Άνοιγμα κόσμου 14

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091

[mad]Ο κόσμος 14 θα ανοίξει κάποια στιγμή στις 2/3/2011. Οι ρυθμίσεις του αποφασίστηκαν από την ομάδα διαχείρισης. Δεν θα γίνει καμια αλλαγή στις ρυθμίσεις για ΚΑΝΕΝΑΝ λόγο. Θέματα και post που θα αφορούν προτάσεις για αλλαγή στις ρυθμίσεις θα διαγράφονται χωρίς καμια προειδοποίηση και θα τιμωρούνται.


Ταχύτητα: 1.4
Ταχύτητα μονάδας: 1
Paladin: Ναι
Τοξότες: Ναι
Εθνοφρουρά: Ναι
Ηθικό: Ναι
Προστασία Νέων Παικτών: 5 μέρες
Bonus Νύχτας: Ναι
Όριο Φυλων: 50 μέλη
Βοήθεια Προς Μέλη Εκτός Φυλής: Όχι
Ακαδημία: Με πακέτα
Τεχνολογίες: Απλές
Εκκλησία: Όχι
Χωριά με Bonus: Ναι
Χωριά Βαρβάρων Μέχρι: 1000 πόντους
Όριο Ψεύτικων Επιθέσεων: Όχι
Μείωση χρόνου κτήσης με 10 πόντους premium: Ναι


Προαιρετικό: Η ομάδα διαχείρισης θα κρατήσει στατιστικά φυλων τα οποια θα δημοσιεύονται στο forum. Θα είναι τα Φυλετικά βραβεία τα οποια θα δίνει η ομάδα διαχείρισης. Για κάθε επίτευγμα που θα καταφέρνει μια φυλή θα δίνονται πόντοι premium από την ομάδα διαχείρισης προς τον Δούκα της φυλής ο οποιος μετά είτε θα τους κρατάει είτε θα τους μοιράζει σε παίκτες (εκείνος θα αποφασίζει τι θα κάνει τους πόντους).

Προϋποθέσεις για να συμπεριλαμβάνεται μια φυλή στα βραβεία: Να μην έχει καμια ακαδημία η αδελφική φυλή (τυπικά η άτυπα) Αν ανήκουν στις 2 πρώτες φυλές του κόσμου δεν θα πρέπει να έχουν συμμαχία (τυπική η άτυπη) μεταξύ τους.

Δεν αποτελεί παραβίαση κανενός κανόνα η παραβίαση των παραπάνω, απλά δεν θα συμπεριλαμβάνονται στα βραβεία και το βραβείο θα το παίρνει η αμέσως επόμενη φυλή.


Με εκτίμηση,
Ομάδα Διαχείρισης Φυλετικών Μαχών [/mad]
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή