Κόσμος Beta

  • Δημιουργός θέματος metaller
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser

Aγαπητοί παίχτες,

Νέες ενημερώσεις για τις Φυλετικές Μάχες είναι πάντα επικείμενες – ελπίζουμε ότι ψάχνετε για βελτιώσεις και διορθώσεις τόσο όσο εμείς.

Αν ενδιαφέρεστε να έχετε έναν πιο ενεργό ρόλο στο παιχνίδι που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε, θα καλοσωρίζσαμε την παρουσία σας στους Beta κόσμους μας. Ο Beta είναι ο κόσμος όπου πρώτα βάζουμε όλες τις αλλαγές που πρόκειται να κάνουμε ώστε να έχουμε την βοήθεια της κοινότητας με την εύρεση των bug όπως επίσης και την άποψή σας για οποιαδήποτε από τις αλλαγές. Δίνουμε 14 μέρες δωρεάν premium ανά μήνα (πρέπει να τεσταριστεί και το παιχνίδι χωρίς premium!), και μπορείτε να κερδίσετε έξτρα premium με καλά ευρήματα bug.


Τι ψάχνουμε στους Beta παίχτες:

-Γνώση του παιχνιδιού. Γνωρίζετε τα πάντα για τις Φυλετικές Μάχες?
-Κίνητρο. Αυτή τη στιγμή έχουμε μία σπουδαία κοινότητα φόρουμ στον Beta, όπου όλοι είναι παρόντες για να βοηθήσουν να κάνουμε το παιχνίδι ακόμα καλύτερο. Μπορείτε να παραμερήσετε τα καταστροφικά ένστικτά σας και να δουλέψετε επικοδομητικά προς έναν κοινό στόχο?
-Αγγλικά. Όλη η επικοινωνία στον Beta γίνεται στα αγγλικά. Είναι η γλώσσα που όλοι έχουν ένα καλό λόγο να γνωρίζουν οπότε αυτή χρησιμοποιούμε. Τα αγγλικά σας σίγουρα δεν χρειάζεται να είναι τέλεια. Εφ’όσον μπορείτε να καταλάβετε τι συμβαίνει και μπορείτε να κάνετε τον εαυτό σας κατανοητό, θα είστε μια χαρά.


Είσαι αυτό που ψάχνουμε? Ο Beta Κόσμος 1 άνοιξε ξανά σήμερα!

www. beta.tribalwars.net

Ελπίζουμε να σε δούμε εκεί και να σε γνωρίσουμε!
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή