Τήρηση κανόνων

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091
Παρατηρήσατε πως η στάση μας απέναντι στην τήρηση των κανόνων του forum έχει αλλάξει και έχει γίνει πολύ σκληρή. Επιπλέον επειδή βαρεθήκαμε να ακούμε το γνωστό: "γιατί τιμωρήσατε εμενα και όχι την διπλανό μου που έκανε το ίδιο πράγμα?", αποφασίσαμε οι ποινές να φαίνονται. Έτσι λοιπόν όπου υπάρχει ποινή, υπάρχει και edit στο post που αναφέρει τον λόγο και τον συντονιστή.

Να σημειώσουμε πως οποιος κάνει edit ένα post φαίνεται κάτω από το post αυτόματα από το σύστημα. Αυτό όμως δεν ισχύει όταν κάνει edit κάποιος από την ομάδα Administrators - InnoGames. Σε αυτή την ομάδα ανήκουμε τα άτομα της εταιρίας μονο και οι παρεμβάσεις μας σε θέματα είναι αόρατες. Όταν όμως επεξεργαζόμαστε ένα post θα γράφουμε και εμείς κανονικά την αιτια και το όνομα μας.

Πλέον τηρούνται όλοι μα όλοι οι κανόνες. Δεν υπάρχει κανεις ανενεργός κανόνας, δεν υπάρχει καμια χάρη, δεν κάνουμε πουθενά τα στραβά ματια. Την πρώτη φορα που θα παραβιάσει κάποιος κάποιον κανόνα θα πάρει προειδοποίηση, την επομενη θα πάρει ποινή. Η προειδοποίηση σημαίνει πως του λέμε να πάει να διαβάσει τους κανόνες.

Πλέον για να αποκλειστεί κάποιος χρειάζεται να συγκεντρώσει 30 πόντους και όχι 20. Σχεδόν όλες οι παραβιάσεις τιμωρούνται με 10 πόντους εκτος από ελάχιστες που τιμωρούνται με 5 η 7 πόντους. Κάθε infraction έχει διάρκεια 1 μηνα, μετά σβήνεται αυτόματα από το σύστημα. Αν κάποιος μέσα σε ένα μηνα μαζέψει 30 πόντους θα αποκλειστεί για 1 μηνα.
Η επίθεση, ειρωνεία ή η προσβολή έναντι:
ενός διαχειριστή,
του συνόλου της ομάδας διαχείρισης
των κανόνων,
των αποφάσεων της ομάδας διαχείρισης η της εταιρίας,

θα οδηγήσει αυτόματα σε αποκλεισμό ακόμα και αν δεν έχουν συγκεντρωθεί οι 30 πόντοι.

Ο αποκλεισμός σημαίνει πως δεν έχει κανένα δικαίωμα να δει το forum για 1 μηνα με τον οποιοδήποτε τρόπο. Σε περίπτωση που δανειστεί άλλον λογαριασμό, δημιουργήσει νέο λογαριασμό, μπει με έναν άλλον δικό του λογαριασμό τότε θα αποκλειστούν όλοι οι εμπλεκόμενοι λογαριασμοί μόνιμα και χωρίς κανένα δικαίωμα για ένσταση.


Διαβάστε προσεκτικά όλους τους κανόνες του forum. Αν δεν είστε σίγουροι για το αν αυτό που θα γράψετε παραβιάζει κάποιον κανόνα τότε μη διστάσετε να μας ρωτήσετε στο σύστημα υποστήριξης.

Προσοχή στο μέγεθος των εικόνων σας και των υπογραφων σας. Ενημερωθείτε για τα επιτρεπόμενα όρια. Προσοχή στο spam. Ότι δεν αφορά το θέμα είναι spam και τιμωρείται.

Θέλουμε ένα καθαρό forum, θέλουμε όλοι να βρίσκουν αυτό που ψάχνουν άμεσα και χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να ψάχνουν μέσα από δεκάδες spam posts να βρούν αυτό που θέλουν. Σεβόμαστε τον συνομιλητή μας και μιλάμε κοσμια. Σύμβολα που κρύβουν την κακια λέξη τιμωρούνται επίσης.

Σεβαστείτε αυτό το δωρεάν προνόμιο που σας έχει δοθεί από την εταιρία χωρίς καμια επιπλέον χρέωση. Σεβαστείτε όσους δαπανούν πολλές ώρες για να το κρατήσουν σε ένα επίπεδο. Σεβαστείτε πάνω από όλα τον ίδιο σας τον εαυτό και κρατήστε την υπόσχεση που δώσατε με την εγγραφη σας, πως θα τηρήσετε τους κανόνες!

Καλή συνεχεια σε όλους.
 

DeletedUser6091

[mad]Παρατηρούμε πως μεμονωμένα μέλη κυρίως μικρής ηλικίας συμπεριφέρονται άσχημα στο forum. Δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πως το forum παρέχεται εντελώς δωρεάν, δεν τους ανήκει και δεν έχουμε καν την υποχρέωση να τους το παρέχουμε. Με λίγα λόγια μπορούμε να το κλείσουμε η να τους αποκλείσουμε με το που κάνουν εγγραφη.

Οι κανόνες του forum είναι αναρτημένοι και πρέπει να ακολουθούνται πιστα από τον πρώτο ως τον τελευταίο ΧΩΡΙΣ καμια εξαίρεση. Δεν υπάρχει σημαντικός και ασήμαντος κανόνας. Όλοι οι κανόνες έχουν την ίδια ακριβώς "αξια" και η παραβίαση τους οδηγεί σε ποινή η ακόμα και σε απευθείας αποκλεισμό. Αν σε κάποιον δεν αρέσουν οι κανόνες τότε μπορεί να μην συμμετέχει. Οι ανακοινώσεις είναι ορατές και στα μη εγγεγραμμένα μέλη άρα μπορούν να βλέπουν τα απαραίτητα για το παιχνίδι χωρίς εγγραφη και χωρίς ενεργή συμμετοχη.

Δεν υπάρχει καμια περίπτωση να χαριστούμε στον οποιοδήποτε! Αυτό που έχω πει στους συντονιστές είναι να δίνουν ποινή για όλα ακόμα και αν στο τέλος δεν υπάρχει κανένα μέλος στο forum και αυτό το εννοώ απόλυτα. Αν υπάρχουν κάποιοι που δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πως αυτό το πράμα εδώ είναι δωρεάν και πρέπει να το σεβαστείς τότε υπάρχουμε και εμείς για να τους συνετίσουμε με κάθε τρόπο. Είναι τραγικό να μπαίνει κάποιος στο forum και να βλέπει 4 άτομα να γραφουν παντού επειδή νομίζουν πως είναι καλοί παίκτες και έχουν δικαίωμα να εκφράζονται όπως τους καπνίσει. Και πριν μας πει κάποιος για δημοκρατία και χούντα ας πάει να διαβάσει κανένα βιβλίο πρώτα για το τι είναι η πραγματική δημοκρατία και πως εφαρμόζεται μέσα σε κοινωνίες ανθρώπων.

Καμια ανοχή σε παραβίαση κανόνων. Δεν θα ανεχτούμε κανέναν μα κανέναν να κάνει το forum χαβούζα επειδή έτσι του κάπνισε και επειδή δεν έχει να κάνει κάτι πιο ουσιώδες στην πραγματική του ζωή. Και εδώ μπαίνει τελεία, δεν διαπραγματευόμαστε τους κανόνες και την μέθοδο τήρησης τους.

[/mad]
 

DeletedUser6091

[mad]Παρατηρείται μια προσπάθεια σπίλωσης του ονόματος της ομάδας διαχείρισης για ακόμα μια φορα από χρηστες που αποκλείστηκαν πρόσφατα για χρήση παρανομων προγραμμάτων τα οποια νόμιζαν πως δεν εντοπίζονται.

Στην προσπάθεια τους αυτή χρησιμοποιούν το δικό μου όνομα για να δείξουν πως η ομάδα διαχείρισης δεν σέβεται τους παίκτες. Θα ήθελα να θυμίσω στους συγκεκριμένους 4-5 παίκτες πως η ομάδα διαχείρισης μέσα σε 1 χρόνο έχει καταφέρει ο ελληνικός server να έχει όσα επί χρονια επιθυμούσαν. Έχει καταφέρει να δώσει ιδέες οι οποιες εφαρμόστηκαν γενικά σε όλες τις χώρες. Αυτή την σχέση που έχει αναπτυχθεί μεταξύ παικτών και ομάδας διαχείρισης, δεν θα επιτρέψουμε να την χαλάσουν μερικοί παίκτες που δεν μπορούν να αποδεχτούν πως η παρανομία τους τιμωρείται. Δεν μπορούν να καταλάβουν πως η ομάδα διαχείρισης δεν σήκωσε ποτε μύγα στο σπαθί της σε θέματα αποκλεισμών παικτών οι οποιοι έφταιξαν. Δεν θα επιτρέψουμε ποτε σε παίκτες που παραβιάζουν κανόνες να αναδειχθούν ως ήρωες. Δεν γίνεται να αυτοαποκαλείται ήρωας κάποιος που κλέβει τους ιδιους του τους φίλους μέσα στο παιχνίδι. Είναι τραγικό αυτό.

Θυμίζουμε τους κανόνες και του forum και του παιχνιδιού. Θυμίζουμε πως βάση αυτών οποιαδήποτε προσπάθεια σπίλωσης της ομάδας τιμωρείται. Θυμίζουμε πως για οτιδήποτε γραφουν οι χρηστες στα φυλετικά forums, ευθύνη έχει ο δούκας και όχι το μέλος άρα σε περίπτωση παραβίασης κανόνων σε φυλετικά forums θα τιμωρηθούν οι δούκες και όχι οι χρηστες.

Έχουμε ήδη ζητήσει από την εταιρία να επέμβει και να δώσει ένα τέλος στο απίστευτο έργο του παραλογου που δημιουργούν μεμονωμένα μέλη τα οποια συνεχώς παραβιάζουν τους κανόνες του παιχνιδιού εις βαρών όλων των παικτών και οι φάκελοι τους από τους αποκλεισμούς είναι πλέον μεγαλύτεροι από τους φακέλους διαβόητων κακοποιών.


Η ομάδα διαχείρισης θα συνεχίσει να τιμωρεί οποιον παραβιάζει κανόνες, χωρίς να πτοείται ούτε στο ελάχιστο από τα ψέματα που διαδίδουν οι χρηστες. Η ομάδα διαχείρισης απαντάει υπεύθυνα ως ομάδα μονο στο σύστημα υποστήριξης και όπου κρίνει απαραίτητο στο forum. Όλα τα αλλα μέσα (skype, msn, fb acc) εκφράζουν προσωπικές απόψεις και σε καμια περίπτωση επίσημες θέσεις της ομάδας διαχείρισης η της εταιρίας. Θα συνεχίσουμε να πονάμε τους παραβάτες και να πεισμώνουμε ακόμα περισσότερο όταν διαδίδονται ψευδείς δηλώσεις εναντίων μας. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε πραγματικότητα τις ιδέες σας και να ακούμε την κάθε σωστά και εμπεριστατωμένα φωνή, αποδίδοντας σεβασμό σε όλους όσους παίζουν σωστά, σεβόμενοι τους συμπαίκτες τους.


Ομάδα διαχείρισης [/mad]
 

DeletedUser6091

[mad]Δυστυχώς το θέμα με τους προβληματικούς παίκτες συνεχίζεται. Με εντολή της εταιρίας λοιπόν πλέον θα παρθούν τα παρακάτω μετρα:

Οποιος προσποιείται πως είμαι εγώ, σε οποιοδήποτε μέσo, ακόμα και σε μέσα που δεν ανήκουν στην InnoGames θα αποκλείεται κανονικά σαν να προσποιήθηκε πως είναι μέλος της ομάδας διαχείρισης στο παιχνίδι η στο forum.

Παίκτες που πιάνονται να κάνουν χρήση bot στον speed server πάνω από 3 φορες, θα αποκλείονται μόνιμα από όλους τους κόσμους που παίζουν, οι αποκλεισμοί φυσικά θα υπάρχουν και σε λογαριασμούς που απλά συμμετέχουν ως συμπαίκτες (co-player).
Καμια αίτηση για άρση αποκλεισμού δεν θα γίνετε δεκτη και δεν θα παίρνει καν απάντηση.
Αφήνουμε ανοικτό το δικαίωμα μας να κλείσουμε εντελώς τον speed server σε περίπτωση επιδείνωσης της χρήσης bot και αποστολή των στοιχειων εισόδου των παικτών, στους συναδέλφους από όλες τις χώρες ώστε να είναι πάντα υπό αυστηρή επιτήρηση σε οποια χωρα και αν παίζουν. Τα στοιχεια που θα στείλουμε δεν αλλάζουν με ένα restart του router οποτε άδικος κόπος...

Παίρνουμε πίσω το μέτρο κάθε εξωτερικής συνομιλίας με την ομάδα που είχαμε θέσει ως έναν τρόπο να συζητάμε άμεσα μαζί σας θέματα που σας απασχολούν και σας προβληματίζουν. Πάυουμε να δίνουμε έστω και 2 λέξεις απάντηση στο forum σε οποιοδήποτε και για οποιοδήποτε θέμα. Η ομάδα διαχείρισης θα απαντάει σε όλους και για όλα μονο στο σύστημα υποστήριξης. Αν είσαι νέος παίκτης σου θυμίζουμε πως το κέντρο υποστήριξης βρίσκετε στο παιχνίδι: Ρυθμίσεις---- Αίτηση υποστήριξης.

Χρήση αποσπάσματος του κανόνα 11 και στο forum. Οτιδήποτε πείτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίων σας και ο μετέπειτα ισχυρισμός πως επρόκειτο για αστείο δεν θα γίνει δεκτός. Αυτό αφορά όσους λένε πως κάνουν χρήση παρανομων scripts η bots.Αναγκαστήκαμε να πάρουμε τα παραπάνω μετρα μετά από τις επιθέσεις και τα ψευδη που ειπώθηκαν εναντίων μας από μικρή και μεμονωμένη ομάδα παικτών. Τα μετρα είναι προς το παρών προσωρινά και η λήξη τους θα αποφασιστεί εκ νέου στο προσεχώς διάστημα. Όλα εξαρτώνται από αυτούς που προκαλούν προβλήματα και όπως βλέπετε δυσχεραίνουν την επικοινωνία μας και καταστρέφουν τον speed server, έναν server που άφησε άφωνους σχεδόν όλη την εταιρία με την επιτυχία και την συμμετοχη που έχει. Ότι παράπονα υπάρχουν για τα παραπάνω, ας γίνουν σε αυτούς που προκάλεσαν το πρόβλημα και όχι σε εμάς που απλά αμυνόμαστε του δικαιώματος σας για ένα ίσο παιχνίδι χωρίς κλεφτες. Ζητούμε συγγνώμη αν με τα παραπάνω μετρα προσβάλουμε κάποιους, ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση σας και αν η συμπεριφορά μας έχει προκαλέσει η προσβάλει ποτε τον οποιοδήποτε από εσάς. Ήμασταν, είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε διπλα σε οποιον παίκτη σέβεται τον κόπο και τον χρόνο μας, σε οποιον σέβεται συμπαίκτες και αντιπαλους και σε οποιον τηρεί τους κανόνες. Για αυτούς είμαστε εδώ πάντα και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να παίζουν αντίπαλοι με πραγματικούς παίκτες και όχι με αυτοματοποιημένα προγράμματα. Θα είμαστε απέναντι σε οποιον διανοηθεί να πειράξει τους σωστούς παίκτες, θα είμαστε απέναντι σε οποιον τολμήσει να ακουμπήσει τον οποιοδήποτε που παίζει σωστά και τηρεί τους κανόνες.


"Όσο μας πληγώνουν, τόσο μας πωρώνουν" αυτοί που ενώ παίζουν παράνομα, αντιδρούν για τους αποκλεισμούς τους κάνοντας χρήση αθέμιτων μεσων.
Mad18
CoMa[/mad]
 

DeletedUser18454

[swt] Έχει παρατηρηθεί ότι πολλοί χρήστες μετά από ποινή στέλνουν προσωπικά μηνύματα στους Διαχειριστές.
ΜΗΝ στέλνετε προσωπικά μηνύματα στους Διαχειριστές λέγοντας:

  • Δεν έκανα κάτι.
  • Γιατί μου δόθηκε ποινή;
  • Δεν έγραψα κάτι κακό.
  • Ποιον κανόνα παραβίασα;
  • Κλπ κλπ

Υπενθυμίζουμε πως ο μόνος τρόπος επικοινωνίας με την ΟΔ είναι το Κέντρο Υποστήριξης.
[/swt]
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή