Αλλαγή στην αξιολόγηση των ιδεών.

Συζήτηση στο forum 'Ιδεες' που ξεκίνησε από το μέλος Mad18, στις 16. Απρ 2011.

Μοιραστείτε τη σελίδα

Κατάσταση Θέματος:
Δεν επιτρέπονται άλλες απαντήσεις
 1. Mad18

  Mad18 Well-Known Member

  Εγγραφή:
  25. Δεκ 2008
  Μηνύματα:
  105
  Likes:
  71
  [mad]
  Σας είχαμε πει στο μήνυμα για τα σχέδια μας στο 2011 πως θα αλλάξουμε και θα κάνουμε εύχρηστο το σύστημα που λέτε τις ιδέες σας. Ήρθε λοιπόν η ώρα να το ξεκινήσουμε αυτό.

  Για κάθε ιδέα που κρίνουμε ανέφικτη η ανούσια θα κλειδώνουμε το θέμα μόλις το δούμε. Οι ιδέες αυτές δεν θα προωθούνται προς τους τεχνικούς και τους συναδέλφους μου για ψηφοφορία.

  Όσες ιδέες κρίνουμε πως μπορεί να έχουν βάση και χρησιμότητα στο παιχνίδι θα επεξεργάζονται από εμάς. Θα αλλάζει αν κρίνετε σωστό ο τίτλος της ιδέας και θα προστίθεται μια δημοσκόπηση στο συγκεκριμένο θέμα με διάρκεια 5 μέρες. Θα αποφασίζεται λοιπόν μεταξύ σας αν θέλετε να προωθήσουμε την ιδέα σας η όχι και εμείς θα πηγαίνουμε βάση της απόφασης σας.

  Θα πρέπει να έχετε υπομονή μέχρι κάποιος συντονιστής δει την ιδέα σας και την αξιολογήσει. Μην απαντάτε συνεχεια κάτω από την ιδέα με post του τύπου "θα το βάλετε σε ψηφοφορία?" "άντε πέρασαν 2 μέρες, καμια απάντηση?" και αλλα παρόμοια σχόλια που σε καμια περίπτωση δεν θα βοηθήσουν την διαδικασία. Θα δράσουμε πάνω στην ιδέα σας μόλις μπορέσουμε να το κάνουμε και όσα posts και να κάνετε δεν θα βοηθήσουν.


  ομάδα διαχείρισης
  [/mad]
   
Κατάσταση Θέματος:
Δεν επιτρέπονται άλλες απαντήσεις