Έκδοση 7!

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091

[mad]Aγαπητοί παίκτες

Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την νέα έκδοση των Φυλετικών Μαχών.



Αυτή είναι η έκδοση 7.0.!



Μέχρι να βγουν οι Φυλετικές Μάχες 7.0 θα σας παρουσιάζουμε 2 νέες δυνατότητες την εβδομάδα. Δείξτε ενδιαφέρον, πάρτε μέρος σε συζητήσεις ή απλά απόλαυστε τα νέα για τις νέες δυνατότητες που θα είστε σε θέση να απολαύσετε με τις Φυλετικές μάχες 7.0.


Πραγματική μαζική διαβίβαση αναφορών
Σας παρουσιάζουμε , τον πραγματικό τρόπο να διαβιβάζετε αναφορές. Δεν χρειάζετε
πλέον να τις δημοσιεύετε ή να περάσετε όλη την ταλαιπωρία για τις να δείξετε στους συμπαίκτες σας .



Το μόνο που πρέπει να κάνετε ειναι να επιλέξετε μερικές αναφορές και να πατήσετε "διαβίβαση" . Θα έχετε την δυνατότητα να σχολιάσετε την ομάδα των αναφορών που στέλνετε και θα μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε BB-codes για να επισημάνετε τα
πράγματα καλύτερα. Ο συμπαίκτης σας θα λάβει ένα μήνυμα μέσα στο παιχνίδι που θα τον ενημερώνει για τις αναφορές που του στείλατε.
Θα του δείχνει όλες τις αναφορές και τους τίτλους τους. Αν ο συμπαίκτης σας θέλει να τις δει απλά πατάει αποδοχή και θα τις δέχετε όλες διαβιβασμένες αποφεύγοντας έτσι το ανεπιθύμητο σπαμ.



Έρχεται σύντομα: Η εξερεύνηση έγινε πολύ απλή!



Σύντομα θα σας δείξουμε περισσότερα.

Θέμα συζήτησης για την νέα έκδοση.


Ομάδα διαχείρισης Φυλετικών Μαχών
[/mad]
 

DeletedUser6091

[mad]

header.png



Είμαστε σε θέση να σας παρουσιάσουμε την δεύτερη αλλαγή για αυτή την εβομάδα.

Η εξερεύνηση γίνετε τόσο γρήγορα όσο ποτέ!


Με την έκδοση 6.5 σας είχαμε δώσει την δυνατότητα να αναβαθμίζετε τα κτίρια σας από τις επισκοπήσεις. Τώρα από τις επισκοπήσεις θα μπορείτε να κάνετε και τις έρευνες σας. Η έρευνα μπορεί να γίνετε πλέον σε όλα σας τα χωρια ταυτόχρονα. Απλά, εύκολα και θα εξοικονομήσετε τόσο χρόνο όσο και οι χρηστες προνομιακού λογαριασμού.

Έχουμε σχεδιάσει το σύστημα μας ώστε να λειτουργεί και με τους 3 τρόπους ερευνας. Με την απλή ερευνα απλά θα πατάτε το κουμπί και θα ξεκινάει, μπορείτε και να την ακυρώσετε. Στο σύστημα των 4 ερευνών θα μπορείτε ταυτόχρονα σε όλα σας τα χωριά να αναβαθμίζετε, να υποβαθμίζετε η να ακυρώνετε έρευνες. Το ίδιο και στο σύστημα 10 επιπεδων ερευνας.

95560420.jpg


Σύντομα: Θα σας δείξουμε πόσο εύκολη έγινε η πλοήγηση στον χάρτη.

Μέχρι την επόμενη φορά,
καλές μάχες!


Θέμα συζήτησης.




ομάδα διαχείρισης Φυλετικών Μαχών[/mad]
 

DeletedUser6091

[mad]

header.png


Φτάσαμε στην τρίτη φάση της ενημέρωσης σας για την νέα έκδοση και αυτή τη φορα θα σας δείξουμε πως η περιήγηση στον χάρη έγινε πολύ καλύτερη.


Αυτή τη φορα σας παρουσιάζουμε το άμεσο menu των χωριων από τον χάρτη.


Υπάρχουν πολλά ωραία νέα πράγματα στην νέα έκδοση. Τα περισσότερα δεν τα έχετε δει ακόμα. Το νέο menu για τα χωρια στον χάρτη, είναι ένα από αυτά. Η περιήγηση στα χωριά δεν ήταν ποτε τόσο εύκολη όσο τώρα. Δεν χρειάζεται πλέον να ανοίγεις τις πληροφορίες ενός χωριου για να κανεις αυτό που θέλεις. Τα περισσότερα πλέον θα γίνονται μέσω του νέου menu, απευθείας από τον χάρτη!

Λοιπόν, ποίες θα είναι οι νέες επιλογές που θα μπορείς να κανεις απευθείας από τον χάρτη? Θα μπορείς να στείλεις απευθείας επίθεση η άμυνα σε ένα χωριο, να στείλεις πόρους, να το βάλεις στα αγαπημένα σου, να πας απευθείας στο προφίλ του ιδιοκτητη του, να δεις τις πληροφορίες.... Βασικά θα μπορείς να κανεις τα πάντα! Θα μπορείς να ανοίξεις απευθείας σε νέα tabs όλα αυτά, οποτε πλέον δεν θα κανεις τόσα πολλά tabs και το παιχνίδι θα είναι ακόμα πιο γρήγορο.

Αυτή είναι μονο μια από τις νέες αλλαγές που έρχονται στην έκδοση 7 των Φυλετικών Μαχών και είμαστε σίγουροι πως θα τα λατρέψετε όλα αυτά!

navigate3.png
navigate2.png
navigate1.png



Σύντομα: Η κίνηση στον χάρτη έγινε καλύτερη. Ο μεγάλος και ο μικρός χάρτης πάνε προς οποια κατεύθυνση θέλεις εσύ εύκολα και γρήγορα!



Μέχρι την επομενη φορα,
καλές μάχες!:axe:




ομάδα διαχείρισης[/mad]
 

DeletedUser6091

header.png


[mad]
Φτάσαμε στην τέταρτη ενημέρωση για την έκδοση 7 και σήμερα σας παρουσιάζουμε μια μεγαλύτερη αλλαγή, κάτι που είναι αναπόσπαστο κομμάτι του παιχνιδιού.

Σήμερα θα σας πούμε για τον χάρτη που πλέον πηγαίνει εύκολα και γρήγορα προς όλες τις κατευθύνσεις αλλα και για την ουρα στρατολόγησης που πλέον αλλάζει όπως θέλεις εσύ.

Με τις φανταστικές αλλαγές της έκδοσης 7, κάνουμε το παιχνίδι πιο γρήγορο και πιο απλό για να μπορείτε να το απολαμβάνετε όλοι! Αυτή τη φορα αλλάξαμε τον χάρτη, βασικά τον φτιάξαμε ξανά από την αρχή! Πλέον είναι πιο γρήγορος, πιο εύκολος και πιο απλός!!! Πλέον έγινε 5 φορες καλύτερος από πριν και μπορείς να τον κουνάς με το ποντίκι σου και να τον σέρνεις όπως θέλεις!

Απλά πήγαινε το ποντίκι σου στο κέντρο του χάρτη και με ένα κλικ μπορείς να τον σύρεις προς οποια κατεύθυνση θέλεις. Το ίδιο συμβαίνει και στον μεγάλο και στον μικρό χάρτη. Μπορείς επίσης να πας το ποντίκι στις άκρες του χάρτη και να τον μεγαλώσεις όπως θέλεις φτάνοντας τον ακόμα και στο 30x30!!!

map_wide_screen.png


Θυμάσαι όταν σε προηγουμενη αναβάθμιση σου είχαμε δώσει την δυνατότητα να αλλάζεις την σειρά στην ουρα κτήσης? Πλέον οι χρηστες προνομιακού λογαριασμού θα μπορούν να κάνουν το ίδιο και στην ουρα στρατολόγησης! Θα μπορείς να αλλάζεις την σειρά με την οποια παράγονται οι μονάδες σου απλά και γρήγορα. Δεν χρειάζεται να ακυρώσεις κάτι από όσα έχεις βάλει να κατασκευάζονται, απλά σέρνεις με το ποντίκι σου την μονάδα και την τοποθετείς στην σειρά που εσύ θέλεις!

reorder_que.png



Σύντομα: Θα λατρέψεις τον τρόπο με τον οποιο θα μαρκάρεις τα χωρια στον χάρτη!


Μέχρι την επομενη φορα...
Καλές μάχες!




ομάδα διαχείρισης [/mad]
 

DeletedUser6091

header.png


[mad]Φτάσαμε στην πέμπτη φάση της παρουσίασης των αλλαγών της Έκδοσης 7, ας κάνουμε ένα βήμα πίσω και πάμε να δούμε τον χάρτη ξανά.
Αυτή τη φορά παρουσιάζουμε: Τον Νέο τρόπο μαρκαρίσματος χωριων!

Τώρα μπορείτε να μαρκάρετε τα χωριά των φίλων σας, των γνωστών σας και των εχθρών σας στο χάρτη με ένα συγκεκριμένο χρώμα. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι πολύ σημαντικό για την πλοήγηση στον χάρτη και να τσεκάρετε ότι θέλετε να τσεκάρετε.
Έτσι έχουμε εφαρμόσει την επιλογή του να μαρκάρετε ξεχωριστά χωριά στο χάρτη, είτε είναι εχθρού είτε ένα βάρβαρο χωριό. Από εσάς εξαρτάται.
Ας πούμε ότι έχετε 20 χωριά που φαρμάρετε συνέχεια, θέλετε να τα μαρκάρετε και να βάλετε ένα μαύρο χρώμα σε αυτά, ώστε να τα βρίσκετε γρήγορα, χρησιμοποιήστε αυτό το νέο χαρακτηριστικό και αυτό ακριβώς μπορείτε να κάνετε!


special_marking_adding.png
special_marking.png
special_marking_added_villages.png

(Αφορά τους προνομιακούς λογαριασμούς μονο)



Αύριο: Η έκδοση 7.0 είναι κοντά... πολύ κοντά, είστε έτοιμοι?


Μέχρι την επόμενη φορά,

Καλή συνέχεια και καλές μάχες!



ομάδα διαχείρισης Φυλετικών Μαχών [/mad]
 

DeletedUser6091

[mad]
header.png



Φτάσαμε στην τελευταία φάση της ενημέρωσης μας στο forum για την έκδοση 7. Να θυμάστε ότι μέχρι τώρα σας παρουσιάσαμε ελάχιστες από τις αλλαγές που θα έχει η έκδοση 7.


Αυτή τη φορα σας παρουσιάζουμε το ποσο κοντά είναι η έκδοση 7 και τα όσα θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες.


Λοιπόν, τι θα γίνει τις επόμενες μέρες?
Θα σας παρουσιάσουμε ολόκληρη την έκδοση 7. Θα είστε σε θέση να δείτε όλες τις αλλαγές λεπτομερώς.
Θα σας παρουσιάσουμε τον πρώτο κόσμο που θα έχει την έκδοση 7. Μονο ο νέος κόσμος θα έχει την έκδοση 7 στην αρχή.
Θα γιορτάσουμε την νέα έκδοση μαζί σας στο forum. Θα κάνουμε διαγωνισμούς και κληρώσεις με έπαθλο πόντους premium!



Είστε έτοιμοι για την έκδοση 7? Ελπίζουμε να σας δούμε στο forum από την επομενη εβδομάδα για να γιορτάσουμε μαζί την έκδοση 7.



Μέχρι την επομενη φορα,
καλές μάχες!



ομάδα διαχείρισης Φυλετικών Μαχών [/mad]
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή