Σχετικα με ποινες για εξυβριση.

  • Δημιουργός θέματος vaggos94
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser

Γιατι οταν βριζουμε εναν συμπαιχτη μας τρωμε μπαν 3 ημερων η απλα περνουμε μια προειδοποιηση, ενω οταν βρισουμε καποιον διαχειριστη τρωμε μονιμο μπαν απο ολους τους κοσμους??

Δηλαδη οι διαχειριστες προσβαλονται πιο πολυ απο οτι οι παιχτες??
 

DeletedUser6091

[mad]Είμαστε μια μικρή κοινωνία και εμείς εδώ. Αν με βρίσεις έξω από το παιχνίδι θα σε βρίσω και εγώ η το πολύ πολύ να σου κάνω καμια μήνυση. Αν βρίσεις τον πρωθυπουργό όμως και σε ακούσει αστυνομικός έχει κάθε δικαίωμα να σε μαζέψει εκείνη την ώρα και να σε στείλει πακέτο στον εισαγγελέα. Όχι δεν συγκρίνω τον εαυτό μου με πρωθυπουργό και ποσο μάλλον της Ελλάδας (μακριά από μας Παναγια μου η συγκεκριμένη σύγκριση)

Είναι η επίδειξη του ισχυρού? Είναι η προστασία του ώστε να μπορεί να παίρνει αποφάσεις χωρίς ιδιαίτερη πίεση που μπορεί να τον οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις? Δεν ξέρω.

Έτσι το βρήκα και εγώ, έτσι το συνεχίζω. Είναι η τακτική που ακολουθείται σε όλα τα παιχνίδια σε όλες τις εταιρίες. Δοκιμάστε να ρωτήσετε σε κάποιο από τα υπόλοιπα 30 παρόμοια παιχνίδια που υπάρχουν μονο στην Ελλάδα μήπως κάποιος πιο παλιός μπορέσει να σας απαντήσει.

[/mad]
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή