'Εκδοση 8!

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091

[mad]Αγαπητά μέλη,

η έκδοση 8 των Φυλετικών Μαχών έρχεται, αλλά θα πρέπει να περιμένετε λίγες εβδομάδες ακόμα. Καταλαβαίνουμε ότι γινόμαστε "σκληροί", αλλά για να σας πειράξουμε ακόμα περισσότερο θα σας δείξουμε κάποιες εικόνες ...

minimap_resizing.png


προσέξαμε πως καθώς ένας κόσμος οριμάζει, οι φυλές μεγαλώνουν και οι περιοχές που καταλαμβάνουν είναι πολύ μεγάλες για να φανούν στον μικρό χάρτη και ο χάρτης του κόσμου είναι απλά.... πολύ μεγάλος. Έτσι για να αντιμετωπίσουμε αυτό το προβληματάκι, αποφασίσαμε να προσθέσουμε τη δυνατότητα να μπορείτε να μεγαλώνετε τον μικρό χάρτη, ακόμα και περισσότερο από το διπλάσιο μέγεθος που είχε πριν.

report_filters.png


παίρνετε αναφορές... πολλές αναφορές... δεκάδες.. εκατοντάδες... χιλιάδες... πολλές φορές δυσκολεύεστε να βρείτε αυτό που πραγματικά ψάχνετε μέσα σε αυτο το χάος. Μετά από δικό σας αίτημα, προσθέσαμε κάποια επιπλέον φίλτρα για τις αναφορές σας. Προσάρμοσε τις επιλογές σου σύμφωνα με αυτό που θέλεις να δεις και οι αναφορές στον φάκελο θα κρυφθούν ή θα εμφανιστούν σύμφωνα με τις δικές σου επιλογές. Μπορείς επίσης να ψάξεις μια αναφορά τον τίτλο της.


Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε ακόνα περισσότερα μέσα στις επομενες εβδομάδες.



Ομάδα Διαχείρισης[/mad]
 

DeletedUser

[met]Αγαπητά μέλη,

Ήρθε η ώρα να σας δείξουμε μερικά πράγματα ακόμα.


teaser2_a.png


Προσθέσαμε τον [claim] bb κωδικό. Όταν μπεί γύρω από τις συντεταγμένες ενός χωριού, θα εμφανίζει τις ίδιες πληροφορίες με το [Coord] bb κώδικα με την προσθήκη των πληροφοριών διεκδίκησης- αν διεκδικείται και από ποιον. Διαθέσιμο για χρήση στα φυλετικά φόρουμ και στο σημειωματάριό σας.

teaser2_b.png


Λόγω της μεγάλης αποδοχής του να είστε σε θέση να ταξινομήσετε τα χωριά σας στις επισκοπήσεις βάσει κτιρίων ή τα επιπέδων έρευνας, το πάμε στο επόμενο βήμα και προσθέτουμε ακόμα περισσότερες click-για-ταξινόμηση κεφαλίδες. Μεταξύ άλλων, μπορείτε τώρα να ταξινομήσετε με βάση τον αριθμό των στρατευμάτων στις συνδυασμένες Επισκοπήσεις, ή για το χώρο στο αγρόκτημα στην Επισκόπηση Παραγωγής.


Σύντομα θα ανακοινωθούν ακόμα περισσότερα τις επόμενες μέρες


Ομάδα Διαχείρισης


ΥΓ. Μπορείτε να συζητήσετε για τις αλλαγές ΕΔΩ
[/met]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή