Free Fridays!!

  • Δημιουργός θέματος metaller
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser

[met]Κλεινουμε δυνατά την εβδομάδα μας. Απο εδώ και πέρα οι Παρασκευές θα τρέχουν σε speed ρυθμούς. Free Fridays. Κάθε Παρασκευή όλη μέρα και όλη νύχτα παίζουμε στον speed εντελώς δωρεάν και κερδίζουμε πόντους premium! 5 γύροι κάθε Παρασκευή με δωρεάν είσοδο και έπαθλα ξεκινούν από αυτή την Παρασκευή και κάθε Παρασκευή ακριβως στις 11:00!

Από αυτή και κάθε Παρασκευή πλέον θα ανακοινώνονται πολλοι διαφορετικοι γύροι οι οποιοι θα ειναι όλοι δωρεαν για την εγγραφη και θα μπορειτε να μπαινετε οσοι θελετε να παιζετε ολη μερα.

Επιλεξτε να παιξετε απο μικρης διαρκειας γυρους (bash ή καταπελτικούς) μέχρι κανονικους γυρους με νομπλαρισματα με πακετα με πυρηνες με ετοιμα χωρια ακομα και γυρους με πρωτοτυπες ρυθμισεις.

Απο το πρωί κάθε Παρασκευής μέχρι και τα ξημερώματα του Σαββάτου, όσοι γυροι μπορείτε να αντέξετε τώρα δωρεάν για όλους σας. Κάθε Παρασκευή επίσης ένας από όλους τους γύρους θα έχει έπαθλο 100 πόντους premium για το νικητή. Μπορείς να αντέξεις στην πρόκληση να νικήσεις πολλούς παραπάνω παίχτες απο τους "γνωστους" που μπαίνουν κάθε μέρα?[/met]
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή