Διαδικασία Έγκρισης Script

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Iris-dp

Team Leader - FOE CoMa
Μέλος προσωπικού
InnoGames
Εγγραφή
10. Παραμορφώνω 2009
Μηνύματα
424
Βαθμολογία αντίδρασης
0
Όπως αναφέρεται στους Κανονισμούς όλα τα scripts πρέπει πρώτα να έχουν εγκριθεί από την Ομάδα Διαχείρισης προτού τα χρησιμοποιήσετε. Όσα δεν έχουν εγκριθεί θεωρούνται παράνομα, ακόμη και εάν δεν λειτουργούν ή δεν τα έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ.

Σε αυτή τη δημοσίευση αναγράφεται η διαδικασία με την οποία οφείλετε να υποβάλετε ένα script προς έγκριση νομιμότητας από την Ομάδα Διαχείρισης.


ΓΕΝΙΚΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ

Ένα script προς έγκριση θα απορρίπτεται αυτόματα αν η λειτουργία του δεν τηρεί τις βασικές προϋποθέσεις που ορίζονται στους κανονισμούς του παιχνιδιού. Πιο συγκεκριμένα:
 • Απαγορεύεται ρητά η χρήση ή/και προσφορά οποιουδήποτε script αντιγράφει δυνατότητες λογαριασμού premium (διαχειριστής λογαριασμού, δυνατότητες χάρτη, βοηθός farming).
 • Απαγορεύεται η εγκατάσταση και χρήση scripts που εκτελούν εντολές αυτόματα με λιγότερα κλικ. Εξαίρεση αποτελούν script μαζικής μετονομασίας εντολών ή χωριών.
 • Απαγορεύεται η δημιουργία ή/και προσφορά ή/και χρήση οποιουδήποτε script που αυτόματα στέλνει πληροφορίες από το λογαριασμό σας σε περίπτωση επιθέσεων ή οποιουδήποτε άλλου συμβάντος. Εξαίρεση αποτελούν οι δυνατότητες που παρέχονται από το παιχνίδι ή/και τις επίσημες εφαρμογές του.
 • Απαγορεύεται η προσφορά ή/και χρήση scripts που προσθέτουν αυτόματα πληροφορίες στο χάρτη του παιχνιδιού ή σε άλλες περιοχές.
 • Απαγορεύεται η χρήση οποιουδήποτε script που εστιάζει ή κάνει κλικ στα κουμπιά "Επίθεση" ή/και "Υποστήριξη" ή/και στο "Οκ" στη σελίδα επιβεβαίωσης μίας εντολής. Αυτές οι ενέργειες πρέπει να γίνονται από τον κάθε παίκτη χειροκίνητα και χωρίς την παρεμβολή κανενός script ή/και εξωτερικού προγράμματος.
 • Απαγορεύεται η χρήση οποιουδήποτε script του οποίου ο κώδικας ανατρέχει ή/και είναι αποθηκευμένος σε εξωτερικό σύνδεσμο (scripts τύπου dropbox, bit.ly) πέραν από αυτών που έχει ορίσει ως επιτρεπτά η Ομάδα Διαχείρισης.
 • Απαγορεύεται η χρήση script μέσω bookmark.
 • Απαγορεύεται η χρήση script του οποίου η λειτουργία ανοίγει πάνω από μία καρτέλα ή παράθυρο.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ SCRIPT

Σε περίπτωση που ένα script πληρεί όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις τότε θα πρέπει να το στείλετε στην Ομάδα Διαχείρισης για να διεκπεραιωθεί ο απαραίτητος έλεγχος, να εγκριθεί και να ανακοινωθεί επίσημα.

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε για την έγκριση ενός script είναι η εξής:
 • Συνδεθείτε στο Κέντρο Υποστήριξης της ελληνικής κοινότητας των φυλετικών μαχών.
 • Κατευθυνθείτε δεξιά στη "Δημιουργία νέας αίτησης υποστήριξης". Επιλέξτε τον κόσμο στον οποίο παίζετε και στην επιλογή "τύπος" διαλέγετε την κατηγορία "άλλο".
 • Ελέγξτε τα στοιχεία της αίτησής σας και επιλέξτε "Συνεχίστε".
 • Στη "Δημιουργία νέας αίτησης" πληκτρολογήστε ως τίτλο θέματος "Έγκριση script".
 • Εντός του κειμένου θα πρέπει να δώσετε πλήρη περιγραφή του script που υποβάλετε προς έγκριση, τη λειτουργία του καθώς και τους τρόπους χρήσης του με όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες.
 • Επιλέξτε "Δημιουργία" για αποστολή της αίτησης.
 • Αν το script εγκριθεί, θα αναρτηθεί στη λίστα επιτρεπτών scripts. Ελέγξτε κάθε αλλαγή ή προσθήκη στη λίστα στην αντίστοιχη δημοσίευση.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ SCRIPT ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ. ΤΑ ΜΟΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΤΑ SCRIPTS ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΙΣΤΑ
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

Mad18

Well-Known Member
Εγγραφή
25. Δεκ 2008
Μηνύματα
104
Βαθμολογία αντίδρασης
71
[mad]Συνεχίζουμε να λέμε ξανά και ξανά αλλα το διαβάζουμε μάλλον μονο εμείς!

Απαγορεύεται ΡΗΤΑ να γίνει χρήση script στην μπάρα του browser σας. Το γνωστό δηλαδή bookmark. Είναι μια λειτουργία του προνομιακού λογαριασμού και πρέπει να γίνετε ΜΟΝΟ μέσω αυτού και της μπάρας που σας δίνει αυτός.

Για να προλάβω την ερώτηση: Εγώ πληρώνω κανονικά προνομιακό λογαριασμό, γιατί να μην έχω στην μπάρα του browser τα script μου?

Για 1 βασικό λόγο. Γιατί στην μπάρα του browser σου, ο χώρος που έχεις είναι απεριόριστος. Στην μπάρα του προνομιακού σου λογαριασμού έχεις όριο κάποια kb. Άρα αν κανεις χρήση είτε της μπάρας του browser, είτε και της μπάρας του browser και της μπάρας του προνομιακού λογαριασμού, έχεις επιπλέον χώρο άρα μπορείς να βάλεις περισσότερα scripts από κάποιον άλλον χρηστη. Εδώ λοιπόν έχουμε ανισότητα ανάμεσα στα μέλη μας και πρόσθετες δυνατότητες στα μέλη που κάνουν χρήση bookmark.

Το παραπάνω κείμενο-προειδοποίηση το γράφω για πολλοστή φορα μετά από περίπου 40 αποκλεισμούς που έδωσα σε διαφορετικούς κόσμους σε μέλη που είχαν script στο bookmark τους. Όλοι όσοι έψαξα και έδωσα αποκλεισμό (μόνιμο) ήταν μέσα στο top100 του κάθε κόσμου.

Μέλη με 2 και 3 χρονια προσπάθειας να στήσουν έναν λογαριασμό, αμέτρητα ξενύχτια, πολλά λίτρα καφέ δυστυχώς δεν έδωσαν βάση σε καμια από τις προηγούμενες προειδοποίησης και έχασαν τον λογαριασμό τους μόνιμα. Το να τηρούμε τους κανόνες δεν είναι υποχρέωση μονο προς τους γύρο μας, είναι υποχρέωση πρώτα προς τον ίδιο μας τον εαυτό και τον χρόνο που δαπανήσαμε στο παιχνίδι.

Έχουν μαλλιάσει τα δάχτυλα μας να σας προειδοποιήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο για συγκεκριμένα πράγματα και όμως κάποιοι νομίζουν πως θα την γλυτώσουν. Κάποια στιγμή θα ελεγχθείτε όλοι σας. Είναι πραγματικά δυσάρεστο και σε εμάς να δίνουμε αποκλεισμούς σε άτομα που αφιέρωσαν τόσο χρόνο στο παιχνίδι, άτομα που πολλές φορες τυχαίνει να ξέρουμε προσωπικά, να έχουμε παίξει μαζί και να ξέρουμε πως είναι πολύ πιθανό να μην το έκαναν και επίτηδες.

Είναι συγκεκριμένα πράγματα αυτά που ζητάμε, έχουμε λόγο που τα ζητάμε, σας εξηγούμε, σας προειδοποιούμε μέσω forum συχνά, μέσω μηνυμάτων μέσα στο παιχνίδι και το μονο που μένει είναι να σας βαράμε το κουδούνι στο σπίτι σας για να σας ενημερώσουμε. Τηρήστε τους κανόνες, ακολουθήστε τις οδηγίες μας, προστατέψτε την καθημερινή σας διασκέδαση, χαρείτε το παιχνίδι.

Καμια απαγόρευση δεν έχει σκοπό να σας δυσκολέψει, όλες οι απαγορεύσεις έχουν σκοπό την προστασία σας και την εξασφάλιση ενός ίσου παιχνιδιού προς όλους.


[/mad]
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.