Ξεκαθαρίζουμε από τώρα

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091

[mad]
Πάντα είμαστε ξεκάθαροι μαζί σας πριν το άνοιγμα κάθε κόσμου για ότι συμβεί σε περίπτωση παραβίασης κανόνων.

Εδώ όμως τα πράγματα θα σφίξουν ακόμα περισσότερο για όσους παραβιάζουν κανόνες. Ενδεικτικά σας λέμε πως πρέπει να βγάλετε από το μυαλό σας αποκλεισμούς με προστασία επιθέσεων. Δεν θα δοθεί ούτε ένας τέτοιος αποκλεισμός στον HP.

Ξεχάστε επίσης τους προσωρινούς αποκλεισμούς για χρήση bot. Όσο μικρή και αν είναι η χρήση ο αποκλεισμός θα είναι μόνιμος και χωρίς δικαίωμα επανεκκίνησης η συνέχειας μετά από αφαίρεση χωριων. Απλά αποχαιρετάτε τον λογαριασμό σας και χαίρονται άλλοι τα χωρια σας. Αιτήσεις του τύπου: μου το έδωσε άλλος το bot, δεν ήξερα πως απαγορεύεται θα χρησιμεύσουν μονο στο να μας κάνουν να έχουμε να συζητάμε κάτι με τα αλλα παιδιά της ομάδας τα δροσερά βραδυά του φθινοπώρου και σε τίποτα άλλο.

Επίσης σε περίπτωση αποκλεισμού σας παρακαλώ, μην μας πείτε πάλι το ποσα χρήματα έχετε δώσει στο παιχνίδι. Αν νομίζετε πως με αυτά θα εξαιρεθείτε από κάποιον κανόνα η κάποια ποινή τότε καλύτερα να το σκεφτείτε καλύτερα πριν κάνετε την κατάθεση τους σε εμάς. Τα χρήματα σας δεν θα σας σώσουν από καμια ποινή!

Θα είμαστε αυστηροί και κάθετοι σε κάθε αποκλεισμό. Αν λάβατε απάντηση από εμενα πως ο αποκλεισμός παραμένει το να απαντήσετε ξανά στην αίτηση θα είναι χάσιμο χρόνου. Αν νομίζετε πως σας έχω αδικήσει στείλτε απευθείας αίτηση στους ανωτερους μου και μην μου απαντήσετε ξανά εμενα.


Καλή συνεχεια σε όλους και προσοχή στους κανόνες παρακαλώ... Διαβάστε ακόμα και όσα νομίζετε πως τα ξέρετε... Για παράδειγμα: Πόσοι από εσάς ξέρετε πως απαγορεύεται να στείλετε έστω και 1 πόρο από λογαριασμό που επιτηρείτε ακόμα και αν σας το είπε ο κάτοχος του λογαριασμού? Για αυτό και σας λέμε ξανά και ξανά να διαβάσετε ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ όλους τους κανόνες!

Ο πρώτος HP κόσμος στην Ελλάδα είναι γεγονός, ζήστε τον σύμφωνα με τους κανόνες για να τον ευχαριστηθείτε μέχρι το τέλος! Έτσι θα έχουμε να θυμόμαστε μονο ωραία πράγματα από αυτόν και τίποτα άσχημο! Θα μας βοηθήσει όλους πολύ αυτό!



εκ της ομάδας διαχείρισης

[/mad]
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή