Chat Φυλής

  • Δημιουργός θέματος kotsios666
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser

Παιδιά δεν ξέρω εάν είναι σωστά που γράφω εδώ αυτό το θέμα αλλά πιο πολύ μου κολάι στο ιδέες παρά σε οτιδήποτε άλλο!
Ας μπούμε στο ψητό!



Έχω να δηλώσω την δική μου ιδέα και ζήλεια λοιπόν... Παίζω και The-West αλλά και Φυλετικές και το μόνο που ζηλεύω από το West είναι το τσατ της συμμαχίας όπου θα ήταν πάρα πολύ εύκολο προς όλους μας όπως και στο γουέστ και εδώ να περνάμε την ώρα μας με κουβεντούλα αλλά και με οργανωμένες επίθεσης να τα λέγαμε από τσατ (το δεύτερο "οργανωμένες επιθέσεις" δεν θα το έλεγα να το κάναμε μια ιδέα είπα ) παρά να καθόμαστε να βλέπουμε ένα χωριό να περνά η ώρα και να βαριέσαι. Ναι το ξέρω υπάρχει το φόρουμ μα εκεί κάνεις συνεχώς refresh να δεις αν ήρθε μήνυμα και ποιος απάντησε πολύ ιστορία είναι ενώ εάν αυτό είναι εφικτό να μπορεί η κάθε φυλή να έχει το δικό της τσατ πιστεύω θα έκανε το παιχνίδι πιο ευχάριστο και ενδιαφέρον και δεν θα ζαλίζονταν όλοι με το να κάθονται και να βλέπουν ένα χωριό ώρες!

[SPOIL]Αυτό ήθελα να πω εάν το ανάρτησα σε λάθος φόρουμ συγνώμη και αν επίσης αυτό έχει ξανασυζητηθεί![/SPOIL]
 

DeletedUser28625

εχει ξαναπρωταθει πολλες φορες! και ειχαν πει οτι θα γινει...
 

DeletedUser18255

και στο grepolis υπαρχει αυτη η ρυθμιση θα βοηθουσε πολυ αλλα το σκυπε ειναι καλυτερο:p
 

DeletedUser

συμφωνω και εγω πως το skype ειναι μακραν καλυτερο απο ενα chat αλλα αρκετα ατομα για τον χψ λογο δεν εχουν skype οποτε πρεπει να σεβαστουμε και την δικη τους αποφαση ..μια λυση αυτην που προτεινε ο φιλος παραπανω οπως και στο the west ενα chat εδω περα θα βολευε αρκετους-ες...:)
 

DeletedUser17304

σωστη σαν αποψη αλλα και να μην ειναι στις "παροχες" του παιχνιδιου υπαρχει λυση,υπαρχουν sites που παρεχουν την δυνατοτητα δημιουργιας chatroom μπαινει καποιος απο την φυλη δημιουργει το room λειτουργει σαν αντμιν ας πουμε δινει το λινκ στα μελη της φυλης και λογκαρουν με ενα ονομα χρηστη και εναν κωδικο και ετσι η φυλη εχει το δικο της chatroom
 

DeletedUser

Σχετικά με το τελευταίο!

Σχετικά με τον τελευταίο φίλο όπου είπε την συγκεκριμένη γνώμη θέλω να αναφερθώ!

Κάνοντας το τσατ φίλε ξέρεις προβλήματα όπου προκύπτουν?
Μπορεί κάποιου να μην το δέχετε το pc ή να μην συνεργάζεται μπένοντας στο τσατροομ


Να θυμάστε ο πρώτος λόγος είναι για να γίνει πιο ενδιαφέρον το παιχνίδι και να μην είναι βαρετό βλέποντας ενα χωριουδάκι η να περιμένω να πάνε τα στρατεύματα επίθεση! Να κάνεις την κουβεντούλα σου με τους φίλους σου στο τσατ όπου θα είναι 1000 φορές πιο βολικό, εύκολο, και δημιουργικό παρά να τρέχεις φυλετικό φόρουμ!
Στο φόρουμ εγώ κατά την γνώμη μου θα οργάνωνα επίθεσης θα ποσταρα χωρια θα συζητούσα προβλήματα αλλα όχι κουβεντούλα κάποια στιγμή εκεί μέσα στο σπαμ το βαριέσε και εσύ...
:hmmm::hmmm:
 

DeletedUser28679

Ωραία ιδέα! Είναι η αλήθεια πως θα έκανε το παιχνίδι πιο ευχάριστο!
Ας περιμένουμε κάποιον της ομάδας διαχήρησης να μας απαντήση
 

DeletedUser28679

Παιδια τι γινεται;;
Δεν ειναι κανενας σε θεση να μας πει κατι για αυτο; Ειναι πολυ καλη ιδεα!
 
Κορυφή