Αλλαγή ρυθμίσεων K4

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091

[mad]
Αγαπητά μέλη,

παρακολουθώντας την πορεία του κόσμου 4 αποφασίσαμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές στις αρχικές ρυθμίσεις του κόσμου.

Την Παρασκευή 21/1/2011 θα γίνουν οι παρακάτω αλλαγές:

1. Οριστική απαγόρευση επανεκκίνησης των παικτών που χάνουν όλα τους τα χωρια με τον οποιοδήποτε τρόπο. Κάποιος που θα χάνει όλα του τα χωρια δεν θα είναι σε θέση να ξεκινήσει από την αρχή για κανέναν λόγο.

2. Μείωση κόστους κατασκευής αριστοκρατών στο μισό.

3. Κατάργηση του ηθικού. (Μετά από ψηφοφορία που θα ανοίξει σήμερα στον κόσμο 4)




Σκοπός των παραπάνω αλλαγών είναι να κάνουμε γρήγορο τον κόσμο μιας και καταλαβαίνουμε πως πλέον είναι δύσκολο να κόβονται όλα αυτά τα νομίσματα για τις κατακτήσεις των χωριων.

Θα υπάρξει νέα ανακοίνωση την Παρασκευή που θα έχει κλείσει και η ψηφοφορία από την οποια θα ανακοινωθεί και αν οι παίκτες ψηφισαν την κατάργηση του ηθικού η όχι.




Ομάδα διαχείρισης φυλετικών μαχών.

[/mad]
 

DeletedUser6091

[mad]

Όπως είδατε η ψηφοφορία έχει ανοίξει από νωρίς το απόγευμα. Βλέπουμε όμως μικρή συμμετοχη παρόλο που η ανακοίνωση έχει σταλεί σε όλους τους παίκτες με προσωπικό μήνυμα όπως και οδηγίες για το πως θα ψηφίσουν.

Είδαμε επίσης κάποιους παίκτες να αναρωτιέστε αν αυτές οι κινήσεις μας σηματοδοτούν και το οριστικό κλείσιμο του κόσμου 4.

Ο κόσμος 4 ήταν από την αρχή ένας αδύναμος κόσμος με πολλές μάχες όμως. Αυτή τη στιγμή έχει τους λιγότερους ενεργούς παίκτες και τις λιγότερες μάχες από όλους τους άλλους κόσμους. Ακόμα και από τον κόσμο1.

Με βάση τα παραπάνω ήμασταν εδώ και καιρό σε σκέψεις για το αν θα πρέπει να κλείσουμε αυτόν τον κόσμο η όχι. Ξεκινάμε με αυτές τις αλλαγές ώστε να κάνουμε γρήγορο το παιχνίδι χωρίς να κάνουμε αλλαγή στις ρυθμίσεις ταχύτητας και αργότερα θα δούμε αν θα πρέπει να βάλουμε εμείς ως εταιρία και ομάδα διαχείρισης, προϋποθέσεις για να αναδειχτεί ΜΙΑ φυλή νικήτρια (όχι οικογένεια φυλων) η αν αυτό θα το καταφέρετε εσείς οι παίκτες μονοι σας.

Σίγουρα δεν θα γίνει κάτι τέτοιο μέσα σε λίγες μέρες. Αυτό θέλει μήνες για να το δούμε. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει μια φυλή στον κόσμο 4 που να μπορεί από μονη της να κυριαρχήσει μιας και η πρώτη φυλή κατέχει μόλις το 34% των συνολικών χωριων. Για να μιλήσουμε για νικήτρια φυλή θα πρέπει να φτάσουμε στο 75% περίπου από ΜΙΑ φυλή.

[/mad]
 

DeletedUser6091

[mad]Η ψηφοφορία έληξε. Το αποτέλεσμα της είναι το παρακάτω:

Υπέρ της μείωσης των αριστοκρατών ψηφισαν 81 παίκτες.
Κατά ψηφισαν 50 παίκτες.


Με μόλις 131 ψήφους επιβεβαιώθηκαν όλα όσα είχαμε πει για τον κόσμο 4 και το κατά ποσο είναι ενεργά τα μέλη του.

Οι αλλαγές θα αρχίσουν σε λίγα λεπτά.

Καλή συνεχεια στον κόσμο 4 και ας επικρατήσει ο καλύτερος.

[/mad]
 

DeletedUser6091

[mad]Το κλείσιμο του κόσμου 4 παίρνει παράταση μέχρι την 1 Σεπτεμβρίου.


Καλή σας συνεχεια. [/mad]
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή