Κόσμος High Performance!!!

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091

[mad]

Αγαπητά μέλη,

είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί πλέον μπορούμε να σας ανακοινώσουμε πως θα ανοίξει ο κόσμος High Performance στην Ελλάδα. Ήταν κάτι που είδαμε πως θέλατε πριν από καιρό μέσα από το forum "Ιδέες" και φυσικά μπορέσαμε να το πραγματοποιήσουμε.

Μερικές πληροφορίες για τον κόσμο:

Ο κόσμος High Performance είναι ένας κόσμος με μικρή προκαθορισμένη διάρκεια. Η διάρκεια του μπορεί να είναι από 2 μήνες έως και 6 η 7 μήνες. Οι ρυθμίσεις είναι συνήθως λίγο πιο γρήγορες από εκείνες που βλέπουμε στους κανονικούς κόσμους. Για να συμμετέχεις στον High Performance πρέπει να έχεις προνομιακό λογαριασμό όπως και στον κόσμο speed. Οι ρυθμίσεις θα διαφέρουν και συνήθως ξεφεύγουν από τις συνηθισμένες. Ο High Performance είναι ένας κόσμος για σκληρούς και δυνατούς παίκτες. Μπορείς να επικρατήσεις?

Οι ρυθμίσεις και η ημερομηνία για τον πρώτο High Performance θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες μέρες-εβδομάδες.


Ετοίμασε την φυλή σου και περίμενε την ανακοίνωση για να μπεις στον πρώτο High Performance του ελληνικού server!



[/mad]
 

DeletedUser6091

[mad]Μάντεψε την ρύθμιση που δεν έχει ανακοινωθεί και κέρδισε 200 πόντους premium απευθείας.


Ο πρώτος που θα στείλει στο[/mad] george.vasiliadis@innogames.de [mad]την σωστή απάντηση θα κερδίσει 200 πόντους premium.

Μερικές βοήθειες:
Δεν αλλάζει κάποια από τις υπάρχουσες που σας έχουμε ανακοινώσει.
Δεν αφορά την επανεκκίνηση.
Δεν αφορά το premium.
Δεν αφορά κανόνες
Είναι μια ρύθμιση που συνήθως δεν αναγράφεται στις ανακοινώσεις γιατί εννοείτε.


Θα λάβουμε υπ όψιν μας συμμετοχές μέχρι τις 30/8


[/mad]
 

DeletedUser6091

[mad] Παρακαλούμε να μην στείλετε άλλα e-mails καθώς βρέθηκε νικητής! Μετά από 46 mails που διαβασα, είδα και έναν παίκτη που το βρήκε. Δεν θα πούμε ούτε το ποιος είναι ο παίκτης, ούτε ποια είναι η ρύθμιση ακόμα. Δεν θα το ανακοινώσουμε ούτε καν στον ίδιο τον παίκτη για να μην το πει και στους άλλους :p.

Θα υπάρξει ανακοίνωση μετά το άνοιγμα του κόσμου για τον νικητή. Η ρύθμιση θα ανακοινωθεί λίγα λεπτά πριν το άνοιγμα του κόσμου.


καλή συνέχεια και καλές μάχες σε όλους.


[/mad]
 

DeletedUser6091

[mad]Και επειδή δεν μας αρέσει να χρωστάμε, ο νικητής του διαγωνισμού που μάντεψε σωστά την ρύθμιση είναι ο deman.

Ας μου στείλει με ένα μήνυμα εδώ στο forum τα στοιχεια του στο παιχνίδι για να του περάσω τους πόντους. [/mad]
 

DeletedUser6091

[mad]Αγαπητά μέλη,

ενημερώνουμε πως η τιμή κοπής νομισμάτων είναι στο μισό. Αυτό οφείλεται σε λάθος ρύθμιση. Θα την αλλάζαμε αλλα το συνειδητοποιήσαμε χτες όπου ήδη έχουν κοπεί νομίσματα και έχουν βγει αριστοκράτες οποτε θα είναι άδικο για τους υπολοιπους. Η ρύθμιση θα παραμείνει όπως είναι, δηλαδή τα νομίσματα θα κοστίζουν τους μισους πόρους από το κανονικό.

Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση και ευχόμαστε καλή συνεχεια.


TW team

[/mad]
 

DeletedUser6091

[mad]Έχει βγει ήδη ανακοίνωση για τα μυστικά και το κλείσιμο του κόσμου.

Δεν μπορούμε να χειριστούμε ούτε να ξέρουμε πως θα γίνει το κλείσιμο με τα μυστικά. Έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο μας. Αν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας δείξει πως ο κόσμος θα κλείσει με τα μυστικά, εμείς δεν θα είμαστε σε θέση να απαντήσουμε ούτε πως θα γίνει αυτό, ούτε γιατί το ρολοι μπορεί να κάνει reset μονο του χωρίς λόγο, ούτε για το ότι το ρολοι μπορεί να μην δουλέψει η να δείξει κάποιον άλλον, ακόμα και εκτος της πρώτης η της δεύτερης φυλής ως νικητές. Με λίγα λόγια δεν έχουμε καμια απάντηση να δώσουμε για το πως θα κλείσει ο κόσμος και πως θα υπολογίσει το σύστημα τον νικητή η ποτε θα γίνει αυτό.

Εξηγήσαμε πως τα μυστικά είναι εκτος ελεγχου και βγάζουν ότι θέλουν αυτή τη στιγμή χωρίς να μπορώ να καταλάβω τον τρόπο υπολογισμού τους η το ποσα αντίγραφα θα βγάλουν συνολικά μιας και από τις ρυθμίσεις τους, εγώ βλέπω ακόμα τα αρχικά που είχα ρυθμίσει και που αν δούλευαν, θα ήταν μια χαρά ο κόσμος.

Καλο θα είναι λοιπόν, να μην κάνετε ερωτήσεις για τα μυστικά σε εμάς γιατί πραγματικά δεν έχω καμια απάντηση να δώσω... Μακάρι να μπορούσα να απαντήσω αλλα δυστυχώς δεν μπορώ.


Καλή συνεχεια και καλές μάχες σε όλους σας.


[/mad]
 

DeletedUser6091

[mad]Έχουν προστεθεί 40 ώρες ακόμα μέχρι να αποφασιστεί τι θα γίνει. Στις 10 το βραδυ η ψηφοφορία λήγει από εμάς και ότι αποφασίσει το σύνολο θα γίνει. Αν το σύνολο αποφασίσει την συνέχιση των μυστικών το ρολοι θα μηδενίσει εκείνη τη στιγμή και θα βγει νικητής. Αν αποφασιστεί η νίκη μέσω κατάταξης, θα απομακρύνουμε τα μυστικά και θα συνεχιστεί το παιχνίδι. [/mad]
 

DeletedUser6091

[mad]Και παρακαλώ πολύ, αν το θέλετε και εσείς, 1 (ΕΝΑΣ!) ΔΟΥΚΑΣ από κάθε φυλή του top 10 του κόσμου, μπορεί να μου στείλει το skype του με PM εδώ στο forum να το συζητήσουμε όλο το θέμα. Δεν θα κάνω μεμονωμένα συζήτηση όμως, θα μπούν όλοι οι δούκες σε ένα room και θα συζητήσουμε. [/mad]
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή