Ενεργοποίηση νέου συστήματος ελεγχου.

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091

[mad]
Όσοι ήσασταν χτες το βραδυ συνδεδεμένοι στο παιχνίδι θα παρατηρήσατε πως αυτόματα σας διέκοψε ένα πλαίσιο που σας ζητούσε να πληκτρολογήσετε κάποια γράμματα η κάποιους αριθμούς. Όσοι παίζουν καιρό στον net γνωρίζουν αυτό το σύστημα ελεγχου.

Σκοπός είναι να διαπιστώσουμε αν εκείνη τη στιγμή ο λογαριασμός χειρίζεται από άνθρωπο η από κάποιο πρόγραμμα. Λογαριασμός που ενώ είναι μέσα και κάνει κινήσεις εκείνη την ώρα (επιθέσεις, άμυνες και λοιπά) και δεν ανταποκριθεί θα αποκλειστεί αυτόματα από το σύστημα.

Ο έλεγχος δεν θα είναι προγραμματισμένος και δεν θα ανακοινώνεται για ευνόητους λόγους. Θα είμαι ο μονος που θα γνωρίζει για τον έλεγχο, δεν θα ανακοινώνεται ούτε στην υπόλοιπη ομάδα διαχείρισης. Μπορεί να τύχει στις 9 το πρωί μπορεί όμως και στις 5 τα ξημερώματα. Είναι κάτι που έγινε μετά από δικη μου απόφαση και θα συνεχίσει να γίνετε. Παράνομα προγράμματα δυστυχώς βγαίνουν συχνά με αποτέλεσμα κάποια από αυτά να μην εντοπίζονται εύκολα από εμάς. Κανένα πρόγραμμα όμως δεν θα μπορέσει να γράψει το κείμενο που θα εμφανιστεί.

Συνεχίζουμε να κάνουμε τα πάντα για την προστασία των παικτών που παίζουν σωστά. Είναι μια υπόσχεση που είχα δώσει μόλις ανέλαβα και όσο η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών είναι μαζί μας δεν θα μπορέσει κανεις και τίποτα να σταματήσει την προσπάθεια μας για παιχνίδι με ίσους ορους για όλους και για όλα. Συγγνώμη αν ενοχλούμε κάποιους που πίστευαν πως θα μπορούν να κλέβουν μόνιμα...


Καλή συνεχεια και καλές μάχες σε όλους!

[/mad]
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή