Toolbar Φυλετικών Μαχών

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091

[mad]
Αρκετά σας άφησα να ψάχνετε μονοι σας το toolbar. Νομίζω πως πρέπει να σας το δώσω και εγώ.

Τι είναι το toolbar? Μια μπάρα που θα εφαρμοστεί πάνω στον browser που χρησιμοποιείτε για να συνδεθείτε στο παιχνίδι. Σε τι θα σας βοηθήσει? Στο να είστε ενημερωμένοι για όση ώρα δεν είστε στο παιχνίδι. Στη μπάρα αυτή θα βλέπετε αν έχετε νέα προσωπικά μηνύματα στο παιχνίδι, αν έχετε νέες αναφορές, ποσα άτομα από την λίστα φίλων σας είναι online εκείνη την ώρα και διαφορα αλλα...

Σου έτυχε κάτι έκτακτο και πρέπει να φύγεις? Βλέπεις αν είναι συνδεδεμένος εκείνη την ώρα στο παιχνίδι, του δίνεις επιτήρηση και έχεις κάποιον να προσέχει τα χωρια σου για όση ώρα απουσιάζεις. Εύκολα και απλά...
Περιμένεις απάντηση από κάποιον σε ένα μήνυμα? Δεν χρειάζεται να μένεις στην σελίδα του παιχνιδιού και να περιμένεις να σου απαντήσει. Μπορείς να διαβάζεις ένα άλλο site και μόλις έρθει το μήνυμα θα το δεις στο toolbar.

Η ενημέρωση σου για τα τεκταινόμενα στο παιχνίδι πλέον είναι συνεχόμενη ακόμα και όταν εσύ είσαι εκτος. Δεν θα χάνεις καμια εξέλιξη πλέον!

Το toolbar είναι ακόμα σε δοκιμαστική φάση. Θέλουμε να μας συγχωρέσετε για τα οποια τεχνικά προβλήματα αντιμετωπίσετε και να μας ενημερώσετε ώστε να τα λύσουμε άμεσα! Βρήκες κάποιο πρόβλημα? Μας το αναφέρεις και εμείς το προωθούμε άμεσα στους τεχνικούς μας ώστε να το λύσουν.

Το toolbar θα το βρείτε ΕΔΩ

Τα προβλήματα σας μπορείτε να μας τα αναφέρετε ΕΔΩ


Ομάδα διαχείρισης Φυλετικών Μαχών[/mad]
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή