Προσέχετε για να έχετε

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091

[mad]
Λοιπόν να τα ξεκαθαρίσουμε από την αρχή για να μην έχουμε μετά κλάματα στο κέντρο υποστήριξης.

Ανοίγει νέος κόσμος. Προσέξτε μερικά πραγματάκια.

Δεν ανοίγουμε 2 λογαριασμούς και μετά επιλέγουμε ποιον θα κρατήσουμε ανάλογα με το που μας έβγαλε ο χάρτης... 1 λογαριασμό ανοίγουμε, αν δεν μας αρέσει η τοποθεσία πατάμε restart. Η ποινή που θα κεράσουμε οποιον πιάσουμε να ανοίγει πολλούς λογαριασμούς είναι μόνιμος αποκλεισμός σε όλους τους λογαριασμούς χωρίς δικαίωμα για επανεκκίνηση.

Αν κάποιος γνωστός θα απουσιάζει την ώρα που θα ανοίξει ο κόσμος τότε δεν μπορείτε να τον βάλετε εσείς στο παιχνίδι. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί κάτι τέτοιο τότε απλά θα φύγουν νύχτα με φεγγάρι όλοι οι λογαριασμοί και δεν θα έχει δικαίωμα για επανεκκίνηση κανεις τους.


Το να κάνουμε λογαριασμούς για την πλακα μας και για να δημιουργούμε βαρβαρα απαγορεύεται! Αλλάζει την μορφή του χάρτη και ευνοεί σημαντικά λίγους.

Οι πρώτοι αποκλεισμοί θα πέσουν μετά από 3 μέρες. Το κάνουμε σκόπιμα αυτό, θέλουμε να έχει διαμορφωθεί ο χάρτης ώστε αν δώσουμε σε κάποιον την δυνατότητα της επανεκκίνησης μετά από αποκλεισμό, να έχει κλείσει ο χάρτης και να βρεθεί 5 ηπείρους μακριά από την φυλή του.
Έχω ξεκαθαρίσει από την πρώτη μου μέρα πως οι "έξυπνοι" που θέλουν να παίξουν εις βάρος των άλλων με εκνευρίζουν πολύ... Και όταν εκνευρίζομαι αντιδρώ σπασμωδικά...


Τηρείτε τους κανόνες κατά γράμμα και θα έχετε την ομάδα διαχείρισης στο πλευρό σας.

Βοηθήστε να κυλήσει ομαλά ο κόσμος 13.


Καλές μάχες σε όλους!
[/mad]
 

DeletedUser6091

[mad]Ο κόσμος 13 μόλις άνοιξε, καλή επιτυχία σε όλους σας!
:axe::axe::axe:[/mad]
 

DeletedUser6091

[mad]Γνωρίζουμε για το πρόβλημα του server που κολλάει. Είναι φυσικό αυτό, είχαμε μέσα σε 2 ώρες την είσοδο 4000 παικτών. Μόλις ξεκινήσει να ηρεμεί το σύστημα από νέες εισόδους θα διορθωθεί και το πρόβλημα.
[/mad]
 

DeletedUser6091

[mad]Αχ... μονοι μας τα λέμε μονοι μας τα ακούμε...

Τόνισα ΠΡΙΝ ανοίξει ο κόσμος πως δεν πρέπει να κάνουμε 2 λογαριασμούς και να διαλέξουμε οποιον μας κάνει. Το ότι βάζεις τον άλλον σε διαγραφή εμενα δεν μου λέει τίποτα! Αλλάζει η δομή του χάρτη και δημιουργείς πρόσθετα βαρβαρα εσκεμμένα!

Δεν είναι μπουφές να διαλέξεις αυτό που σου αρέσει.

Έχουν πέσει κάτι ψιλά, από αύριο έρχονται οι πολλοί αποκλεισμοί.

Άντε να δούμε ποτε θα το καταλάβουν μερικοί και θα στρώσουν. Το τι κάνατε παλιά δεν με νοιάζει, αυτά που ξέρατε μερικοί "έξυπνοι" να τα ξεχάσετε!

Δεν είναι κορόιδα αυτοί που παίζουν από την αρχή μέχρι το τέλος με έναν λογαριασμό, κορόιδα είστε εσείς οι μάγκες που από αύριο θα αρχίσετε το κλάμα για ακόμη μια φορα στις αιτήσεις υποστήριξης... [/mad]
 

DeletedUser6091

[mad]Να θυμίσω στους νέους παίκτες που ίσως δεν το ξέρουν πως ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να ζητάνε αναφορά στρατού από αλλα μέλη η αναφορά κτιρίων. Απαγορεύεται ακόμα και αν είναι ο δούκας της φυλής. Απαγορεύεται επίσης να ζητήσει κάποιος επιτήρηση κάποιον.

Αν κάποιος σας ζήτησε επιτήρηση, να του πείτε ποσο στρατό έχετε, σε ποιο επίπεδο είναι το τείχος σας η σας ζήτησε να κάνετε κάτι που είναι εναντια στους κανόνες τότε θα πρέπει να μας το αναφέρετε άμεσα! Σε αντίθετη περίπτωση υπάρχει ο κίνδυνος να αποκλειστείτε και εσείς!

Να θυμάστε πως μονο η ομάδα διαχείρισης κάνει ελεγχους και εμείς τα βλέπουμε στο σύστημα χωρίς να σας ενοχλούμε με μηνύματα. Κανένας άλλος δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα να γνωρίζει ποσο στρατό έχετε! Μην τους αφήνετε να σας θεωρούν κορόιδα!

Μην ξεχνάτε πως αν δεν αναφέρετε τέτοια περιστατικά διατρέχετε σοβαρό κίνδυνο για την ασφάλεια των δεδομένων σας και κίνδυνο να αποκλειστείτε και εσείς από το παιχνίδι!

Ομάδα διαχείρισης.

[/mad]
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή