Οδηγός αιτήσεων υποστήριξης (tickets)

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091

Αρχικά να θυμίσουμε πως οι αιτήσεις υποστήριξης είναι ο μοναδικός τρόπος με τον οποιο ένας παίκτης μπορεί να συζητήσει με έναν διαχειριστή-συντονιστή για θέματα που αφορούν το παιχνίδι. Προσωπικά μηνύματα, skype, msn και λοιπά είναι ανεπίσημα και οι απαντήσεις που μπορεί να σας δώσει κάποιος εκεί ΔΕΝ είναι επίσημες απαντήσεις της ομάδας διαχείρισης αλλα προσωπικές θεωρίες του εκάστοτε διαχειριστή.


Παρατηρούμε πως πολλές φορες χρειάζεται να ρωτήσουμε 2 και 3 φορες κάποιον παίκτη για να καταλάβουμε αυτό που θέλει να μας πει. Την ώρα που κάνετε την αίτηση θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας πως μιλάτε σε έναν άγνωστο που δεν γνωρίζει ούτε εσάς ούτε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε στο παιχνίδι αλλα ούτε και τον τρόπο που εκφράζεστε. Θα πρέπει λοιπόν να είστε αναλυτικοί σε αυτά που γράφετε ώστε να καταλάβουμε από την πρώτη σας αίτηση αυτό που θέλετε να μας πείτε. Δεχόμαστε κατά μέσω ορο 750 αιτήσεις την εβδομάδα, 90 περίπου αιτήσεις την ημερα. Μην ξεχνάτε πως τα περισσότερα από αυτά τα απαντάνε εθελοντές διαχειριστές που έχουν χρόνο και διάθεση να βοηθήσουν και να στηρίξουν όλους εσάς χωρίς κανένα όφελος. Σεβαστείτε τον χρόνο και τον κόπο τους και μην κάνετε δύσκολο στο έργο τους.

Δημιούργησα αυτόν τον οδηγό με σκοπό να κατανοήσετε καλύτερα το σύστημα υποστήριξης ώστε να λύνουμε γρήγορα τα προβλήματα σας. Αιτήσεις υποστήριξης που δεν θα συντάσσονται σωστά και θα είναι δυσανάγνωστες ΔΕΝ θα λαμβάνουν απάντηση. Οι αιτήσεις θα πρέπει να είναι στα ελληνικά η αγγλικά. Οι αιτήσεις που θα είναι γραμμένες σε greeklish την πρώτη φορα θα λαμβάνουν μια απάντηση που θα τους ενημερώνει πως θα πρέπει να γραφουν στα ελληνικά, την δεύτερη φορα η αίτηση θα κλειδώνει χωρίς καμια απάντηση και τις επόμενες φορες μπορεί να αποκλειστούν προσωρινά από το παιχνίδι για κατάχρηση του κέντρου υποστήριξης.



Επεξήγηση οδηγού:

Έχω βάλει σε κόκκινα πλαίσια σημαντικά κομμάτια του συστήματος υποστήριξης. Διπλα από κάθε πλαίσιο έχω βάλει έναν αριθμό. Στην επεξήγηση έχει επίσης αριθμούς.
Παράδειγμα: Το νούμερο 1 της εικόνας αντιστοιχεί στο νούμερο 1 της επεξήγησης.


****************************************************
001am.jpg



Για να δημιουργήσουμε μια νέα αίτηση υποστήριξης θα πρέπει να πάμε μέσα από τον λογαριασμό μας:

Ρυθμίσεις---> Αίτηση υποστήριξης




Ανοίγει μια νέα καρτέλα στον περιηγητή μας η οποια δείχνει αυτό:

002mbo.jpg



1. Εδώ βλέπουμε όλες τις αιτήσεις που έχουμε κάνει από αυτόν τον λογαριασμό αλλα και την κατάσταση που βρίσκονται. Αν έχει απαντηθεί, αν είναι ακόμα ανοικτή η αν έχει κλειδωθεί από το κέντρο υποστήριξης.

2. Είναι η αρχική φόρμα που πρέπει να συμπληρώσουμε για να ξεκινήσουμε μια αίτηση υποστήριξης. Επιλέγουμε τον κόσμο που παίζουμε και αφορά την αίτηση μας αλλα και το είδος της αίτησης.

Οι κατηγοριες που έχουμε στις αιτήσεις είναι:

Bugs--> Τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με το παιχνίδι και είμαστε σίγουροι πως δεν φταίει ο υπολογιστής η η σύνδεση μας για αυτό.

Premium--> Ερωτήσεις η προβλήματα που έχουμε σχετικά με τις πληρωμές για premium λογαριασμούς.

Άλλο--> Προβλήματα η απορίες που δεν αφορούν κάποια άλλη κατηγορια.

Έφεση αποκλεισμού--> Η κατηγορια αυτή απευθύνεται μονο σε όσους έχουν ΕΝΕΡΓΟ αποκλεισμό στον λογαριασμό τους και πιστεύουν πως έγινε από λάθος. Δεν ρωτάμε για φίλους η γνωστούς μας που αποκλείστηκαν, δεν ρωτάμε για αποκλεισμούς που δεχτήκαμε πριν από 2 χρονια και απλά το θυμηθήκαμε τώρα, δεν κάνουμε καταγγελίες εκεί για άλλους παίκτες και δεν προσπαθούμε να ξεγελάσουμε την ομάδα διαχείρισης. Η προσπάθεια εξαπάτησης της ομάδας διαχείρισης τιμωρείται και μάλιστα πολύ πολύ αυστηρά.

Ερωτήσεις--> Αυτή η κατηγορια αφορά ερωτήσεις που δεν έχουν απαντηθεί στα δημοσια φορα. Αν η ομάδα διαχείρισης θεωρήσει πως την απορία σας μπορεί να την έχουν πολλά μέλη ακόμα θα σας ζητήσει να την εκφράσετε στο δημόσιο forum ώστε μαζί με σας να λυθεί η απορία και στους άλλους συμπαίκτες σας που μπορεί να έχουν την ίδια απορία.

Παράβαση κανόνων--> Η κατηγορια αφορά ΜΟΝΟ καταγγελίες. Αν πιστεύετε πως κάποιος παίκτης παραβιάζει τους κανόνες τότε τον καταγγέλλετε εκεί. Προσοχή όμως, δεν σημαίνει πως οποιος σας κάνει μια η και 200 επιθέσεις έχει διπλό λογαριασμό. Δεν σημαίνει πως όταν σας κάνουν επιθέσεις 3-4-5-10 άτομα μαζί έχουν διπλούς η χειρίζεται ένας άνθρωπος όλους τους λογαριασμούς. Πρέπει να δικαιολογήσετε την καταγγελία σας. Θυμίζουμε πως κατάχρηση του κέντρου υποστήριξης τιμωρείται.

Προβλήματα σύνδεσης--> Αν αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα με την σύνδεση σας στο παιχνίδι τότε θα θέλαμε να το γνωρίζουμε και να κάνουμε ότι μπορούμε για να το λύσουμε. Πριν γράψετε την αίτηση σας θα δείτε πως σας δίνουμε κάποιες πρώτες οδηγίες και εκεί ώστε να αποκλείσουμε αρχικά το ενδεχόμενο να φταίει ο υπολογιστής σας για αυτό το πρόβλημα.



Bugs:
003qo.jpg


1. Βλέπετε τον κόσμο και τον τύπο αίτησης που επιλέξατε στην προηγουμενη οθόνη.

2. Πρώτες οδηγίες από εμάς πριν ακόμα κάνετε την αίτηση σας. Για το 70% των προβλημάτων που μας αναφέρετε, την ευθύνη την έχει ο υπολογιστής του παίκτη και όχι το σύστημα μας. Είναι σημαντικό να επισυνάψετε μια εικόνα που θα δείχνει το πρόβλημα ώστε να κατανοήσουμε άμεσα το πρόβλημα και να την παρουσιάσουμε στους τεχνικούς μας.
(είναι αστείο να μουτζουρενετε την εικόνα στα σημεία που φαίνεται ο στρατός και οι πόροι σας, είναι πράγματα που γνωρίζουμε έτσι και αλλιώς για τον λογαριασμό σας, το μονο που θα καταφέρετε είναι να μας κάνετε να βγάλουμε τα ματια μας προσπαθώντας να καταλάβουμε μέσα στις μουτζούρες το πρόβλημα σας.)

3. Αν διαπιστώσετε πως έχετε βάλει λάθος τον κόσμο η τον τύπο της αίτησης σας τότε από εδώ μπορείτε να επιστρέψετε στην προηγουμενη οθόνη και να επιλέξετε σωστό τύπο και κόσμο.

4. Από εδώ μεταφερόμαστε στην οθόνη που θα μας ζητηθεί να περιγράψουμε το πρόβλημα μας και να επισυνάψουμε την εικόνα που το δείχνει.


Premium:
004jn.jpg


1. Γενικές ερωτήσεις που αφορούν έναν λογαριασμό premium.

2. Ερωτήσεις και προβλήματα που αφορούν την αγορά η ενεργοποίηση ενός λογαριασμού.



Επεξήγηση του 2:
005dh.jpg


1. Link επιστροφής στην προηγουμενη οθόνη.

2. Οι τρόποι αγοράς ενός προνομιακού λογαριασμού. Για να υποβάλλετε ένα ερώτημα η για να αναφέρετε ένα πρόβλημα θα πρέπει να επιλέξετε τον τρόπο με τον οποιο αγοράσατε τον λογαριασμό.

Στις επόμενες εικόνες θα δείτε οδηγίες για τρόπους αιτήσεων που για κάποιους θεωρούνται πολύπλοκες.


sms:
006nn.jpg


1. Ο αριθμός του κινητού από το οποιο στείλατε το μήνυμα.

2. Επί λέξη αυτό που γράψατε στο sms. Ακριβώς όπως το γράψατε!

3, 4, 5. Η ημερομηνία, η ώρα και η χωρα από όπου στείλατε το μήνυμα. Προσοχή: Θα βάλετε την ώρα που ήρθε η αναφορά στο κινητό σας. Η ώρα θα πρέπει να είναι Ελλάδος. Αν δεν μένετε στην Ελλάδα θα πρέπει να υπολογίσετε την ώρα Ελλάδος.


ΟΛΑ τα πλαίσια πρέπει να συμπληρωθούν. Αν δεν συμπληρωθούν όλα τότε θα καθυστερήσουμε να βρούμε την πληρωμή σας και σαν αποτέλεσμα θα έχει να μην λάβετε άμεσα τους πόντους σας.




Κλήση από σταθερό η κινητό:
007bu.jpg


1. Ημερομηνία και ώρα που κάνατε την κλήση. Κατανοητό νομίζω...

2. Ο τηλεφωνικός σας αριθμός. Ο αριθμός του κινητού η του σταθερού σας τηλεφώνου.

3. Ο τηλεφωνικός αριθμός που καλέσατε ακριβώς όπως το καλέσατε. Δείτε από τις εξερχόμενες σας κλήσεις.

4. Η χωρα από όπου καλέσατε.

Θα πρέπει επίσης να μας δώσετε μέσα στο κείμενο σας και τον κωδικό που σας εμφάνιζε στην οθόνη αγοράς το σύστημα. Χωρίς αυτόν τον κωδικό δεν θα καταφέρουμε ποτε μα ποτε να βρούμε την κλήση σας. Υπάρχει ειδική ενημέρωση πριν από την αγορά που σας ζητάει να σημειώσετε αυτόν τον κωδικό. Μην παραβλέπετε τις οδηγίες γιατί μετά δεν θα μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Η innogames δεν ευθύνεται για ΚΑΜΙΑ επιπλέον χρέωση. Αν είχατε επιπλέον χρέωση τότε την ευθύνη την έχει αποκλειστικά ο πάροχος της γραμμής σας. Εμείς σας χρεώσαμε ακριβώς όσο φαίνεται στις τιμές μας.



Συναλλαγή μέσω τράπεζας:
008loz.jpg


1. Το όνομα και το επώνυμο σας ακριβώς όπως είναι στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

2. Ο αριθμός του λογαριασμού σας. Ακριβώς όπως εμφανίζεται στο τραπεζικό σας βιβλιάριο η στην κάρτα σας.

3. BIC η SWIFT. Πολλές τράπεζες το γραφουν στην πρώτη σελίδα των βιβλιαρίων τους η στο site τους. Αν δεν το γραφει η δικη σας τράπεζα επικοινωνήστε μαζί τους τηλεφωνικά να σας το δώσουν.

4. Το όνομα της τράπεζας σας. Γράφετε την εμπορική της ονομασία και την περιοχή του υποκαταστήματος που κάνατε την συναλλαγή.

5. Μέχρι την ώρα που γράφω τον οδηγό δεν ξέρει κανένας τι ακριβώς σημαίνει αυτό. Μην το συμπληρώσετε αν δεν το ξέρετε και εσείς.

6. Η ημερομηνία που έγινε η κατάθεση σας. Όπως αναγράφεται στην απόδειξη που σας έδωσε η τράπεζα σας.

Θα πρέπει να γνωρίζετε πως μια συναλλαγή μέσω τραπέζης πολλές φορες μπορεί να πάρει μέχρι 10 μέρες για να φτάσουν σε εμάς τα χρήματα σας. Θα πρέπει να μας επισυνάψετε και την απόδειξη της τράπεζας σας.




Παράβαση κανόνων:
009vt.jpg


1. Θα πρέπει να μας γράψεις το όνομα η τα ονόματα του παίκτη η των παικτών που κατά τη γνώμη σου παραβιάζουν κανόνες. Όνομα που δεν εμφανίζεται εκεί δεν θα το δούμε στον έλεγχο μας. Καταγγελίες εναντίων ολόκληρων φυλων η ακόμα και 3-4 φυλων δεν θα τις κοιτάμε καν.

2. Όπως σας ενημερώνει και το μήνυμα, δεν μπορείτε να στείλετε την αίτηση υποστήριξης χωρίς να συμπληρώσετε κάποιο όνομα.



Άλλες κατηγοριες αιτήσεων:

Δεν έχω βάλει εικόνες από άλλες κατηγοριες αιτήσεων καθώς εκεί απλά γράφετε έναν τίτλο στην αίτηση και το κυρίως κείμενο χωρίς να έχει αλλα πεδία που πρέπει να συμπληρώσετε.


Υπάρχει ήδη ένα θέμα στα Γενικά αυτού του forum όπου μπορείς να ρωτήσεις σχετικά με τις αιτήσεις υποστήριξης. Αν δεν βλέπεις άλλες κατηγοριες στο forum σημαίνει πως δεν έχεις συνδεθεί. Για να δεις ολόκληρο το forum, να συνομιλήσεις με άλλους παίκτες και να θέσεις τα ερωτήματα σου θα πρέπει να κανεις εγγραφη και σύνδεση στο forum.

Θέμα συζήτησης για το σύστημα υποστήριξης.

Παρατηρώ πως διαφορες ανακοινώσεις μου η οδηγίες αντιγράφονται αυτούσιες σε αλλα sites και παιχνίδια. Παρακαλώ πολύ σεβαστείτε τον χρόνο και τον κόπο μου και γράψτε στα ψιλά σας γράμματα πως κάποιος άλλος έφαγε κάποιες ώρες από τη ζωή του για αυτό το πράγμα.

...by Mad18...
 

DeletedUser18454

Αιτήσεις Υποστήριξης που αφορούν το Κεντρικό Φόρουμ πλέον να τις κάνετε στην κατηγορία "Φόρουμ" στο σύστημα υποστήριξης.

Η Ομάδα Διαχείρισης​
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή