωρις fake το ώραιο είναι ότι κάποια τραίνα τα ειχε κόψει και ειχε βάλει ειρωνικές ονομασίες άλλα στα χωρια τα 10 που πήρα και τα 5 που άφισα σε ηθικό δεν άλλαξε το όνομα να μας κάνει χαβαλέ, πρέπει να έχει καταράκτη το παλίκάρι αν δεν τα είδε ή δεν ξέρει να ονοματίζει
 

DeletedUser27461

Make a wish
δες τα στατιστικα σου κ2 και του αγγελος δελτα και θα καταλαβεις γιατι το λεω... για μενα εισαι στους τοπ 10 ασχετους του .gr

προφανως θαυμαζεις τον γιαννη πραγμα που δεν συμμεριζομαι την αποψη σου.ενα παραδειγμα διαγραφη οταν ειχε λιακαδα δεν πατησα επειδη ερχοταν μπουρινι επικαλουμενος αλλες προτεραιοτητες κ10 δλδ...

οταν λοιπον εμεινα μονος μου λογω ποντων (2,135 χωρια) ημουν σαν χοντρη καλοθρεμενη αγελαδα που κανεις απο τα παιδια μου δεν μπορουσε σαπορταρει παρα μονον ενα δυο χωρια μου...

το γεγονος λοιπον πως εκλεισα τον κ2 ως χαμενος, παρα το μενος καποιων να φαω πυξιδα ,πραγμα που φαινεται απο τις απωλιες που προκαλεσα στα παιδια, πολλα απο τα οποια ειναι πλεον συμπαικτες μου και παντα υπηρχε μια καλη σχεση που με τον γιαννη επαψε προ πολλου να υφισταται

επισης το γεγονος πως 4,5 χρονια εχω αποκτησει απο τον κ2 μια ομαδα παιδιων που με περιβαλλουν με την εμπιστοσυνη τους κι εχει μεγαλυτερη αξια απο την γνωμη καποιων ποσο καλος ειμαι σε τρενακια και τετοια χαζα.

εχω λοιπον καθε λογο να αμφισβητω την ευθυκρισια σου θεωρωντας πως το πρισμα που τα βλεπεις αλλοιωνει σοβαρα την πραγματικη εικονα
φιλικα παντα:grrr2:

ενας και ενας εινε οι ομαδα σου νικολακι πεσμου σε πιο κοσμο θα πεξαιτε να μην μπω γιατι θα ειμαι χαμενος απο χερι:rolf:

ειναι και ο οδιρμος στο τιμ?:rolf:
 

DeletedUser20435

mad16
Από άποψη διαχείρισης μας παιδέψατε πολύ έως και τραγικά πολύ. Μας δώσατε την ευκαιρία όμως να ξεκαθαρίσουμε ανοιχτά εδώ στο forum το τι ρόλο βαρούσαν κάποιοι pro παίκτες που το έπαιζαν πολύ μάγκες στο παιχνίδι ενώ δεν ήταν τίποτα παραπάνω από αέρας κοπανιστός. Μας δώσατε την ευκαιρία να αποκλείσουμε χρήστες που νόμιζαν πως θα μπορούσαν να κλέβουν για όσο αυτοί γουστάρουν αλλα και να σημαδέψουμε χρήστες για να έχουμε να κάνουμε κάτι και στους άλλους κόσμους. Σας ευχαριστούμε και για αυτό.

επειδη πολλα ηθικοπλαστικα γραφωνται για τις ρυθμισεις "το δεον το πρεπον κι το ον"κλπ μηπως καποιος μπορει να μου ερμηνευσει στα παραπανω γραφομενα που παει το μυαλο σας κι αν εχει η νικητρια φυλη συμμετοχη σ αυτο που εννοει για "χρηστες που νομιζαν πως μπορουν να κλεβουν"?

μηπως τετοιες μεθοδοι και οι πρακτικες τους δημιουργουσαν σε μας ως φυλη, υπερβαλλον φορτο εργασιας περα του οποιου περι δικαιου αισθηματος που ειχαμε ως θιγομενοι?

ηθικα εκθετοι ειστε, ειδικα η ηγεσια σας, αφου αφηνατε να μπαινοβγαινουν οι παικτες αυτοι να περνουν αμυνες κλπ απο την φυλη σας...
και καλα στην αρχη δεν ηξεραν, μετα?

επειδη ολους σας βολευε αυτο το θεμα να πεφτουν τρελες φακες σε χρονο μηδεν κι οχι μονον και παραλληλα να "τρεχει" ενα πλανο σας αφηστε τις παικτικες σας σοφιστιες!

καλα να περνατε εντος κι εκτος παιχνιδιου.
 

DeletedUser27461

mad16
Από άποψη διαχείρισης μας παιδέψατε πολύ έως και τραγικά πολύ. Μας δώσατε την ευκαιρία όμως να ξεκαθαρίσουμε ανοιχτά εδώ στο forum το τι ρόλο βαρούσαν κάποιοι pro παίκτες που το έπαιζαν πολύ μάγκες στο παιχνίδι ενώ δεν ήταν τίποτα παραπάνω από αέρας κοπανιστός. Μας δώσατε την ευκαιρία να αποκλείσουμε χρήστες που νόμιζαν πως θα μπορούσαν να κλέβουν για όσο αυτοί γουστάρουν αλλα και να σημαδέψουμε χρήστες για να έχουμε να κάνουμε κάτι και στους άλλους κόσμους. Σας ευχαριστούμε και για αυτό.

επειδη πολλα ηθικοπλαστικα γραφωνται για τις ρυθμισεις "το δεον το πρεπον κι το ον"κλπ μηπως καποιος μπορει να μου ερμηνευσει στα παραπανω γραφομενα που παει το μυαλο σας κι αν εχει η νικητρια φυλη συμμετοχη σ αυτο που εννοει για "χρηστες που νομιζαν πως μπορουν να κλεβουν"?

μηπως τετοιες μεθοδοι και οι πρακτικες τους δημιουργουσαν σε μας ως φυλη, υπερβαλλον φορτο εργασιας περα του οποιου περι δικαιου αισθηματος που ειχαμε ως θιγομενοι?

ηθικα εκθετοι ειστε, ειδικα η ηγεσια σας, αφου αφηνατε να μπαινοβγαινουν οι παικτες αυτοι να περνουν αμυνες κλπ απο την φυλη σας...
και καλα στην αρχη δεν ηξεραν, μετα?

επειδη ολους σας βολευε αυτο το θεμα να πεφτουν τρελες φακες σε χρονο μηδεν κι οχι μονον και παραλληλα να "τρεχει" ενα πλανο σας αφηστε τις παικτικες σας σοφιστιες!

καλα να περνατε εντος κι εκτος παιχνιδιου.

καλα να περνας νικολα και ειππαμε κ2 λεμε και κλαιμε κ16 μια απο τα ιδια:clap:
 

DeletedUser

δεν ειπα οτι εισαι αμπαλος αλλα ουτε ανεφερα πουθενα οτι εγω δεν θα εχανα κανενα....μη λεμε οτι θεμε..απλα οπως χαρακτηρισες τον πιερο ασχετο επειδη στο πρωτο του πλανο που εφαγε του πηρατε 15 χωρια το πρωι που δεν ηταν μεσα λογω εργασιας ετσι ειπα και για σενα οτι δεν εκανες κατι τρομερο που εχασες 15 χωρια ενω ησουνα μεσα...αυτη η διαφορα...τωρα οσο αναφορα το προσωπο μου θα μεινεις με την απορια αν ξερω να παιζω αμυνα διοτι δεν με χτυπησες ποτε αν και χτυπουσες λογαριασμους κατα καιρους που ειχα επιτηρηση....:Dφυσικα και αν ετρωγα 30000 σπαθακια θα εχανα χωρια...δεν ειμαι ο τσακ νωρις το ξαειπαμε..μονο συνωνυμια εχουμε..

Αδερφε το ακτιβιτι της φυλης ηταν πολυ χαμηλο εγω ειχα 11 επιτηρησεις για αρκετο καιρο. αμα δε σου κοψουν τα ηδη αναγνωρισμενα τρενα που ποσταρεις και καθεσε και κοβεις μονος σου με 2 ατομα ακομα στο σκαιπ θα χασεις την μπαλα προφανως Ασε που σα λογαριασμος επαιζα 1μιση επιθετικο 1 αμυντικο οποτε το ρικλειμ συμφερει. Το 2ο πλανο ηταν πολυ καλυτερο και με πολυ περισσοτερες νουκ και αριστονουκ σε χωρια που ηταν ακομα και στην Κ35. Ο ζιεφ με βοηθησε παρα πολυ να κρατηθουνε αυτα τα ψιλά χωριά το παλικάρι. Οδιρμε το οτι δε ξερεις να στειλεις τρενακι δεν εχει καμια σχεση με το οτι οπως λες παιζετε με αριστονουκ, απλα δε ξερεις. Το οτι παιζατε με αριστονουκς οπως λες το βρισκω λογικο καθως το 90-95% των τρένων κοβόντουσαν και δε σταυρώνατε χωριο

Ιακωβε δε γινοταν να σε χτυπησω εκει πισω ρε, δε θα χαλαγα ολα τα νουκ στα 15 μπροστινά χωρια... Στα πίσω δεν είχε σημασία εκτος και αν πηγαινα στο τελος του κοσμου αλλα τελικά προτίμησα πειραιωτη γιατι ειναι χορηγος ο ανθρωπος απλα...(αν και γαυρος)


Ο πιερο σε οσα στειλανε αριστους του τα πειρανε, λογο δουλειας μονο εκεινο το βραδυ δεν ητανε μεσα ολα τα βραδια μεσα ητανε τα προηγουμενα-επομενα. Εδω ο κισουλης του ταπερνε με 100ελαφρυ απτις 25-30 ωρες ελεος

Μπαοκ πανω απολα....:D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser19723

Ο κοσμος 16 δυστυχως εκλεισε.
Ισως και να κανω και λαθος τπου βγαινω και μιλαω τωρα.
Δυστυχως αν και παικτης της νικητριας φυλης αυτο το κλεισιμο κοσμου με ξενερωσε.Δεν το θεωρω σωστο ενω ο χαρτης να ναι 60-40 να κλεινει ο κοσμος χαρη σε μια ρυθμιση.
Ξερω οτι πολλοι απο μας τρωγαν ατελειωτο ξυλο καγοντουσαν με τις επιτηρησεις και το κατανοω απολυτως και οτι κουραστηκαν και οτι ξενερωσαν με τις φυγες μελων.Αυτο που δεν καταλαβαινω οπως ειπα και απο πανω ειναι γιατι να κλεισουμε ετσι εναν κοσμο.Κανονικα επρεπε να συνεχιστουν οι μαχες και το χειμωνα γιατι ο 16 απο μερια μετωπου ηταν μακραν ο κορυφαιος κοσμος και οποιος θελει μπορει να με αμφισβητησει.
Αυτο που δεν θα καταλαβω ακομα ηταν πως ακομα και μετα το κλεισιμο συνεχιζετε να τρωγεστε λες και θα αλλαξει τιποτα.
Χαιρομαι που επαιξα με αυτους τους συμπαικτες αλλα και με το αντιπαλο υλικο που αντιμετωπισα
Σταυρο συγχαρητηρια ξανα που καταφερες να αλλαξεις το χαρτη με τα τρελα πλανα που εβγαζες.

Προς Καταπελτη:
Συγχαρητηρια για την 1η θεση αν και δεν πιστευω πως την αξιζες για τον λογο οτι κανιβαλιζες διαρκως παρα τις αντιρρησεις καποιων μελων.Για μενα κανονικος νικητης του 16 ειναι ο agathon.
Ελπιζω καποια στιγμη στο μελλον να ξανανοιξουν εναν κοσμο με τις ρυθμισεις του 16 εκτος απο αυτη του 100.000.000 να καουμε ξανα.



Τα λεμε

χαιρομαι που βλεπεις τα πραγματα αντικειμενικα.Ο κοσμος θα μπορουσε να παει τουλαχιστον για 5-6 μηνες ακομα...
Σημασια δεν εχει μονο να κλεισει καποιος τον κοσμο αλλα να ευχαριστηθει το παιχνιδι και να κερδισει ο καλυτερος...
Ο 16 ειναι μακραν ο καλυτερος κοσμος τουλαχιστον απο ολους αυτους που εχω παιξει με το καλυτερο υλικο.τετοιο υλικο δυσκολα να ξανα υπαρξει σε κοσμο στον ελληνικο σερβερ,απο την αρχη ειπα οτι το οτι εκμεταλλευτήκατε την συγκεκριμενη ρυθμηση ηταν θεμιτο πλιν ομως δεν ηταν απο πολεμο που ουσιαστικα ηταν ο ποιο ουσιωδης αυτου του κοσμου.Ουσιαστικα στο ονομα της φοβιας σας να μην τον χασετε,κλεισατε αρων αρων τον κοσμο.Εμεις ως ηγεσια των 300ων και συνομιλια με την cxc και την crs ειχαμε πει οτι δεν θα πραξουμε κατι τετοιο....
Προσωπικα το να κερδισω ετσι εναν κοσμο μου ειναι αδιαφορο, αλλα περι ωρεξεως.....
τες πα, να ειστε ολοι καλα τις δυσκολες ωρες που ερχονται για ολους μας,ο πραγματικος πολεμος ειναι εκει εξω και οχι εδω μεσα....
 

DeletedUser11555

Τερας:Το να περνεις αμυνες μονιμως σε ενα κοσμο κ να κανεις τοσες απωλειες που ειχες κ2 δεν σε κανει καλο παιχτη

Αδερφε αφου δεν εχεις ιδεα τι παιχτηκε στον Κ2 τι πεταγεσε σαν τη πορδη? Ο Νικος φιλαρακι μου χε γεμισει 1 χωριο στην 57 με αμυντικα που θα στερουνταν ο ιδιος για την παρτη του για να το κρατησω, τοσα νουκια που χε φαει αυτο το χωριο εσυ το ειδες μονο σε φεικ!
Γι αυτο, φαε καμια τσιχλα και go home yankee..
 
Κορυφή