Συγχαρητήρια στην BBQ

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser2213
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser19561

λοιπόν θέλω να πω ένα ευχάριστο στο πακιστανό γιατί άμα δεν ήτανε αυτός θα είχα σπάσει to PC θέλω να πω ένα μεγάλο ευχάριστο στους εχτρούς μου που μου στέλνανε τρένα και με φορτώνανε και ένα καρο fake για να μου χαλάσουνε ωραίες στιγμές από την πραγματική ζωή μου (τι μπινελίκια ακούσανε ένας θεός ξέρει) ένα μεγάλο ευχάριστο σε όλους μου τους γείτονες (σταμάτης γονίδης . liittle ,"λακαμορα" , **avatar** , conqouer , γκονζάλες,bloody phοenix, chobo, dire )
πάνα από όλα αυτό που χρειάζεται ένας παίχτης/φuλη για να ανεβεί στην κορυφή είναι να *νιώθει* το να είσαι ΠΡΟ δεν λέει τίποτα λίγο πολλή όλη ξέρουνε να παίζουνε το θέμα είναι ότι λίγη *νιώθουνε* και αυτό ουσιαστικά μας έφερε αυτή την γρηγορη και καταπληκτική νίκη όχι επειδή είμαστε ΠΡΟ αλλα επειδή ΝΙΩΘΑΜΕ.... τέλος πάντων στο κόσμο 11 έμαθα τι πάει να pi να χτίζεις πραγματικά το τι "καταπελτομα" έπαιζε δεν λέγεται αυτό το κακόμοιρο το αγρόκτημα δεν το αφήνανε στην ησυχία του όπως και τι πάει να pi άμυνα και έμαθα και διαφορες MASTER τεχνικές περί άμυνας από το MASTER ΤΕΟ όπως και να έχει περάσαμε καλά φάγαμε το ξύλο μας και η κατάληξη ήτανε να κλείσουμε με παγκόσμιο ρεκόρ τον κόσμο πολλή γρήγορα........... όπως και να έχει κάλλη επιτυχία σε όσους συνεχίσουνε στις φυλετικές
 

DeletedUser7389

GJ Dudes

Καλησπερα και απο εμένα,
επιτέλους βρήκα λίγο χρόνο να γράψω και εγω 5-6 (χιλιάδες) λόγια για τον Κ11.

Μετά από τόσους κόσμους χάρηκα που μπήκα Κ11 γιατί γνώρισα την καλύτερη μεριά του παιχνιδιού για εμένα.

Ας τα παρουμε ομως απο την αρχή (μοχιτάρα πήρατε? Εχετε πολύ δρόμο ακόμη...)

Φυλή με πολλά αστέρια. Οπως ειπε και ο Σαββας βγάλε ακρη με τα 15x15 του καθένος, ποιος φαρμαρει που, ποιος ειναι φάρμα ποιου, ποιος θα 1ο νομπλάρει το μεγαλύτερο χωριό κλπ κλπ κλπ.

Με τα πολλά με τα λίγα σε 2-3 μήνες η BBQ ήταν 1η με 3πλασιους πόντους από τους αλλους.
Τοτε μας βάρεσε το ινακτιβιτυ. Περνούσανε εβδομάδες και νομπλάραμε ως φυλή 4 χωρια την εβδομαδά. Ο χρόνος κυλούσε εναντίον μας και ότι προβάδισμα είχαμε στην αρχή το χάναμε.

Τα κουλούρια κάνανε συμμάχιες, ενώσεις, τρώγανε βάρβαρα, πιάνανε ριμ. Ο ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ (βυρονιώτης δεν πιστεύω να τον έχετε ξεχάσει) τα είχε βάλει ολα σε πλάνο. Είχε 300 παίχτες (και αλλους τόσους συμμάχους) να κανουνε το βαρβαροπαιχνίδι τους και ενα παρεακι καμμένο να τραβάει το κουπί.
Lord zerachiel, kwstasrrακης ((L)), pleone (και παρατρεχάμενα), millanabello, andrinio κλπ
Ο κανίβαλλος κανόνιζε αμυνες και τα παιδιά της νυχτας από πάνω κάνανε την βρώμικη δουλεια.

Μετα πολλά με τα λίγα, γύρισε το αρχικούλουρο ο σπάρτακος από εκει που είχε χαθεί, διώξαμε και μερικούς καρκίνους από την φυλή, ανέβηκε το κλίμα.

Και τότε κρίθηκαν όλα.
ΚΥΚΛΙΚΟ:
"ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΠΑΤΕ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΣΑΣ. ΣΕ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΒΑΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΦΥΛΗ"

Ο κύβος ερίφθη.

Μια μικρή παρένθεση.

Για ένα καλό πλάνο χρειάζεσαι 3 πράγματα:
α) Μια καλή ιδεα για πλάνο
β) Μια σωστή οργάνωση του πλάνου
γ) Μια σωστή εκτελεση του πλάνου απο την φυλή

Λεπόν! JACK POT!! 3/3.

Ως γνωστό κουλούρι ο βυρονιώτης ήταν αναμενόμενο να τραβήξει αμυνες πανω του μολις εβλεπε σπαθακια και νομπλς. Fake τρενάκια απο μακριά και αληθινά σε αλλον απο κοντά.

PART A ACCOMPLISHED

Aφου επεσε η ιδέα, το team (teo, grave, spartakos, και η μεγαλοιότης μου) ανέλαβε την υλοποίηση.
3D Χαρτες συνδεδεμένοι με δορυφόρους ανέλαβαν να συγχρόνισουν το ρόλοι του πολεμιστή που έκρυβε κάθε μέλος της φυλής μας.

PART Β ACCOMPLISHED

Οι δορυφόροι περιστρέφονται, τα ρολόγια συγχρονίζονται και οι επιθέσεις φεύγουν βρόχη. Φευγουν οι τζούφιοι οι αριστοκράτες στον κανίβαλλο.
"Αμυνες - Αμυνες - Αμυνες - Αμυνες!!!" ακούστηκε να φωνάζει ο σέρβερ της innοgames.
Βροχή οι fakes, μπαίνουν και οι αληθινοί nobles. Σκάνε 3000 ασπρα που κάνανε παρέα σε ενα τζουφιο αριστοκράτη και τίγκα στις αμυνες οι βυρονιώτης.
Σκάνε τα 4 nuke σε κάθε χωριό στον κωστάκη και στον ζεράκιελ, το 50% γύρισαν πισω αθικτα.

PART C ACCOMPLISHED

"ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ" του κανίβαλλου φωνάζαμε στο φορουμ και προσπαθούσε ο κωστακης ματαια να μπαλώσει τα αίσχη τους.

To αποτέλεσμα του πλάνου ηταν να χάσουμε τον φίλτατο zerachiel και να χάσει και ο κωστάκης που το πάλεψε ομολογώ, πάνω από τον μίσο πυρήνα του που είχε ανάμεσα μας. Φυσικά τους παράτησε και ο αρχικανίβαλλος. Μουχαχα.

Το ηθικό της φυλής ηταν στα ουράνια μετά την τσoda και ο λαός διψούσε για αίμα βαρβαροφάγων.
Οι δούκες τους (και ο βαρωνίσκος ο σπάρτακος) ακούσαν τον λαό τους και αποφάσισαν να αναλάβουν την οργάνωση ενός ακόμη πλάνου.

(Καπου εκεί ενδιάμεσα χώθηκε ο φραπεδιάς μέσα στον πυρήνα των omg και πήρε σε 3 μερες τόσο odd, όσο εγώ σε όλο το παιχνίδι από τον κωστάκη τον pleone και τον andrihnio, που ομολογώ με τίμησαν ιδιαίτερα και με τα τσεκούρια τους και με τους καταπέλτες τους (το τελευταίο αίσχος...))

Το τελευταίο πλάνο με τιτλο "ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ ΡΕΣΤΑΡΤ" μπήκε σε εφαρμογή.

Τα ονοματα που πέσανε στο τραπέζι: (Κωστάκης - Καρακάξα) - Μιλαναμπελο.
Τελικά αποφασίσαμε fake στον pleone και κανονικό στον μιλαν.
Το ακκ κανείς δεν το έπαιξε αλλα εμείς το καθήκον μας το κάναμε. "ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ ΡΕΣΤΑΡΤ - Ο ΟΡΙΣΜΟΣ"

Μετά και αυτό το πλάνο είχαμε κατι μπουρδολογίες τύπου "πήρατε τους κωδικούς και για αυτό χασαμε τα χωριά" και φυσικά ειχαμε αντιδράσεις για αυτό το γεγονός και ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ.

Οποτε, εκεί που υπήρχε αρχικανίβαλλος δεν υπάρχει. Εκεί που υπήρχε το παρεάκι δεν υπάρχει. Τι έμεινε. Ο κακόμοιρος ο λαός. Ο οποίος ήταν παιχνιδάκι για τα high-skilled αιμοβόρα αγόρια της ΒΒQ. agrrr.

Στο τελευταίο κομμάτι είχαμε κάτι αναλούγες με την ΟΔ ποτε, πως θα τον κλείσουμε, αλλά τελικά τα καταφέραμε. Και βλέπω τώρα πήρε φόρα και του κλείνει ολους.

Επείδη κουράστηκα με την ιστορία, θέλω να ρίξω μερικές ευχαριστίες και να σας καληνυχτίσω.

Καλύτεροι παίχτες (απο την αποψη μου) που γνώρισα (για κ11 μιλαμε, μην το παίρνεται πάνω σας κουλούρια): Master Harris aka grave, Spartakooss. Respect ρε κουλουρια.

Καλυτερος αρχήγος: Master Teo. Ενας γλυκός γλυκός παπαδόπουλας

Παλουκάρια από τα λίγα: Lithovounis & Co, ο αλκοολικός γονίδης με την κομπανία του, Εl Toro Rim Nobling Ltd και φυσικά bloody, την εταίρα ανουλλα κο Σαββα (yo yo) και of course sir yes sir gonzalez.
(Eιναι αργά στανταρ καποιον θα ξεχνάω)

Φιλάρες σε όλο τον κόσμο BBQ και εχθρούς, καλές βούτες, και καλές διακοπες.
Τα ακκ μου τα εχω παραδώσει παω φαντάρος εγω.
Πριν μπω θα ερθω να σας ζαλίσω αλλη μια φορά.

Μεχρι τότε :axe:
 

DeletedUser

ωραία ανάλυση! μπράβο sir!

λείπει όμως το στοιχείο της άμυνας, ανάμεσα στα πλάνα έπεσαν και 2 μαζικά δικά τους, στα οποία εάν θυμάμαι καλά, στο 1ο πήραν 1 χωριό και στο 2ο κανένα...

όμως θα 'θελα δική σου περιγραφή :D

(άλλωστε είναι γνωστό: εσύ και ο Τόλκιν - μόνο που ο τελευταίος έγραφε μυθιστόρημα...
...εσυ έγραψες ιστορία! :p)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser15360

συμφωνω..

αχαχαχ,ναι οντως καποια στιγμη μετα απο τα 5-6 πλανα που μας εσκασαν με τν σπυρο ειχανε παρει και 1 χωριο..
 

DeletedUser641

Οτι εγινε εγινε,και πολυ καλα εγινε. Να μας ελεγε και ο Αργυρης πως απεικονιζεται καλυτερα θα ηταν. απο Σεπτεμβριο θα εχει τιποτα να ασχοληθουμε μια και προβλεπεται πολυ βαρυς χειμωνας? :'(
 

DeletedUser

Οσον αφορά εμένα θέλω να δραπώ της ευκαιρίας και να ευχαρηστήσω όλους του παίκτες και τις προσωπικότητες που γνώρισα αυτά τα τρία χρόνια μέσα στο παιχνίδι....

Θέλω να ευχαρηστήσω απο τον κόσμο 1 τους παίκτες της Drink καθώς και των συμμάχων LTF και 300GR κ.λ.π. για τα ατελείωτα ξενύχτια που κάποτε δώσαμε και μάθμαε το παιχνίδι... Ιδιαίτερα τον bassilis 13 που ήταν το πρώτο άτομο που μίλησα στο παιχνίδι και τους Crazy one και Gmmm 2005 και xrisanas που μου έμαθαν τα βασικά...
Επίσης την BP για το πολυ ωραίο κλίμα και τον ατελείωτο χαβαλέ που κάναμε με χακαρίσματα, παγκσομίους κλπ κλπ... Ιδιαίτερα τους dunedain kai overmind για την οργάνωση της φυλής και φυσικά το χιούμορ τους...

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαρηστήσω δύο άτομα.. τους δύο κύριους co play μου.
Τον Χρήστο (Crazy one) που μου έμαθε τα βασικά για το παιχνίδι και ρίξαμε ίσως το πιο καμένο ξενύχτι επί μήνες στον ένα παίζοντας άπειρεσ επιτηρήσεις σε πολύ δύσκολο μέτωπο. Ο οποίος αφού με έπεισε να γυρήσω στις φυλετικές όταν είχα σταματήσει μετα τον 3. την έκανε με ελαφρά και καλά έκανε ο ανθρωπος που χέρεται πλέον μετά από 2 περίπου χρόνια τις δύο κόρες του μακριά από το παιχνίδι.

ΚΑι τον Βασίλη, ξέρει αυτός που είναι ο co play μου τον τελευταίο χρόνο. (εγώ τον έμθα αυτόν τον noob) χάρις στο λείωσημο του οποίου καταφέραμε ότι καταφέραμε στον 11 γτ εγώ πραγματικα΄φέτος έπαιζα μόνο λίγες ώρες τα βράδια, έλλειψης χρόνου γαρ και κυρίως αυτός θα πρέπει να πιστωθεί την επιτυχία στον 11 λόγο του χρόνου που αφιέρωσε...

Πλέον δεν συνεχίζω και ούτε θα μπω σε κάποιον νέο κόσμο (ίσως σε speed που και που), στον 7 έχω δώσει το λογαριασμό εδώ και καιρό σε πολύ καλά χέρια... Φεύγω με την αίσθηση ότι έπαιξα ένα οραίο παιχνίδι, έκανα καλούς φίλους, με βοήθησε να ξεφύγω κάποιες στιγμές από τη δύσκολη καθημερινότητα και να γελάσω, και ίσως και κάποιες φορές με εκνεύρησε αλλά το έπαιξα ως το τέλος το τερμάτισα και το ευχαρηστήθηκα... καλή συνέχεια σε όλους και συγνώμη για το μακροσκελές του μυνήματος.

Καταρχας συγχαρητηρια στην BBQ.Σας παρακολουθουσα
εδω και καιρο στα στατιστικα και φυσικα ειχα στρεψει τις προσδοκιες μου
για νικη σας.Τα λογια για την επικρατηση αυτης της φυλης
ειναι πολυ λιγα!Συγχαρητηρια και παλι.
Χαιρετισματα και απο εμας που μας θυμηθηκες απο τον κοσμο1.
Μας συγκινησες παρα πολυ ρε φιλε,ειλικρινα,αν και τα ξενυχτια
τα εριξες πιο πολυ εσυ και ο Χρηστος.
Να χαιρετησω και εγω εσενα ως ενα απο τους καλυτερους παικτες
που εχω συναντησει σε αυτους τους κοσμους που εχω παιξει!
Και φυσικα δωσε τα χαιρετισματα μου
σε crazy one και basillis13.Δυο παικτες
που για διαφορετικους λογους ο καθενας
αφησε το στιγμα του σε ολους μας!
 

DeletedUser29136

Ευχαριστω κ εγω τη φυλη που συμμετειχα εστω και με ενα account που το πηρα απο inactive ετσι για να βοηθησω :) Συγχαρητηρια στα παιδια που κλεισανε τον κοσμο. Μακαρι να υπηρχανε παντου τετοιες φυλες ;)
 
Κορυφή