Άνοιγμα κόσμου 15!

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091

[mad]

Ο κόσμος 15 θα ανοίξει στις 21/6/2011. Οι ρυθμίσεις του κόσμου 15 θα ανακοινωθούν σε επομενη ανακοίνωση. Ο κόσμος 15 θα έχει προκαθορισμένες ρυθμίσεις από την εταιρία στις οποιες δεν θα μπορέσει να επέμβει η ομάδα διαχείρισης του παιχνιδιού για να τις αλλάξει.

Περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσουμε σε λίγες μέρες.


Καλή συνεχεια και καλές μάχες σε όλους σας.

[/mad]
 

DeletedUser6091

[mad]Μάντεψε την ταχύτητα κόσμου και την ταχύτητα μονάδας και κέρδισε 200 πόντους premium!

Οι 3 πρώτοι που θα μαντέψουν την ταχύτητα κόσμου και την ταχύτητα μονάδας θα κερδίσουν από 200 πόντους premium. Αν βρούν και το αν ο κόσμος θα έχει εκκλησιες η όχι θα κερδίσουν ακόμα 200 πόντους. (Αν κάποιος βρει μόνο την απάντηση για τις εκκλησιες δεν θα κερδίσει τίποτα, πρέπει να βρει και τις άλλες 2 ρυθμίσεις)

Μπορείς να στείλεις τις απαντήσεις σου στο: competition.tw@gmail.com (Στο e-mail σας πρέπει να μας αναφέρετε το e-mail σας στο παιχνίδι και το όνομα σας. )


[/mad]
 

DeletedUser6091

[mad]Έχετε διορία μέχρι σήμερα στις 14:00 να μας στείλετε τις συμμετοχές σας με τις ρυθμίσεις που πιστεύετε πως θα έχει ο κόσμος 15.

Μετά θα πρέπει να περιμένετε μέσα στις επόμενες ώρες, μέρες, την ανακοίνωση που θα λέει ακριβώς τις ρυθμίσεις. Οι νικητές (ΑΝ υπάρχουν) θα ανακοινωθούν την ίδια μέρα με τις ρυθμίσεις.


Είστε έτοιμοι για τον κόσμο 15?:axe:

[/mad]
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή