Do you speak Greek?

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091

[mad]
Αμ δε! Γιατί αν μιλούσαμε την ίδια γλώσσα θα είχαμε καταλάβει όλοι πως ο διπλός λογαριασμός δεν είναι και το πιο έξυπνο πράγμα. Δηλαδή ήμαρτον πραγματικά!

Η προεγγραφή που έχουμε βάλει, δεν είναι κάποιο πάτημα για να δικαιολογήσετε διπλό λογαριασμό. Δεν μπορείς να κανεις προεγγραφή και αφού δεν σου αρέσει το μέρος που σε έβγαλε, να δημιουργήσεις νέο λογαριασμό. Αυτό μετράει κανονικά ως διπλός λογαριασμός.

Δηλαδή ποσο δύσκολο είναι να παίξεις σύμφωνα με τους κανόνες? Δίνουμε με δώσεις τους αποκλεισμούς για να μην γεμίσουμε με αιτήσεις για τους αδικους αποκλεισμούς που εμείς οι κακοί άνθρωποι σας δίνουμε. Φροντίστε όσοι δεν έχετε παραβιάσει τους κανόνες μέχρι σήμερα να μην το κάνετε γιατί έχουμε ήδη αρκετές αιτήσεις να απαντήσουμε. Μην προστεθούν και οι δικες σας, λυπηθείτε τους εθελοντές μας.


Και μια ερώτηση γιατί θα σκάσω: Ρε μάστορα, ναι εσύ με τους 40 λογαριασμούς, πως σου ήρθε να κανεις τόσους λογαριασμούς? Και όχι μονο τους έκανες αλλα γέμισες και φυλές με αυτούς, έκανες νέα e-mail, επικύρωσες τα e-mails κανονικά... δηλαδή ποσο ελεύθερο χρόνο είχες? Πως τους θυμάσαι όλους? Πως θυμάσαι τους κωδικούς? Δεν μπουρδουκλώνεσαι? Με έχεις αφήσει με το στόμα ανοιχτό πραγματικά!



[/mad]
 

DeletedUser6091

[mad]Παρακαλούμε πολύ όσες φυλές έχουν στο όνομα η στην περιγραφή τους πολιτικά σχόλια, να τα αφαιρέσουν.

Δεν μας αφορά εδώ η πολιτική.

Σχόλια, ονόματα, εικόνες που έχουν σχέση με:

Μνημόνιο
Κομματικές παρατάξεις
Ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα
Διεθνές νομισματικό ταμείο
Πολιτικούς
Εργατικά σωματεία

αρχικά θα επεξεργαζόμαστε το όνομα της φυλής η την περιγραφή και αν γίνει ξανά θα διαλύουμε την φυλή εντελώς μαζί με αποκλεισμούς στους δούκες.

Καλή συνεχεια και καλές μάχες σε όλους.

[/mad]
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή