Κανονας για επιτηρησεις

  • Δημιουργός θέματος deman
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser

Καλησπερα.Υπαρχει ενας κανονας ο οποιος απαγορευει να ζηταμε επιτηρηση μεσω του παιχνιδιου σε αλλα μας μελοι.

Πιστευω προσωπικα πως ειναι ενας μη χρησιμος κανονας διοτι πως θα ξερω εγω αν π.χ καποιο μελος της φυλης μου αξιζει;;;

Οποτε θα προτεινα αν γινεται να αφερεθει.

Ευχαριστω
 

dark tornado

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
429
συμφονω.ειναι ενας φαιλ κανονας.αν το μελος συμφονει να δςσει επητηρηση ολα ειναι οκ εκτος αν υπαρχουν αποδειξεις οτι εξαπατηθηκε μετα.διοτι καποιες φυλες θελουν να κανουν στρατολογησης βαση τον στρατο που εχει καποιος παικτης σωστο θα ηταν να ελενχετε και οχι μονο στα λογια.

Ας το σκεφτουν οι διαχειριστες και ας μας απαντησουν.επειδη μας εχει τυχει κατι τετοιο μολις στον κ16
 

Assassin Of Death

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
162
Τουλαχιστο ας σεβονται αυτους που ξοδευουν πολλες ωρες στο παιχνιδι και αυτους που βαζουν πρεμιουμ και βοηθους φαρμιγκ σε πανω απο 3+ κοσμους..
 

DeletedUser20772

Καλησπέρα,ναί και από εμένα.Ακριβώς για τον λόγο που είπε ο deman.Πρέπει να γίνετε ένας έλενχος πιστεύω στην φυλή,δεν είναι κάτι παράνομο.
 

DeletedUser21772

ΑΣΕ ρε φιλε που **** να τουσ βρησ και αμυνεσ σε κανουν και υποστηρηξησ αλλα δεν ειναι μονο αυτο
(ο καθε ενασ εχει δικη του βουληση εν θελει δινει επιτιρηση και σε οποιον θελει)




+10 πόντους.Παρακαλούμε σημειώστε ότι φράσεις ή λέξεις όπως "Γ****σαι" δεν είναι επιτρεπτές. Είναι απολύτως κατανοητή η σημασία τους και για αυτό τον λόγο απαγορεύεται η χρήση τους.

by Marsian
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser27032

Σεβομαι οτι το καθε παιχνιδι εχει κανονες ... αλλα :

1. Σεβαστειτε τον χρονο μας τα λεφτα μας .

2. Σεβαστειτε οτι πρεπει κανουμε οτι καλυτερο για να επιβιωσουμε στο παιχνιδι...

Δεν ειναι κλεψια να ζητησεις επιτηρηση για να προστατεψεις τον παιχτη σου , την φυλη σου...

Στο κατω κατω να μην την δωσει αμα δεν θελει ο παιχτης....

Διαφορετικα ας υπαρξει μια προειδοποιηση ...

παραδειγμα εγω δεν το ηξερα , σταματησα μαχαιρι να παιζω απο τον κ7 μεχρι και τωρα εξ αιτιας καποιου admin διοτι πατησε σε φυλη για 1η φορα στην Ελλαδα διαγραφη , αν ειναι δυνατον.... οποτε στον κ7 δεν ειχε συμβει κατι παρ ομοιο... ελπιζω να το ξανασκευτουν και ας υπαρξει πιο καλη και σωστη αντιμετωπιση.!!!!:oops:
 

DeletedUser

Καλησπέρα,ναί και από εμένα.Ακριβώς για τον λόγο που είπε ο deman.
 

Marsian

Νέο Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
0
[mars]Ή ομάδα διαχείρισης αποφασίζει αν θα αλλάξει ο κανόνας.Δεν επιτρέπονται τέτοιες ιδέες.

Κλειδώνει[/mars]
 
Τελευταία επεξεργασία:

DeletedUser6091

Σεβομαι οτι το καθε παιχνιδι εχει κανονες ... αλλα :

1. Σεβαστειτε τον χρονο μας τα λεφτα μας .

2. Σεβαστειτε οτι πρεπει κανουμε οτι καλυτερο για να επιβιωσουμε στο παιχνιδι...

3. Δεν ειναι κλεψια να ζητησεις επιτηρηση για να προστατεψεις τον παιχτη σου , την φυλη σου...

4. Στο κατω κατω να μην την δωσει αμα δεν θελει ο παιχτης....

5. Διαφορετικα ας υπαρξει μια προειδοποιηση ...

6. παραδειγμα εγω δεν το ηξερα , σταματησα μαχαιρι να παιζω απο τον κ7 μεχρι και τωρα εξ αιτιας καποιου admin διοτι πατησε σε φυλη για 1η φορα στην Ελλαδα διαγραφη , αν ειναι δυνατον.... οποτε στον κ7 δεν ειχε συμβει κατι παρ ομοιο...

7. ελπιζω να το ξανασκευτουν και ας υπαρξει πιο καλη και σωστη αντιμετωπιση.!!!!:oops:

[mad]Πως το σέβεστε όταν βάζετε το αλλά?

1. Σεβασμός του χρόνου και των χρημάτων σας είναι όταν αλλάζουμε τους κανόνες? Εσείς γιατί δεν σέβεστε τον ίδιο σας τον χρόνο και τα χρήματα σας παίζοντας σύμφωνα με τους κανόνες? Σας αναγκάσαμε να παίξετε τόσες ώρες η μήπως σας αναγκάσαμε να πληρώσετε? Όχι, σας είπαμε αυτοί είναι οι κανόνες για να μπεις στο παιχνίδι, θέλεις? Αν όχι τότε κανένα πρόβλημα :)

2. Και αν αύριο δηλαδή πρέπει να κάνετε 3 λογαριασμούς για να επιβιώσετε θα μου ζητήσετε να το σεβαστώ και να αφαιρέσω τον κανόνα που απαγορεύει τους πολλαπλούς λογαριασμούς? Προσέξτε λίγο το τι λέτε γιατί εκτίθεστε και μάλιστα πολύ...

3. Ζήτω η επανάσταση του 1821... συγγνώμη αλλα αυτό μου ήρθε μόλις το διάβασα... Περιμένω να κάνει εμφάνιση και η υπολοχαγός Νατάσσα σε λίγο. Πολύ πατριωτικά το έχετε πάρει βλέπω. Δικαίωμα σας φυσικά όπως και δικό μου το βλέπω υπερβολικό :)
Μέσα στην επιτήρηση φαίνεται και το e-mail μου, ποιος σας δίνει το δικαίωμα να ζητήσετε να δείτε το e-mail μου το οποιο μάλιστα προστατεύεται από τους νομους ως προσωπικό δεδομένο? Είστε από κάποια επίσημη κρατική αρχή και δεν το ξέρουμε?

4. Οπότε θα ήσασταν σύμφωνοι στο να αλλάξουμε τον κανόνα και να τον κάνουμε:
Επιτρέπεται να ζητηθεί επιτήρηση για έλεγχο αλλα απαγορεύεται οι αξιωματούχοι των φυλων να ακουμπήσουν οποιον αρνηθεί να δώσει επιτήρηση και σε αντίθετη περίπτωση (αν δηλαδή μετά την άρνηση ο δούκας διώξει το μέλος η του επιτεθεί η αρνηθεί την παροχή βοηθειας ως αντίποινα και και και..) τότε ο δούκας θα μας χαιρετίσει μόνιμα από το παιχνίδι και τα χωρια του θα περάσουν στην ιδιοκτησία του παίκτη που αρνήθηκε την επιτήρηση.
Πως θα σας φαινόταν αυτός ο κανόνας? Δεν πιστεύω να σας πειράζει αφού όπως λέτε ξεκάθαρα εσείς δεν έχετε κανένα πρόβλημα αν δεν δώσει κάποιος... από την καλή σας την καρδια θέλετε να πάρετε επιτήρηση για να βοηθήσετε ως ένας/μια καλός/καλή παίκτης/παίκτρια τους συμπαίκτες σας :)

5. Να σας προειδοποιήσουμε για παραβίαση κανόνα? Γιατί είναι μέσα στις υποχρεώσεις μας και δεν το έχω προσέξει? Να σας προειδοποιήσουμε λέγοντας σας πως είστε ανεύθυνος γιατί αποδεχτήκατε κανόνες που δεν διαβάσατε ποτε σας? Εγώ όταν μου δίνουν κάτι να αποδεχτώ ανοίγω τα ματια και κοιτάω τι στο καλο είναι αυτό που αποδέχομαι όπως κοιτάω όλα όσα πρέπει και αναγραφουν εκτος από τις υποχρεώσεις μου και τα δικαιώματα μου. Αν δεν το κάνετε εσείς είναι δικη σας ευθύνη και σε καμια περίπτωση δικη μας.


6. Εγώ διέγραψα την φυλή σας στον κόσμο 7 και θα το έκανα ακόμα 1000 φορες αν χρειαζόταν χωρίς κανέναν ενδοιασμό... Εδώ δεν σας σκέφτηκε ο ίδιος σας ο αρχηγός και θα πρέπει να το κάνω εγώ? Δουλειά μου είναι η επίλυση αποριών και επιβολή κανόνων. Δεν είναι δουλειά μου να αντικαταστήσω τον δούκα σας και να προστατέψω το σύνολο της φυλής σας. Μην ξεχνάμε τους ρόλους μας παρακαλώ :)

7. Ζητάτε σωστή αντιμετώπιση από εμενα? Γιατί δεν την ζητήσατε από τον δούκα σας που βγήκε πανηγυρίζοντας δημοσια στο forum και έλεγε πως κάνει χρήση παρανομων προγραμμάτων και μάλιστα μαζί με αλλα μέλη της φυλής σας? Αυτός παραβίασε κανόνες, όχι εγώ... Αυτός έπρεπε να σκεφτεί πως πίσω του έχει όλους εσάς και πρέπει να είναι προσεκτικός. Αυτός φέρθηκε ανεύθυνα και σας φταίω εγώ που απλά εφάρμοσα τους κανόνες? Mails στην εταιρία με το τσουβάλι είχατε στείλει. Τελικά 300 άτομα προσωπικό τα είχαμε βάλει όλοι μαζί σας και συμφωνήσαμε να σας καταστρέψουμε... Είπαμε να βλέπουμε θεωρίες συνωμοσίας αλλα αυτό που είχατε τότε ήταν παραμύθι που απλά είχε αργήσει να εμφανιστεί ο δράκος.



[/mad]
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή