Συγχαρητήρια στην BBQ

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser2213
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser2213

Ανοίγω αυτό το θέμα για να γράψουμε τα συγχαρίκια όσοι φίλοι και εχθροί θέλουν για την BBQ, την πρώτη φυλή που κατακτάει κόσμο στους ελληνικούς server των φυλετικών μαχών.

Συγχαρητήρια λοιπόν στα παιδιά που έκλεισαν τον κόσμο, την ηγεσία της φυλής που οδήγησε τη BBQ σε αυτή την επικρατηση, respect στον θοδωρή, τον σπάρτακο, τον χάρη, τον αργύρη και σε όσους ακόμα βοήθησαν στην οργάνωση (αν συνεχίσω θα ξεχάσω κόσμο οπότε το κόβω εδω), και συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που υπήρξαν μέλος της βάζοντας το λιθαράκι τους για αυτήν την επικράτηση. Αισθάνομαι πολύ τυχέρος που εστω και για λίγο (μακάρι να μπορούσα να ειμαι σε όλη την διαδρομή και όχι μόνο στην αρχή της) υπήρξα μέλος αυτής της φυλής και αυτής της παρέας.

Θυμάμαι χαρακτηριστικά την πρώτη μέρα του κ11, όταν δημιουργήθηκε η φυλή τον weedfarmer να αναρωτιέτε "δηλαδή ρε παιδιά απο αυτους που έχουμε μαζευτεί οι μισοί να παίξουν, τι ελπίδες θα μείνουν για τις άλλες φυλές του server?". To πόσο δίκιο είχε φάνηκε από την εξέλιξη. Πόσω μάλλον από τη στιγμή που και το inactivity που χτύπησε κάποιους απο εμάς, καλύφθηκε αριστοτεχνικά με την συμμετοχή κάθε φορά παιδιών που υπερκάλυπταν με τον καλύτερο τρόπο το όποιο κενό δημιουργούνταν.

Αυτό που πέτυχε η BBQ είναι πρωτόγνωρο και ο τρόπος με τον οποίο το πέτυχε (μηδενική διπλωματία, όλος ο χάρτης εχθροί, χωρίς μεγάλες ενώσεις παρά μόνο επιλεγμένες και ποιοτικές στρατολογήσεις ελέω inactivity) είναι σχεδόν ακατόρθωτο να επαναληφθεί και αυτό δηλώνει πολλά για την ποιότητα, την συνεργασία, την όρεξη κλπ των παικτών της.

Και το κυριότερο, είμαι σίγουρος οτι οι περισσότεροι παίκτες πέρασαν καλά και το ευχαριστηθηκαν.

Well done παίδες! :clap:
 

DeletedUser

Μπραβο σας ρε μαγκες...ειναι αρκετο νομιζω. :clap:

υ.γ. εσυ σπιντα που τον εκρυες τοσο καιρο τον σπαμμερ μεσα σου αγορι μου?
 

DeletedUser

Συνχαρητιρια στην BBQ υπηρξα και εγω κοντα της στην αρχη του κοσμου αλλα τα παρατησα!:clap:
 

DeletedUser26123

αυτος ειναι ο τροπος που πετυχαινουν οι περισσοτερες φυλες!οσοι επαιζαν κ1 στους Β.Ρ θα το ξερουν γιατι και αυτοι την ιδια τακτικη ακολουθουσαν!
 

DeletedUser17867

Συγχαρητηρια και απο μενα σε οσα παιδια παιξανε σε αυτη τη φυλη, τη πρωτη που καταφερε να κλεισει κοσμο στον Ελληνικο σερβερ... ενω ανοιξαν αλλοι 10 κοσμοι πριν οι οποιοι συνεχιζουνε μεχρι σημερα (κ για πολυ ακομα καποιοι).
Ειληκρινα μπραβο σε οσους συμμετειχανε λιγο ή πολυ σε αυτο το επιτευμα.
:clap:
 

DeletedUser6838

Αυτό πάει να πει γρήγορο κλείσιμο... Μόνο "ψεγάδι" στην επιτυχία (χωρίς να είναι ευθύνη φυσικά της BBQ) ο χαμηλός αριθμός παικτών στον κόσμο 11 συγκριτικά με άλλους κόσμους και συνεπώς το μικρό μέγεθος και του χάρτη, εκτός αν άλλαξε κάτι μετά τον πρώτο καιρό σε αυτό τον τομέα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως συγχαρητήρια.
 

DeletedUser

Απο μενα (αν και αργα το θυμηθηκα να ποσταρω) ενα μεγαλο ευχαριστω στα παιδια της φυλης. Ειναι οντως αξιομνημονευτο αυτο που εγινε.

Ενα μεγαλο ευχαριστω στον σπυρο (speeda) που με πηρε στην φυλη (σχεδον απο την αρχη του κοσμου) και βεβαια στα υπολοιπα παιδια της φυλης που με κοπο μεγαλο (δεν ειναι και λιγο να εχεις ολο τον χαρτη κοκκινο απο την αρχη) καταφεραν οτι καταφεραν.

Ειμαι περηφανος κι εγω και ο co μου που ειμασταν μελη αυτης της φυλης.
 

DeletedUser21574

Συγχαρητήρια στην BBQ, την κυρίαρχη φυλή του Κόσμου 11. Αν και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα μία πολύ δυνατή φυλή μπόρεσε να κυριαρχήσει, συγχαρητήρια σε όλους όσους τους παίκτες της BBQ προσπάθησαν να βοηθήσουν πραγματικά αυτήν την φυλή!

:clap: :clap: :clap:
 

DeletedUser

τα θερμά μας συγχαρητήρια (αν και καθυστερημένα) από τη RIM του Κ7, το core της BBQ στο ξεκίνημα της μαζί με πολύτιμες προσθήκες πολύ αξιόλογους παίχτες και φίλους.

δε θα αναφερθώ ονομαστικά σε κανέναν.

το μόνο πράγμα που θα αναφέρω είναι ότι όλοι οι φυλετομάχοι, ανεξαρτήτως χώρας και κόσμου, ζηλέυουν το κατόρθωμα της BBQ.

Σε προσωπικό επίπεδο, ζηλέυω που δεν έκατσα πάνω από 10-15 μέρες στο ξεκίνημα του Κ11 ώστε να μπορώ να λέω ότι είμαι κι εγώ μέλος αυτής της φυλής-υπόδειγμα και παράδειγμα προς μίμηση.

Εύχομαι όλες οι ελληνικές φυλές να παραδειγματιστούνε από την BBQ και γιατί όχι, να διαπρέψουν και σε άλλες χώρες.

Τα σέβη μου.

over and out.
 

DeletedUser20789

Συγχαρητηρια παιδες και καλη συνεχεια σε οτι και αν κανετε.
 

DeletedUser

Μπραβο σε ολα τα παιδια της BBQ!
Το αξιζαν και με το παραπανω!Συγχαρητηρια!
Ελπιζω να δουμε συντομα κλεισιμο και αλλων κοσμων αν και απιθανο!
 

DeletedUser

Εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τον κωστάκη ες αρ για το ενδιαφέρον που έδινε στο παιχνίδι... Μετά από αυτόν το χάος... Εγώ δεν άντεξα κουράστηκα...
 

DeletedUser

Πέρα από το προηγούμενο πόστ σπάμ που έκανα θα συνεχίσω εδώ γιατί το κάτω μας το κλείσανε...
Ευχαριστώ πραγματικά το ΣΠΑΡΤΑΚΟ που μου έκανε παρέα τα βράδια στο σκάιπ να κόψω κάνα τρένο ή να κόψει εκείνος...
Ευχαριστώ το θωδορή και τον χάρη για τα χειρουργικά πλάνα που έκαναν και έμαθα από αυτά αφού τα συζητάγαμε μαζί.
Ευχαριστώ τον Γιώργο-Μάντ που κατάλαβε ότι ο κόσμος πρέπει να κλείσει και έστω και αργά το έκανε πριν φθαρείτε όλοι από τον χρόνο και το παρατήσουμε τερματισμένο παιχνίδι.
Ευχαριστώ τον Αλκατράζ για την πρόσκληση και δεσμεύομαι κάποια στιγμή να έρθω με τον σπάρτακο!
Ευχαριστώ τον Πλούτονα για τα άριστα πλάνα που κάναμε στην αρχή όταν είχα βγεί μετά το ριστάρτ δίπλα του.
Ευχαριστώ τον Κώστα-Ιουστηνιανό για την πολύτιμη βοήθειά του μετά το ριστάρτ μου.
Ευχαριστώ τον Νίκο-Αμπινγκτον για κάτι χωριά πάτημα που μου έδωσε στην αρχή.
Ευχαριστώ τον Αργύρη για την βοήθεια στο πάτημα κάτω αριστερά.
Ευχαριστώ όλους τους υπόλοιπους γιατί στιρίζανε τις περιοχές τους και δεν ήρθαν στις δικές μας....
Αυτά...
 

DeletedUser14367

Συγχαριτήρια δν θα σας ξαναδώσω ... σας τα έδωσα πολλούς μήνες πριν.
Είσασταν η μόνη "φυλή", με την κυριολεκτική έννοια του όρου, που υπήρχε πάνω στον χάρτη κ δικαίως επικρατήσατε.

Απλά σε συνεχεια του ποσταρίσματος του Γονίδη, θα ήθελα με τη σειρά μου να πω ...

Ευχαριστώ τον πατέρα μου που με σκέφτηκε.
Ευχαριστώ την μητέρα μου που με έφερε στον κόσμο.
Ευχαριστώ την θεία Μερόπη που με μεγάλωσε κ μ έκανε ντελικανή.
κ πάνω απόλα ...
Ευχαριστώ την γυναίκα μου που δν με χώρισε, λόγω των ατελείωτων σκυπικών διαβουλεύσεων κατά την διάρκεια του 11, προσπαθώντας να ισιώσει ένα κλήμα που από καιρό το είχε φάει ο γάιδαρος.

Καλές νέες επιτυχίες σε όλους σας.
 

DeletedUser

Σε συνέχεια του ποστ του κόκομπιλ και του δικού μου να ευχαριστήσω τον Χρηστάρα-GUOR-COPLAY μου για τις ατελείωτες ώρες που τράβηξε και αυτός πάνω από το πισί ακόμα και αν έστελνε τα πλάνα 1 μέρα πιο νωρίς γιατί ήταν πιωμένο...
 

DeletedUser23426

ευχαρηστω την μαμα μ.....τον μπαμπα μ...την θεια μ τν θειο μ.....τν γιαγια μ τν παππου μ......κ οσους επαιξαν μαζι μ γτ δν θα μ ξαναδουν να παιζω φυλετικες...........:noob:
 

DeletedUser

dci21
Speed Team Member

Μαλιστα... Μπραβο σας , συγχαρητηρια...
Και σπάρτακος? Και Γιώργος? Και ποιος αλλος αραγε..

Χαιρομαι που επιβεβαιωσατε τους λιγους , γιατι καποτε αυτος ο τροπος παιχνιδιου κατακρινοταν σχεδον απο ολους ως υπεροψια.

πολλους χαιρετισμους σε ολους.:clap:
 

DeletedUser26234

Σύνοψη κόσμου 11 και αποχώρηση από τις φυλετικές...

Καλησπέρα μιας και βρήκα επιτέλους λίγο χρόνο θέλω να κάνω μια σύνοψη της εμπειρίας μου στη BBQ και στον κόσμο 11 εκθέτοντας τη προσωπική μου άποψη για την τελική μας επικράτηση....

Η BBQ ήταν μια έμπνευση του Σπύρου κατά κόσμον Speeda και ένα αρχικά δικό του δημιούργημα... Προσωπικά τον θυμάμαι ως παίκτη από την πρώτη μέρα που μπήκα στον κόσμο 1 να είναι στην κόρυφη σε όποιο κόσμο και αν έπαιξε και αυτό που έχω να πω έχωντας μιλήσει λίγο ου και εκτός παιχνιδιού είναι ότι παρότι είμαστε σε κοντινή ηλικία μου έχει εμπνεύσει ένα σεβασμό με τη πορεία του και τις απόψεις του...

Περυσι τέτοια εποχή λοιπόν που μιλάγαμε είχε πει ότι πριν σταματήσει τις φυλετικές θα ήθελε να φτιάξει μια φυλή με παίκτες που θα διαλέξει ο ίδιος από το πέρασμά του στους ελληνικούς σέρβερ και θα κάνουν τη διαφορά, μόλις ανήξει ένας απαιτιτικός κόσμος... Συμπτωματικά σύντομα άνοιξε ο 11 ο οποίος θα μπορούσε να χαρακτηρηστεί ένας hardcore κόσμος... Η επιλογή παικτών ήταν από την αρχή εντυπωσιακή και λογαριασμοί της φυλής είχαν δύο και τρεις coplayer που ο καθένας τους κουβαλά στις φυλετικές τη δική του ιστορία. Νομίζω ότι αν και έχουν δημιουργηθεί σε πολλούς κόσμους φυλές με pro παίκτες, ποτέ δεν έχει τύχει να είναι 40 λογαριασμοί και ίσως 80 και παραπάνω παίκτες επιλεγμένοι ένας ένας. Αυτό ήταν η αρχική BBQ και γι αυτό κέρδισε και της άξιζε να κερδίσει αυτό το κόσμο...

Ο κόσμος αυτός κατακρίθηκε για το μέγεθός του και ίσως απαξιώνεται από κάποιους γι αυτό.. Είναι όμως το μέγεθος το συγκρήσιμο μέγεθος της δυναμικής ενός κόσμου; Εγώ προσωπικά δέχτηκα ρεσταρτ στην αρχή του κόσμου και έχωντας παίξει σε πολλούς κόσμους από τον 1 και μετά έχω να πω ότι ο 11 ήταν ο κόσμος με το δυσκολότερο ξεκήνημα που κλήθηκα να αντιμετωπίσω, δεν τον συγκρήνω με τον 1 που δεν έιχαμε ιδέα, δεν τον συγκρήνω με τον 3 όπου εμείς στην QQ ξέραμε τα βασικά αλλά όλοι γύρω δεν ξέραν τι θα πει script δεν τον συγκρίνω καν με τον 7 όπου έπαιζα αρχικά χωρίς φυλή το πρώτο καιρό αλλά είχε τόσους παίκτες σε χαμηλό επίπεδο που ποτέ δεν κινδήνεψα ουσιαστικά και σίγουρα όχι με άλλους κόσμους όπως τον 9 ή τον 10.

Στον 11 μπορεί οι παίχτες να ταν λίγοι αλλά ο ένας στους τρείς τουλάχιστον αρχικά ήταν γνωστός παίκτης, όχι παίκτης της σειράς. Στο 15 επι 15 μπορεί να έιχες άλλου 10 καλούς παίκτες από άλλες εχθρικές φυλές... Καθε βράδυ ξαγρυπνούσαμε με τον co να κάνουμε backtime γιατι όλοι βάραγαν.... Αυτό δεν το έχω βιώσει σε άλλο κόσμο (εκτός αν ήσουν άτυχος και έπεφτες ανάμεσα σε κάποια pro φυλή) ποτέ δεν θα σε βάραγαν τόσοι παίκτες τρυγήρο.... Θεωρώ το επίπεδο των παιχτών του 11 σε αρχή κόσμου ως το υψηλότερων ικανοτήτων που έχω δει ως σήμερα... Αυτό κανείς δεν μπορεί να το αντικρούσει.... Το όλο θέμα λοιπόν ποιο είναι. Πότε κρίνεται μια φυλή ότι νίκησε, όταν παίζει ασταμάτητα 2 και 3 και παραπάνω χρόνια, κάνοντας συνεχείς συνενώσεις και στρατολογήσεις για να παραμείνει ενεργή και αναλισκόμενη σε διπλωματία όταν χρειάζεται, ή μια φυλή που ξεκήνησε εξ αρχής απέναντι σε ολους χωρίς διπλωματία, με ελάχιστες στρατολογήσεις σε ένα κόσμο hardcore με λίγες ηπείρους αλλά τον έφτασε από την αρχή ως το τέλος κερδίζοντας πολλαπλάσιους καλούς παίκτες, ίσως μόνο διαιρεμένους σε διαφορες φυλές ή όποίες όμως ολες πάλι τη στόχευαν;

Νομίζω ότι και μόνο η ολοκλήρωση του κόσμου είναι η μεγάλη επιτυχία της BBQ και θα την καταξιώσει ως την καλήτερη φυλή των ελληνικών server γιατί κατάφερε αυτό που δεν κατάφερε ούτε η QQ (ίσως και λόγω συγκηριων) και δεν ξέρουμε αν θα καταφέρει κάποια άλλη φυλή. ΝΑ παίξει ένα κόσμο χωρίς διπλωματία μέχρι το τέλος, και να τον τελειώσει σε λίγους μόλις μήνες... Αλλωστε γι αυτό βασικά απαξιώθηκε και μερικώς ο 11 γτ μετά το Ιανουάριο - Φεβρουάριο ο νικητής είχε κριθεί... ¨ολες οι αξιόλογες εχθρικές φυλές τα είχαν παρατήσει αλλά έκλεισε 4-5 μήνες καθηστερημένα αφού συντηρούταν με νύχια και με δόντια και αποτέλεσε πόλο έλξης για παίκτες μιφαμινών ικανοτήτων που θεώρησαν τη ύπαρξη των βαρβάρων ως δώρο και έμπαιναν φέρελπεις στον 11 χωρίς να γνωρίζουν ότι ο κόσμος έχει τελειώσει...

Κάτι επίσης που κλέβει λίγο την αίγλη του 11 έιναι η ανυπαρξία πλεκτανών διπλωματικων κινήσεων και πισώπλατων μαχαιρομάτων αλατοπίπερου δηλαδή που θα έδινε τροφή σε φορουμάκιδες και παίκτες της γραμμής να καθορίσουν τη κατάληξη του κόσμου... Η έλλειψη διπλωματίας δεν άφησε τέτοιες δυνατότητες από πλευράς BBQ είναι ο πρώτος κόσμος που τελειώνει στην ουσία χωρίς παρασκήνιο, δεν αφέθηκε κανένα περιθώριο αμφησβήτησης

Εγώ έχω να πω συγχαρητήρια σε όλους τους πάικτες που πέρασαν από την ΒΒQ έστω και για λίγο και σε όλους όσους στρατολογήθηκαν όταν χρειάστηκε για να καλήψουν τα κενά γιατί απέδειξαν ότι ήταν οι κορυφαίοι καθώς επίσης και τα άτομα που έτρεξαν με τόση μεθοδικότητα τα της φυλής chobous dires kai little anoules όλους ανεξερέτος και επικράτησε ένα τόσο καλό κλίμα.....

Αυτά ως προς τον 11...



Οσον αφορά εμένα θέλω να δραπώ της ευκαιρίας και να ευχαρηστήσω όλους του παίκτες και τις προσωπικότητες που γνώρισα αυτά τα τρία χρόνια μέσα στο παιχνίδι....

Θέλω να ευχαρηστήσω απο τον κόσμο 1 τους παίκτες της Drink καθώς και των συμμάχων LTF και 300GR κ.λ.π. για τα ατελείωτα ξενύχτια που κάποτε δώσαμε και μάθμαε το παιχνίδι... Ιδιαίτερα τον bassilis 13 που ήταν το πρώτο άτομο που μίλησα στο παιχνίδι και τους Crazy one και Gmmm 2005 και xrisanas που μου έμαθαν τα βασικά...
Επίσης την BP για το πολυ ωραίο κλίμα και τον ατελείωτο χαβαλέ που κάναμε με χακαρίσματα, παγκσομίους κλπ κλπ... Ιδιαίτερα τους dunedain kai overmind για την οργάνωση της φυλής και φυσικά το χιούμορ τους...

Τον Φάνη και τον θάνο που με συμπεριέλαβαν στην QQ στον κόσμο 3 και έμαθα τα βασικά του παιχνιδιού και σε όλα τα μέλη της QQ.

Στην TLM και τα παιδιά από εκεί στον 7, Καθώς βεβαίως στους Αρη και Λουτσο που με έπεισαν να μπω μετά στην Μπυρα (πραγματικά η καλύτερη και πιο χαβαλετζίδικη φυλή που έχω μπει το καλύτερο ίσως διάστημά μου στο παιχνίδι) καθώς και όλα τα παιδιά στη συνέχεια στη ΡΙΜ και την επιτυχία που σίγουρα θα συντελέσουν στον 7.

Στα παιδιά της DRINK στον 9 και στον 10 αν και δεν καταφερα ποτέ να παίξω πολύ μαζί τους λόγω έλλειψης χρόνου.

και φυσικά όπως πρείπα στα BBQ του κόσμου 11...

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαρηστήσω δύο άτομα.. τους δύο κύριους co play μου.
Τον Χρήστο (Crazy one) που μου έμαθε τα βασικά για το παιχνίδι και ρίξαμε ίσως το πιο καμένο ξενύχτι επί μήνες στον ένα παίζοντας άπειρεσ επιτηρήσεις σε πολύ δύσκολο μέτωπο. Ο οποίος αφού με έπεισε να γυρήσω στις φυλετικές όταν είχα σταματήσει μετα τον 3. την έκανε με ελαφρά και καλά έκανε ο ανθρωπος που χέρεται πλέον μετά από 2 περίπου χρόνια τις δύο κόρες του μακριά από το παιχνίδι.

ΚΑι τον Βασίλη, ξέρει αυτός που είναι ο co play μου τον τελευταίο χρόνο. (εγώ τον έμθα αυτόν τον noob) χάρις στο λείωσημο του οποίου καταφέραμε ότι καταφέραμε στον 11 γτ εγώ πραγματικα΄φέτος έπαιζα μόνο λίγες ώρες τα βράδια, έλλειψης χρόνου γαρ και κυρίως αυτός θα πρέπει να πιστωθεί την επιτυχία στον 11 λόγο του χρόνου που αφιέρωσε...

Πλέον δεν συνεχίζω και ούτε θα μπω σε κάποιον νέο κόσμο (ίσως σε speed που και που), στον 7 έχω δώσει το λογαριασμό εδώ και καιρό σε πολύ καλά χέρια... Φεύγω με την αίσθηση ότι έπαιξα ένα οραίο παιχνίδι, έκανα καλούς φίλους, με βοήθησε να ξεφύγω κάποιες στιγμές από τη δύσκολη καθημερινότητα και να γελάσω, και ίσως και κάποιες φορές με εκνεύρησε αλλά το έπαιξα ως το τέλος το τερμάτισα και το ευχαρηστήθηκα... καλή συνέχεια σε όλους και συγνώμη για το μακροσκελές του μυνήματος.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser7354

Ναι με λοιπόν και εγώ...
Για αρχή ένα Μπράβο σε 3 άτομα.Στο Σπύρο(speeda) Αργύρη(Dire3) θοδωρή(Chobo)
Για την όλη πορεία της φυλής.
Το να έχεις μία φυλή με 40 παιχτρόνια.Ένας και ένας.Είναι το χειρότερο πράγμα.Δεν πρέπει να πολεμήσεις τους εχθρούς σου.Αλλά τους ίδιους σου τους συμπαίχτες.Το λέω από την άποψη οργάνωσεις και υπακοής.Όταν έχεις τέτοιους παίχτες μέσα σε μία φυλή,που ο καθένας είναι αστέρι,αυτό το αστέρι κοιτάει να φανεί κιάλλο κιάλλο κτλπ.
Οπότε αυτόματα χάνετε η ομαδικότητα και κυριαρχεί ο εγωισμός και ο `παρτακισμός`.
Ο Καθένας να νοιάζετε για τον λογαριασμό του,να δυναμώνει,και να μην του καίγετε καρφί για τον διπλανό του.
Αυτά δεν τα λέω τυχέα.Πήγανε να ξεκήσουνε να συμβαίνουν.Αλλά κοπήκανε μαχαίρι.Μπράβο στο Τέο λοιπόν που το συγκράτησε.Και μας έδωσε σε όλους να καταλάβουμε ότι αστέρι δεν γίνεσε μόνος σου.Αστέρι γίνεσε επειδή υπάρχει η φυλή που είσαι και παίζεις μέσα σε αυτήν.Αν δεν ήταν αυτή θα ήσουν ένα τίποτα.Και δεν μιλάω μόνο για τον 11 αλλά γενικά.

Στην πορεία τα πλάνα βγαίνανε και με την βοήθεια του Αργύρη.Ένα παιδί,από τα λίγα.Χαίρομαι που υπήρξα συμπαίχτης μαζί του.Ήταν η μεγαλύτερη τιμή για εμένα.
Οργανωτικός,Σοβαρός,και μέγας παίχτουρας.

Ένα μπράβο στον Σπύρο για αυτήν την μάζωξη που έκανε.Μπράβο του που στήριξε όσους στήριξε.Και ας μην φάνηκε.Όσοι έπρεπε να ξέρουν,ξέρουν.Και πολλά άτομα υπάρχουν στον 11 επειδή υπήρχε ο Σπύρος.

Από την άλλη θέλω να ευχαριστήσω του Coplayers μου.Σπάρτακο και Νίκο...
Αποφασήσαμε να παίξουνε την Αννούλα μετά την γνωριμίας μας στον 4.....
Ειλικρινά.Δεν έχω γνωρίσει πιο ικανά άτομα στο θέμα Co-playing.
Άριστη συνεργασία,ομαδικότητα, και όλα τα σιναφί.
Ο Σπάρτακος συγκεκριμένα.Για μένα είναι το κατάλληλο άτομο για Co-Play.
Εκτός του ότι είναι παίχτουρας.Είναι τόσο υπεύθηνος που καταντάει σπαστικός.
Επίσης θέλω να του πω ένα μπράβο και σε αυτόν και στον Νίκο που όταν έφυγα κράτησαν τον Λογαριασμό και απόδειξαν τι αξίζουν.


Δεν θα μιλήσω ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ μέλος της φυλης ξεχωριστά.
Είναι ηλίθιο.Όλοι βοήθησαν όλους.Όλοι πετάξαν από μία πετρούλα και φτιάχτηκε αυτό το μεγαθήριο.
Όλοι βάλανε το λιθαράκι στο να φτιαχτεί μια ισάξια και ίσως καλύτερη φυλή και από την ένδοξη QQ...

Αλλά κλείνοντας να πω και την πικροχολιά μου.

Άτομα που μπαίνουν σε φυλές παίρνοντας παρατημένους λογαριασμούς.Μην σηκώνουν και τόσο πολύ τουπέ και το παίζουν κάτι.
Αν δεν υπήρχε το ινακτίβιτυ δεν θα υπήρχαν και αυτοί.
(Δεν μιλάω για άτομα που μπήκαν στην φυλή με στρατολόγηση.Αλλά για άτομα που ανέλαβαν λογαριασμούς)
Μπορεί κάποιοι να είναι απλά `εσχάτη λύση`....
Χαλαρώστε.Και καποιος που τα παράτησε από την QQ πήρα το acc του δεν με κάνει και εμένα QQ..
Κάποιος που τα παράτησε από την BBQ kαι ήρθε άλλος.Δεν είναι ο άλλος BBQ...O άλλος είναι λύση.
Συγνώμη για το κακό φινάλε.Δεν το λέω κακοπροαίρετα.
Φαντάζομαι η δοιήκηση τους ευχαριστεί.Αλλά δεν σημαίνει πως τρέχει BBQ αίμα μέσα τους.
 
Κορυφή