Υποστηριξη απο "Ανωθεν"

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser19747
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser19747

Ηθελα να ρωτησω, σε περιπτωση που καποιος admin ειτε λογω συγγενειας, ειτε λογω γνωριμιας/φιλιας, ειτε επι χρημασι, βοηθα εναν παικτη στο παιχνιδι καθ'οποιονδηποτε τροπο, αυτο ειναι δυνατο να εντοπιστει και να ελεγχει απο αλλους admin ή γινεται μονο απο καταγγελια τριτου παικτη? Η διαδικασια ελεγχου γινεται απο τους αλλους admin ή παει κατευθειαν εις τα ανωθεν κλιμακια?
 

DeletedUser

Τον αράπη κι' αν τον πλένης το σαπούνι σου χαλάς
 

DeletedUser

Όπως και είναι λογικό, o CoMa (+ coCoMa) μπορεί να ελέγχει κάθε κίνηση της ΟΔ για τυχόν παρατυπίες κλπ και αυτό αποτελεί και μία από τις υποχρεώσεις του. Υπάρχει περίπτωση, επίσης, κάποιο άλλο μέλος της ΟΔ να αντιληφθεί κάποιες παράξενες και αδικαιολόγητες κινήσεις ενός Διαχειριστή και να το καταγγείλει.

Edit: Έχουν αναφερθεί απαντήσεις στο ερώτημά σου σε διάφορα threads. Μία από τις απαντήσεις είναι και η κάτωθεν.

@Mad18
έχω προνόμια σε όλους τους κόσμους και την δυνατότητα να μπορώ να κοιτάω όλες τις κινήσεις των διαχειριστών μέσα στο σύστημα υποστήριξης σας λέω ξεκάθαρα πως αν εντοπιστεί διαχειριστής να παίζει κρυφά σε κόσμο που διαχειρίζεται η να κάνει την οποια άλλη παρατυπία θα αποκλειστεί από το παιχνίδι και θα ξηλωθεί από την ομάδα διαχείρισης.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Όλες οι κινήσεις των διαχειριστών καταγράφονται όπως και των παιχτών. Βοήθεια "από Άνωθεν" θα χτυπήσει καμπανάκια και θα τιμωρηθούν αυστηρότατα όλοι οι εμπλεκόμενοι.

Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο καθώς εμπιστευόμαστε τους διαχειριστές του παιχνιδιού. Αλλά ακόμα και στην απίθανη περίπτωση που γίνει, θα γίνει άμεσα αντιληπτό.

Κλειδώνει.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή