Ανακοίνωση για τον κόσμο 5

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091

[mad]

Μετά από πολλά posts και συνεχόμενες αντιδικίες με τους παίκτες προβαίνουμε στην παρακάτω ανακοίνωση για να ξεκαθαρίσουμε πλήρως τα πράγματα.

Όλοι οι αποκλεισμοί που έχουν δοθεί είναι σωστοί, κανεις παίκτης δεν μπόρεσε να μας πει για άδικο αποκλεισμό. Όλοι οι παίκτες απλά εναντιώνονται στους τρόπους εντοπισμού. Δηλαδή είναι έκπληκτοι που καταφέραμε να τους βρούμε και λόγο αυτού εναντιώθηκαν.

Ως ομάδα διαχείρισης δεν κάναμε ποτε τα στραβά ματια για κανέναν παίκτη και δεν θα το κάνουμε ούτε τώρα. Λυπάμαι πραγματικά που βλέπω ανθρώπους να λένε τόσα ψέματα για ένα παιχνίδι. Είναι στενάχωρο αυτό ειλικρινά. Όλα τα παράπονα είναι δεκτά όταν γίνονται στα πλαίσια του παιχνιδιού και όταν σέβονται τους κανόνες που διέπουν το forum. Δεν είναι δεκτά παράπονα όταν προσβάλουν προσωπικά ανθρώπους. Θεωρώ πως όσοι το έκαναν, το έκαναν πάνω στα νεύρα τους και για αυτό οι αποκλεισμοί από το forum δεν είναι μόνιμοι αλλα μικρής διαρκειας.

Είπα πως ο κόσμος 5 είναι ο πιο βρώμικος κόσμος. Είναι, όπως και να το κάνουμε είναι. Πιάσαμε και κάναμε έλεγχο στους πρώτους παίκτες και είδαμε πολλά. Το έχουμε κάνει και σε άλλους κόσμους αλλα αυτό που είδαν τα ματια μας στον κόσμο 5 δεν το έχω ξαναδεί ειλικρινά σε κανένα από τα παιχνίδια που έχω διαχειριστεί. Επίτηδες δεν αφήσαμε κανέναν χειριστη κόσμου να ακουμπήσει τον κόσμο 5 αλλα ψάξανε μονο οι head admins για να προσπαθήσουν έμπειροι χειριστες να ξετυλίξουν όλο το κουβάρι ανταλλαγών κωδικων που γινόταν.

Αποκλεισμοί έπεσαν, πέφτουν και θα συνεχίσουν να πέφτουν προς κάθε κατεύθυνση. Δεν καλύψαμε ποτε κανέναν και δεν θα το κάνουμε τώρα. Δεν βάλαμε ποτε σε άλλη μοίρα όσους πληρώνουν και όσους δεν πληρώνουν. Απέναντι στους κανόνες όλοι είναι ίσοι με όλους. Μιλάτε και λέτε πως βοηθάμε μια φυλή που παίζει μέσα διαχειριστής. Θάνο, ρωτα σε παρακαλώ τον Σταυρο η τον Μήτσο (ξέρεις εσύ ποιους λέω) αν και κατά ποσο βοηθάω φυλές διαχειριστών η αν τους κυνηγάω όλη μέρα, κάθε μέρα περισσότερο από τον καθένα. Εγώ δεν σου λέω τίποτα, ρωτα εκείνους που τους ξέρεις πολύ καλά και θα σου πουν. Ρωτα και τον τουρλουμπούκι που λες να δεις αν του έχω χαριστεί σε κάτι η αν ήμουν εγώ αυτός που τον απέκλεισε όταν έπρεπε να αποκλειστεί. Το ότι δεν βγαίνει κάτι στο forum δεν σημαίνει πως δεν γίνετε.

Βοηθάμε την Mod? Πληροφοριακά και μονο σας λέω πως όσα μας λέτε εσείς απόψε περί διαγραφής λογαριασμών, μας τα είπε και η MOD. Τελικά έχετε αποφασίσει αν βοηθάμε κάποιον και ποιον γιατί πραγματικά εγώ δεν μπορώ να καταλάβω.

Να δεχτώ παράπονα πως οι ποινές φαίνονται η ακόμα και είναι αυστηρές για κάποιες παραβιάσεις, να κάτσουμε και να το συζητήσουμε όσες μέρες και όσες νύχτες θέλετε και να βρούμε παρέα μια λύση. Δεν θα συζητήσουμε όμως την αλλαγή των κανόνων. Η αλλαγή των κανόνων είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει σε καμια περίπτωση. Προσπαθούμε να προσαρμόσουμε το παιχνίδι στα μετρα των παικτών. Παίκτες όμως δεν είστε μονο όσοι γράφετε στο forum. Πρέπει να καταλάβετε πως υπάρχουν πολλοί περισσότεροι μέσα στις αιτήσεις που μας λένε διαφορετικά πράγματα. Εμείς τώρα πρέπει να παίρνουμε αποφάσεις, οποια όμως απόφαση και αν πάρουμε ευνοεί μια ομάδα και ποτε όλο το σύνολο. 40.000 διαφορετικοί χαρακτήρες, 40.000 διαφορετικές απόψεις. Ποιος από εσάς μπορεί να έρθει εδώ, στην δικη μου θέση, να πάρει τα πολλά κουμπάκια που έχω εγώ και να πάρει μια απόφαση που θα γίνει αποδεκτη από όλους? Μια απόφαση που δεν θα δημιουργήσει post εναντίωσης στο forum. Είναι πολύ εύκολο να μιλάμε έξω από τον χορό, σε ένα ασφαλές μέρος που μονο μπορούμε να κρίνουμε. Το ξέρω γιατί το έκανα και εγώ, αποκλείστηκα κάποτε και εγώ ως παίκτης για επίθεση προς την ομάδα διαχείρισης σε αυτό το παιχνίδι. Σκεφτόμουν και εγώ όπως εσείς. Έλεγα και εγώ όσα λέτε εσείς. Στημένο παιχνίδι, στημένα όλα, παίζω άνισα, οι διαχειριστές βοηθάνε, λένε, κάνουν, ράνουν. Μπήκα νομίζοντας πως θα το αλλάξω αυτό, έφαγα εκατοντάδες ώρες ως εθελοντής για να κάνω την ομάδα αδιάλλακτη και σωστή. Τι κατάφερα? Τίποτα, τα ίδια έχουμε, κανεις δεν μιλάει για άδικο αποκλεισμό. Όλοι όμως λένε για το ότι χαλάμε το παιχνίδι. Εμείς? Εμείς παίρναμε κωδικούς άλλων παικτών λες και είμαστε μεσίτες? Εμείς παραβιάσαμε τον κανόνα 1 παράγραφο 2? Εμείς μπήκαμε σε άλλους λογαριασμούς? Εμείς καλύψαμε τον διπλό μας λογαριασμό με μοιρασμένη σύνδεση? Εμείς τα κάναμε όλα αυτά η εμείς απλά αποκλείσαμε όσους τα έκαναν?

Δεν έχω πρόβλημα να πάρει μια φυλή έναν πόλεμο. Ισα ισα που ήμουν χαρούμενος που ο κόσμος 5 έχει ακόμα μάχες την στιγμή που ο 11 κοντεύει να κλείσει πριν καλά καλά ανοίξει. Δεν μπορώ όμως στον βωμό των χρημάτων να αφήνω να παραβιάζονται οι κανόνες την στιγμή που υπάρχουν κάποιοι που παίζουν σωστά. Υπάρχουν κάποιοι που γίνονται βάρβαροι επειδή δεν έδωσαν πουθενά τον κωδικό τους τηρώντας τους κανόνες. Έχω υποχρέωση να τηρήσω τους κανόνες που μου έστειλαν κατά γράμμα.

Μπορείτε να απευθυνθείτε όπου νομίζετε πως είναι σωστό. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να ελεγχθούν όλες οι κινήσεις όλων των διαχειριστών και οι δικες μου. Αν θέλετε συνεχίστε να κάνετε και θέματα στο forum. Αν αυτός είναι ο τρόπος για να νοιώσετε καλά τότε μπορείτε να το κάνετε. Παρακαλώ μονο να είστε κόσμιοι στα μηνύματα σας, είναι αρκετά πλούσια η γλώσσα μας για να μπορείτε να πείτε ότι θέλετε χωρίς προσβολές. Αυτή είναι η θέση μας ως ομάδα διαχείρισης και δεν έχουμε να σχολιάσουμε αλλα θέματα η αλλα posts. Δεν θα υπάρξει νέα απάντηση από εμάς για κανένα άλλο post η ερώτημα που θα τεθεί εδώ στο forum.

[/mad]
 

DeletedUser6091

[mad]Σε λίγο θα κλειδώσει όλο το forum του κόσμου 5 και για λίγες μέρες δεν θα είναι δυνατή η ανάρτηση νέων θεμάτων και απαντήσεων. Ο λόγος είναι οι συνεχόμενες προσβολές επί προσωπικού επιπεδου χωρίς κανέναν λόγο.

Αν κάποιος χρηστης συνεχίσει να δημιουργεί θέματα σε άλλες κατηγοριες το post θα διαγράφεται άμεσα και ο χρηστης θα αποκλείεται για 3 εβομάδες από το forum.

Παρακαλούμε να τηρήσετε τους κανόνες, να θυμάστε πως το forum είναι προνόμιο και όχι δικαίωμα.

Ευχαριστούμε για την συνεργασία σας.

[/mad]
 

DeletedUser6091

[mad]Είμαστε ήδη σε σκέψεις να κάνουμε οριστική διαγραφή όλων των χωριων που πρόκειται να γίνουν βαρβαρα λόγο των πραγματικά λίγων διαγραφών στον κόσμο 5 και σύμπτυξη των παικτών που συνεχίζουν κανονικά ώστε να καλύψουμε τα κενά που θα δημιουργηθούν μετά την διαγραφή των βαρβαρικών χωριων.

Με τις λίγες διαγραφές που βλέπουμε μέχρι τώρα(περίπου 20 στο σύνολο 4 φυλων) δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνει αυτό. Με ένα καλό ντού από τους ενεργούς παίκτες αυτά μπορούν να παρθούν σε λίγες μέρες.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ενεργοποιήσουμε το forum του κόσμου 5 την ερχόμενη Κυριακή ξανά.

[/mad]
 

DeletedUser6091

[mad]Το άνοιγμα του forum μεταφέρεται για την ερχόμενη Τετάρτη και όχι Σήμερα όπως είχαμε ανακοινώσει.

Ζητάμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία σας, ξέρουμε πως έχουν δημιουργηθεί νέες φυλές τις οποιες ίσως να θέλετε να παρουσιάσετε.
Μπορείτε να το κάνετε από τώρα κανονικά. Μπορείτε να δημιουργήσετε νέο θέμα κανονικά και μόλις το δει κάποιος συντονιστής, θα κρίνει αν πρέπει να δημοσιευτεί το μήνυμα σας η όχι. Όλα αυτά φυσικά μέχρι την Τετάρτη όπου το forum θα λειτουργήσει ξανά κανονικά και τα μηνύματα σας δεν θα χρειάζονται έγκριση νωρίτερα.

[/mad]
 

DeletedUser6091

[mad]Το forum του κόσμου 5 έχει ανοίξει κανονικά από χθες. Ήμουν σε έκτακτη άδεια από την Τρίτη το μεσημέρι και δεν μπόρεσα να το ανοίξω στην ώρα του. Ζητω συγγνώμη για αυτό.

Ελπίζω τα πνεύματα να ηρεμήσουν μέρα με την μέρα. Να θυμάστε πως το forum είναι ένα δωρεάν προνόμιο που σας έχουμε δώσει και δεν περιλαμβάνεται στο πακέτο του προνομιακού λογαριασμού που όποιος θέλει πληρώνει. Το forum έχει κανόνες τους οποιους και έχετε δηλώσει πως θα τηρείτε και σε αντίθετη περίπτωση διατηρούμε κάθε δικαίωμα τιμωρίας των χρηστών που τους παραβιάζουν.

Συζητήσεις για αποκλεισμούς και αποφάσεις της ομάδας διαχείρισης δεν πρέπει να γίνονται μέσα στο forum. Αυτό δεν είναι χούντα, είναι απλά τήρηση των όσων εσείς οι ίδιοι δηλώσατε πως θα τηρήσετε. Μην προδίδετε τα όσα μονοι σας είπατε πως θα τηρήσετε με την εγγραφη σας παρακαλώ.

Από Δευτέρα θα συζητήσουμε στην εταιρία για πιθανή διαγραφή όλων των χωριών βαρβάρων που έχουν προκύψει και μετακίνηση των ενεργών χωριων αυτόματα ώστε να καλύψουμε τα κενά που θα δημιουργηθούν.

Καλή συνέχεια και καλές μάχες σε όλους σας. [/mad]
 

DeletedUser6091

[mad]Γνωρίζουμε για το τεχνικό πρόβλημα του κόσμου 5 και οι τεχνικοί μας εργάζονται ήδη πάνω σε αυτό. Δεν έχουμε εκτιμώμενο χρόνο για τo πρόβλημα αυτό, το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν τουλάχιστον άλλες 3 χώρες με κάποιους κόσμους τους. Σε εμάς εμφανίζεται μονο στον κόσμο 5 μέχρι τώρα.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση σας.


edit: Εδώ και κάποια ώρα ο κόσμος 5 λειτουργεί κανονικά και πάλι.

Καλή συνεχεια και καλές μάχες.
[/mad]
 

DeletedUser6091

[mad]Αγαπητά μέλη,

βλέπουμε πως συνεχίζουν κάποιοι να σχολιάζουν κινήσεις της ομάδας διαχείρισης στο forum. Θυμίζουμε πως απαγορεύεται ο σχολιασμός των κινήσεων μας στο forum. Δεν θα αφήσουμε ανοιχτά αυτά τα θέματα, δεν θα τα αφήσουμε καν στο forum. Θα τα κλειδώνουμε και θα τα μετακινούμε σε κρυφό αρχείο. Υπάρχουν κανόνες τους οποιους θα πρέπει να διαβάσετε πριν ανοίξετε ένα θέμα και πριν απαντήσετε σε κάποιο άλλο. Βοηθήστε μας να κρατήσουμε το forum καθαρό. Το forum δεν είναι για εμάς, δεν αφορά την ομάδα μας, αφορά μονο τα όσα γίνονται σε επίπεδο παιχνιδιού ανάμεσα στις φυλές. Δεν είμαστε εδώ για να μας κρίνετε στο forum. Σεβαστείτε το δωρεάν προνόμιο που σας έχει δοθεί.

Τεχνικά προβλήματα:
Από post σας είδαμε πως κάποιοι αντιμετωπίσατε τεχνικά προβλήματα κατά την είσοδο σας στο παιχνίδι. Η τελευταία ενημέρωση που είχα από τους τεχνικούς είναι στη 1 τα ξημερώματα και μου αναφέρουν πως ο server μας λειτουργεί πλέον κανονικά και τα προβλήματα προκλήθηκαν μετά από κάποιο σφάλμα τόσο σε εμάς όσο και σε κάποιες άλλες χώρες.

Σε καμια περίπτωση δεν προκλήθηκε τεχνικό πρόβλημα από κάποια διαγραφή παίκτη η κάτι παρόμοιο.

Για να δηλώσετε τεχνικό πρόβλημα εισόδου παρακαλούμε να κάνετε αίτηση υποστήριξης και όχι μονο ένα post στο forum. Η ομάδα διαχείρισης παιχνιδιού δεν είναι υποχρεωμένη να διαβάζει το forum και η δουλειά της ομάδας διαχείρισης forum δεν είναι η δήλωση προβλημάτων στην εταιρία.


Καλή συνεχεια και καλές μάχες σε όλους σας.

[/mad]
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή