Tribal Wars Masters

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091

Tribalwars7.0_masters.png


Από την εισαγωγή του Tribal Wars περίπου οκτώ χρόνια πριν, υπήρξε ένα εντυπωσιακό νούμερο τριάντα οκτώ εκατομμυρίων παίκτες σε όλο τον κόσμο που αγωνίζονται σε πολλούς κόσμους για να επιτύχουν δύναμη και δόξα.
Άνθρωποι όλων των ηλικιών, εθνικοτήτων, θρησκειών δενονται μαζί με τους συντρόφους της φυλής τους για να εμφανίσουν συντριπτική αποφασιστικότητα και να αναπτύξουν εκπληκτικές δεξιότητες. Ωστόσο, η ώρα έχει φθάσει για να αποκαλύψει για τι πραγματικά ειστε φτιαγμένοι σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα!

Η απόλυτη εμπειρία, την ευκαιρία να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας, μαζί με τους καλύτερους παίχτες, να κατακτήσετε τους εχθρούς σας και να ανέβετε θριαμβευτικά στα ύψη της δόξας!


Θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε με υπερηφάνεια τα Tribal Wars Masters!


Το Tribalwars Masters σας προσφέρει:

Τέσσερις ολοκαίνουριους speed servers.
Ένα νέο κλασικό server. (High Performance)
Ένα αποκλειστικό φόρουμ και Wiki.

Προσεχείς εκδηλώσεις:

Τουρνουά World Masters.
Τουρνουά European Masters.
Τουρνουά Regional Masterσ.
Τουρνουά Nordic Master.
Τουρνουά Masters League. Μια ευκαιρία για την προσωπική πρόκληση στον εαυτό σας για την κορυφή του πρωταθλήματος!


Το Tribal Wars Masters σας προκαλεί να έρθετε και να παλέψετε για τη νίκη. Αυτή τη στιγμή αναζητούμε τους καλύτερους παίκτες σε όλη όλο το παιχνίδι. Βάζουμε σε ομάδες παίκτες σύμφωνα με τον Εθνικό Servers τους και τη βάζουμε εναντίον του άλλου στη μάχη στο speed τουρνουά.

Είμαστε στα τελικά στάδια σχεδιασμού του τουρνουά, και τώρα θέλουμε να εμπλακείτε εσείς. Το επόμενο τουρνουά του Ευρωπαϊκού Τουρνουά θα ξεκινήσει μέσα Ιανουαρίου (ημερομηνία προς επιβεβαίωση), ώστε εν τω μεταξύ θα ανοίξουμε έναν κόσμο High Performance και όλες τις λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ και επίσης θα ανοίξουμε τον speed server κάθε Σάββατο βράδυ από τις 18 - 22:00 CET για να παίξετε ομάδα εναντίον ομάδας. Η πρώτη φορα είναι Σάββατο 5 Νοεμβρίου.

Αυτό θα μπορούσε να είναι μια ομάδα φίλων που θέλουν να αποδείξουν ποιος είναι ο καλύτερος, ή θα μπορούσε να είναι μια ομάδα εθνική που θέλει να κάνει επιπλέον πρακτική. Θα γίνει σε μια βάση με σειρά προτεραιότητας, θα στείλετε μία αίτηση υποστήριξης ζητώντας να κλείσετε ένα από τους τέσσερις servers, και μέσα σε λογικά πλαίσια θα έχετε τη δυνατότητα να προτείνετε τις ρυθμίσεις που θέλετε να παίξετε. Εάν αυτό αποδειχθεί δημοφιλές τότε μπορεί να είμαστε σε θέση να ανοίξουμε γύρους και για άλλα βράδια. Κάθε αγώνας θα κοστίσει 30 πόντους premium το καθένα, αλλά δεν θα απονεμηθούν βραβεία, θα είναι όλα για τη δόξα της νίκης.

Οι εγγραφές για τους speed και high performance server συμπεριλαμβανομενου του φόρουμ θα είναι ανοιχτό από Σάββατο 29 Οκτωβρίου.


TWMasters Team
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή