Πρόσθετη βοήθεια Διαχειριστή λογαριασμού.

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091

[mad]
Εδώ και περίπου μια εβδομάδα αρκετές χιλιάδες από εσάς ενεργοποιήσατε τον διαχειριστή λογαριασμού. Παρατηρήσαμε πως έχετε κάποια προβλήματα σχετικά με τον τρόπο χειρισμού του. Είναι εύκολο να χειριστείς τον διαχειριστή λογαριασμού αρκεί να διαθέσεις για μια φορα λίγο χρόνο ώστε να τον προγραμματίσεις. Ο διαχειριστής λογαριασμού δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους μεγάλους παίκτες στην διαχείριση των πολλών χωριων τους.

Μας αναφέρθηκαν κάποια προβλήματα από εσάς τα οποια στην ουσία δεν είναι προβλήματα και απλά απαιτούν άλλες κινήσεις για να χειριστούν.

Μερικά από αυτά είναι:

Επισκοπήσεις:
Μας είπατε πως από την ενεργοποίηση του Διαχειριστή δεν μπορείτε να δείτε ξανά τις επισκοπήσεις όπως πριν και σας βγάζει την επισκόπηση του διαχειριστή πλέον. Πως το αλλάζετε? Θα πρέπει να έχετε ενεργή την δυναμική μπάρα του menu σας (αν δεν την έχετε μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από τις ρυθμίσεις), θα πάτε το ποντίκι πάνω αριστερά στην οθόνη σας εκεί που γραφει Επισκοπήσεις και θα ενεργοποιήσετε ξανά από το drop down menu την επισκόπηση που θέλετε. Το κάνετε μονο μια φορα και πλέον θα βλέπετε τις επισκοπήσεις όπως και πριν.


Διαχείριση προτυπων χωριων:
Μας αναφέρατε πως δεν μπορείτε να βγάλετε άκρη. Είναι επίσης εύκολο. Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα έτοιμα πρότυπα που έχουμε δημιουργήσει εμείς για εσάς τότε μπορείτε να προσθέσετε νέα. Ορίζετε το όνομα του προτυπου και μετά δηλώνετε ένα ένα το επίπεδο των κτιρίων που θέλετε να δημιουργήσει ο διαχειριστής χωριού για εσάς. Πρόσθετε μετά τα χωριά που θέλετε σε αυτό το πρότυπο (παράδειγμα τα επιθετικά χωριά στο πρότυπο που έχετε ορίσει πως θέλετε να γίνουν τα επιθετικά σας χωριά) και ο διαχειριστής θα αρχίσει να χτίζει αυτά τα χωριά μόνος του όταν έχει πόρους. Αν χρειαστεί μπορεί και να κατεδαφίσει κάποιο κτίριο η κάποια επίπεδα κτιρίων που προϋπήρχε/προϋπήρχαν στο χωριό αλλα εσείς δεν το έχετε ορίσει στο πρότυπο σας.


Διαχειριστής Αγοράς:
Μας είπατε πως μέσα από τον διαχειριστή αγοράς δεν μπορείτε να μετάφερε σωστά τους πόρους. Αυτό συμβαίνει γιατί συνήθως του λέτε που να στείλει τους πόρους αλλα είτε ξεχνάτε την ώρα που πρέπει να τους στείλει, είτε ξεχνάτε να ορίσετε ποίες μέρες θέλετε να το κάνει αυτό. Βεβαιωθείτε πως του έχετε ορίσει την ώρα της αποστολής, τον αριθμό των πόρων που θέλετε να στέλνει, τις ημερες που θέλετε να το στέλνει αλλα και τα χωρια.

Ενημέρωση για νέες επιθέσεις:
Μας είπατε πως δεν μπορείτε να συνδέσετε το κινητό σας με το e-mail σας ώστε να σας έρχεται στο κινητό η αναφορά για νέες εισερχόμενες επιθέσεις. Δυστυχώς σε αυτό δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρία που σας παρέχει το δίκτυο της (vodafone, cosmote, wind η Q) ώστε να σας δώσουν αναλυτικές οδηγίες για το πως να το κάνετε αυτό. Για τους χρηστες Iphone υπάρχει ειδική εφαρμογή την οποια θα βρείτε μέσα στο παιχνίδι και μπορείτε να αποκτήσετε στην χαμηλότερη τιμή που μπορείς να πουλήσεις κάποια εφαρμογή για το IPhone. Μέσα από αυτή την εφαρμογή θα βρείτε ακόμα περισσότερες λειτουργίες για ενημερώσεις στο κινητό σας οποτε έχετε νέες επιθέσεις, νέα μηνύματα και λοιπά όπως και να ορίσετε κάθε ποτε θέλετε να σας ενημερώνει.


Για οποια άλλη απορία μπορείτε να μας ρωτήσετε εδώ και θα ανανεώνω το post μου εγώ γράφοντας την απάντηση.

Κάθε αρχή και δύσκολη λένε αν και η αρχή με τον διαχειριστή λογαριασμού δεν είναι δύσκολη, θέλει απλά 10 λεπτά στην αρχή για να τον ρυθμίσεις και μετά δεν χρειάζεται να ασχοληθείς ξανά μαζί του.


[/mad]
 

kakandreas

[mad]
Διαχειριστής Αγοράς:
Μας είπατε πως μέσα από τον διαχειριστή αγοράς δεν μπορείτε να μετάφερε σωστά τους πόρους. Αυτό συμβαίνει γιατί συνήθως του λέτε που να στείλει τους πόρους αλλα είτε ξεχνάτε την ώρα που πρέπει να τους στείλει, είτε ξεχνάτε να ορίσετε ποίες μέρες θέλετε να το κάνει αυτό. Βεβαιωθείτε πως του έχετε ορίσει την ώρα της αποστολής, τον αριθμό των πόρων που θέλετε να στέλνει, τις ημερες που θέλετε να το στέλνει αλλα και τα χωρια.
[/mad]

Προσωπικά είναι το μόνο που θα με ενδιέφερε.. απλά etc όπως είναι τώρα δεν βοηθάει καθόλου.
Ας πούμε είναι κάποιος που έχει πάνω από 500 χωριά και παίζει με αναλογία 1-1(η αναλογία δεν έχει και τόσο σημασία) και έχει πόλεμο συνεπώς απώλειες σε στρατό και συχνά recruits
Αν λοιπών ένας τέτοιος παίχτης ρυθμίσει μια φορά τον διαχειριστή τότε αν θα έχει κάποιες απώλειες ο προγραμματισμός θα του είναι άχρηστος.
Γιαυτο πιστεύω στον διαχειριστή αγοράς πρέπει να υπάρχει input δεν ξέρω τι input θα είναι αυτό… αλλά όπως το έχετε τώρα είναι άχρηστο.


Ps. Βέβαια θα μπορούσε να κάνει 2-3-4 προγραμματισμούς… αλλά για σκεφτείτε να είχε 1900 χωριά
 

DeletedUser17867

Ετσι οπως ειναι στημενος το μονο προγραμματισμο που μπορει καποιος να κανει,
ειναι να στελνει ενα συγκεκριμενο χωριο, σε ενα αλλο συγκεκριμενο χωριο, συγκεκριμενους πορους, που παλι εγω θα πρεπει να παω κ να πατησω τοσα κλικ οσα κ τα χωρια μου για να γινει...
αλλα και να γινει... δεν εξυπηρετει πουθενα οπως ειπε κ ο Ανδρεας.
Οι ποροι αλλαζουνε καθε δευτερολεπτο, ετσι και οι αναγκες που εχει καθε χωριο για πορους,
καθε στιγμη ειναι διαφορετικες... δεν εξυπηρετει να πηγαινουν παντα οι ιδιες εντολες στα ιδια χωρια...
Το καλυτερο θα ηταν να υπηρχε ενα προγραμμα που να εκανε μονο του το προγραμματισμο,
κ μετα να το εβαζες καπου στον διαχειριστη... ή ακομα καλυτερα να τα εκανε ολα εντελως μονο του...
Το μονο που κανει αυτη τη στιγμη ειναι να σε ξεκουρασει απο το καθημερινο χτησιμο ή τη καθημερινη στρατολογηση...
ΟΧΙ και απο τα δυο... και τα 2 δεν αποτελουν κουραση περισσοτερη των 2 λεπτων ημερισιως...
οποτε ουσιαστικη βοηθεια δε παρεχει καπου.

ΥΓ:Ενα σχολιο ισως κ ακαταλληλο... Αποψη μου... συγχωρεστε με αλλα νομιζω οτι η τιμη του οτι ειναι αρκετα τσουχτερη, σε σχεση με αυτα που προσφερει τωρα.
 

Zzznow

[mad]
Για τους χρηστες Iphone υπάρχει ειδική εφαρμογή την οποια θα βρείτε μέσα στο παιχνίδι και μπορείτε να αποκτήσετε στην χαμηλότερη τιμή που μπορείς να πουλήσεις κάποια εφαρμογή για το IPhone. Μέσα από αυτή την εφαρμογή θα βρείτε ακόμα περισσότερες λειτουργίες για ενημερώσεις στο κινητό σας οποτε έχετε νέες επιθέσεις, νέα μηνύματα και λοιπά όπως και να ορίσετε κάθε ποτε θέλετε να σας ενημερώνει.


[/mad]
μια επεξήγηση λίγο γι' αυτό είναι εύκολο?

στο παιχνίδι όταν πατάς εκεί που λέει "Iphone" βλέπεις το παρακάτω


Παίξτε Φυλετικές Μάχες από το IPhone σας

Μην χάνεις χρόνο και αγόρασε την εφαρμογή για το IPhone σήμερα. Σου προσφέρει γρήγορη, εύκολη και ειδική σύνδεση για κινητά για τις Φυλετικές Μάχες. Θα λαμβάνεις ειδοποιήσεις για νέες επιθέσεις, νέα μηνύματα και πολλά περισσότερα!

Η εφαρμογή για τις Φυλετικές Μάχες θα είναι διαθέσιμη σύντομα!
Πιέστε ενημερώσεις

Η συσκευή σας δεν είναι συνδεδεμένη σε κάποιον λογαριασμό. Παρακαλούμε να συντεθείτε πρώτα χρησιμοποιώντας την εφαρμογή για τις Φυλετικές Μάχες.
υπάρχει κανένα "guide for dummies" για να το εγκαταστήσουμε το app γιατί δεν το βρίσκω ? :p
 

DeletedUser20789

Παιδια καντε κατι για την αγορα δεν παει αλλο.Εγω μολις εμαθα για τον διαχειριστη ενοιωσα μια ανακουφιση νομιζοντας οτι τελειωσαν τα βασανα μας με το σκριπτ της αγορας.Τωρα ουτε το σκριπτ εχουμε αλλα ουτε και τους πορους μοιρασμενους.Και με τις εως τωρα δυνατοτητες του διαχειριστη δ βλεπω να υπαρχει λυση σε αυτο το θεμα.
 

Zzznow

[mad]Για οποια άλλη απορία μπορείτε να μας ρωτήσετε εδώ και θα ανανεώνω το post μου εγώ γράφοντας την απάντηση.
[/mad]

υπάρχει περίπτωση να ενημερωθούμε για τις 2 ολόκληρες ερωτήσεις που γίνανε?

Η 1η αφορά ένα άκρως χρήσιμο script που μας αποκλείσατε με την πρόφαση ότι την ίδια δουλειά κάνει ο διαχειριστής, αλλά τελικά, δεν την κάνει.

δεν έρχεται καν σε conflict μιας και η υπηρεσία που προσφέρει ο "διαχειριστής λογαριασμού" είναι αυτοματοποιημένη αποστολή συγκεκριμένου αριθμού πόρων από συγκεκριμένα χωριά σε συγκεκριμένα χωριά (κοινώς, άχρηστο γιατί το status των χωριών μεταβάλλεται συνεχώς) και όχι εξισορόπηση διαθέσιμων πόρων μεταξύ χωριών που έχουν αφθονία πόρων σε χωριά που έχουν έλλειμα πόρων.

πιστεύω ότι δεν είμαι ο μόνος που βλέπω τη διαφορά μεταξύ των 2.

Η 2η αφορά την υπηρεσία του iphone, για την οποία πρέπει να πληρώσουμε και κανείς δεν απαίτησε το αντίθετο. Τη διαφημίζεις, την πουλάς, αλλά τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να βρω κάτι σχετικό για να την αγοράσω και όποιον ρώτησα που έχει iphone είναι στην ίδια μοίρα. πλήρη άγνοια...

αν δεν μπορείς, δεν ξέρεις, δεν προλαβαίνεις, δε θέλεις να μας απαντήσεις σε δύο τόσο απλές ερωτήσεις για το προϊόν σου, τουλάχιστον παρέπεμψε μας κάπου που να μποροούν, ξέρουν, προλαβαίνουν, θέλουν να μας απαντήσουν. τα λεφτά μας θέλουμε να σας δώσουμε, το οποίο είναι και το ζητούμενό σου ως co-ma και ως εταιρεία παραγωγής του παιχνιδιού.


Τελικά αυτό το Ελληνικό community (δηλαδή εμείς οι παίχτες και μάλιστα καλοπληρωτές για χρόνια που ολοένα μειωνόμαστε) πρέπει να έχει τεράστιες απαιτήσεις, τις οποίες αγνοείτε ως ομάδα διαχείρισης...
 

DeletedUser6091

[mad]1. Μέτρησα τουλάχιστον 8 δικες μου απαντήσεις στο θέμα της συζήτησης για τους νέους κανόνες που λέω ξεκάθαρα πως ΔΕΝ απαγορεύεται το συγκεκριμένο script και απλά χρησιμοποιήθηκε μονο ως παράδειγμα. Μέτρησα και 18 αιτήσεις υποστήριξης απαντημένες που είχαν μέσα την φράση "script πόρων" μέσα στις τελευταίες 3 εβδομάδες. Εγώ λοιπόν που δεν έχω τον χρόνο, δεν θέλω και δεν ξέρω να απαντήσω, βλέπω πως έχω απαντήσει δεκάδες φορες για αυτό το θέμα εδώ και πολλές μέρες αλλα εσείς που μου δείχνετε το πως να κάνω την δουλειά μου δεν ακολουθήσατε τους κανόνες που γραφουν ξεκάθαρα πως πριν ρωτήσουμε κάνουμε και μια αναζήτηση. Έτσι για το καλο...

Πάμε στην εφαρμογή για το IPhone τώρα. Μου λέτε πως ψάξατε παρα πολύ και δεν βρήκατε κάτι. Εμείς δεν σας ζητάμε να ψάξετε καθόλου για κάτι. Απλά όμως αν είχατε πάει ρυθμίσεις --> IPhone από τον λογαριασμό σας, θα είχατε δει με ωραία μαύρα μαύρα γράμματα μια ξεχωριστή πρόταση που κάνει μπαμ από μακριά και γραφει: Η εφαρμογή για τις Φυλετικές Μάχες θα είναι διαθέσιμη σύντομα!

Ελπίζω να σας κάλυψα εγώ ο κακός υπεύθυνος της κάκιστης ελληνικής κοινότητας που κάποτε αποτελούσατε μέλος της.

[/mad]
 

Zzznow

community σημαίνει "κοινότητα" και όχι "ομάδα διαχείρισης".

είμαι ακόμα μέλος της όπως και ήμουν πολύ πριν γίνω mod και διαχειριστής.

και φυσικά, πιστεύω ότι θα συνεχίσω να είμαι αν υποθετικά δεν υποπέσω στα απωθημένα κανενός κακοπροαίρετου διαχειριστή γιατί και σύμφωνα με τους κανονισμούς παίζω πάντα και η συμπεριφορά μου είναι η πρέπουσα στο forum (όσο κι αν ενοχλεί), ειδικά σε σχέση με άλλους που βρίζουν φόρα παρτίδα και δεν τους ακουμπάει αυτός ο υποθετικός κακοπροαίρετος διαχειριστής, ενώ άλλοι χαιρετάνε με το παραμικρό "κιχ" από τον ίδιο υποθετικό διαχειριστή...

όσων αφορά το αίτημα μου.

πριν 5 μέρες είπες

Για οποια άλλη απορία μπορείτε να μας ρωτήσετε εδώ και θα ανανεώνω το post μου εγώ γράφοντας την απάντηση.
βλέπω 3 ερωτήματα, για 2 θέματα από αφωσιωμένους παίχτες και καμία απάντηση εδώ.

για το Iphone

αυτό που γράφει μέσα στο παιχνίδι έρχεται σε αντίφαση με αυτό που έγραψες εσύ στο πρώτο σου post, αρκετά αργότερα από όταν πρωτογράφτηκε στο παιχνίδι (με την έναρξη δηλαδή της έκδοσης που αναρτήθηκε), μιλώντας σε ενεστώτα, σαν να υπάρχει ήδη δηλαδή...

Για τους χρηστες Iphone υπάρχει ειδική εφαρμογή την οποια θα βρείτε μέσα στο παιχνίδι και μπορείτε να αποκτήσετε στην χαμηλότερη τιμή που μπορείς να πουλήσεις κάποια εφαρμογή για το IPhone. Μέσα από αυτή την εφαρμογή θα βρείτε ακόμα περισσότερες λειτουργίες για ενημερώσεις στο κινητό σας οποτε έχετε νέες επιθέσεις, νέα μηνύματα και λοιπά όπως και να ορίσετε κάθε ποτε θέλετε να σας ενημερώνει.
τώρα πάμε για την άλλη αντίφαση

ανέφερες παραδειγματικά το script της εξισορρόπησης πόρων...

και επειδή εκανα αίτηση υποστήριξης για αυτό το θέμα και η απάντηση ήταν

"νόμιμα είναι όσα scripts είναι στο wiki"
σε πληροφορώ ότι το script εξισσορόπησης πόρων (aka Resource balancer), ΔΕΝ είναι στο wiki εδώ και κάποιες μέρες (αλλά είναι νόμιμο?!?!?!?)

δε νομίζεις ότι υπάρχουν μεγάλες ασάφειες και θα μπορούσαν να δημιουργήσουν σύγχηση σε κάποιους?


τέτοια σύγχηση που κάποιος θα μπορούσε να πληρώσει τσάμπα για πράματα που λες ότι για να τα έχει πρέπει να πληρώσει,
-είτε ενώ ακόμα δεν τα έχει βγάλει στο παιχνίδι η εταιρεία,
-είτε επειδή η αγορά είναι τόσο δύσχρηστη χωρίς το script εξισορρόπησης πόρων?

δεν νομίζεις ότι είναι λάθος να παίζεις με τα λεφτά του κοσμάκη και πρέπει να είσαι πιο προσεχτικός, τέτοιους καιρούς?

[SPOIL]ενημερωτικά, για αποφυγή παρεξηγήσεων από τους υπόλοιπους παίχτες, δεν πλήρωσα premium για διαχειριστή λογαριασμού, αλλά ξέρω 2 περιστατικά που πλήρωσαν και τώρα το "ευλογάνε"... κι εσένα μαζί.

φυσικά, δε θέλουν να ακούσουνε για επιστροφή. ειδικά ο ένας το παράτησε κιόλας... αμαρτία πράμα γιατί τον είχα φέρει στο παιχνίδι, εδώ και 1.5 χρόνο...[/SPOIL]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser6091

[mad]Για την εφαργμογή για το IPhone θα δείτε καλά πως παντού αναφέρω το ΘΑ! Με εξαίρεση την πρώτη πρόταση που από κεκτημένη ταχύτητα παρέλειψα. Το θα είναι μέλλοντας. Άρα θα γίνει στο μέλλον. Αν σας μπέρδεψε τόσο η μια από τις προτάσεις που δεν είχε το θα, ζητώ συγγνώμη.

Πολύ σωστά σας απάντησαν στην αίτηση υποστήριξης. Το script που μας λέτε είναι το έβδομο στην λίστα και δεν αφαιρέθηκε όπως υποστηρίζετε. Θέλω να πιστεύω πως δεν λέτε ψέματα θέλοντας να μπαλώσετε το προηγούμενο λάθος που κάνατε με την μη αναζήτηση και απλά δεν το προσέξατε.


Κανεις δεν παίζει με τα 4E ανά μηνα που απαιτεί ο διαχειριστής λογαριασμού η το premium. Δεν θα επιτρέψουμε όμως καμια προσπάθεια προβοκάτσιας από κανέναν ο οποιος θα λαϊκίζει μέσα στο forum προκαλώντας εντυπώσεις. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε κάνοντας προσπάθεια όπως ελάχιστες κοινότητες έκαναν. Αναρτώντας οδηγούς για να διευκολύνουμε τις χρήσεις των υπηρεσιών μας. Δημιουργώντας από παλιά οδηγούς όχι μονο για τις επί πληρωμή υπηρεσίες μας αλλα και για τις εντελώς δωρεάν. Εάν κάποιους τους ενοχλεί που η ομάδα διαχείρισης βοηθάει με κάθε τρόπο τους παίκτες τότε λυπάμαι αλλα δεν έχουμε σκοπό να σταματήσουμε να βοηθάμε οποτε μας δίνετε η ευκαιρία.

Παρακαλώ όλα τα υπόλοιπα posts να είναι σύμφωνα με το πρώτο post. Κάθε σχόλιο άσχετο με ερωτήσεις για τις λειτουργίες του διαχειριστή λογαριασμού θα διαγράφεται εντελώς και θα δίνετε η απαραίτητη ποινή ώστε να κρατήσουμε καθαρό το νήμα για όσους θέλουν πραγματικά να το διαβάσουν και να σεβαστούν τα όσα αποδέχτηκαν πως θα τηρήσουν μπαίνοντας εδώ.[/mad]
 

ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ

αναβαθμισες το επιπεδο παιχνιδιου

μπραβο ηρωα :clap:
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.