Κόσμος 4: Αυλαία και πάμε...

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091

[mad]
Αγαπητά μέλη,

η ψηφοφορία που δημιουργήθηκε στον κόσμο 4 για να αποφασίσουν οι χρηστες ποτε θέλουν να τελειώσει ο κόσμος έχει πλέον ολοκληρωθεί. Ο κόσμος 4 θα κλείσει και επίσημα στις 31/10/2011.

Λίγα λόγια για τον κόσμο 4.

Ο κόσμος 4 θα μείνει στις μνήμες όλων όσων τον έζησαν ως ο κόσμος που άνοιξε κυριολεκτικά από λάθος click της ομάδας διαχείρισης. Ένας κόσμος με αυξημένες προσδοκίες όπως είχε αναγγελθεί που όμως δεν είχε την ανάλογη επιτυχία από άποψης κόσμου. Οι χρηστες και οι φυλές που δημιουργήθηκαν όμως, έδειξαν πως μπορεί να είναι λίγοι αλλα κατάφεραν να κάνουν τις διπλάσιες μάχες από αυτές του αμέσως επομενου κόσμου 5. Ένας από τους πιο ενεργούς κόσμους των Φυλετικών Μαχών και ένας από τους κόσμους που σε κάποιες περιπτώσεις άλλαξε την καθημερινότητα πολλών. Νέες ουσιαστικές φιλιες δημιουργήθηκαν μέσα στον κόσμο οι οποιες ευχόμαστε ολόψυχα να παραμείνουν αναλλοίωτες και τώρα που ο κόσμος κλείνει.

Η νικήτρια φυλή, η μάλλον οικογένεια φυλων είχε φανεί από τον πρώτο περίπου χρόνο του κόσμου 4. Μετά από ενώσεις και κινήσεις διπλωματίας των αρχηγών διαφορετικών φυλων, κατάφεραν να δημιουργήσουν έναν δυνατό πυρήνα που δύσκολα θα εισχωρούσε κάποιος και ακόμα πιο δύσκολα θα τον έσπαγε.

Συγχαρητήρια στους Μαφιόζους του κόσμου 4.

Πληροφορίες:
Το forum του κόσμου θα κλειδώσει την ημερα που θα κλείσει και ο κόσμος. Θα δημιουργηθεί μια νέα κατηγορια στην περίπτωση που ακόμα θα θέλετε να συζητήσετε για τον κόσμο 4 και αυτή θα μείνει ανοιχτή για πάντα.

Από τώρα και μέχρι το κλείσιμο του κόσμου δεν θα μεταφερθεί κανένα θέμα στο γενικό αρχείο του forum. Ότι γράψετε θα μείνει εδώ για πάντα απλά μετά το κλείσιμο του κόσμου θα κλειδώσει.

Συμβουλή: Κρατήστε κανένα post από forum και κανένα μήνυμα από το παιχνίδι σε προσωπικά αρχεία, θα έχει μια ξεχωριστή χάρη να κάτσετε και να τα δείτε πάλι μετά από καιρό... Προσωπικά κοιτάω αρκετά συχνά κάποια αρχεία που είχα κρατήσει πριν διαγράψω τον λογαριασμό μου ως παίκτης στους κόσμους 2 και 3...

Καλή συνεχεια σε όλους σας, ευχόμαστε πραγματικά να συνεχίσετε να περνάτε τόσο καλά όσο περνούσατε ως παρέα όσο ο κόσμος ήταν ανοιχτός.



Ομάδα διαχείρισης

υστερόγραφο: [/mad]
<iframe width="480" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/E5A3yKzmS5I" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή