Opera mini

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091

[mad]
Αγαπητά μέλη,

κάποιοι από εσάς χρησιμοποιείτε opera mini. Ο συγκεκριμένος browser έχει από την αρχή ρύθμιση να συνδέεται μέσω proxy. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να έχετε την ίδια ip πολλοί παίκτες και έτσι να μην μπορείτε να επιτεθείτε σε αντίπαλο η να στείλετε βοήθεια η πόρους σε σύμμαχο σας.

Η ομάδα διαχείρισης και η εταιρία δεν φέρει καμια απολύτως ευθύνη για αυτό. Είναι καθαρά δικό σας θέμα και σε καμια περίπτωση δεν θα επέμβουμε εμείς με κάποιο τρόπο για να το λύσουμε.

Θυμίζουμε επίσης πως είμαστε εδώ για την υποστήριξη σας στο παιχνίδι και όχι ως τεχνική υποστήριξη για τον υπολογιστή σας. Άρα δεν έχουμε καμια υποχρέωση να λύσουμε εμείς το πρόβλημα που έχει προκύψει με τον browser σας και ούτε είναι εφικτή η απομάκρυνση της συγκεκριμένης ρύθμισης του παιχνιδιού.

Για να μην αντιμετωπίσετε το πρόβλημα θα πρέπει να αφαιρέσετε από τις ρυθμίσεις του opera mini τον proxy server η απλά να μην χρησιμοποιήσετε opera mini.



ομάδα διαχείρισης φυλετικών μαχών[/mad]
 

DeletedUser6091

[mad]Επίσης θα συναντήσετε προβλήματα και στο twstats όσοι χρησιμοποιείτε proxy στον opera. Το twstats έχει απαγορεύσει την εμφάνιση χαρτών και άλλες λειτουργίες σε όσους χρησιμοποιούν proxy.

Αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί από εσάς λαμβάνεται μηνύματα πως έχετε αποκλειστεί από το twstas. [/mad]
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή